Fashionjoint

Stickat

 
Kolla vilken underbar stickad tröja ifrån Choies! Nu ska mamma och jag iväg till mickelsmäss. Lovade älskade mamma att jag skulle följa med för hon ville inte åka själv. Lilla mamma. Vad ska ni göra idag?
- 1 Comments Posted in: Mode








Grymma shopping erbjudanden

rabattkoder

Perfekt nu när lönen trillat in på kontot och man kan passa på att klicka hem godbitarna man kikat på ett tag men till ett bättre pris ♥

 

- Bik Bok har en grymt bra rea just nu med 50% rabatt på massvis av varor. Här hittar ni den.
- Kyssjohanna firar 8 år med 20% rabatt på allt. Ange bara rabattkoden: AW20 i kassan.
- Avanna har tag 3 betala för 2 på alla armband, linnen och t-shirts.
- Boozt firar 2 år med hela 50% rabatt på en vara (om du handlar tre varor) Ange bara rabattkoden: BIRTHDAY i kassan för att utnyttja  erbjudandet. + att man får 5% rabatt på hela köpet med koden: boozttd. Här.  hittar du alla nyheter.
- Lindex erbjuder 25% rabatt på valfritt damplagg med koden: SEMO13091 och 25% rabatt på valfritt underklädesplagg med koden: SEMO13092. Här hittar ni alla nyheter.
- För varje 300:- som du handlar för på Lagerhaus så får du 50:- i värdekupong. + att dem har 20% rabatt på alla ljus.
- Med rabattkoden: 312852 får du hela 40% rabatt på hela din beställning från La Redoute. Här hittar du alla nyheter. Gäller till söndag.
- Med rabattkoden: 5124 får du 50% rabatt*på dyraste varan + fri frakt hos Ellos.
- Topshop har fri frakt på alla ordrar över 100 pund med koden: Free100
- MQ erbjuder 10% rabatt på ett helt köp med rabattkoden: 212234 här hittar du alla nyheter.
- Hos HM får du just nu 25% rabatt på valfri vara + 50 kr rabatt på din beställning med koderna: 0747 & 1304 Här hittar du alla nyheter.

- 0 Comments Posted in: Tips








Idol nu


Sitter i publiken och väntar på att idol ska börja! Kommentera om ni ser mig i rutan :) 10 minuter kvar nu. Sitter med massa gifflar mums!
- 1 Comments Posted in: Vardag








HAHAHAH

fake celebirty prank justin bieber prank
Jag älskar klipp med "Fake celebrity pranks". Det här är särskilt roligt när Brett Cohen kommer på idén att lura tusentals personer på Times Square och få dem att tro att han är en stor kändis. Bland det roligaste är när "reportern" går runt och frågar hur folk känner till honom. Det blir alla möjliga olika svar, haha!
 Han har även gjort fler videor, bla denna när han blir en känd sångare för en kväll osv, kika på hans you tube! Finns massa såna här videos på youtube, så kul!
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Vilken ska jag välja?

2013 vero moda vinterjacka vinterjacka
Som rubriken lyder. Jag har en Boomerang vinterjacka, men är sugen på att köpa en i kortare modell också så man har två att byta emellan, så man inte tröttnar på de andra (som jag inte vill tröttna på än iaf, för den var så jäkla dyr!) I år så är utbudet stort och det finns många att välja på! Här är mina 3 favoriter som jag funderar emellan! Ettan gillar jag mest nu, men jag vill ha en jag kan ha flera år och aldrig tröttna på och då känns någon av dem nedre alternativen bättre. Åhh...
1. 699 :-  / 2.1999:-  / 3. 2499 :-
 
Lite längre ner i bloggen så ser ni även min höst jacka jag tror jag ska köpa!
 
- 8 Comments Posted in:








Sergels torg musikvideo

sergels torg veronica maggio
Nu har äntligen Veronica Maggio släppt sin musikvideo till Sergels Torg!
 
