Fashionjoint

Gott nytt år!!! ♥

JAG ÖNSKAR MINA LÄSARE ETT SKIT BRA 2012 OCH HOPPAS NI HAFT EN KUL KVÄLL!







- 1 Comments Posted in: Vardag








New Year's resolutions



- 2 Comments Posted in: Vardag








Plånbok

Jag har köpt en ny jätte fin rymlig plånbok på Åhlens för mitt presentkort! Ville ha en som man får plats med mycket i. Finns i röd också!



Det är en till dragkedjeficka på baksidan av den! :)
Haha ja, jag har fortfarande kvar mitt julnagellack.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Nyårslöften

Det är nyårsafton imorgon och den ska tillbringas med Sandra och andra vänner. Ska ni ha nyårslöften? Pussar ni någon vid tolvslaget?


Förra året var dessa mina nyårlöften. Det som inte blev avklarat var att åka utomlands, och körkortet, men med det så kämpar jag på! Vart mycket i skolan och vill gärna ha körkortet innan sommaren iaf, men bara jag gör mitt bästa! :) Lägger upp mina nya löften imorgon!

 

Och jag kommer pussa Sandra vid tolvslaget, tradition det där vettni haha;)

 

 

- 3 Comments Posted in: Vardag








För huden - Tips

Här är massa bra produkter för huden.

Isadora eye makeup remover, Nivea clear-up strips, Gunry eye makeup remover pads, Dove summer glow body, Nivea peel off mask, Nivea pearly shine läppsyl, Dove summer glow face.

 

Jag har testat alla dessa, förutom Dove produkterna, som jag tänkte köpa i veckan. Men jag tog med dom för mina vänner har tipsat om den! :)

- 2 Comments Posted in: Tips








Puss

 

- 2 Comments Posted in: Vardag








Om jag ska ta dig dit/Ai se eu te pego

Så här ligger det till - flera veckor har folk gått runt på en låt som jag har fått på huvudet. Och nu vet vad jag vad den heter :) Lycklig tjej, haha, denna kommer jag lyssna på hela lovet känner jag på mig!



Undra om den vart såhär känd i Sverge efter videon var med på en skvallerblogg? (någon som liknade kenza i videon tydligen..) Tänkte eftersom den är på ett helt annat språk (portugisiska), så är det inte vanligt att såna låtar blir såhär kända :)
- 2 Comments Posted in: Musik








Sofi F

- 6 Comments Posted in: Vardag








Justin






- 3 Comments Posted in: Musik








Kofta från HM

Idag så blev det att gå upp tidigt, för vi skulle åka till Västerås och byta min onepiece (som förövrigt inte kunde bli bytt för dem var slut, så ska åka dit någon annan dag..) Jag hittade även en jätte söt och skön tröja som jag köpte.

Vi åkte hem efter 50 minuter och då hann farmor och farfar köpa två tv, och vi fick en! TACK! Mamma hann köpa en jätte fin spegel till hallen, jag hann köpa min tröja! Rekord :)




Snart ska vi iväg på julmiddag (igen!) hos farmor och farfar, & ikväll ska jag ta det lungt och se film med en kompis. Känns som jag måste plugga teori imorgon och övningsköra, måste ta vara på tiden då man inte har plugg i skolan, visst?
- 8 Comments Posted in: Shopping








Tack!

Hej tänkte blogga lite snabbt bara, tack alla ni är så jävla söta! GOD JUL IGEN på er med! :)
Nu vill jag att alla som läser detta kan berätta 4 saker ni har fått. Själv fick jag presentkort, one piece, en mössa jag ville ha från jc, elsas hemligheter osvosv.. :)



Här är några av er som kommenterat, ni är så söta, jag blir så glad! :)
- 4 Comments Posted in: Vardag








God jul! ♥

Jag önskar er alla en riktigt god jul.

Vill också säga att jag uppskattar er läsare jätte mycket!

♥ ♥ ♥

- 4 Comments Posted in: Vardag








Jag hjärta denna hemsida!

Jag har letat efter en svensk sida med annurlunda kläder. Alla sitter slaviskt följer Nellys hemsida, för det inte finns någon svensk klädsida, men snygga kläder till ett rimligt pris :) Men nu har jag hittat en sida jag verkligen älskar alla kläder på!

