Fashionjoint

Nitväska

 
Vad tycker ni om den här nitväskan ifrån Modekungen? Jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte, kanske för mycket nitar? Men lagom rymlig nu i vår/sommar.
- 4 Comments Posted in: Mode








Punk'd

Det är Punk'd Maraton på på tv och jag sitter och asgarvar, dem lurade precis Drake att det var en jordbävning och det var helt sjukt hur bra dem gjorde det! Sätt på MTV om du inte har ngt bättre för dig. :) Har precis fått ett paket på posten med en Celine Paris tröja, visar sen!
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








HM Summer 2013

Det här är HMs nya lookbook bilder för sommarkollektionen 2013! Inget tycker jag är snyggt i denna kollektin, är väldigt besviken. Ingen av dessa är somriga och allt var fult. Inget jag vill ha i sommar när jag är brun och vill vara lätt klädd i pastellfärger, som man bara är på just sommaren. Dessa var mycket svarta och mörka, eller vad säger ni?

- 1 Comments Posted in: Mode








Weekday öppnar webshop

Weekday har öppnat en webbshop! Hoppas att Cubus är näst på tur och en svensk Hollister shop kanske? Gärna att HM börjar ta presentkort på deras webbsida också! Vilken kedja/butik vill du ska bli näst på tur att öppna en webshop?
- 1 Comments Posted in: Tips








Miranda Kerr för Mango ss'13

 
Det är svårt att inte börja längta till våren efter att ha fått se en smygtitt av Mangos kommande vårkollektion! Victorias secret-ängeln Miranda Kerr är deras ansikte för denna kollektion! Efter att ha sett det som hittills släppts från kollektionen som lanseras i februari, så syns allt ifrån klassiska plagg, starka färger och dova nyanser till det mer vardagliga med slitna jeans, sommarstickat, stilrena kavajer och figurnära klänningar inför kvällens fester.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








TIPS TILL ALLA LÄSARE

Tänkte bara tipsa er om att Members har RIKTIGT goa erbjudanden just nu, b.la massor av rabatt på Odd Molly, Dielsel, Juicy Couture och Sort Denim! Alltså plagg och smycken som kostat flera tusen som nu är nedsatta till några hundringar. Kap!! In och fynda med er :)
 
Till er som är ej medlemmar och vill bli det, skicka iväg en kommentar här med eran mail så fixar jag det! Imorgon finns det äver Jeffery Campbell skor till 60% rabatt! 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Pimp my room

Jag har gjort om i mitt rum lite. Målat en bänk vit och bytt handtag. Även köpt en servettlåda som jag pimpat med nitar! Vad tycker ni? Jag är nöjd iaf! Vill ni se bättre bilder på servettlådan?
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Nattshopping!

Mysig kväll hemma hos Älskling. Han har precis lagt sig och jag ska snart krypa ner brevid honom. Mitt hjärta. Sitter och nattshoppar och måste använda mitt presentkort på Nelly, inom 2 veckor. Så kikade på Nelly och hittade dessa två. En sak jag har lärt mig genom tiderna är 'Köp för fan inte jeans på internet' det blir alltid fel.. Eftersom jag har för breda höfter.
 
Men ändå så blev det dom här, efter många om och men, vet att jag kommer att ångra mig sen och skcika tillbaka! Men hittade inget annat jag vill ha ifrån Nelly för tillfället, haha trodde aldrig jag skulle säga det. Eller jo, är lite sugen på Hunters, men dem måste jag också testa innan.
 
 
- 0 Comments Posted in: Shopping








Black Motorcycle Pant

En av dom mest ombloggade och eftersuktade brallor på senare tid måste vara HunkyDory's "Amherst Pant" som sålde slut i omgångar i olika butiker. Nu har Gina Tricot kommit med sin version av den svarta motorcykel-inspirerade byxan. Tycker ni om designen?
- 0 Comments Posted in: Mode








Chiq

 
Hej! Igår så var jag uppe sent, för jag var hos Emil, han och hans kompisar lanade och jag spelade lite The Sims 3! Eftersom jag var uppe sent så vaknade jag efter kl 12. Efter det så har jag hunnit städa & rensa hela mitt rum, känns som jag kastade 10 kg saker! Vad har ni gjort? Mamma står och gör ost och skinkpaj, ska bli jätte gott! Här ovan är lite saker som jag gärna skulle vilja ha i min ny rensade garderob.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Akinator spel

Haha helt sjukt ju! Hur funkar det här Akinator spelet? Hur fan kan han veta.. Man ska tänkta på en person så ska anden gissa! Han gissar rätt varje gång. Tänkt på min Älskling och lite bloggare!
 
