Fashionjoint

black from sheinside

Jacka / Ribbtröja / Jeans / Kjol
 
Åh jag är så trött, jobbat hela helgen och ska jobba imorgon med. Hur orkar folk jobba heltid? Haha så utmattande och hur har man tid för fritid och familj? Jaja, redan skrivit ett inlägg om det förr haha. Sitter och klickar runt lite och suktar efter mycket svart just nu. Har aldrig beställt ifrån Sheinside, men bara läst positivt och priset säger ju en hel del, kolla bara! Nu sitter jag hos Emil och ska äta vaniljglass med nutella på (ni måste testa) och kollar på ett dokumentär om Laleh, en stor favort!
- 0 Comments Posted in: Mode








perfekta matta läppar

matta läppar
1. Isadora / 2. H&M / 3. Isadora / 4. NYX / 5. NYX / 6. H&M / 7. Cargo
 
Nu är det populärt med matt på det mesta inom skönhet, allt ifrån naglar till läppar. Läppstift med en matt finish är så fint tycker jag håller ni inte med? Dessutom sitter de även mycket bättre på läpparna. Även i läppsyl så avänder jag hellre matt än med glans. (tex eos) Läppstiftet längst ner är som en matt top coat till läpparna, som du kan använda på alla dina läppstift! Ett annat billigare tips är annars att ta och dutta ditt puder på ditt glansiga så blir det matt! Jag beställde ett brunt ala Kylie Jenner, vilket får ni se någon annan dag!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








lovers neck candle

 
Ni vet shoppen SEALOE, som har så underbara prints och massa annat fint till hemmet? Dem har släppt ett ljus i vanilj lukt i namnet Lovers Neck, hur härligt namn? Tänker direkt på min kära Emil, denna vill jag ha till alla hjärtans dag Emil! Ljuset leveraras i världens sötaste presentbox också, hur passande ;)
- 0 Comments Posted in: Inspiration








too cool for school set

NLY Trend klänning
 
Kommer ni ihäg att jag bloggade om two piece dresses (länk)? Efter det så höll jag lite extra utkik efter några snygga och klickade sen hem denna ifrån Nelly, hur snygg är inte den? Och jag älskar den melange gråa färgen. Kommer passa perfekt i sommar till både fest och vardag.
- 1 Comments Posted in: Shopping








take me to church cover

 
Hur duktig? Helt underbar röst!
- 0 Comments Posted in: Musik








Alla hjärtans dag tips

 
 
 
Snart är det alla hjärtans dag. Här ovan är lite tips på vad man kan ge till sin pojkvän eller flickvän. Förra året så åkte jag och Emil till stockholm över en helg och gick på spa och hade det jätte mysigt. I år blir det en repris, men istället helgen 21/2 - 22/2 så ska vi bo på hotell och hitta på lite kul i Stockholm! Ska bli jätte mysigt. Vad har ni för planer?
 
Mina absolut bästa tips (förutom dem traditionella middag tillsammans, bio och rosor osv) så är fyll-i-boken En kärleksförklaring perfekt för både tjej och kille. Även dessa kärleks spel med uppdrag är en rolig present som tex 52 weeks och uppdragshjärtan. Ett personligt arband gav jag även till Emil förr som han uppskattade jätte mycket och sedan fick jag en likadan av honom. (länk)
 
Förra året gjorde jag även en jätte bra liknande inlägg (länk)
- 1 Comments Posted in: Tips








beautiful people on elle galan 2015

Gud vad alla var vackra på Elle galan. Skulle bara välja ut några outfits ifrån kvällen, men alla var så smashing så kunde inte bara välja ut några. Kenza vann pris som årets bäst klädda kvinna och kan inte mer än att hålla med. Men här ovan kan jag inte bestämma en favorit. Kan ni? I min mening är långklänning det finaste man kan ha på sig som tjej och skulle mer än gärna gå sådär finklädd dagarna i ända..
 
Här kan du se hela galan. / Här kan du se klippet det bästa ifrån röda mattan.
- 0 Comments Posted in: Mode








sjunger i bilen

Polisen vet inte om att han blir filmad, så sött haha. Älskar när han "shake it off" i refrängen och när han hälsar på någon och börjar rådigga igen efteråt, hahha!
 