 
Hennes status på Fb - "Efter nio timmars sömn på tre dygn, buffé med ruttna jätteräkor som rekvisita, en mindre bilkrock och efter att i sista sekunden lyckats undvika att dö fyrverkeridöden i en pool så har jag äntligen den stora äran att få presentera videon till Sergels Torg! Tänk jordens undergång...."
- 0 Comments Posted in: Musik








Uggis

höstskorna shepherd uggs
 
Mina höstskor som jag använder mest är ett par uggs ifrån Shepherd, 995 kronor ifrån Nelly. Invigde dem förra veckan, sååå sköna. Tröttnar aldrig :) Men måste köpa ett par boots som tål regn eftersom ja, det regnar ju massap på hösten och jag har nog inte direkt ett par boots hemma osm jag tycker är snygga. Ni då?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Beanies / Mössor

 
Dessa mössor syns på var och varannat huvud just nu. Det började med denna "Comme des fuck down * " mössa och nu har det kommit massa andra, som jag tycker faktiskt är snygga. Tror jag ska beställa en, men vilken? Tror det blir Nyc eller Vouge isf. Men skulle kännas roligare om det var lite färg på kanske, får kika lite mer! :) Det kan till viss del gå till överdrift eftersom man trycker vilka texter som helst på dem nu och tror att det forfarande ska se 'tufft' ut, haha som tex "Geek" och "Yolo"...
 
Vad tycker ni om dessa beanies?
- 2 Comments Posted in:








Outfit idag

 
Har precis kommit till min kusin och jag har ätit lunch här. Blev Billys pizza, vi var lite extra glamourösa idag, haha! Idag tänkte jag vara duktig och visa vad jag har på mig. Vita Dr denim jeans (som jag förövrigt spillde tomatsås på, typiskt mig..) och min nya tröja ifrån Notion 1.3. Känns fortfarnade lite ovanligt med vita jeans, men man vänjer sig väl? Tycker ni om när jag lägger upp bilder på vad jag har på mig? Det är ju inte ofta det händer haha.. Men ska bli bättre på det!
 
Vad ska ni göra idag, eller i veckan? Jag vann faktiskt idol biljetter till fredagsfinalen med mamma, så vi ska dit på fredag, kanske åker tidigare så man får shoppa i Stockholm lite. Ska faktiskt bli kul! 
- 2 Comments Posted in:








Notion 1.3

issues 1.3 mode nelly nly notion 1.3
Love, Love, LOVE Notion 1.3s (fd Issue 1.3) lookbook! Det var därifrån jag beställde tröjan längre ner!
 
 
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Svarta jeans tips

dr denim

Vem har inte varit med om att tex dina Dr Denim jeans har tappat färgen efter x antal tvättar? Jag har köpt 3 nya par på ungefär ett år, men nu har jag fått världens bästa tips av Emils syster, att man kan köpa ett helt kit med svart färg på Åhlens för typ 69 kronor, som man bara ställer med i tvättmaskinen! Nu är dem äntligen kolsvarta igen.

Kan även säga att nu kommer min bloggning bli normal igen, är på bättrings vägen av förkylningen!

- 0 Comments Posted in: Tips








Sjuk

sjuk
Gått och fått världens förkylning ifrån förskolan, därav ingen bloggning igår. Dagen spenderas i sängen men tänkte visa en super fin höstjacka jag tror jag ska köpa. Vad tycker ni? Kostar 60 pund.
 
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Nyss beställt

idol 2013 mode musik shopping vardag
Förlåt för dålgig bloggning återigen haha, men har blivit bokad mycket nu på massa olika förskolor, så det är mycket jobb några dagar framöver! Och på jobbet bland alla barn så får man inte direkt mycket inspiration haha ;) Ska snart ta en lång promenad ner till Emils mamma och mysa framför Idol där! Ska ni kolla på det ikväll?
 
Förresten kommer ni ihåg Slide Curlern jag köpte? Läs inlägget här. Fick hem den förra veckan och slet upp den för att testa den, men jag tycker inte alls den var så bra som den verkade på deras klipp på Youtube när Frida Fahrman ska visa upp den. Nej jag skickade tillbaka den. Tråkigt! Har ni bra tips på någon annan ny locktång att köpa? Köpte tröjan på bilden nu istället, tycker den var fin och ska matcha den som på bilden till mina vita Dr Denim!
- 6 Comments Posted in: Shopping








Autumn

♥ För att få snabb energi, lägg dig på rygg med benen sträckta upp mot en vägg. Blodet kommer rusa till ditt huvud och ge hjärnan en snabb syrekick som gör att man vaknar till.

♥ Vem har inte upplevt att ögonen blir trötta när man sitter framför datorn? Testa då att titta bort från skärmen, rulla långsamt ögonen upp och ner, sida till sida och blunda. Upprepa varje gång det behövs.

♥ Visste du att man blir gladare av att sjunga? Det ökar syresättningen i blodet, tränar musklerna och minskar din psykiska stress. Så sätt igång att sjunga med i låtar och sjung i duschen!

