Fashionjoint

Tips på bikini

1. Etsy.com/shop/sunriseswimsuits / 2. Wildfoxcouture.com / 3. Beachbliss.com / 4. Storenvy.com
 
Satt ihop ett litet collage på dem 4 syggaste bikinisarna just nu! Har beställt en ifrån Victoria Secret, som jag kan visa någon annan dag! Sugen på att beställa alla dem här! Vad ska ni köra på för bikini i sommar? Eller så kan jag hjälpa er att hitta liknande, men mer unika. Länka i kommentarerna.

Posted in: Mode

Skrivet av: linn

Bra tips

Svar: Vad ska du löra på för bikini i sommar:)?
sanna hyvärinen

2013-04-23 - 14:33:18
Hemsida: http://linnffotar.blogg.se
Skrivet av: Beatrice / Takai

Hej vännen! : ) Såg inte att du kommenterat på min portfolio förrän nu. Är du fortfarande intresserad av att beställa en design? Kram!

Svar: Hej Beatrice, ja det tror jag nog att jag är! En tjej skulle fixa min design och skulle bli klar för ett tag sen, men nu har hon slutat svara. Vet inte hur jag ska tolka det, men jag vet inte riktigt om hon kanske svarar sen helt plötsligt! :o Men hur mkt kostar det? Kram
sanna hyvärinen

2013-04-23 - 20:24:27
Hemsida: http://takai.blogg.se
Skrivet av: Brasiliansk bikini

Hej Sanna! Jag gillar färgerna!! Kika gärna på min kollektion på min blogg och säg mig vad du tycker. Jag har tänkt göra en kollektion för sommaren 2013. Kram Josefin

Svar: Åh! Jag älskar bikinisar och har flera dussin, som säkert många även vet här i min blogg! :) De bikinis som du samlat ihop är verkligen super snygga ju! Med dem så kommer man vara snyggast på stranden, verkligen! :D Samarbetar du med bloggar? Kram Sanna
sanna hyvärinen

2013-04-24 - 02:24:58
Hemsida: http://www.brasilianskbikini.se/
Skrivet av: linn

sv: jag har ingen aning faktiskt.. har inte kollat så noga än faktiskt... dudå?

Svar: Har beställt en ifrån Vs :D!
sanna hyvärinen

2013-04-24 - 14:51:17
Hemsida: http://linnffotar.blogg.se/
Skrivet av: linn

Jag läste de, nice! :D

2013-04-24 - 14:59:51
Hemsida: http://linnffotar.blogg.se/
Skrivet av: Beatrice / Takai

En design kostar 250:- hos mig, beroende på vad du önskar. Då kan det bli dyrare haha! Maila mig vid intresse på ovanstående mail, så pratar vi där. Kram!

Svar: Ungefär hur långt tid skulle det ta? :)
sanna hyvärinen

2013-04-24 - 23:52:26
Hemsida: http://takai.blogg.se
Skrivet av: Beatrice / Takai

Hej igen! : ) Jo, det skulle nog ta några dagar förhoppningsvis. Bara du vet vad du vill ha och inte ändrar dig så kommer det att gå rätt fort.

2013-04-25 - 22:12:00
Hemsida: http://takai.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.