Fashionjoint

nytt i träningsgarderoben

nike nike air nike free run nike skor tips nike sport bra nike zoom pegasus 31 sport bh sport top
 
Gympåse / Sport BH (rea nu!!)/ Nike Zoom Pegasus 31
 
Här är lite nytt som jag har fyllt på min tränings garderob med. Det var på tiden med ett par nya springskor. Skon Pegasus är ett super bra tips för er som gillar Nike Free skon men vill ha lite mer stöd. Testade dem igår när ja gymmade för första gången efter jul. Super nöjd! Som att springa på moln jämnfört med Nike Free run. Det var proppat på gymmet vilket jag tycker är jobbigt, då man måste stå och vänta på alla springband/maskiner osv. Men så var det förra året också direkt efter nyår, men sen efter 6 veckor så är dem flesta borta. Är det så på erat gym också?
 
Älskar färgen på sportbhn, har oftast svarta kläder på gymmet och har tänkt börja köpa lite mer färgladare kläder. Tycker det är mycket finare! Gympåsen fick jag i julklapp av Emil. 

Posted in: Shopping







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.