Fashionjoint

Mina bikinis

Jag har gjort x antal inlägg om badräkter och snygga somriga bikinis. Men vad ska jag bada i, i sommar då? Jo här har jag tagit kort på alla min bikinis som jag har. Har ännu inte invigt VS biknin! Lääängtar. Idag har jag solat lite och fick jätte snabbt en linje ifrån min bikini.  
- 2 Comments Posted in: Vardag








PODCAST med Andreas Wijk och Kenza

 
30 minuter av Kenza får ni med Andreas Wijk's podcast. Första avsnittet gästades som sagt av Kenza och de för mer eller mindre ett vanligt samtalsämne än att intervjua Kenza. Roligt att lyssna på om man vill lära känna Kenza mer. Vad tycker ni? Tryck på bilden.
 
Btw. Är det bara jag som tänker på att hon läspar i denna pocast? Det brukar hon väl inte? :) Edit: Googlade och läste att många inte kan lyssna på hennes röst pga detta. Men det är första gången jag tänker på det. Men det kan hon ju inte ro för!
- 0 Comments Posted in:








Vatten dekaler till naglarna

Jag tänkte tipsa om en smart sak som jag själv inte visste fanns. Som jag tycker jag borde vetat, då mitt stora intresse är naglar. Visste ni att det finns dekaler man kan sätta på naglarna med hjälp av vatten? Jag tror dessa är mycket bättre än vanliga wraps. Som ofta får vassa kanter eller är lite krångla att sätta dit. Googlat runt lite och hittat massa jag precis klickat hem dem 4 första! 34 kr per paket!! Vad tycker ni? Längtar tills dem kommer på posten!
- 1 Comments Posted in: Tips








5 mål för sommaren:

♥ Göra saker jag aldrig gjort förr & bara ha så sjukt kul med en massa nya kompisar.
 
♥ Fortsätta att äta nyttigare & fortsätta träna då och då.
 
♥ Träffa en massa nya kompisar.
 
♥ Uppdatera på bloggen och få en ny design.
(designer nr2 som ska göra min design har fullt upp just nu)
 
♥ Förra året badade jag nästan ingenting(!) Så jag ska bada på massa olika stärnder i sommar och dessutom få en riktigt schysst sommarbränna. 
 
♥ Vill även hinna rensa mitt rum på saker, speciellt kläder. Så det får plats med massa nytt.
 
 Tycker alla kan skriva ner sina 5 mål för sommaren, det är bara några ynka veckor/dagar kvar till sommarlov och alla har väl lite mål, vad som helst. Sätt upp målen nu och dela med dig av dom här för jag är också nyfiken!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Ivy Revel

ivy revel kenza
Se Kenza bära den högra klänningen här.
 
Snart öppnas portarna till Kenzas webshop Ivyrevel.com! Det har ju varit väldigt hemligt och dessa två klänningarna, en jeansliknande shorta och ett linne är det ända man har fått se skymten av. Jag har väntat med spänning i månader och vad jag har sett ser det mycket lovande ut! Jag älskar klänningarna och jag älskar typsnittet på namnet och tycker även att namnet låter väldigt proffsigt. Någon av er läsare som längtar lika mycket som jag och vad har ni för förväntningar?
- 0 Comments Posted in: Mode








Emma Ostergren

Jag är nog Emmas största fan. Jag kollar in hennes blogg flera gånger om dagen och inspireras något enormt när jag kollar hennes bilder. Ser ni hur naturligt vacker hon är och hennes personlighet är jätte härlig. För er som inte vet så är Emma tjejen som äger Emmaoclothing, med dem underbara virkade plagen som ni läser om på allas bloggar, sedan några år tillbaka. Som även jag suktar över. Nu tycker jag alla går in på hennes blogg och inspereras av hennes bilder! Klicka på bilden ovan.
- 3 Comments Posted in: Tips








Gina Tricot trosor

Dessa trosor ifrån Gina Tricot har tagit över min garderob. Dem är så söta. Tryck där fram och spets över rumpan! Dem har hela tiden nya tryck och fäger som kommer in och jag har redan över 10 st. Dessutom har dem alltid bra erbjudande på dessa, då det är 3 för 129. Här hittar ni dem på Ginas hemsida. Ser att det är dax för mig att beställa igen!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Äntligen beställt dessa!

