Fashionjoint

inredningstrend - sittpuffen

Från buget till lyxigare
Åhlens, riktigt fina budget alternativ - 1. Grön / 2. Grå / 3. Rosa
 
 
Hej! Det var ett tag sedan. Hoppas ni haft en fin vecka! Längtar så efter helgen, första helgen på länge som jag inte har något speciellt inplanerat, ska bara ta det lungt och försöka rensa ut lite sommarsaker och upp med vinterjackor osv. Ni förstår inte hur trångt det är i alla skåp och lådor här haha. Som jag tjatat om mycket förr så vill vi verkligen flytta till större, men vi har inte hittat något ännu som båda gillar.
 
Men NÄR vi flyttar till större så måste jag införskaffa en sittpuff/fotpall. Det måste vara den ultimata inredningsmöbeln. Man kan satsa på en annorlunda färg för man kanske inte har färg på många andra möbler och beroende på vilken pall man köper så kan det sätta mer pregeln på ens personliga stil. Du kan använda den till allt ifrån pall till temporärt bord och den passar perfekt i alla olika utrymmen. Som ni ser älskar jag sammet och mina favoriter är helt klart den gröna och den gula.
- 0 Comments Posted in: Inredning








Nyinköpt - koftor

/ Bikbok och Asos
 
 
Så fina färger!
 
Just mysiga höstkoftor tycker jag är så svårt att hitta som är både fina och trendiga. Men här är två som jag shoppat nu i september inför hösten som är jättefina. Båda fanns i fler färger, så kolla in länkarna om ni också haft svårt att hitta fina att ha till vardags. Tänkte ha på mig den mauvefärgade som är jättevarm ikväll när jag och Emils mamma ska på valpkurs med Elton. Ska bli så spännande och se vad han kommer att få lära sig! Förresten jag har klippt mig i veckan, ganska kort. Eller kortaste jag någonsin haft i alla fall, gjorde även kalla blonda slingor och är super nöjd! Ska kolla om någon av bilderna friösren tog blev bra så kan jag dela med mig av dem här :)
- 1 Comments Posted in: Mode








söndagsfrukost

Park Astoria hotellfrukost
Dem hade renoverat så fint på hotellet!
 
Riktigt gott och mysigt med en lyxig hotellfrukost ihop med Sandra.
 
Den här söndagen började på bästa tänkbara sätt. Idag halv nio så tog sig jag och Sandra oss till hotell Park Astoria här i Enköping för en hotellfrukost ihop. Där fanns allt man kunde tänka sig, våfflor, färsk frukt, ägg, bacon och smoothie. Måste göra mer sånt här när det börjar bli kallt ute, finns inget mysigare att göra med vänner. Vi pratade om altt ifrån att boka en resa ihop till att hon snart ska flytta till Uppsala, så taggad för hennes skull! Längtar så tills jag och Emil flyttar till något större ihop. Få organisera, dona, möblera och köpa inredning, åhhh. En väldigt mysig och välbehövlig morgon då jag känt mig lite stressad på senaste tiden, känns som jag har en lång lista med saker jag behöver ta i tu med just nu, därav ingen bloggning på de senaste två veckorna. Får se hur det blir famöver :)
- 1 Comments Posted in: Vardag








forsby kvarn

Pizza & citronbulle
Lunchade och fikade ute på landet idag med Sandra ♥
 
Idag så har jag umgåtts med Sandra hela dagen. Vi åkte ut till Forsby Kvarn, som är ett jättemysigt cafe ute på landet här i Enköping. Vi satt ute i solen precis vid vattnet och pratade i flera timmar. Min fina Sandra, hon känner mig ut och innan. Vi delade på en lyxig långjäst pizza och tog deras white guide citronbulle till efterätt. Godaste bullen jag ätit i hela mitt liv, haha och jag överdriver inte ens. Det kändes skönt att byta ut ett fik mitt i stan mot det här. Efter det så åkte vi hem, satt på oss mjukisbyxor och kollade film med Emil. Nu gör Emil och jag linsgryta till matlåda och ska kolla på en film. Så mysig söndag.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.