Fashionjoint

adidas court vantage

Adidas Originals / White sneakers

Hur snygga tygskor? Blev överlycklig när jag såg denna modellen ifrån Adidas. Den heter Adidas court vantage och jag köpte dem ifrån Footway. Som en lättare och somrigare modell av Stan smith. Stort tips för er som har för små fötter för stan smith, så dem känns som jätteskor på er, haha som på mig. :) Älskar detaljerna med sulan, lädret bakpå hälen och ränderna, det gör hela skon. Iiih kan inte vänta tills att få sätta ihop snygga outfits med dessa. Idag matchade jag skorna med en oversize tshirt och kostymbyxor.

 

Hallå är det inte ett måste att ha ett par stilrena adidas i skohyllan? Passar ju året runt och till allt. Finns HÄR för er som vill ha exakt samma som mig och till super bra pris 597 kr(!!) Även super snabb leveranstid då jag kunde hämta ut dem efter två dagar bara, och med fri frakt och allt!

Posted in: Shopping





Skrivet av: Sarah

De e så snyggt me vita skor :)

Svar: Håller med, så stilrent! :)
sanna hyvärinen

2016-07-05 - 20:35:50
Hemsida: http://CheerSarah.devote.se
Skrivet av: Emilie

Älskar vita skor och dessa var ju att to die for :D Skitsnygga verkligen!!

Svar: Tack, så sköna!!
sanna hyvärinen

2016-07-08 - 21:59:51
Hemsida: http://aliems.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.