Fashionjoint

The Client List serie

2010 2012 2013 film ladda ner recap se online season serie svensk swesub the client list trailer tv
På tvn i London så gjorde dem reklam för en ganska ny serie som verkade skit bra, som heter The Client List! Googlade nu när jag kom hem. Den verkas as bra! Kolla trailen!
 
Det är en serie som är baserad på en film som kom 2010. Detta är trailen till filmen, men det är fortfarande Jennifer Love Hewitt i huvudrollen. Det finns en jätte bra season 1 recap här. Men kolla bara i början som jag (typ 1 min), haha annars är det ingen mening att se serien ju! Nu gäller det bara att hitta någonstans att se den, med svensk text!
 
- 0 Comments Posted in: Tips








London shopping video

London boy london haul hopping london shopping tips
 

Ville visa er en liten överblick av allt jag köpte i London, så gjorde en liten video! Men jag tänker börja ta kort på allt och göra 4-5 shopping inlägg på bloggen sen, ett eget för allt ifrån Vicotrias Secret tex. Men medans så får ni se denna film! Fick tre kommentarer på min förra video på Videofyme av tre tjejer, att dem ville ha en haul, men den här får duga medans!  (Ni som inte vet vad haul ä så är det när man filmar sig själv när man sitter och visar alla kläderna och säger vart dem kommer ifrån och pris)

- 6 Comments Posted in: London 2013








London videoklipp

London
Satt ihop en kort video av alla filmklipp ifrån London! Kommer att lägga upp shoppingen idag eller imorgon! 
 
 
 
 
- 2 Comments Posted in: London 2013








Bedroom dreams

bedroom inspiration sovrum
 
Något jag verkligen älskar är att kolla på inspirationsbilder, speciellt sovrum. Älskar romantiska, stilrena sovrum med massa kuddar, fina blommor och andra detaljer. Sista bilden är ju ändå drömrummet, så fint!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








NLY Speedy VS Nike Air

kopia nelly neo skor nike air nly shoes speedy
 
Är det bara jag som tycker att dem här är vääldigt lika Nike Air Max skorna? Jag tror Nelly gjorde ett smart drag och tog inspiration av Nike, men kopierade inte rakt av utan gjorde sin egen version! Dessa kostar 399 kronor hos Nelly och Nike Air Max kostar 1495 kronor!
- 0 Comments Posted in: Mode








Flyger

Efter mycket stress denna morgonen så sitter vi äntligen på planet! Vi råkade ta fel buss så, vi hamnade på fel ställe och det fanns inte en enda taxi eller något sätt att ta sig till flygplatsen, utan det var massa byten så jag och Sandra fick lov att gå runt länge och fråga runt överallt efter taxi, tur att vi hittade en till slut! Taxiresan tog över en halvtimme så snacka om att vi hade hamnat fel haha! 
Paret framför mig vill nog komma med i 10 000 meters klubben för dem gick precis på toan tillammans ;) hahah!
- 1 Comments Posted in: London 2013








Sista kvällen


Ikväll ska vi ut! Vi tror vi ska till Waterloo ikväll till ett ställe som heter Boujis! Tidigare idag har vi ätit på Gordon Ramsays restaurang, super god mat och jätte bra trevlig personal! Shopping ångesten börjar krypa fram hehe.. Ni får se allt hemma sen! Vi åker hem imorgon bitti! 

 Ps. Min arm ser galen ut på bilden
- 0 Comments Posted in: London 2013








FWSS Badlands Mössa

badlands beanie fwss mössa nathalie schuterman wakakuu
Awa & Marie har en FWSS mössa!
 