Sommar dr denim jeans leggings vita
ÄNTLIGEN, säger jag bara. Ni vet att dessa från Dr Denim är typ omöjliga att få tag i högmidja i storlek xs. (iaf om man bor i en stad utan en enda butik som säljer dessa) Har letat över internet tusen gånger, och hittat små sidor som säljer dessa, men inte i min storlek. Idag passade jag på att kika in igen och två av sidorna hade fått in i xs. Dem finns här och här.
- 1 Comments Posted in: Shopping








Members deals

Jag älskar Members.com! Dom har alltid något nytt att bjuda på, och till såna bra priser! Idag t.ex och 4-3 dagar framåt har dom erbjudande från Odd Molly, Jeffrey Campbell och LV! Här har jag även valt ut lite saker som faller mig i smaken! 

 

Låt mig då bjuda in dig till Members.com så får du 50kr som startpengar!
Kommentera med ditt mejl så skickar jag en inbjudan!

 

 

1-4 är ifrån AxParis och kostar 74kr/st på Members.
5-7 är ifrån Baglady och kostar 104kr/st på Members.
 
 

Nelly klänningar finns också på erbjudande hos Members - 8. 174 sek –  9. 174 sek  -   10. 89 sek  -   11. 74 sek

 
 

 

 

 

- 0 Comments Posted in: Mode








Årets snyggaste sandaler

Om gladiatorsandalerna dominerat föregående år så är det helt klart sådana här sandaler som är det enda rätta 2013. Zara levererar de allra snyggaste, både i svart och nude. Jag vill ju självklart helst ha de svartfärgade.
 
Jag gick upp redan vid 5 imorse då jag börjar jobba tidigt! Slutar vid 1, då ska jag kila ner på stan och köpa en svart långklänning jag lagt undan! Åhhh.
http://cdn1.cdnme.se/608319/7-3/www_519c97ab9606ee6051b57ba5.jpg
- 0 Comments Posted in: Mode








$$$$$$$$$$$

http://24.media.tumblr.com/6cadf8f9fc3db52f5b422581c92f6965/tumblr_mkvioyLP6Y1ql0j9do1_500.gif
Payday!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sheinside

http://tovewaldemar.myshowroom.se/files/2013/05/SHEINSIDE.jpg
 
1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här / 6. Här.
 
Har ni hört talas om shoppingsidan Sheinside.com? Dom har väldigt bra priser och vissa av deras kläder vill man dö för! Allt ifrån jeansshorts och klänningar till fina smycken. Det bästa är att dom har gratis frakt till alla länder också, så jäkla grymt! Precis som Asos, min favorit hemsida! Har samlat mina favoriter på bilden ovan! In och shoppa!
 
- 1 Comments Posted in: Tips








Söta linnen

Idag ska jag jobba på förskolan hela dagen - är lite trött, men det är bara att bita ihop.Titta dessa linnen, somriga va? Jag gillar nog den första bäst. Snyggt med vitt på sommaren. Slutar kl 4, bloggar mer efter det!
- 0 Comments Posted in: Mode








Celine crochet swimsuit

Nu är det mycket virkat i sommar. och denna har Gina Tricot fått in och jag tror jag kommer att köpa min första badräkt. Jag är så sugen på att testa denna! Vad tycker ni?! Annars kan ni kika in denna bikinin i virkat som jag bloggade om förr.
 
199 kronor bara!
 