Nu vet jag vad jag ska lägga mina julklapps pengar på! Check.



Jag dör, så snyggt!
- 5 Comments Posted in: Vardag








Vinn Sanning och konsekvens spel!



I samarbete med PartyPrylar.com så kan du nu vinna ett jätte roligt spel som passar för alla tillfällen! :) Sanning och konsekvens!

För att vara med att tävla ska du:

Gilla ParyPrylar på facebook. Om du vill ha större chans att vinna så kan du lägga till mig på bloglovin'
Ni måste såklart också kommentera Jag är med i detta inlägg.

Avslutas sista december!
eller skriva om denna tävling på din blogg!
- 22 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Paket på posten

Var nyss och hämtade ut ett paket och det var ett spel från PartyPrylar.com som jag fått för att testa spela, visste ni att imorgon lottar jag ut Sanning och Konsekvens spelet på bloggen? Hur kul?


Tack! Kika in imrn och tävla om sanning och konsekvens spelet.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Hiss/diss?

Funderar på att köpa dessa, hiss eller diss? Tycker dom är annurlunda, men dom kanske var för mycket? Tänkte dom är ju ett alternativ när man ska ut, om man tycker att jeans är för vardagligt.

- 4 Comments Posted in: Vardag








Naglar

Jag måste fixa mina naglar igen, har inte haft nagellack på över en vecka nu, känns konstigt :) Jag har alltid nagellack annars. Jag har allt inom naglar känns det som, utan att överdriva. Det måste jag fått från min farmor. Hon har alla nagellacksnyanser i världen.

Denna smarta sak ska bli mitt nästa köp!





Det här är en bild ifrån sommras, ser nästa inte ut som jag har äkta naglar :)! Men jag använder aldrig lösnaglar. Där hade jag på min jumpsuit som är ifrån thailand, hjärta den. ♥

Om ni vill ha något tips inom naglar så kan ni ju testa fråga mig! Puss.
- 12 Comments Posted in: Vardag








Krusat hår

Det är så skönt att det äntligen är lov! Vad ska ni göra på lovet? Idag ska jag plocka undan i mitt rum, ta fram julsaker och upp med granen!!! :) Kan ta lite kort sen och lägga upp på bloggen..

Idag efter pyssel i skolan så fick jag och Gabriella skjuts hem till mig av Jessica och hennes vänner. Vi satt och pratade och lekte lite med min hund haha, sen krusade jag Gabriellas hår :) Se vad fint det vart! Nu ser ni även den röda färgen som vi färgade förra veckan..


Sötnosen, hon ser ut som en dvärg till bilden till höger såg jag nyss. Hon är absolut inte dvärg;)


- 1 Comments Posted in: Vardag








Parfym på nätet

Vilken är din favorit parfym? Är ni sådär så ni har parfymer som lixom doftar er och som folk tycker påminner om dig när dom känner lukten? Jag har typ 15 parfymer, jag älskar verkligen alla! Men har mina favoriter, som jag använder mest så folk ska koppla mig med dessa dofter :)

Alla parfymer här nedan kommer ifrån ParfymButiken.nu!
Två tips till er tjejer! Escada och Britneys!



Jag har en kopia av Escadas parfym hemma, jag verkligen älskar den! Och sedan har jag två av Britneys fantasy! 787 och 580 kronor hos ParfymButiken.nu!

- 2 Comments Posted in: Tips








VooDolls Tävling


Tryck på bilden för att komma till ängeln.

I denna tävling sponsrar VooDolls med en av deras söta voodoll, som är en ängel i miniformat. Den levereras i en söt påse med ritualkort.

Att bära eller ge bort en voodoll är ett sätt att sprida lite magi i vardagen. Varje voodoll har sina egna specifika egenskaper…


Allt ni behöver göra för att vara med är att gilla dem på Facebook. Om ni vill ha större chans att vinna så kan ni lägga till mig på bloglovin eller skriva om det på din blogg.
Ni måste såklart också kommentera Jag är med i detta inlägg.

Avslutas 25 december
- 6 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Baby i like you style

Hoffmaestro har gjort en SKITBRA låt, exklusivt för Musikhjälpen 2011.

