Fashionjoint

Inspirerad av Kenza

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Gina bikini

Fan vad snygg den är, den finns i massa olika färger, här är mina 3 favorit färger som den finns i :) Vilken färg är snyggast?

- 0 Comments Posted in: Mode








Vinn solglasögon

Nu lottar jag ut dessa snygga pilotbrillor ifrån Sunglassesshop! Dom har döö snygga brillor där, allt har dom verkligen! Älskar mina genomskinliga jag fick! :) Det du ska göra är att gilla dom på facebook! Och lämna en kommentar här!

Vid större chans att vinna så lägg till mig på bloglovin'! :)

Tävlingen håller på till 10/6!

- 19 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Svar på kommentar

 
Hej Elin, här över ser du mitt namn och det är bara till mig!:) Puss och kram på dig!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Looren

SÅ JÄVLA BRA! PUSS

- 0 Comments Posted in: Vardag








Gucci



- 0 Comments Posted in: Musik








Nya skor

Mamma & jag var nere på SkoKanonen och kikade på skor, dem ska gå i konkurs så dem har 50% på allt just nu, hittade dessa söta skor som jag köpte! :) Nu ska jag hoppa in i duschen sen får vi se om man åker ner och tittar på balen!

- 0 Comments Posted in: Shopping








Sunglasses

Se vilka snyggingar jag har fått på posten, imorgon lottar jag ut en av dessa! :) Gissa vilken?


Dem kommer ifrån Sunglassesshop.se!
- 0 Comments Posted in: Vardag








åttio kronor

Det var värt att ställa klockan på kvart i 10 för att vinna auktionen :) Redan till sista sekundrarna låg auktionen bara på 11 kronor! Haha, nu ska jag upp & äta frukost, jag är själv hemma hela lovet så får väl se vem av mina kompisar som är först med att göra mig sällskap! :) Tror iaf jag ska sola lite idag! Sedan blir det att laga super god mat!!

- 1 Comments Posted in: Shopping








SHORTS

Mina efterlängtade shorts har kommit!!

- 1 Comments Posted in: Shopping








Graduation

Links: axparis, nelly, romwe, ginatricot & fashionunion.

Fått frågor om var man kan hitta fina skolavslutnings- och studentklänningar så jag satte ihop ett litet kollage med några fina och prisvärda(!) klänningar. Jag själv har fått min, som passar sådär, mamma får agera skräddare åt mig
- 0 Comments Posted in: Mode








Inspiration nitar

Collage. Källor; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11


För länge sen så skulle jag göra om mina svarta jeans till mer slitna, men det blev inte av. Jag skulle även fixa två par gamla shorts till lite mer slitna. Får ta tag i det nästa helg! Fan vad kul det ska bli att pyssla haha.. Här är lite inspiration!

- 4 Comments Posted in: Inspiration








Veckans snyggaste



Såg de här urcoola toffsarna i veckan och dom är ju helt enkelt grymma! Dom finns att köpa på en sida som heter drezz.se, har aldrig varit inne där förut och har bara hunnit klicka runt lite men det verkar var en riktigt bra webbshop. Mycket fina saker Toffsarna hittar du här för ynka 79 kr/st.
- 0 Comments Posted in: Mode








WILD

OOPA! Nu börjar värmen komma tillbaka! Eller solen kikar iaf fram här i Enkp! Älskar dessa tishor! :) Skulle vilja ha dem i min garderob nu när värmen kommer!

Förresten, skulle lotta ut solbrillor i veckan, men det blir uppskjutet några dagar!

- 0 Comments Posted in: Mode








Bikini @HM



Som vanligt på torsdagar har H&M fyllt på deras webbshop med lite nytt och här ovan ser ni några utav dom. Jag älskar den där bikinin, så jäkla tuff! Synd att det inte var bandeau top, dom sitter bättre på mig med små bröst hahha, men man kanske bara kan köpa underdelen och sedan en annan överdel :)
- 0 Comments Posted in: Mode








Shorts

Hej jag bloggar inte just nu för har väldigt mkt i skolan! :) Har nationella på måndag, men efter det så ska jag blogga som vanligt. Tänkte lägga upp bild på ett par shorts jag beställt. Svarar på alla kommentarer efter måndag, puss!

- 6 Comments Posted in: Shopping














- 2 Comments Posted in: Musik








News @HM


Stickad väst 199 kr, Blockmönstrad blus i matt satin 149 kr
H&M har som vanligt fyllt på webshopen med lite nyheter och här har ni mina favoriter. Hade gärna haft båda två i min garderob!

Idag har jag gått på marknaden med först Tess & Vanessa och sedan Elin, såg världens mysigaste tjocktröja, men kom hem med bara godisremmar. Kanske kikar på den igen imorgon, men tyckte 299 var lite dyrt! Hm vi får se :) Förövrigt hade jag super kul ute på Pulse igår!
- 2 Comments Posted in: Mode








Solar på balkongen

Känns som jag bosatt mig på min balkong och garagetaket precis framför (se video här). Sitter här varje ledig tid i solen, super skönt. Just nu kikar jag i HM tidningen som jag fått idag. Idag har jag varit ledig från praktiken för jag har varit i Västerås på halkkörning, det gick bra & det var roligt!

Måste även visa mina super coola aztecnaglar jag gjorde igår. Tog lite tid, men fan vad bra det blev!:) Vad tycker ni? Jag lägger upp bättre bild imorgon och ett litet inspirations kollage.




- 2 Comments Posted in: Vardag








@Asos


Har en crush på detta armband just nu, funderar på att beställa hem det från Asos! Därifrån beställde jag ju min studentklänning, och det är gratis frakt till Sverige, grymt!
- 0 Comments Posted in: Mode








Colour

Ska testa lite nya grejer på naglarna idag, så körde (övningskörde) ner till stan för att köpa mig några nya färgglada lack, av mitt favoritlack.

- 0 Comments Posted in: Shopping








Conscious collection shorts

Söta döskallar va? Dom satt perfekt! :)

- 1 Comments Posted in: Shopping








Bang

De absolut snyggaste bikinisarna hittar man på Victoria's Secret. Spana bara in dessa... DÖR




Jag vill ha en ny bikini. Jag har solat tre dagar i rad här på taket vid mig, det är så varmt att man inte kan ligga i mer än 20 minuter innan man måste sätta sig i skuggan ett tag. 26 grader. Vill också passa på att tacka alla mina sötnosar för en underbar helg/lov. ♥ Och all goood mat, haha!
- 3 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.