Testa ni också om anden kan gissa vad ni tänker på för person!
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Beyonce for HM

 
Det går rykten i modebranchen om att Beyonce ska vara H&M´s nya bikinimodell. Jag hoppas att så är fallet! Själv så sitter jag i en bil mitt i natten på väg till Arlanda.. Jag och Emil tog en sista minuten igår kväll till Kroatien(!!!) Haha om det ändå vora så väl.. Vi ska bara hämta hans kusin på flyplatsen. Men en timmes bilfärd denna mysiga kväll med min Älskling ångrar jag inte. <3
- 0 Comments Posted in: Vardag








Skönhets tips!

 

1. Detta läppsyl kommer ifrån Burt Bees och ger världens finaste färg på läpparna samtisigt som det vårdar. Mitt är snart slut eftersom jag använder det till vardags och till fest. Den finns i 5 olika nyanser och kostar 89 kronor.

 

2. Denna badskum är köpt på Åhlens och kanske inte har med skönhet att göra. Men den doftar juleskum och det doftar så himelskt. Så himelskt att jag köpte dem fast jag inte har badkar.. Finns även på Apotea.se för 35 kronor. Men Åhlens finns väl i alla städer?

 

3. Detta värmeskydd ifrån Tresemme är det bästa jag har testat! Och det tycker inte bara jag, för när jag köpte denna så googlade jag och läste på kanske 5 olika sidor och då var denna allas favorit. Ett plus är att det är en spray och inte en fet kräm man smetar in i håret, så det lätt ser fettigt ut. Denna hittade jag på en lokal mataffär här i Enköping för hundralappen. Finns även på Kicks!

 

4. Kommer ni ihåg förr när jag skrev om BUS vs Kastanjevatten? Annars läs här, så ser ni att Kastanjevatten är att rekommendera framför BUS. Man blir brun på 10 sekunder. Denna använder jag när jag ska ut eller på fest och tar på en bomullstuss och smörjer in hela kroppen förutom handflatorna. Ha denna i ansiktet och du blir jätte fint brun för en kväll – tills du duschar. 85 kronor hos Nelly som verkar ha slut på denna för tillfället.

 

5. ÅHHH denna alltså, den slår alla ansiktskrämer. Den innehåller Aloe Vera och kostar runt 500 kronor och är ett serum för ansiktet. Kan inte säga annat än att man blir så snygg och fräsch med denna. Kan köpas hos Forever Living återförsäljare. Använder VARJE dag.

 

Hoppas ni blir nöjda och kommentera gärna med era egna tips så kan alla läsa!

- 0 Comments Posted in: Tips








Fina och fula Hunters

Hunters hunters.. Dem är så sjukt snygga på vissa! Men jag vet inte hur jag själv skulle passa i dem. I helgen har Älskling sagt att vi ska åka och shoppa. Tänkte testa mig ett par och se vad jag tycker, isf så beställer jag orginal eller dessa nedan.
Men på tal om Hunters, så finns dem som sagt i så många olika varianter! Det är helt sjukt. Somliga snyggare än andra eller vad säger ni? Haha hoppas ingen har dem till höger nu av er som läder min blogg.. men dem ser ut som en pudel typ. Ifs dom är ju söta.. haha!
 
Äger ni ett par Hunters och vad tycker ni - ser dem bra ut på? Vilken sort har ni isåfall?
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Statistik

Blir så glad när ni kommer tillbaka! Statisitiken bara ökar och ökar. Kan överraska er med att en tjej ska hälpa mig med designen och den kommer snart bli utbytt. Även en egen domän - med nytt bloggnamn! Spännande va? PUSS PÅ ER :* Dyker även upp mera tävlingar inom kort!

- 3 Comments Posted in: Vardag








The sims

Hej alla! Vad gör ni alla ikväll? Beställde The Sims 3 Seasons och fick det idag! ..I väntan på att The Sims University Life kommer ut i Mars! Spelar ni The Sims?Jag spelade det för kanske 6 år sen, och nu tänkte jag börja igen! Slutade pga av att min mini laptop inte hade plats för skiva i sig hah :)
 
 
Här är några bilder från spelet som snart släpps!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vill ha

Denna månad har jag verkligen försökt hitta den eprfekt skinnjackan och har köpt en på internet, men den satt inte bra.. Utöver det så suktar jag efter en snygg tisha liknade den på bilden ovan, skal att smycka min älskade iphone 5 med och en solbrun kropp med rätt bikini!
 
Om ni vill veta vart något kommer ifrån så lämna en kommentar. Inte anonym, då kan jag inte svara! :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Träning

Jag har varit sjuk i drygt en månad nu. Pappa sa att det gick Svin infuensan och typ 3 till olika saker nu & jag har garanterat åkt på en! Trött på att vara sjuk och vill röra på mig, jag är egentligen inte en tränings person, men tänkte att nu när jag ändå går hemma i väntat på ...drömjobbet (haha!) så kan jag ju börja träna lite när jag känner mig bättre. :) Är inte så mycket för att gå till gym, men har ju funkat bra att träna hemma förr så!
 