Denna mössa SKA jag äga innan vintern börjar komma på riktigt. Mössan kommer ifrån FWSS och är så lurvigt mjuka och sköna att ha på huvudet när det börjar bli riktigt kyligt. Det bästa är att den finns i massor av olika färger och mönster! För er som bor i Stockholm så finns dem på Nathalie Schuterman för 395 kronor. För er andra så säljs den ju såklart på internet också, bla på Nathalie S hemsida och hos Wakakuu!
- 1 Comments Posted in: Mode








Michael Kors i vinrött

 
 
Dagens högsta önskan? Att denna vinröda godbit från Michael Kors fanns i mina ägor. Fy så vacker!
- 1 Comments Posted in: Mode








London eye



- 1 Comments Posted in: London 2013








En rosa höst

 
Skrik rosa, pastell rosa, svag rosa. Rosa med vitt och svart. Och självklart rosa på naglarna. Jag tror aldrig rosa har varit en inne-färg någon höst förr. Men det känns rätt, själv är jag sugen på att köpa en rosa stickad turtleneck tröja, eller en mysig i andgora material som ovan. Modigt av Victoria och Ellen att gå all in med en helrosa kappa! Så snyggt, eller hur?
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Sneak peak

London

Åhhh jag har så ont i musklerna haha vi har shoppat föööör mycket! Men det var därför vi åkte hit haha! Tänkte visa en liten sneak peak på vad jag köpt och vyn ifrån vårt fönster vid sängen. På bilden ser ni världens skönaste vinterskor ifrån Topshop, en söt blus, en av produkterna ifrån Victoria Secret och ett par blanksvarta tighta jeans. Idag åt vi på samma ställe som igår och det var lika gott idag med! Nu ska vi till London eye och igår blev det ingen musikal så vi ska dit ikväll istället. :) 

Vi får lov att sitta ute i entren vid trappan för att wifi ska funka :/ men ska försöka göra ett till inlägg ikväll! 
- 1 Comments Posted in: London 2013








Mina hårtänger

krustång locktång plattång triangle bra
Fått komplimanger om mitt lockade hår på bloggen och instagram, så kul och jag blir så glad! Dessa är dem tänger jag har och använder till håret! Dem tre första använder jag mest.
 
1. Plattång, Björn Axen - Min plattång har bra plattor och lagom värme, bra pris för en bra plattång. 2. Artist Curler, OBH Nordica - Min 9m locktång är super om man har långt hår, man får jätte fina lockar. Finns i flera olika storlekar. Om man har långt hår så håller lockarna längre med denna lilla, men om du har kortare hår så välj den som du tycker man fr snyggast lockar med. Man kan välja värmegrad. 3. Artist Wawe Maker, OBH Nordica - Min vågtång är jätte lätt att använda om man vill ha lite finare hår men simpelt att fixa. Man får ett fint svall. Man kan välja värmegrad. 4. Klassick locktång, OBH Nordica - Denna är mycket krångligare än den första locktången. Har nog inte använt denna på flera år. Med denna så blir det mer perfekta-dock-lockar. Tycker inte dem lockarna är så fina, men om man vill ha det så är den helt okej! 5. Babyliss kustång - Denna har mamma haft när ja gvar bebis och jag har massa gamla foton när jag är liten och tagit mina första skolfoton och stolt visar upp mitt krusiga hår. Haha hej 80-90 tals hår! Men jag jag älskar den än idag och om jag vill ha fluffigt fint krusigt hår eller använda i hårbotten för volym så är denna perfekt!!
 
- 0 Comments Posted in: Tips








H&M HOME

hm home inredning
Det pirrar i fingrarna så mycket. Nu vill jag flytta hemifrån och inreda hela lägenheten! Ser ni dessa saker eller? Åh jag bara drömmer mig bort. Romansika färger, vitt, brons färgat, silver, champange färger och turkost md mörk brunt i ett badrum.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Oxford street



Nu har vi ont i fötterna efter shopping i 4 timmar och då har vi vart i 3 (!!!) butiker, plus denna 20 min när vi letar efter ett lunch ställe med wifi! Next stop är Primark, Topshop och Footlockers! Ska även kika på Topman till älsklingen! Sen fortsätter vi imorgon! Ikväll blir det troligtvis musikal, Mamma Mia! Nej, nu ska jag hugga in i min ceasar salad! :)
 