Vem som helst har kunnat lägga till ett ljud på låten – en handklapp, sjunga kör eller spela instrument. Alla som bidragit är nu med på deras skivomslag.

Jag är med på skivomslaget! Yey, ganska coolt ändå, även om man är sådär flera tusen hahah.. Ska fan köpa skivan, inte bara för jag är med (haha!) utan för att den är så bra också. :) Tryck på bilden för att lyssna.




Om ni trycker på öppna omslaget (skivan), och trycker på pilen en gång så är jag längst upp!
- 0 Comments Posted in: Musik








Julradio!

Nu står jag ute i kylan och säljer med vårat UF, men det är det värt, för det är så kul när man märker att man går med plus! När vi tagit bilder på allt, så kan ni beställa påsar! (om ni bor långt ifrån Enköping får ni betala frakt)

Medans så vill jag tipsa om denna julradio, Vinyl 107.1, bara JULMUSIK! Detta lyssnar vi på hemma hela dagarna, man får sån julkänsla. Och det behöver man nu när det inte är någon snö här..
Tryck på bilden nedan.

- 2 Comments Posted in: Musik








Bubbleroom - myskläder

Jag går runt i min svarta hela dagarna, har ni en mysdress? Eller kanske en onepiece? (åhh, en sådan önskar jag mig i julklapp!) Här är verligen några favoriter som jag rekomenderar ifrån Bubbleroom. Jag har allt det där laddat ifall jag fryser, tofflor och mysdress. Och tända ljus såklart :)


Tryck på bilden för att komma til Bubbleroom. ♥


Kanske ska köpa en röd nu till jul? Haha, en för varje årstid - vrf inte?! :D
- 1 Comments Posted in: Vardag








Tips - HM facebooksida

Jag gillade HMs facebooks sida igår, så nu ville jag tipsa er att också göra det, där får man reda på det senaste nyheterna. Kollektionen som jag bloggade om tidigare hittade jag under Your HM, där man lätt kan trycka sig vidare inom fashion. :) Och fixa appen till mobilen.


Förutom byxorna i tidigare inlägget så är denna skjal snygg! :) Sett många som har såna, passar till nästan allt!

- 2 Comments Posted in: Tips








The girl with the dragon tattoo

 

Dessa kläder som HM lanserat är inspirerade av Milennium-serien. Så om ni hittar något ni gillar så kommer kläderna finnas i butik 14 december. Jag älskar alla byxor men speciellt de i mitten och de sista, kanska ska köpa för min lön? Svart passar ju till allt, och dessutom så är de snyggare i annat material.

- 0 Comments Posted in: Vardag








Student klänning!

Åhhhh jag är så himla glad jag har bestämt vad jag ska har för studentklänningar och den jag ska festa i på kvällen (kanske bestämt)! Lyyycka!! :D



Som ni ser så är bilderna inte dirket rättvisa, men sålänge vill jag hålla hemligt hur den ser ut :) En sak ni ser är ju iaf färgen på sen sista, vad tycker ni? Älskar grön/blått!! Men är dock inte hundra på att jag ska köpa den, för den var så dyr. :)
- 3 Comments Posted in: Vardag








Haha så jävla sant

Speciellt tjejer, visst reagerar man såhär?

- 1 Comments Posted in: Vardag








I love my life

När vi tappar mobilen får vi panik, när polarn ramlar så dör vi av garv. Haha det är ganska komiskt :) Fan vad jag älskar den här dagen det har hänt så sjukt mkt, så här förkortar jag min dag.





Gabriellas hår blev inte riktigt såhär då, men det är lika snyggt!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Sparkling red n' blue

Jag sa ju att jag skulle visa er vad jag har köpt så här är bild på tofflorna jag köpte ifrån HM och nagellacket är ifrån lindex, tofflorna är jätte sköna så beställ sådana om du fryser om fötterna! :)





Jag hade det blåa nagellacket på mig i helgen och det var skit snyggt! Det röda tänkte jag ha på julafton. Jag vill tipsa om bra låtar på Spotify, som ni märker är det artister ifrån Så mycket bättre, men alla låtar inte där ifrån:

Timbuktu - Resten av ditt liv
Timbuktu - Flickan och kråkan Älskar den här låten!
Timbuktu - The botten is nådd
Laleh - På gatan där jag bor
Lena Ph - The botten is nådd
- 1 Comments Posted in: Vardag








Väldens bästa

 

Tack Sandra för att du finns :)

Helgen har vart jätte bra, jag har varit på studentfest med Sandra och hennes klass, det var trevligt och det var snällt att jag fick komma. Sedan gick vi ut på Stadshörnan. Idag så fick jag gå upp tidigt och skulle jobba på Revir i fyra timmar, det gick jätte bra och det var ganska lungt. Nu har jag sett idol och ätit kött med mamma och pappa!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Beställt

Jag beställde dessa i helgen från HMs hemsida, och nu kan jag inte vänta längre. Jag är så otålig. Och dom ska komma om några veckor.. Kuuul :) Haha jag köper inte saker från internet ofta och när jag väl gör det vill jag att det ska gå snabbt! Är ni likadana?



Svider lite att dom kostar 99 kronor nu och 130 när jag köpte.. (jag hade rabattkod) Ska jag lämna tillbaka dom och köpa igen? HAHA fan vad fult!!

- 6 Comments Posted in: Vardag








Jonah

"I'm not going anywhere because I'm stronger than that and I have a million reasons to be here." - Jonah Mowry

Har du redan sett den här? Titta på den en gång till, man blir verkligen tårögd. Det är sjuukt många som delat den på Facebook, det är därför jag hittat den.

Det är också sjukt många som har gjort ett videorespons, som tillexpempel den här killen som stöttar honom.

Det här är Jonah Mowry. Ärligt talat så förstår jag bara inte hur folk kan ha mage till att trycka ned andra, bara för att de själva mår dåligt.



MEN eftersom han gjorde den där för 4 månader sen, så undrade iaf jag hur han mår du? Nu mår han bra och det kan du se i denna video. :)

Här ser ni min facebook, hur många som delat den. Och det är inte alla.

- 1 Comments Posted in: Vardag








Min studentmössa

Juste jag har glömt att visa er! Min studentmössa! I år tar jag studenten, det känns lite konstigt att jag gått ut gymnasiet snart och ska börja jobba på riktigt och inte ha några med läxor eller en skola att gå till. Men såklart ska det bli skönt!

Den niode är det studentfest igen och temat är vilse i skogen/oj jag kom fel, jag är helt lost, jag har så sjukt dålig fantasi. Har ni något tips mina kära läsare? Jag skulle egentligen inte vilja klä ut mig, men blir lite tråkigt då väll? Så HJÄLP!



Fodret inuti är sverige flaggan, och det är också en liten ficka i!

Ska du ta studenten i år? Eller har du redan gjort det?
- 2 Comments Posted in: Vardag








50% på allt

Novaqueen ska lägga ner sin hemsida (vilket är tråkigt tycker jag), så det är 50% på alla deras produkter. Så passa på nu, själv tycker jag att väskorna är det bästa dom har på deras hemsida.

Alexa bag 499:- 2 5 0:-


Novaqueen.se
- 0 Comments Posted in: Tips








Helgen

Idag ska jag äntligen ta det lungt! :) Jag ska gå på stan och julhandla med Sandra, det ska bli mysigt här i lilla Enköping, dom har tagit fram all julpynt på stan. I helgen ska jag också på bio med mamma och Sandra, dag är inte bestämt ännu :)

Har ni redan börjat julhandla? Här är några enkla julklapps tips honom och henne. Min favorit att ge bort just nu är en premunation på en tidning, just nu kostar det bara 159 kronor från upp till tio nummer på gebortentidning.se!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Bellashop.se

I veckan öppnade Bellashop.se, som drivs av bloggaren blondinbella. Varje dag så kommer det finnas bra erbjudande på en bra produkt som hon själv valt ut!

Dagens produkt är ett par slippies som man kan värma i micron så man håller fötterna varma nu när det är kallt! Kika in på hennes shop genom att klicka på bilden.

Dessutom så är det ett tema varje veckodag: Skönhetprodukter på måndagar, inredning på tisdagar, accessoarer på onsdagar, teknik på torsdagar och varje fredag är egofredag!




Alla borde få ha en sån här shop.. Så man kan dela med sig av sina favoriter!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.