Blev så glad när jag såg den här videon, han påminner så mycket om mig när jag kör bil faktiskt haha, samma inlevelse! Jag byter mellan 10 tal olika radiokanaler tills jag hittar en bra låt sen skruvar jag upp och sjunger med. Måste erkänna att jag är jävligt bra på sångtexter, kan typ alla känns det som. Ibland händer mamma och Emil också på men oftast tycker dem om att jag ska varva ner lite. Haha! Hoppas någon annan också känner igen sig...!?
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








bootcut och sommar

Extended Collection by Lindex Leighton Meester + Nelly.com bikini bootcut byxor
1. Polo / 2. Bootcut grå / 3. Bootcut svart / 4. Bikini
 
Jag vill gå i ide och vakna när det är varmt igen. Såhär är det väll varje år, att innan jul tjatar man om snön och att man inte har fått någon julkänsla ännu, sedan så fort det är nytt år så vill man att sommaren ska komma så snabbt som möjligt.. Bikinin ovan finns även i svart och jag kan inte bestämma mig vilken av dem jag ska beställa, vilken tycker du? Känns som det är ett måste att ha en svart bikini och jag äger bara massor av färgglada.
 
Mina älskade bootcut byxor bor jag i hemma, så himla sköna. Nu letar jag efter ett par i jeans, men det verkar inte finnas några snygga. Kanske ska köpa mig ett till par mjuka istället.
- 3 Comments Posted in: Mode








ivyrevel mjukiskläder

 
Var inne på Kenzas blogg och såg detta mysiga set nyss ifrån Ivyrevel. Tänk vad mysigt att ha och gå runt i hemma. Ni som läst min blogg länge vet att jag är en sucker för mjukiskläder överlag, då det är det jag lever i hemma. Jag menar vem går runt i jeans hemma, är det bara jag som inte gör det? Byter om direkt när jag kommer hem! Om ni gillar produkterna lika mycket så hittar ni dom här: hoodie och byxor.
- 0 Comments Posted in: Tips








tränat gelnaglar

Idag så har jag gjort förlängning och gel på Mias naglar. Jag har ju sista provet snart, första veckan i februari. Så nu är det bara att träna på massor av kompisar och plugga det teoretiska. Det är svårt att få ner tiden till 2,5 timme så det är det jag måste träna på! På provet ska vi göra en hand mall och hand tipp och även två olika franska.
- 1 Comments Posted in: Nagelteraput utb.








isabel marant wedge sneakers

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6.
 
Dagens önskning för mig är Isabel Marant skorna! Gaahh va jag har cravings på dem just nu. Hur snygga är inte dem? Jag har ju ett par liknade i blåa som jah köpte på Forever21 i London,(länk) som jag knappast använt pga av färgen, önskar jag kunde göra dem svarta eller något, kan man det?
 
Mamma och jag har precis kommit hem ifrån gymmet och ska snart äta lax och ikväll ska jag och Emil se på Torpederna och testa göra dessa nutellapopcorn.
- 1 Comments Posted in: Mode








fint

 
Kommer ni ihåg mitt inlägg jag skrev för länge sedan om att man ska leva livet och följa sina drömmar (länk). Jag hoppas kära läsare att ni följer dem orden. Uppskatta dem små sakerna men ändå våga sats på dem stora.
- 0 Comments Posted in:








ribbstickade tshirts @lindex

Extended Collection by Lindex i butik ribbstickad tshirt
 
Tog en runda på stan här i Enköping tidigare idag med min kusin Alexandra. Åt lite lunch på stans mysigaste fik där det blev en lax och pepparrots wrap. Vi kollade såklart i lite butiker också. Såg att Lindex har fått in jätte härliga tunna ribbstickade tshirts i massor av olika fina jordnära färger. Både skönare och snyggare än helt valig bas tshirt. Så tips tips skynda innan dem tar slut! Min favorit var den slappa mörkgrön/gråa. Man kanske inte ser så bra bra på bilderna att dem är ribbstickade, men det är dem. Dem satt sådär härligt moderiktigt och inte tight och tråkigt. Ni fattar?
 