 
- 4 Comments Posted in: Mode








Shoppat festival kläder

Pappa och jag åkte till Västerås en snabbis här om dagen då passade jag på att springa in i några butiker för att kolla festival kollektionerna. Åhhh, älskar detta mode. Hittade dessa tre, men funderar på att lämna tillbaka långklänningen eftersom jag egentligen letade efter en hel lång (vilket jag nu har hittat, visar nästa vecka!). Men sen kom jag på att mamma är bra på att sy, så hon ska sy den kortare :) 
 
Visst är det festival stuk på dem?
- 2 Comments Posted in: Shopping








Långklännngar till sommaren

1. Nelly / 2. Welikefashion / 3. Cubus / 4. Zara / 5. Boohoo / 6. Asos / 7. Asos
Vilken är din favorit?
- 1 Comments Posted in: Mode








Kan Dee Shop på Festival

Sommar blommor boots essie fashion festival orange summer
Sitter här och äter mini chilichees tops som älskling köpte till mig. Drömmer mig bort i ämnet festival och med favoritmärket Kan Dee Shop! Ett kollage som jag satt ihop nyss i samband med en tävling hon har nu. Såhär vill jag gå klädd i sommar. Ska ni på någon festival?
 
Nej nu ska jag gå till min älskling och mysa. Krypa ner under täcket och säga hur mycket jag älskar honom. Var bara tvungen att blogga lite först. Imorgon tänkte jag visa lite saker jag shoppat (ovanligt?) och ca 40 olästa kommentarer ska besvaras, kul! Sovgott fina ni.
- 2 Comments Posted in: Mode








Rihanna stämmer Topshop

 

Rihanna har stämt klädkedjan Topshop efter att de tryckt upp tröjor med sångerskans ansikte på.  Anledningen är att klädkedjan har tryckt upp flera olika t-shirts med bilder på Rihanna utan hennes tillåtelse. Topshop är stämda på närmare 38 miljoner kronor.  

 

Dessutom tycker Rihanna att bilderna de använt är direkt fula. Även kvaliteten på tröjorna hade Rihanna synpunkter på. 

 

Topshop själva tycker att dem inte har inte gjort fel. Topshop säger att då bilden är tagen på offentlig plats så är det tillåtet att använda bilden utan Rihannas godkännande. 

- 0 Comments Posted in:








Nail wraps

Kolla vad jag hittade här hemma! Jag älskar ju dessa! Varför ha jag glömt att jag har dem? Så jävla snyggt med aztec, fransk manikyr eller lite tjejig rosa leopard. på naglarna. Speciellt nu i sommar. Jag tänkte att jag kan ju använda dem med fransk manikyr på min barndos kompis student. Och aztec wrapsen måste ju bara jag och sandra ha på festivalen i sommar!
 
Har du testat nail wraps?Så här såg det ut sist när jag använde mina och det var snart ett år sen!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Vinnare

 
Körde igång en mini tävling förr, då ni skulle gissa vilka två plagg jag hade beställt ifrån Nelly. Det var inte många som svarade, men det var tre stycken som gissade rätt.
 
Sandra. Jennifer. Alexandra.
 
 
- 0 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Flowers

Sommarfin med blommor i håret.

I sommar vill jag ha blommor i mitt hår! Det är så somrigt och fint med blomkransar eller enstaka blommor här och var för att piffa upp frisyren. Allt från lockiga svall till naturligt fall och slarviga flätor kan prydas med blommor. Älskar den romantiska känslan som blommorna ger. Man borde helt klart våga ha mer blommor i sitt hår även vid andra tillfällen än bara midsommar. Jag vet vilken jag ska beställa i alla fall!
- 1 Comments Posted in: Mode








♫♪

 
- 1 Comments Posted in: Musik








Victoria Secret Bikini

Kommer ni ihåg att jag bloggade om att jag beställde en Victorias Secret bikini!!? (läs här)Den har äntligen kommit efter 3 veckor! Så gaaalet snygg!
 
