Fashionjoint

illums bolighus

Sett på stan
Dessa ovala vaser har jag bloggat om tidigare ifrån Cooee Design, älskar dem olika nyanserna, känns så trendiga!
 
Finns det något finare än stora maffiga gröna växter?
 
Skultuna har inredningsdetaljer i guld, silver och mässing som är så fina. Finast att ha dessa i närheten av de gröna växterna tycker jag. Gillar dem små "vanliga" ljuslyktorna.
 
Som ni vet vid det här laget så älskar jag patches på plagg. Kommer inte ihåg märket tyvärr.
 
Usch vilket väder. Här i Enköping så spöregnar det, är trött på att vädret är så fram och tillbaka. Nu vill jag ha sol! Ber till vädergudarna att det är strålande sol på valborg.. Idag så har jag och Therese varit till gymmet och även bokat in ett pass till på torsdag som vi ska gå på. Ville visa lite bilder ifrån Stockholm, som jag inte visat ifrån butiken Illums Bolighus. Dem hade så stort utbud och fina saker vart man än vände sig.
 
Förresten det har blivit lite en grej sedan flera år tillbaka att jag visar snaps ifrån butikerna, så jag har nu startat en kategori - Sett på stan. Nu ska jag internetshoppa lite våriga kläder innan vi äter hemmagjord pad kra pao som Emil är en mästare på!

Posted in: Sett på stan





Skrivet av: Emma

Kan man få receptet på er pad kra pao? :D

2017-04-26 - 09:02:33


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.