♥ Nästan alla svenskar lider av d-vitaminbrist och särskilt under vinterhalvåret. Så försök att få i dig det genom mat eller tillskott.

♥ En dunderkur för att få bort höstförkylningar är att skölja ner medecinen med en kopp grönt te. Forskning visar att det tredubblar antibiotikans effekt och gör dig frisk snabbare!

♥ Forskning visar att vi blir friskare av att ha växter i hemmet. Inget avancerat behövs, bara några färska blommor gör skillnad!

- 3 Comments Posted in: Vardag








Ny favoritlåt!

Låten är så fin, synd bara att videon inte är lika oskyldig haha! ♥
- 1 Comments Posted in: Musik








Basics

basic kläder
 
Älskar grått, perfekt färg på basics! Igår träffade jag underbara Sandra och vi bakade världens godaste kakor! Visar senare idag! Detta inlägg är tidsinställt för jag är på jobbet, slutar 16!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Kissie kanske har sett min blogg

blogg bloggportal improveme kissie
 
Jag läste på Kissies blogg att de sökte nya toppbloggare. Så jag slängde iväg ett mail till deras chefredaktör som hon sa att man skulle göra. Jag skickade ett mail om min blogg, där jag skrev vad jag bloggar om och vad mina mål är osv. Fick detta svar, kul!
 

Men man var tvungen att byta portal till Improveme.se vilket jag inte vill för tillfället, så det blir nog inget. Men kul i alla fall att jag blev en av 25 (av flera hundra) som blev utvalda till extra intressanta!

- 3 Comments Posted in: Vardag








Daddy's Baby Girl

Simen thelander baby girl blogg cover daddys idol 2013 kenza naken musik
- 0 Comments Posted in: Musik








Mysiga koftor

höst koftor lurviga koftor mysig koftor
Massa med mysiga koftor. Min favorit är såklart den luddiga. En luddig tröja är ett måste till hösten. Kom ihåg det! Andra höstfärger i olika nyanser att satsa på är svart, mörkblå, vinrött, brunt, senapsgult/orange, grått och beige.
 
Edit: Vill ni ha ett inlägg om höst/vinterjackor också?
- 1 Comments Posted in: Mode








I höstens färger

Hade bara höst kläder på hjärnan när jag gick runt i Västerås, hittade bara två toppar, som jag tycker var lite höstiga i alla fall! Men några perfekta höstskor hittade jag inte. Den vinröda perfekta(!!) tshirten kommer ifrån Gina Tricot och heter Estelle top, fanns i typ 6 olika tryck, den satt super bra och var as skön! Väntar tills en annan kommer in på hemsidan som var as snygg i xs!
- 4 Comments Posted in: Shopping








Marc Jacobs smink kollektion

 
Du har väl inte missat att den Amerikanske designen Marc Jacobs efterlängtade och hypade makeup-kollektion äntligen har landat i Sephora butikerna? Marc Jacobs säljer sedan tidigare flera populära parfymer men expanderar nu till make up med fokus på starka färger och unisexinslag. Tyvärr bara på amerikanska (och en kanadensisk) Sephora-butiker samt Marcs egna butiker over there, så har du inte inplanerat en resa över Atlanten inom en snar framtid får du (och jag) nöja oss med att kika på de fina bilderna på nätet. Du kan själv spana in kollektionen här: Marc Jacobs Beauty. Släpptes i butik 9/8!
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Ost och kex kväll

Sitter och äter ost och kex med älsklingen. Så gott! Tycker du om det? Har även hunnit fixa hans mammas naglar ikväll! Imorgon ska jag jobba fem timmar så får se hur det blir med uppdateringen. 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Volang ifrån Gina

Har letat efter en top med sån här mjuk peplum, testade denna ifrån Gina Tricot igår, men den vita var mer gulvit och inte kritvit. Funderar dock om jag ska beställa den gråa. Vad tycker ni grå eller vit? Tror jag kommer ångra mig om jag inte köper den, velade så mycket i butiken haha... 149 kronor!