Den satt lite för tight över brösten, så dem ser ännu mindre ut, men den var snygg ändå, haha!
- 1 Comments Posted in: Shopping








Ancle cuff

Vad tycker ni om denna trend? För nästan ett år sen så tror jag att jag bloggade om detta! Då några få hade börjat med detta inom Sverige. Nu är det jätte trendigt! Jag älskar det! Så sjukt snyggt, men synd att jag inte använder klackskor till vardags, så jag kommer inte kunna hacka på detta!
 
Ni som tar studenten - smycka till det lite extra på detta ganska unika sätt!
 
Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/
- 2 Comments Posted in: Mode








Rebecca Stella for Nelly

Tryck här. För att komma till kollektionen! 
- 0 Comments Posted in: Mode








Mormor

mormor
Vila i frid mormor. Det blev en hestisk kväll igår när jag satt och gjorde det tidigare bustier inlägget. Min mormor blev jätte dålig så vi fick åka in. Hon somnade in efter ett tag och vi satt där med henne under hela tiden. Nu är hon en ängel i himlen och behöver inte lida. Vi tänker på dig hela tiden och vi vet att du har det bättre nu när du kan vaka över oss med morfar. Älskade vackra påhittiga mormor, vi glömmer dig aldrig! Vi älskar dig nu & föralltid.
 
Fin låt till dig mormor.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Bustier till sommaren

bustier
På fredag kommer ett blogginlägg med somriga långklänningar!
- 0 Comments Posted in: Mode








Keeping up with the K'S

 
- 2 Comments Posted in: Videoklipp








Mother of god...

http://cdn1.cdnme.se/1101787/7-3/pic_519705e3e087c34145a67190.jpg
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Aprikos naglar

- 1 Comments Posted in: Vardag








Instalife @ffashionjoint

1. Värmen firades med jordgubbar idag. Denna helg har det varit underbart väder här i Enköping. 2. Grillsäsongen invigdes också när vi var på 5 års kalas på landet. 3. Solat massa i helgen. Ligger på garagetaket här utanför balkongen, as varmt där!
 
4. Vilka ska på Putte i Parken i sommar? Wooop!! 5. Har ni sett detta? Det finns mjukglass i tetra man kan köpa och vispa hemma, dör så underbart gott. Vi toppade med choklad och lakrits strössel. Mums! 6. Haha Sand och jag satt och pratade över en timme i telefonen och smed lite planer inför sommaren!
 
7. Jeffery ligger och myser på min mage! 8. Tänkt att inviga dessa underbara skor i helgen, men behöver köpa en sula till, då dem var liiite för stora! 9. Tog dessa fina kort på plastblommorna på Ikea. Super somrig att ha som bakgrund.
- 0 Comments Posted in: Instagram








Gokart

Igår så åkte några kompisar gokart och då följde vi med ett gäng och kollade på. Det var spår mysigt och trevligt, och väldigt bra väder! Filmade och klippte ihop en liten video. Vad har ni annars gjort idag? Har varit ute i det fina vädret hela dagen. 
 
Först var det träning sedan tävling. Alban vann, Dennis kom två. Sedan vet jag inte om det var Uran eller Emil som kom trea! Men jag hejade på Sandra Strok. (Skriver efternamn för min andra Sandra också heter det)
 
- 3 Comments Posted in: Videoklipp








Trendy Nails by Bikbok

Ni som känner mig eller har läst min blogg länge vet ju att jag älskar att hålla på med naglar. Här är lite enkla och snabba tips för er som vill göra något enkelt men snyggt.
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Få skor på köpet

nelly rea skor

Idag kör nelly en grym kampanj. Man får nämligen dessa ursnygga guldklackar på köpet när man köper någon av dessa klänningar. Hur bra? De perfekta partyskorna som lyfter vilken outfit som helst oavsett outfit. I love it! Klicka här för att utnyttja erbjudandet!

