Fashionjoint

under the coconut tree

Fall and crush into me like a wave
 
 
Herregud dagarna här går så långsamt och dessa (snart) två veckor känns som en hel månad. Jag tror det är för man är så utvilad och bara slappnar av hela tiden. En av de saker jag på riktigt uppskattar mest med att åka utomlands är att man zoomar ut från det verkliga livet och får perpektiv på allt/vardagen hemma. Det är som att hjärnan tar en paus från alla vardagliga beslut och man hinner samla alla tankar. Att resa är som att meditera typ haha.. Och juste! Påtal om meditera så ska kanske jag och några andra tjejer här nere ska boka privat lektion med sup yoga class i helgen :)
 
 
 
Här om dagen så åkte vi tillbaka till Nikki beach som jag bloggade om tidigare och hyrde en säng för hela dagen. Tänk er perfekt bakrundsmusik från baren bakom, blandat med vågorna mot stranden. Alltså åhh det var så underbart! Testade även på vattenskoter, såå himla roligt. Nej nu ska jag stänga av, för nu ikväll ska vi på fin restaurang med några, då en fyller år! Ha en fin helg!

Posted in: Aruba 2016

Skrivet av: Sarah

De ser härligt ut :)

2016-02-25 - 23:18:23
Hemsida: http://CheerSarah.devote.se
Skrivet av: Veronica

Ser verkligen underbart ut :)

2016-02-26 - 07:04:41
Hemsida: http://wallgrenveronica.blogg.se
Skrivet av: Lina

Hej! Såg din kommentar på min blogg om tips på vad man kan göra på Aruba. :) Klicka på länken så kommer du dit.. http://linasess.blogspot.se/2016/02/tips-om-aruba.html

fina bilder, det ser härligt ut!

2016-02-26 - 08:52:45
Hemsida: http://linasess.blogspot.com
Skrivet av: Sara

Det är verkligen skönt att komma bort ett tag, och slippa tänka på att diska/städa/tvätta kläder! :) tyvärr tyckte jag att dagarna gick alldeles för snabbt, jag skulle nog ha kunnat stanna där några veckor till.. Men jag ångrar inte att jag for till Aruba, jag behövde det verkligen!

2016-03-03 - 18:04:23
Hemsida: http://sarabacksbacka.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.