Idag har jag jobbat 4 timmar bara, ska snart ta en promenad sen åka ner till älsklingen!
- 7 Comments Posted in: Mode








Wantie

( ❤ ) W A N T I E : Underbart leopard skal från Tory Burch.
 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Höstshopping idag

höstskorna
Kl 10 åker jag, älsklingen och Linn tills Västerås för att höstshoppa lite! Jag i hopp om att hitta dem perfekta höstskorna, och kanske en mysig kofta! Vilka av dem ovan gillar ni mest? Dem första är såklart snyggast men eftersom jag är smal så ser dem ut lite som pippi skor på mig haha :( fan! Vilken modell kör ni på i höst? 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Economista

Så här ska jag spendera dagen, haha. Tjejigt fodral va? Älskar loggan! Klickade hem Isabellas bok Economista så fort det gick. Är övertygad om att jag kommer lära mig mycket, jag älskar att spara och har gjort det ända sen jag vart liten. Så allesammans nu ska Sanna bli en Economista. Dem har även startat en hemsida och en podcast där Isabella och Pingis pratar om pengar, klicka här för att komma till hemsidan. Den finns på Bokus för 163 kr och kommer på en dag!
- 1 Comments Posted in: Vardag








My dream bedroom

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Blogg.ses app!

 
Efter att ha raderat Blogg.se appen för att den sög, så kan jag äntligen säga; YES!! Äntligen har dem uppdaterat Blogg.se:s app. Äntligen kan man blogga från appen igen utan problem. Älskar desigen också, så clean. För er som inte laddat ner den, gör det! Man kan även välja att ha aveseringar när man får kommentarer osv, skit bra!
- 4 Comments Posted in: Tips








Bloggtips

blogg naglar nina nina angelina mariwany snygg
 
Okej, jag brukar inte ge bloggtips så ofta i min blogg. Men efter ha följt den här bloggen länge, så måste jag bara tipsa om den. Detta är en av mina favoriter som jag slaviskt följer varje dag. Nina lägger upp dödligt snygga bilder på sig varje dag och jag älskar hennes klädstil och hennes tatueringar. Den skiljer sig från andra bloggar jag läser för den innehåller inte så mycket mode, men jag tröttnar inte på den just för att hon är så jävla snygg och har fina bilder. Sen är det såklart kul att följa hennes vardags liv och hennes blogg som växer varje dag! Klicka på bilden! ♥
- 4 Comments Posted in: Tips








Detaljerna som gör din outfit

Här är detaljerna som gör din outfit komplett i höst, med dessa accessoarer kan du omvandla vardagsoutfiten till något lite extra. Det är ju detaljerna som gör det, eller hur? Här är 3 tips för en mer twistad outfit.
 
1. Mix’n match, gärna guld och silver detaljer på en och samma hand. Om du har säkra smycken och smyckeskombinationer kan du ha vilken svart outfit som helst.  2. Mönster eller ett tryck av något slag för en mer levande outfit. Vilket är ganska lätt i år, för det kryllar ju av tryck och möster i alla butiker just nu!   3. Annorlunda material, satsa på transparanta detaljer och skinnimitationer för ett mer unikt avtryck.  Med ett annorlunda material kan resten av outfiten vara hur basic som helst. 
 
 

1. Ringar guldfärgade – H&M 39.50 kr, Ringar silver – Weekday 100 kr, Halsband – Gina tricot 159 kr, Armband – H&M 69.50 kr   2. Iphoneskal – H&M 69.50 kr, Clutch - Zara 549 kr, Väska/påse – Monki 80 kr 3. Skinnhandskar – H&M 199 kr, Iphonefodral – Weekday 60 kr

 
 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Daniel Wellington ♥

armband daniel wellington fossil halsband klocka michael kors rose smycken sponsrad ur
 
 
Hur fin är den inte den här Daniel Wellington klockan? Gaah. Har länge velat ha den just den här klockan och ikväll ska jag inviga den på en liten grillkväll med Emils släkt. Kommer bilder sen när jag har den på mig. Kommer matchas så snyggt med jeansfärgade jeans och en blus eller tshirt, alltså både till fest och vardags! Denna modellen heter Classic Glasgow med roseur. ♥ Kom i en jätte fin ask med äkta läder (älskar lukten haha!).
 
Jag har även fixat en rabattkod till er med koden "sanna" då får ni 15% rabatt på alla klockorna! Ni har månaden ut på er! Dem har även en facebooksida och glöm inte heller följa dem på instagram @danielwellingtonwatches. Hoppas ni får en fin kväll i kvällssolen!
 