 

Dålig bloggning pga av mkt jobb, så är trött.

 

Psst! Skorna läggs automatiskt i kundvagnen när du köper någon av klänningarna i kampanjen.

- 0 Comments Posted in: Mode








Eurovision

Visst satt ni också och kollade på Eurovision igår? Det tycker jag alla borde göra! Av dem som sjöng igår så fick jag mig en favorit direkt. Danmark med världens vackraste(!!!) Emmelie De Forest. Jag tror faktiskt att hon kommer vinna allt.
 
Vilka blev din favorit?
 
- 2 Comments Posted in: Videoklipp








Tips

http://cdn1.cdnme.se/1018266/6-3/zara_ballerinor_517849b89606ee7c6566a574.jpg
Sjukt söta ballerinaskor från Zara för 399 kr/st
- 2 Comments Posted in: Mode








Mini tävling

Beställde nyss hem två snygga plagg ifrån Nelly. Kan ni gissa vilka? Vinnaren får en länkning. Annars så avslöjar jag svaret om en vecka. Nu vill jag att alla lämnar en kommentar och chansar iaf. :) 
 
Vilka två tror du?
 
- 5 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Bikbok Festival

Bikbok har släppt en kollektion som är festival inspirerande. Om ni läste detta inlägg jag skrev förr så vet ni att jag älskar denna stil på kläder, så jag vill verkligen åka ner till Västerås så snart som möjligt och kika lite! Den består av fransar, jeans shorts, aztec och tie die! I snygga färger!
 
Satt ihop ett litet kollage på mina favoriter! Vad gillar ni mest?
- 4 Comments Posted in: Inspiration








Dagens inspiration - Karrueche Tran

http://cdn1.cdnme.se/608319/7-3/hej_518a1b689606ee7c4f078e14.jpg
- 1 Comments Posted in: Inspiration








How to make a smoothie awesome

Älskar den här bilden som jag har haft sparad på min dator ett tag nu. Den är från http://www.superskinnyme.com/ men jag hittade den via en annan blogg. Imorgon om jag inte får jobbtider tänkte jag göra en smoothie på kokosmjölk, hallon, banan och kokosflingor. Hur gott? Testa du också att göra din egna variation med hjälp av denna bilden. Jag lär ju leva på smoothies i sommar, svalkande, gott och mättande.
 
Hur vill du göra din smoothie?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Måndag

Ännu en måndag. Vågar inte ens tänka på hur fort tiden går! Swissssch... *ljudeffekternasljudeffekt*

Idag har jag tagit en långpromenad med Jeffery, tränat lite ock suttit på balkongen och ätit lunch i solen. Need it! Har inga planer alls för veckan, hoppas på lite jobb i alla fall. Vad ska ni göra i veckan?
 
tänkte ta en klassisk spegelbild på min outfit, men det sket sig. dem får duga!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Spara eller slösa?

Denna vecka har jag hittat ett budgetalternativ till Jil Sanders snygga ”Nashira leather and canvas shopper”. Budgetalternativet hittar du här för 299:- dyrgripen hittar för ca 15.000:- här.

Vilken väska väljer du? Spara eller slösa?

- 3 Comments Posted in: Mode








Ölmässan

 Har precis kommit hem från ölmässan. Super kul även för mig som inte direkt tycker om öl. Stannade på vägen hem och åt lite mat och nu är det meningen att vi ska fortsätta festa lite. Men somliga är trötta.. (se min instagram @ffashionjoint)
 
Lägg märke till att Stefan och Tobbe ger mig ölkomplimanger i slutet. Haha :)  Känns bra för att försöka lära mig dricka öl osv!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Crochet bikini

Bild tagen ifrån http://hippi-inn.se/
 
Den virkade bikinin känns som ett måste denna sommar och godingen ovan från JC är en storfavorit som gärna får bli min! Har även sett att Bikbok haft liknande. De säljer slut fort så ni får passa på! 
- 1 Comments Posted in: Mode








Nelly paketet kommit

aztec converse nelly vitt
För några dagar sedan bloggade jag om att jag hade shoppat lite på Nelly (se här).  Nu har jag fått mina (första) converse och mina vita shorts! Conversen ska jag klart behålla, men funderar på om jag ska skicka tillbaka skhortsen, liite stora runt benen och bra i midjan. Så kan inte beställa en storlek mindre heller.. Typiskt! Men bra att det är gratis frakt och retur denna månad då!
 
