Fashionjoint

home decoration

Marmor, mässing & sammet
 
Då var det dax för lite "jag vill att allt ska flytta hem till mig känsla" igen. Kolla bara in dessa fotöljer i sammet, jag tror jag dör lite, älskar ju mauve. Tänk er deras mindre fotpall i vardagsrummet vid en stor soffa i ljusgrå eller beige. Men detta underbara sidobord i marmor bredvid, lite unikt med tidningarna under. Sist men inte minst en fin hylla i badrummet. Älskar både den i helmässing och stringhyllan.
 
Nu har jag precis gått över till Alban med lite chokladbollar till killarna som kollar fotboll och har även plockat lite här hemma. Nu är det sån värme ute så ska lägga mig på balkongen nu och bara njuta av den sista solen. Ikväll så ska jag, Emil och några vänner ut på restaurang. Imorgon ska vi på äventyr i Västerås och hoppas hinna med både en till höghöjdsbana (tredje gången då, så himla roligt!) och aros fortet.

Posted in: Vardag





Skrivet av: Felicia

Håller så med, mauve-färgen är ju dösnygg!

Svar: Ja verkligen, kolla in i veckan ska via mitt nya linne i mauve! :)
sanna hyvärinen

2016-09-11 - 22:31:49
Hemsida: http://storasysteralskarmode.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.