(Har inte hunnit testa wifi;et på hotellet, har bara hunnit lämna väskorna där, inatt sov vi ju nära flygplatsen)
- 1 Comments Posted in: London 2013








Bustier

bustier hm tubtopp
 
Nu när jag är i London så ska jag testa denna som jag hittade på HMs hemsida dagen innan jag åkte. Den ser riktigt underbar ut eller hur? Den kostar 299 kronor!
- 0 Comments Posted in: Mode








Boende i London

Gjort en ny kategori: London 2013
Åker om en timme till flygplatsen! Hahah målade ihop en liten bild i paint nu. Här ska vi då bo. 15 minuters promenad från Oxford Street! Galet! Med massa pubar och fik under oss, där man kan äta brunch osv! Om vi vill ta oss längre så finns Paddington Centralstation precis utanför hotellet i princip. Lika nära finns även Hyde Park, Whiteleys Shopping Centre och Buckingham Palace! Vi har haft jävligt tur och hittat ett hotell som har super bra location och frukost och centralt till super pris! (efter flera timmars av sökning av bra hotell osv så märker man att det är väldigt låg standard på hotell i London, ett hotel med 2 stjärnigt i sverige är som ett 4 stjärnigt i london +med vägglös typ.. haha) 
 
Vi är framme 22.30 ungefär och ska vi sova första natten på ett hotell nära flygplatsen. Dem andra 3 nätterna ska vi sova på detta hotell! Är det något ni undrar över?
 
- 2 Comments Posted in: London 2013








Packar för fullt!

 
Den stora är min väska jag ska checka in och den lilla är mitt handbagage. Vad som heslt för att få ner så mycket som möjligt på vägen hem, haha eller hur?
- 0 Comments Posted in: London 2013








London shopping inspiration

blogg boy london buriker london shopping tips
Tänk att ikväll så åker jag till London! Flyget går 20.50 idag och vi hade väl tänkt att åka hemifrån runt kvart över 6. Ni får lova att följa mig på bloggen dessa 5 dagar fyllda med shopping och annat roligt! Har gjort 2 tidsinställda inlägg varje dag men sen så ska jag blogga därifrån också, men då blir det mobilbilder! :) Ihhh, så ont i magen för jag är glad och nervös, det är ju första gången jag ska flyga. (som jag kommer att komma ihåg)
 
PUSS
EDIT; NY KATEGORI LONDON 2013
- 1 Comments Posted in: London 2013








Sparkle på nyår

2013 2014 blus glitter hollister tröja salu kläder klänning nyårsafton nyårsklänningar outfit peplum
Alla tipsar om glittriga klänningar till nyår (som förövrigt bara är två månader bort, sjukt!), men jag har aldrig haft en klänning på nyår, jag fryser för mycket. Är jag ensam där, haha? Så jag tänkte visa två olika glamourösa tshirts, som jag skulle vilja testa till nyår. Båda kommer från Bikbok, 299 och 399 kronor.
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Nelly Rea

bubbleroom nelly rea rabattkoder sale
 
1. Issue 1.3 - 60% / 2. Hummel - 85% / 3. NLY Shoes - 50% / 4. Steve Madden - 70% / 5.NLY White Label - 70%
6. NLY Shoes - 50% / 7. Club L - 30% / 8. Jeane Blush - 50% / 9. NLY Trend - 50% / 10. Wildfox - 70%
 
 
Nu öppnar Nelly portarna för rean. Ovanför har jag länkat mina favoriter med gryma reapriser.
NI HITTAR REAN HÄR
- 2 Comments Posted in: Mode








Höst

höst
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Roomtour

2014 Roomtour blogg rum inredning mitt rum videofyme
Äntligen så tog jag mig tid att filma mitt rum, bäst att passa på när det är städat haha! Bara lämna en kommentar om ni undrar vart något kommer ifrån eller om ni vill se mer av något!
Var det något ni gillade mer?
- 3 Comments Posted in: Vardag