Detta är mina första Converse och jag är jätte nöjd! Äger du några?
- 2 Comments Posted in: Vardag








Meddo och grillspett

Har ätit världens godaste grillspett idag hemma hos Emils mamma och innan det så gick jag förbi Meddo och använde ett solkort jag hade vunnit! Inte nyttigt att sola och jag vill inte bli rynkig ung, men ska använda detta på 100kr, sedan ska jag inte sola mer :) brukar ni sola solarium?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Drömväska

DÖR
- 0 Comments Posted in: Mode








Sommar outfit

http://cdn1.cdnme.se/1044160/6-3/nelly_outfit_518a6034e087c30a0b2b7c6d.png
 
Detta är verkligen den perfekta outfiten i sommar. Ska lätt beställa dessa shorts!
Jag älskar kombinationen av en vit t-shirt och ett par slitna jeansshorts. Ibland behöver inte en outfit ha en massa krussiduller. Personligen tycker jag att de enklaste outfitsen kan vara den absolut snyggaste ibland.
- 1 Comments Posted in: Mode








Godnatt

 Har jobbat idag och vilade lite snabbt efter jobbet. Sedan gick ner till The Players Inn där Emil & massa andra trevligt folk satt, en ny pub här i Enköping, det var fint och mysigt. Vi gick hem tidigt idag, så nu ska vi sova för imorgon blir det grillning på högsta nivå!
 
Godnatt - här är en liten kort video!
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Sincerely, Jules.

Jag måste bara tipsa om denna fantastiska kvinna, dels för hennes blogg är så bra men framför allt för hon är helt sinnessjukt snygg och otroligt inspirerande. Hon levererar outfits efter outfits, hon klär i precis allt. Hon är en utav mina största inspirationskällor. Hur snygg får man vara egentligen? Hennes bilder är också otroligt fina och genomtänkta. Ni hittar henne på Sincerely, Jules

- 1 Comments Posted in: Tips








Beställt vitt

Bloggade ju om att det var fri frakt och retur på Nelly, så passade så klart på att beställa! Köpte mina första par Converse, i låg vit modell, så dem passar nu till värmen också och bruna ben. Och även ett par vita shorts, hoppas hoppas jag kan ha dem!
 
- 2 Comments Posted in: Shopping








Vill ha!

OMG hur fin är inte denna toppen? Kärlek vid första ögonkastet verkligen. Måste bara ha den! Den är transparant och kostar endast 199:-! Kanske är lite för transperant men skitsamma, denna ska jag klicka hem när xs kommer in igen!
- 3 Comments Posted in: Mode








Rihanna inspirerar

http://cdn1.cdnme.se/608319/7-3/111_5184d3e7e087c331167855b3.jpg
Rihanna inspirerar till max här. Grymt snygg t-shirt matcat med precis lagom mycket accesorer och ett riktigt mörkt rött läppstift. 10/10!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Fixa sommarkysst look

Jag misstänker att ni är lite som jag och inte gärna väntar till sommaren innan man är snyggt bronzad. Men man kan fuska långt i förväg. Jag hade gärna tagit lite hjälp av Too Faced nya sommarkollektion, som består bland annat av det här supersöta bronzepudret.http://cdn1.cdnme.se/608319/7-3/cute_51863b349606ee095dc4cc30.jpg
Inspirerad av naturens mest smickrande nyanser, som rosa och gyllene ljus vid skymningen, så blandas dessa multi-färgade hjärtformade pärlor för att ge dig en otrolig glöd! Finns på Eleven!
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Beyonce - Grown Woman