Inspiration!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Vecko revyn

Idag när jag har gått här hemma så damp det ner min favorit tidning i brev inkastet! Gissa om jag belv glad, denna var nämligen med på min önskelista till jul(se här) och jag har faktiskt gått och funderat på om jag själv skulle skriva upp mig på en prenumation där! Tur att jag inte gjorde det, mamma och pappa hade tydligen glömt säga det, haha! Ett plus i kanten var ju bara att det fanns lunch kvar från i helgen ifrån Vita Elefanten.
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Wildfox

wildfox
Har ni kikat in Wildfow swimwear 2013? Åhh, varför kan jag inte ha så snygga bikinis och sommarkläder? Tittade på deras visning och jag dör, allt är perfekt. Modellerna och kläderna och musiken!
 
Checka in kollektionen här eller här.
- 1 Comments Posted in: Vardag








Tipstipstips

Nytt ljus från Bomb Cosmetics! Doftar underbart. Min nya favorit - Aldrig mera Ikea ljus!
- 0 Comments Posted in:








Kourtney & Kim take Miami

Äntligen en ny säsong av Kourtney and Kim take Miami, söndag den 20e Januari har säsong 3 premiär i USA vi i Svergie får vänta till nästa måndag! Vem ska titta? 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Nyinköpt

När jag var i Västerås med min älskling så köpte jag två toppar. Älskar båda två, den första har jag princip bott i och den andra sitter som en smäck över alla söta topppar & tshirts.
 
- 2 Comments Posted in: Shopping








Loreal ombre kit

 
 
Ombre färgning.. Vad tycker ni? Jag såg precis Loreals reklamfilm och tyckte det var skitsnyggt! Riktigt snyggt faktiskt! Dem är smarta som är först ut med ideen, av den stora trenden av 2012! 
- 1 Comments Posted in: Tips








H&M startar global klädinsamling

1500 H&M butiker världen över inför klädinsamling redan i februari. Då kan du alltså lämna in dina använda plagg i flera av H&M´s butiker. H&M strävar efter att reducera den miljöpåverkan kläder har under sin livscykel. Modeföretaget blir därmed det första som lanserar en världsomspännande klädinsamling.

Alla typer av kläder, oavsett märke och skick, accepteras – men framför allt vill de samla in kläder som inte är hela.
– Vi uppmuntrar att kunder som är vana att lämna hela kläder till välgörande ändamål fortsätter med det. Men förr eller senare går kläder sönder och i stället för att slänga en strumpa kan den lämnas till oss, säger Henrik Lampa, chef för H&M:s hållbarhetsarbete, till dn.se. För varje lämnad påse med kläder får kunden en rabattkupong med erbjudandet ”50 kr i rabatt vid köp för 300 kr”.

- 0 Comments Posted in: Tips








Vår/sommarkollektion 2013 Isabel Adrian

Kolla in Isabel Adrians vår och sommarkollektion för 2013! En kollektion helt i min smak. Klassiskt och modernt :) Kollektionen kommer att släppas i Mars 2013, men inom några veckor kommer man även kunna förbeställa plaggen på Isabels hemsida. Kollektionen heter Love By Isabel SS2013.
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Bikbok hjärta Dyrberg/Kern

När jag ska köpa smycken så tittar jag alltid på Lindex eller Gina efter ringar. Jag har så små fingrar så jag kan inte ha ifrån andra butiker, haha. Men annars tittar jag alltid smycken på Bikbok! De har haft ett samarbete med smyckestillverkaren Dyrberg/Kern en tid nu. Och varje gång jag är i Västerås så suktar jag efter dessa.
 
Synd att dem är för stora för mig..
- 0 Comments Posted in: Tips








Victoria Secret Swim 2013

Bikinis & bruno mars. 
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Svar på fråga

- 1 Comments Posted in: Vardag








Armcandy

Arm candy cravings it is! Kan inte låta bli att förälska mig i dessa underbara armband från Stylesnob. Hur ska jag kunna motstå frestelsen att klicka hem dem allihopa när de är sååå fina (och prisvärda)
- 0 Comments Posted in: Mode








Vår?

Vilka är trött på vinter och jul redan? Jag tycker fortfarande snön kan vara mysig, men det är så jäkla grått ute! Men ett tips till er som verkligen fått nog - Rensa bort alla doftljus med juldofter och alla julsaker. Och in med fräscha vårdofter istället.. Okej det är bara januari, men iallafall.
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Hahah

Hej, tänkte kvällsblogga en snabbis & bjuda på en jätte rolig bild! Jag och min älskling kom nyss hem ifrån Västerås för en shoppingrunda såhär på kvällen, jätte mysigt och hittade lite. En kofta, ett linne och ett halsband. Visar senare i veckan om ni vill? :) Nej, nu ska jag fortsätta titta på Efterlyst.