Walkshow

Ni missar väl inte första avsnittet av Walkshow där Josefin Dahlberg som bloggar på Chic, träffar Sveriges största modebloggare och lär känna dem lite bättre! Så spännande med något annorlunda! I första avsnittet nedan så träffar hon Kenza!
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Fullt upp

 
Idag har jag planerat att göra mycket här hemma. Jag tänkte städa mitt rum, så det är städat när jag åker till London. Jag måste låna en väska av Emils mamma eller av farmor som jag kan packa i, haha har ingen resväska.. oppps :) Sedan står massa tidsinställda inlägg på schemat. Oj, vad ska jag få all inspiration ifrån? Haha! Vad vill ni se på bloggen? Ska jag skriva om mig och min vardag, mer mode, eller mer videos, tävlingar, musik?
- 2 Comments Posted in: Vardag








Dumlekakor

choklad dumle dumlekakor godis kakor negebollar recept
 
 
Nu ska ni få recept på världens godaste dumlekakor! Ni kommer bli beroende. Dem innehåller både smördeg, dumle och noblesse. Hur underbart?
 
{ Blanda i hop smör, socker, mjöl och bakpulver till en deg. Rulla 30 små bollar och lägg i aluminiumformar. Tryck i en dumle i varje degboll. Grädda i 175 grader i runt 15 min. När kakan fortfarande är varm, toppa den med en noblesse. Låt kallna i kylen. MUMS! }
 
Vet att jag är seg på att blogga nu, men har legat i sängen med mensvärk hela dagen haha, måste må bra på onsdag när vi ska åka till London! Men lovar att förbättra mig!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Dagbok

 
Här om dagen skrev jag i min dagbok som jag inte skrivit på nästan 1 och ett halvt år! Det allra roligaste är ju att läsa igenom vad jag skrivit tidigare. Som på första sidan som ni ser i hjärtat i den första av dagböckerna, så skrev jag när våran katt musse gick bort och "alla blev nestan ledsna" sen ser jag hur jag några år senare dampat och strykigt över ordet nestan, haha. Eller för något år sen när jag skrev att jag ville tatuera in en fjäder, var så nära på att göra det och är glad att jag inte gjorde det! Eller när jag skrev flera sidor om hur kär jag var i Emil innan det blev vi. ♥ Skriver ni dagbok?
- 5 Comments Posted in: Vardag








Jackor 20% rabatt

 
Översatt priserna till svenska kr och dragit bort 20%! Gå in på Boohoo och fynda!
1. 207kr  /  2. 372kr  /  3. 124kr  /  4. 249kr  /  5. 538kr  /  6. 289kr  /  7. 707kr  /  8. 249kr  /  9. 538kr
 
- 0 Comments Posted in: Mode








2st Säsonger 2

Oj bloggar jag verkligen såhär tidigt? Haha tror aldrig jag har gjort det förr! Varit vaken sen halv 7, för ska jobba kl 10. Såhär på morgonkvisten så kan jag komma med två bra nyheter inom svenska serier. Mina två favorit serier ska ha en säsong två. Både Elsas värld och världens bästa Portkod 1321! Har ni sett något av dem? Om ni inte har gjort det så måste ni göra det!!
 
Nu kan man se Säsong 1 igen av Elsas värld igen, för att sedan ladda upp för Säsong 2 som drar igång den 30:e oktober. Avsnittet slutade ju bara att dyka upp så nu är väll alla förtvivlade tjejer glada igen haha! Och Portkod 1321 (som jag faktiskt älskar lite mer än Elsas värld hah) på facebook beskriver säsong 2 såhär:
 
"Happy Jankell och Fanny Klefelt kommer tillbaka som Steph och Agnes. När vi möter tjejerna igen är det vår! Steph och Agnes är bästa vänner och går sista året på gymnasiet med bara några månader kvar till studenten.