Synd att man inte har biljetter till hennes konsert! Ångrar mig nu i efterhand att jag inte köpte, skulle verkligen vilja gå! Hon är ju en av mina favorit artister och den åsikten delar jag nog med många. Vad tycker ni om Beyonce?
- 2 Comments Posted in: Musik








Wanted

Hej alla! Lite dåligt med bloggningen idag, pga att jag har följt med killarna, Emil och Alban till Västerås idag. Dem skulle kika på Ikea och även Bauhaus. Fick vänta på hjälp i en timme på Bauhaus.. Nu är man lagom trött. Är hos Alban nu och ska snart äta gott med dem, när dem byggt klart!
 
Åh vad det kliar i mina fingrar när jag ser vad som kommer in på H&M snart! Blir ju käär! Måste bara ha klänningen, sen är ju jackan också helt perfekt!

- 0 Comments Posted in: Mode








Dr denim billigt

Ni vet ju att jag två gånger tidigare har tipsat om Members.com, där dem har bra erbjudanden hela tiden. Det är en en sida med sjuka deals. Just nu kan du tex få 55% rabatt på Hunkdory eller Maxfactor till 44% billigare.
 
Jag längtar till den 9 Maj, då kommer ett erbjudande som ger dig hela 60% rabatt på Dr Denim jeans, så hade du tänk beställa sådana så bli medlem på denna sidan så får du dem för mindre än halva priset! Hur sjukt är inte det? :D
 
SÅ om ni vill bli inbjudna så lämna en kommentar så bjuder jag in er så får ni även 50 kr att handla för!
- 5 Comments Posted in: Tips








Fredags inspiration

Jobbar till 15 idag men detta är tidsinställt. Vad hände med värmen? Det här vill vi kunna bära utan problem, men det är ju för kallt! Ha en fin dag! 
- 4 Comments Posted in: Inspiration








PURE HAPPINESS.

Alltså det här klippet, det gör mig så glad. Åh! ÄLSKAR det. Bruno Mars - Kung. Marley sönerna för bra för att vara sant och Rihanna. Legend. Så sjukt bra framträdande. Ni måste se det!

- 1 Comments Posted in: Musik








Fri retur!

Kikade in på Nellys hemsida ocg började le när jag såg att det var fri frakt - OCH fri retur hela maj! (gäller summor över 500kr) Passar perfekt till mig som blir förbannad när jag måste betala retur! Här är ett litet kollage med några av mina favoriter på nyinkommet!
 
Klicka på bilden för att komma till Nelly!
- 0 Comments Posted in: Mode








7 perfekta solglasögon

Jobbat idag och ska vila nu för har världens huvudvärk men tänkte hinna tipsa om lite solbrillor innan.
 
Nu när solen äntligen visar sig får vi ta fram solglasögonen som vi längtat så efter. I sommar är det mycket runda glasögon som gäller i modevärlden, och det är en trend jag dock inte tänker haka på. Kommer ni? Här är våra sju favoriter just nu!
solbrillor

1. Asos.com 2. Lindex 3. H&M 4. H&M 5. Lindex 6. Cheap monday 7. Topshop

- 2 Comments Posted in: Mode








Video från igår

Sommar Uppsala Valborg enköping fest
Sitter hemma hos Emil på hans soliga balkong och väntar på bättre tider så jag orkar gå hem. Klippte ihop en liten video ifrån igår, innan när vi åt och väntade på att folket skulle komma :)! Vi åt och drack gott och sedan gick vi ut en snabbis på All In och dansa. Hade iaf en bra kväll och är glad att jag stanna i Enköping. Vart eran kväll lyckad?
 
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.