Fashionjoint

Träning och lunch

Har precis varit och invigt mitt nya träningslinne ifrån Adidas på gymmet och ätit en super god lunch - kyckling med rödlök, tomat och bön sallad. Det måste ni testa, som ni ska blanda i mat olja, ättika och rödvinsvinäger. Mums! Nu ska jag ner till stan för att försöka hitta ett par skor att ha på bröllopet nästa helg. Beställde en klänning här om dagen ifrån Nelly, kommer att visa den när jag får hem den. Beställde även ett par skor och ett par träningstights till. Ska bli så spännande och se hur klänningen ser ut på, har aldrig varit så uppklädd i en nästan balklänning liknande klänning! Ikväll jobbar jag, så vi hörs imorgon! Ha en fin dag alla fina läsare!

Posted in: Vardag





Skrivet av: Gunilla

Hej, vad snyggt linne och så fin färg.
Vilket ska man blanda med olja, ättika o vinäger? Alltihopa eller? Kyckling är alltid så gott, tycker jag. Puss o kram <3
...Gunilla

Svar: Man blandar bara rödlöken, tomaten och bönerna med olja, ättila och rödvinsvinäger (salt o peppar? SEB kycklingen på sidan :)
sanna hyvärinen

2014-06-04 - 16:54:56
Hemsida: http://brunettgundas.blogg.se
Skrivet av: hanna

duktiga du :) fint linne! <3

Svar: tack! :D<3
sanna hyvärinen

2014-06-05 - 10:28:49


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.