En kort och intensiv tid, och oförutsedda händelser inträffar som sätter allt i gungning - inte minst deras vänskap.

Precis som tidigare skriver Linnea Roxeheim och Louise Pope manus och Linnea regisserar även serien. Mer information kommer. Håll utkik här och på Portkods 1321s Instagram-konto! Tagga med #portkod2
"
 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Instasnaps

 
Följ mig på instagram, jag heter @ffashionjoint.
 
1. Jeffery är så söt som alltid ska sitta på stolen brevid, vid frukosten! 2. Har stora cravings för naturgodis hela tiden nu, så gott! Tycker till och med om wasabin som jag aldrig gillat förr haha! 3. Loreal har fått in så mycket fina höstfärger nu, allt ifrån nude och glittriga till starka färger! Kika på HM! 4. Mums med mannagrynsgröt! 5. Fizzybubble godis smaker! 6. TacoBar är det bääästa som finns, kan ingen öppna det i Enköping!? Älskar ost såsen, kan typ äta tre stycken. Någon som vet receptet?
- 8 Comments Posted in: Instagram








H&M eller UNIF

Ett billigare alternativ till den ombloggade skinnjackan med leopard detaljer ifrån UNIF finns på H&M. Såg den i Västerås och man ser ju att dem fått inspiration ifrån UNIFs jacka, eller hur? Bara nitarna som fattas! Vilken föredrar ni? För er som är intresserade av den som finns på HM, så finns den här.
 
499:- VS. 2399:- ?
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Rösta på mig

 
Jag är med och tävlar i Schwarzkopfs facebooktävling om chansen att vara med på en helsida i tidningen STYLEBY! Skulle vara jätte snällt om ni röstar på mig här. 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Bubbleroom

blogg bubbleroom höstjacka mode tips vero moda vinterjacka vinterjacka
HÄR, HÄR, HÄR
 
 

Jag har fått upp ögonen mer för kläder hos Bubbleroom, jag tycker att dem tar in mycket mer kläder i min stil nu för tiden. Brukar ni shoppa där? Bubbleroom har verkligen tagit in mycket nya bra märken inom skor, make up och alla möjliga sortes kläder. Är det bara jag som märkt av det!? Vet att många är ute efter en snygg vinterjacka och ett par snygga höstskor nu och massa fina blusar och på den här hemsidan hittar ni det och till din budget. Har faktiskt aldrig varit med om att jag har gått in på hemsidan och inte hittat något jag letat efter. Det är det som får mig att älska sidan mer och mer nu!
 
Här ovan har jag satt ihop ett kollage med mina favoriter för tillfället. Är inte BHn, halsduken och klänningen såå vackra? Mina favvosar i detta kollage! Dom har även en kampanj nu med 25% på nästan allt svart, super bra deal ju! Använd koden BLACK4U i kassan.
- 5 Comments Posted in: Mode








Can’t Get Enough Of This “Jacket-Talk”

 

Buy the jackets HERE

När vi ändå pratar om perfekta jackor (känns som dem kryllar överallt på bloggar just nu, haha!)  kan jag ju inte undgå om att skriva om denna godingen. Denna vill jag absolut krypa in i under hösten tillsammans med en beanie.. Blir typ varm när jag ser den. Påminner lite om den söndersuktade acne-jackan även men till en typ 20-del av priset.

- 1 Comments Posted in: Mode








Bloggeventet den 10/9

blogg bloggevent enköping event hela sverige bakar klara hall nina nina hermansen
Man fick sig en liten tallrik med tilltug och ett glas vin!
 