»—▲—> Länk: http://www.danielwellington.com/sv/.
- 3 Comments Posted in: Shopping








Hösten hos H&M

catwalk hm höst mode
Kommer ni ihåg när jag gjorde det här inlägget om H&Ms höst kollektion. Tänkte bjuda på lite mer färska bilder på några plagg och catwalk bilder. Skinn, fransar, broderat, nitar och spets är något vi ser mycket av hos H&M i höst och svart, vitt, beige och rött utgör höstens färgpalett. 
 
 
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Älskar er

bloggen bloggläsare kommentarer pengar på rihanna tips tjäna älskar er

Alltså jag har inte kollat min statistik på länge, men när jag kollade nyss så blev jag positivt överraskad! Ser ni jag ligger ungefär alltid på samma antal läsare men dem senaste dagarna har statistiken höjts till det dubbla! Hoppas sita pricken för idag också kommer högra upp! Helt sjukt. Varje gång jag loggar in så har jag fått massa fina och roliga kommentarer, ni är så sjukt positiva. Jag vet några som alltid kommenterar typ varje inlägg och det gör mig så glad. Jag har hittat nya sätt att genom bloggen tjäna mycket mer pengar. Allt går så bra med bloggen och flera större företag vill samarbeta med mig. Idag fick jag en Daniel Wellington klocka på posten, som jag ville ha. (ni får se den snart!!) Hur sjukt är inte det? Jag är sååå glad! Om en månad ska jag även presentera en liten överraskning för er läsare för att ni är bäst!

 

 en som alltid lämnar kommentarer är hanna! följ henne på instagram @hannasilver_
 
- 4 Comments Posted in: Vardag








New in

Suttit och suktat över denna ett bra tag nu. Använde några av mina sista 20 tusen kronor jag vann på Nelly.se! Snart är pengarna borta, men jag tycker jag har köpt bra saker under denna tiden! Ni som följt min blogg länge, håller ni inte med? :) Längtar tills den kommer på posten och när jag fått in taktiken på hur den funkar, så kanske jag lägger upp en video? Annars idag så har jag och Therese agerat kockar och lagat mat! Super mysigt. Ni då? Nu ska jag ut och power walka och sen träna innan middagen! X
- 8 Comments Posted in: Shopping








Höst nagellack

isadora nageldesign nagellack naglar
 
Hej! Blev tyvärr ingen bloggning igår för jag var ute på långpromenad, tränade och svarade på lite mail. Idag är det sol här i Enköping, ska snart ner till stan för lite ärenden, sen ska jag hem till Emelie! Tänkte visa två nya nagellack jag köpte i höstens färger ifrån IsaDora. Älskar höstens mysiga färger. Nyansnummrerna är 771 och 639. Har du köpt några nya nagellack inför hösten?
 
Förresten kom på nu att i min frågestund så frågade ni om jag kunde visa mitt rum lite, hade helt glömt det! Ska passa på och filma någon dag nu när det är så städat och fint, hehe!
- 10 Comments Posted in: Vardag








Ebay tips

 
Alltså Ebay♥ Sugen på en snygg kappa till hösten? Denna goding är snarlik en som har funnits på Zara. Älskar skinnarmarna, det lyfter upp hela kappan! Och priset? 200 kosing. >HÄR< hittar ni den!
 
Har ni haft en bra dag? Nu ska jag bli hämtad av älsklingen, så vi hörs imorgon!
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Glöm inte vardagsmotionen!

Forskning visar att det är mer hälsosamt att hålla igång med vardagsmotion, jobba, städa, promenera, handla än att bara gymma en timme om dagen och sedan vara stillasittande! Det är verkligen viktigt att få med sin vardagsmotion och hålla igång kroppen.
 
 
 
• Om du har ett stillasittande jobb eller pluggar, försök att stå upp så mycket du kan eller avbryta varje 30 minuter för att sträcka på dig och räta ut ryggen.
• Det har sagts förut men tåls att upprepas - trappor istället för hissen. Trappor formar rumpan och låren grymt bra.
• Gå eller cykla istället för att alltid ta buss och bil vart du än ska. Och måste du åka med bussen kan du försöka hoppa av några hållplatser tidigare för extra vardagsmotion.
• Ta inte för givet att du alltid ska sitta ner, exempelvis om du pratar i telefon. Den mänskliga kroppen är byggd för att röra på sig hela tiden, det är bara nu som vi är extremt inaktiva.
 
Om ni blir motiverade av kalorier så rekomenderar jag den här tabellen som räknar ut på ett ungefär hur mycket kalorier du förbränner när du gör vardagliga aktiviteter.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.