HAHAHA jag dör! Så typisk min humor!

- 2 Comments Posted in: Shopping








Asos rea

 
299 kronor tillsammas för dessa två skönheter. Jätte billigt ju, dessutom är det ju gratis frakt där! Absolut en av mina favorit hemsidor. Dem har även börjat med en sorts chatt, där man kan få professionell hjälp med att leta kläder som passar just dig! Asos.com
- 1 Comments Posted in: Shopping








Issue 1.3 Spring/Summer 2013

Igår släpptes den nya kollektionen av Issue 1.3 :) Dessa är mina favoriter. Vilka är dina?
 
Klicka på bilden för att komma till allt!
- 0 Comments Posted in: Mode








Dressexpress Sverige

Jävla rethosta som inte kan sluta, har tröstshoppat på Asos på rean, yey. Visar senare! Blev jätte glatt förvånad när jag gick in på facebook nyss. Bubbleroom kommer vara först i Sverige med så kallad Dressexpress. Få din festklänning levererad på 2 timmar! Bra där Bubbleroom!
 
Vad tycker ni?
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Ombre-läppar

Aka Dip Dye. Ombre-trenden växer sig bara större och större! Ombre-färgat hår (en mörk utväxt till ljusare toppar), ombre-målade naglar och NU ombre-målade läppar! Ordet kommer ifrån franska ombré som betyder skugga och den gradvisa effekten mellan två färger. Dessa bilder fann jag hos Karla Powell, en begåvad makeup-artist bosatt i London, och blev inspirerad till tusen!
 
SÅ snyggt! Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Mode








Dior gnuggis tatueringar

Guld i huden… Detta är idén som Camille Miceli tänkte ut för Dior. Gnuggisar är inne nu och både stora och små varuhus erbjuder nu detta till sina kunder. Men senast med denna trenden är som sagt Dior, som tänkte sig dessa som temporära smycken som man kan ha som tatueringar på kroppen med partiklar av 24 karat guld.

Ett ark med 9 motiv kostar 120 € och finns att köpa, limited edition, från och med i november 2012. www.dior.com

 

- 0 Comments Posted in: Mode








Tips: Blå mascara

Den blå mascaran är tillbaka och jag har sett att allt fler modebloggare har hakat på den nya trenden. Victoria är en utav dem. Mitt tips är att testa en budgetmodell och sedan om du tycker du passar i det så köp en dyrare. Själv tycker jag att denna mascara är riktigt snygg, speciellt till en svart outfit. Vad tycker ni, hiss eller diss?
 
Finns under hundringen på HM.
- 1 Comments Posted in: Tips








Nagellacksborttagning med doft

Ramlade över dessa removerpads på Nelly och blev lite nyfiken. Undrar om dem fungerar bra och hur starkt dem luktar, någon som har testat? Mina naglar hade gärna fått dofta jordgubb! Om jag inte minns fel så kostade dem runt 30 kr och finns som sagt på Nelly. Jag är så sugen på att testa.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Modeböcker

Modeböcker är något som får mitt hjärta att slå ltie extra. Inte bara för dess innehåll utan även för bokens design. Dem är så snygga att ha även som prydnad och inte bara för att läsa & titta i. Håller ni inte med? Jag har tre modeböcker, men tänkte samla på mig flera och ha dem precis som på bilden nedan. Har ni några tips på bra modeböcker? (prick över i:et om dem är fina utan på, haha!!)
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Burberry S/S 2013

Idag släpptes en liten sneak peek på Burberry S/S 2013! Och.. Det här är ganska hemskt! Jag tror jag är kär i ett barn. Romeo Beckham är så jäkla söt i denna Burberry kampanj
 
 
Annars så kan jag även tilllägga att jag inte är ett så stort fan av Burberry. Har inte riktigt gillat deras grejer. Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Mode








So cosy

Det bästa med vintern är helt klart alla mysiga plagg och dem juliga dofterna. Här är lite inspiration. 
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








VSPink

Ville tipsa er alla om att det är stor rea på Vicotria Secret Pink kollektionen! När jag satt på rast idag på jobbet så såg jag massa underbara kläder som är på rea. Dregglade lite när jag gick in på PINK your room.

 

 

 

- 0 Comments Posted in: Tips








Jul & nyår

Åhh, hej allaihopa! Vet att bloggen legat lite i efterkälken just nu. Men har haft väldigt mycket att göra nu runt jul och nyåt, men nu är jag tillbaka precis som vanligt! Jag hoppas ni hade världens bästa ju loch nyår tillsammas med eran familj och era vänner
 
 
 
 
- 0 Comments Posted in:








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.