- 0 Comments Posted in: Shopping








hörlurar för träning

hörlurar skullcandy träning
Du hittar dem här.
 
Inget är så irriterande som när hörlurar ramlar ut när du tränar och svettas. Eller ja det är alltid irriternade, och jag tycker att detta alltd händer mig även när jag inte tränar. Jag kanske har ovanliga öron haha? Är jag ensam om det? Men därför undviker jag alltid att använda hörlurar och kan inte komma ihåg senast jag lyssnade i ett par lurar. Men nu har Skullcandy en ny sport kollektion som är anpassad för högintensiv träning och dem ska sitta på plats hela tiden. Hörlurarna "Method" kostar 299 kronor och blir mitt nästa inköp! Tror ni dem funkar som dem ska, vill ni läsa om det på bloggen?
- 1 Comments Posted in: Tips








ny favoritserie: torpederna

 
Redan när jag såg reklamen om denna svenska serie Torpederna, så visste jag att det skulle vara något i min smak. Igår kväll till maten så satte jag och Emil på det först avsnittet och jag kan inte minnas att vi skrattat så mycket åt någon serie alls förr. Så nu vill jag tipsa er om denna serie som ni kan kolla på här.
- 0 Comments Posted in: Tips








inspiration - the jumpsuit

 
 

1. Strappy / 2. Cream / 3. Spets / 4. Black / 5. Black/White / 6. Military Green / 7. Johannas / 8. White One / 9. Black Bootcut

 

Har aldrig burit en jumpsuit med långa ben, men måste säga att dem svarta ser så enkla och snygga ut och att jag mer än gärna införskaffar mig en jumpsuit detta år. Undrar bara vad man ska bära på fötterna till detta. Vill inte ha klackskor till och det enda jag kommer på då är chunky sandals, har ni några andra tips som passar till!?

 

Idag har jag pluggat och gymmat. Nu är jag proppmätt efter våfflor, så gott! Emil spelar innebandy nu med några kompsiar, men ikväll ska jag dit och mysa. Hoppas ni haft en bra dag!

- 0 Comments Posted in: Mode








have to love kylie jenners lips

Ebay favoriter hela sverige bakar kardashians köpa köpa online mac the colour run
Orginal: MAC Soar / MAC Spice / MAC Whirl / MAC Faux
Andra märken, Samma färg: NYX Whipped Caviar (faux) / Jordana Pencil Tawny (soar) / NYX Ever (spice) / NYX Mauve (whirl)
 
Okej, lets talk about these freaking LIPS! Om du, som de flesta av oss har blivit besatt av Kylie Jenners läppar så har du kommit helt rätt. Alla älskar dem ju och det gör jag med! Om man jämnför hennes läppar för några månader sedan (länk) och nu så ser man stor skillnad. Dem flesta verkar tro att hon fyllt dem. Men Kim säger i en intervju (länk) att hennes syster målar dem med enbart läppenna och läppstift. Man kan göra så sjuka saker med smink, så jag tror nog på det!
 
I intervjuen säger även Kim att Kylie använder sig av färgerna Soar, Spice och Whirl i läppenna och färgen Faux i läppstift ifrån MAC. Här ovan har jag gjort ett kollage till er med länkar och tips till färgerna och liknande. Tyvärr verkar dessa va slutsålda nästan överallt, men hållutkik på Kicks, Nordstroms och Macs hemsidor. I vilket fall som helst så kan jag inte annat än att ÄLSKA dessa läppar! Däremot verkar Kyle själv tycka att dem börjar bli uttjatade..
- 1 Comments Posted in:








nytt i träningsgarderoben

nike nike air nike free run nike skor tips nike sport bra nike zoom pegasus 31 sport bh sport top
 
Gympåse / Sport BH (rea nu!!)/ Nike Zoom Pegasus 31
 
Här är lite nytt som jag har fyllt på min tränings garderob med. Det var på tiden med ett par nya springskor. Skon Pegasus är ett super bra tips för er som gillar Nike Free skon men vill ha lite mer stöd. Testade dem igår när ja gymmade för första gången efter jul. Super nöjd! Som att springa på moln jämnfört med Nike Free run. Det var proppat på gymmet vilket jag tycker är jobbigt, då man måste stå och vänta på alla springband/maskiner osv. Men så var det förra året också direkt efter nyår, men sen efter 6 veckor så är dem flesta borta. Är det så på erat gym också?
 
