Fashionjoint

jul i vårt hus

Det är fullt ös här hemma runt jul, men så är det nog hos alla! Iförrgår så hade vi vår traditionella ost och kexkväll med all ost i man kan tänka sig och så fick vi gissa årets marmelad smak vilket var mango och passionsfrukt, mums! Igår så hade vi pyssel hos min moster där jag byggde mitt första pepparkakshus i mindre variant, visst vart den söt? Just nu sitter jag och väntar på mitt hemmagjorda knäckebröd som ligger i ugnen ska bli klart sen ska vi ta upp den stora granen! Är ni klara med alla julklapparna?
 

Posted in: Vardag





Skrivet av: hanna

mysigt det lät, jag är också klar med julklapparna så skönt :) men behöver få mer julkänsla haha har ju gått alldeles för fort och ingen snö har vi heller.

Svar: står att det kanske kommer snö imorgon! HOPPPPPASS!
sanna hyvärinen

2014-12-22 - 20:35:41
Skrivet av: MATILDA

åh så gott, älskar ost! :D

Svar: ÄLSKAR OST JAG MED, helst starka :D
sanna hyvärinen

2014-12-23 - 17:35:00
Hemsida: http://matildays.se
Skrivet av: hanna

hoppas ni får tjejen :) tror vi i söder har otur som vanligt haha, men ska bli så mys med julafton iaf! god jul i förskott <3

Svar: God jul hjärtat :)
sanna hyvärinen

2014-12-23 - 20:42:24


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.