 
Det var super mycket folk där och dem lottade ut över 50 produkter (jag vann en ansiktskräm till mamma), och massa företag som ville göra reklam för sig med massa bra erbjudanden. Här får jag shellac naglar fixade för första gången, inget märkvärdigt så förstår inte hypen med shellac i bloggvärlden, ser ut som vanligt målade naglar som i för sig håller lite längre. I helhet så hade jag och Mia super kul, eller hur Mia? Hem fick vi oss en goodiebag, med lite skönhetsprodukter och rabattkuponger osv. Det var en tjej som heter Nina som höll i bloggeventet, har inte läst hennes blogg, men hon verkade mysig och trevlig, kika in på hennes blogg!
 
Tack Mia för alla bilder haha min kamera ville inte sammarbete och alla bilder jag tog blev suddiga.. suck.
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Iphone skal

iphone skal
Jag är på jakt efter ett nytt skal till min iPhone då de jag har är rätt tråkiga eller tråkiga och tråkiga, det är väl jag som tröttnar snabbt på dem, haha. Ovan ser ni ett par fina modeller som jag har kollat in. Har ni några tips på vart man hittar fina skal till iPhone 5? Jag brukar söka på Etsy!
- 2 Comments Posted in: Tips








Vinröd tubhalsduk

beanie doft dofter halsduk handsprit handsprit med doft mössa tubhalsduk vantar vogue
Det finns ju faktiskt bra saker med hösten. Förutom att det är så fina färger på löven, så kan du köpa dig höstiga halsdukar, mössar och vantar att mysa i. ♥ Jag älskar dessa mysiga tubhalsdukar att vira runt halsen i flera varv. Denna vinröda fina införskaffade jag mig på Indiska för hundringen, fanns i flera olika färger. Så mysig! Mössan har ni ju redan sett på bloggen.
 
På The Body Shop så finns det handsprit med doft för femtiolappen som är bra nu till hösten/vintern när det går mycket sjukdomar som vinterkräksjuka, förskylningar osv.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Så jävla bra

 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Snowflakes

2012 2013 första snön snö vero moda vinterjacka
Vi kör en liten tävling! När tror ni att den första snön kommer? Den som gissar rätt får en liten present hemskickad på posten! Tävlingen avslutas... ja, när det första snön har kommit, haha! Förra året kom snön 26 oktober, om det hjälper något! Hoppas bara inte snön kommer när jag är i London! (23 - 27) Tycker första snön är så mysig, vill verkligen inte missa den!
- 8 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








13

 
Tidsinställt. Förlåt om jag är jobbig, som tjatar så. Men jag ser så fram emot att åka, det ska bli så jävla roligt! 13 dagar kvaaar.. Vill ni att jag ska göra ett litet kollage med saker jag vill köpa i London?
 
Nu är jag på jobbet och ska sluta tre, så jag hinner hem och äta och fräscha upp mig innan jag och min kära vän Mia ska på bloggevent. Första bloggeventet här i lilla Enköping, har inga förväntningar, men så klart man går! Jag tror i alal fall det blir kul! Dem ska dela ut goodiebags, ha modevisning, tävlingar och mingel med dryck och tilltugg mm. Får väl skriva ikväll hur jag tyckte att det var.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Rihanna $$$

- 1 Comments Posted in: Musik








Adidas Neo

adidas neo adidas neos justin neo neo sko neo skor selena neo shoes skor treet skor
Som sagt så följde jag med mamma till Västerås idag, efter hon hade bokat tid hos tatueraren så hade bestämde vi oss båda för att spana efter höstskor på stan! På Dinsko fastnar jag direkt för en hylla med massa färgglada streetskor ifrån ADIDAS NEO. Jag brukar aldrig fastna för street skor, men på den här hyllan tyckte jag alla var snygga, sportiga och trendiga. Billiga var dem också!

Eftersom jag aldrig hört talas om ADIDAS NEO innan eller läst om det på någon blogg, så var jag tvungen att googla på det nu när jag kom hem. (här kan du kolla in deras hemsida) Det är tydligen allt ifrån kläder till vinterskor som både Selena Gomez och Justin Bieber vart med att tagit fram för Adidas. Häftigt! Vad tycker ni? Skitsnygga eller hur?
 