Älskar färgen på sportbhn, har oftast svarta kläder på gymmet och har tänkt börja köpa lite mer färgladare kläder. Tycker det är mycket finare! Gympåsen fick jag i julklapp av Emil. 
- 0 Comments Posted in: Shopping








love stories underwear

love stories underkläder
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9
 
Åh vem kan påminna mig att jag bara ska önska mig presentkort hos Love Stories till min födelsedag i sommar? Vackrare bhar och trosor har jag nog aldrig sett. Så enkla, men ändå så fina. Nelly har tagit in lite av dessa. Nummer 1/och 7 är ändå snyggast och den finnssom tur hos Nelly. När ja gser dem här så vil jag kasta alla hm trosor och bhar och ersätta med dessa.. Hur najs?
- 0 Comments Posted in: Mode








iphone skal tips

 

Malene birger / Marc by Marc Jacobs / Tory Burch / Michael kors / Kenzo / Victoria secret / Sealoe print

 

Det är så svårt att hitta snygga iphone skal till iphone 6. Här är iaf en drös med tips till er med iphone 5. Ett snyggt iphone skal kan ju vara den bästa accessoaren. Mina favoriter är dem ifrån Malene Birger. Vilka är dina favoriter?

 

Idag har det blivit plugg inför nagelgel provet och igår beställde jag och Mia hem kebab pizza framför tv mys. Hoppas ni också har haft en mysig helg!

- 2 Comments Posted in:








maybelline new york firar 100 år

Vill du vinna en resa till New York för två? Klicka här.
 
Maybelline, som är ett riktigt New York märke fyller nämligen 100 år och det firas genom att göra olika looker från olika delar i NY. Kolla på videon ovan och välj din favorit och tävla ovan.
- 0 Comments Posted in: Tips








the surfseries - part 2

- 2 Comments Posted in: Mode








anna field overknee skor

anna field mocka jacka overknee shoes skor
såklart tog systemkamera batteriet slut när jag skulle fota dem på, därav mobilkvaliten
 
Tvekade lite i början när jag testade dem för det är ovant med mocka, men ändrade mig snabbt. Dem kommer passa ännu bättre när vintern är över och man kan matcha med vårjackor och tunnare plagg. Vad tycker ni?
 
- 6 Comments Posted in: Shopping








all grey and black

 
ALL GREY and BLACK
 
ALL GREY and BLACK by sannaannelilinneahyvarinen
- 0 Comments Posted in:








already looking at summer dresses

Är jag konstig som sitter och kollar på sommarklänningar och bikinis redan nu? Kan ha att göra med mitt rese-letande-beroende som jag skrev om tidigare haha.. Vet ni att jag äger kanske bara 5-6 klänningar i min garderob, det är ju helt sjukt och det måste det bli ändring på. Jag älskar att ha klänningar och dessa ovan har jag kollat in. STORT ATT-HA begär på den första grå och den ska bli min. Vilken tyckte du var snyggast?
- 0 Comments Posted in: Mode








kalender inspiration för 2015

Orange hårig / Vit med y / Rosa / Gråblå / Grå / Grå med vingar / Svart med lås / Blåvit mönstrad / Vinröd mini / Rosa med lås
 
- 0 Comments Posted in:








önskade julklappar

mina julklappar 2015
Nelly / Anastasia

Blev så glad när jag öppnade den här julklappen då jag tänkt klicka hem den själv. Ännu gladare blev jag på nyår när jag testade denna. Jag är jättemeganöjd! Ni som läst min blogg ett tag vet att jag länge velat lära mig det här med contouring och highlighting men inte riktigt hittat rätt smink/färger för mig osv. