Fashionjoint

en julklapp att minnas

upplevelse present
Ni vet dem där personerna som är så himla svåra att köpa julklapp till? Alla känner någon sån. Då har jag det perfekta tipset. Upplevesle presenter. Jag har gått på massor av olika upplevelser och det är så mycket roligare att få en sådan present än en vanlig tycker jag.
 
Själv har jag gått på tex fiskspa, duomassage och höghöjdsbana. Har även en spökvandring med middag som ligger och väntar hemma på att användas. Har ni fått eller gett bort en upplevelse present? Nu tänkte jag tipsa om några av alla upplevelser du kan köpa hos Upplevelse.com.

 

  - Till din pojkvän kan du köpa en annorlunda massage, hamam Oriental.

- Personligen så tycker jag det är svårast att köpa julklappar till min bror och pappa, håller ni med? Dem hade säkert velat gå på en wisheyprovning eller få testa på att köra någon sportbil.

- Du och dina närmsta vänner kan testa på poledancing tillsammans.

- Till din mamma passar ost och vinprovning tillsammans med en väninna till henne perfekt!


Posted in: Tips





Skrivet av: Denise

Älskar att ge bort upplevelser! :D

2014-12-12 - 17:05:06
Hemsida: http://flingans.nu


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.