Hittade ett par skor i märket ADIDAS NEO som jag ska kolla efter i London. Annars köper jag dem här i Sverige. Så snygga!
- 0 Comments Posted in: Mode








Turtleneck Sweater

1. Cubus / 2. Cubus / 3. Lindex / 4. Bikbok / 5. Bikbok / 6. Bikbok / 7. Gina Tricot / 8. Gina Tricot / 9. Gina Tricot

 

God eftermiddag på er! Idag är jag ledig för mamma och jag ska ta till en tatueringsstudio i Västerås! Nej, jag ska inte tatuera mig, men mamma ska göra om sin ros på axeln. Bara för att jag är ledig så firar vi det med ett Turtleneck kollage, haha!

 
Kan ju vara höstens hetaste mode denna höst. Förr har polo tröja inte varit så trendigt. Men nu kryllar det av oversizade stickade mysiga tröjor så kallade Turtleneck sweaters. Så snygga! Skulle dö för Kenzas snygga ifrån hennes egna märke Ivyrevel. Den ska jag köpa garanterat! Detta är några favoriter inför dessa kalla vindar som börjar komma fram nu! Stor kram på er så hörs vi senare!
- 0 Comments Posted in: Mode








Lägg till min blogg på hemskärmen

Tror att jag fick en fråga förut om hur man lägger till min blogg på hemskärmen på mobilen...så här har ni en beskrivning:

1. Gå in på internet och sök på min blogg.

2. Klicka på den där pilen i en ruta längst ner.

3. Tryck på "Lägg till på hemskärmen".

4. Tryck sedan på "Lägg till".

5. Klart!

Sen kan du skapa en mapp i bokmärken som heter "bloggar" där kan du lägga till de bloggar du läser dagligen, det har jag gjort! Supersmidigt.

- 1 Comments Posted in: Tips








Perfumes

parfym
Jag är super dålig på att använda mina parfymer, men jag här många och jag älskar alla dofterna, haha. Men jag tänkte nu när jag åker till London så ska jag passa på att kika på VS Bombshells parfymen som alla säger luktar så gott. Så får jag bli bättre på att använda dem jag har hemma också! Har ni några andra tips på bra parfymer? När jag väl använder parfymer så brukar jag använda Alyssa Ashleys, Tommygirl, Britneys och en av Chanels parfymer.
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Frukost

Hej! Idag ska jag jobba 9 till 15, så nu har jag ätit en rejäl frukost. Gick upp så pass tidigt idag så jag känner att jag hinner blogga nu på morognen, har till och med hunnit städa mitt rum!
 
Innan jag åker iväg nu så ska jag bläddra klart i tidningarna ♥ Haha, visst ser Frida Grahn inte ut som sig själv på omslaget?
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Huvudvärk

Haft världens huvudvärk hela dagen, nu har det äntligen gått över så har suttit och kollat på Idol på datorn ifrån Fredags. Älskar Elin så mycket, as bra! Även Jens var duktig denna vecka tycker jag. Vem hejjar ni på? Bjuder på en liten party låt såhär mitt i veckan haha, längtar till Londons nattliv!
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Lördagkväll


Hej vänner! Idag så har jag fikat hos min kusin och efter det så gick jag vidare ner till Emils mamma där det var fullt upp med att sätta ihop lite nya möbler, så har hjälpt till med det nu på kvällen. (älskar att bygga ihop möbler med beskrivning haha) Nu ska jag och Emil bara mysa och kolla på Dexter eller The Walking Dead som det äntligen kommit nya avsnitt av. Kollar ni på det? Ääälskar dem serierna! Puss!  
 
Edit: Nehe nu skrev Stefan om vi ville dricka lite ikväll. Får se hur det blir!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Höst

Pull&bear H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors och Zara!
Pull&bear, H&M, Vagabond, Net-A-Porter, Michael Kors, Zara ♥
- 0 Comments Posted in:








Fredagsmys

Mysfredag med älskling, Stefan och Alban! Dem har rustat upp med massa snacks! Hinner knappast smaka! :) Ha en mysig fredag! 
 




- 0 Comments Posted in: Vardag








Ljus som luktar underbart

Mina favoritljus, som jag bloggat om förr kommer ifrån Bomb Cosmetics och luktar så sjukt gott och se så söta dem är! Du beställa dem på deras hemsida! Bombcosmetics.co.uk! Kostar under hundringen!
 
"En fräsch doft blandat av röda frukter, hallon, vindruvor, men även lite blåbär och saftiga päron. Med en sötma av vanilj och karameller." Finns på vissa Ica butiker, så gå förbi där och dofta i alla fall!
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Oktober - Rosa månaden

rosa rosa bandet smink
Glöm inte att Oktober är månaden då vi ska stötta Rosa bandet och köpa rosa. Här kan du se alla produkter som är rosa där lite av pengarna går till Rosa bandet! Jag har varje år försökt göra något litet för att stödja dem, gör det ni med. Kika in senare på bloggen så visar jag mina rosa favorit ljus!
 
Ni sötdjer väl rosa bandet? Skänk några kronor i alla fall? Undrar ni vart någon av produkterna ovan kommer ifrån så lämna en kommentar!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Koftor, koftor och koftor...

höst koftor
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9
 
Måsten i garderoben nu när det är kallt är såklart en drös med mysiga och varma koftor. I man garderob fattas den färgglada(2), den håriga(4) och nummer 7, polotröjan! Om jag inte hittar det här när jag åker till London så kanske jag får klicka hem dem! Vilken av dessa saknar du i din höstgarderob?
 
Blev kvällsbloggning idag för jobbade till klockan fem, sen somnade jag direkt när jag kom hem! Om det inte blir jobb imorgon så ska jag visa er mina favorit doft ljus här hemma! Ha en mysig kväll!
- 2 Comments Posted in: Mode








Bokat resa

 NO-BUDGET SHOPPING SPREE.
 
Jag och min älskade bästa vän ska åka iväg på en weekend i slutet av månaden, så i 4 dagar kommer vi att shoppa, shoppa, shoppa på Oxford Street, festa på natten, äta brunch, gå på broadway och fika på starbucks. Utan pengar limit! Förstår ni hur taggade vi är? Det kommer bli så kul och vi kommer såklart ta massa kort och filma! Idag bokade vi resan och vi satt som två överhypade möss när vi tröck på boka knappen just för att vi alltid vela åka någonstans tillsammams, BESTIE! ♥ Först pratade vi om dubai en vecka, men där är tydligen 21 års gräns på alkohol.
- 4 Comments Posted in: London 2013








Höstboots

 
Hittade dessa på Biancos hemsida. Dem skulle man ju man inte tacka nej till att ha i höstgarderboen. Enkla att matcha och hur snygga!? Behöver ett par vinterskor som inte är ett par uggs haha, som man även kan ha i slask elle regn vädret. Alla boots ser gigantiska ut på mig då jag har smala ben, och skulle gärna vilja testa dessa irl. Kanske får ta en trip ner till Stockholm?
- 0 Comments Posted in: Mode








Vogue Beanie

beanie mössa
Nu är den äntligen påväg hem till mig! Kände att det var lite väl kallt om öronen idag. Hoppas jag passar i den bara!
- 1 Comments Posted in: Shopping








Transperant

Fashionsin 249:-  / Modekungen 699:-
 
Genomskinliga/Transperant kläder och accessoarer är fortfarande trendigt och det har hållit i sig ett bra tag nu. Här är två tips på snygga väskor. Måste köpa mig en, men väntar tills efter vintern! Vad tycker ni? Skulle ni inte våga lägga i vad som helst? Den andra väskan finns i 4 olika färger!
- 1 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.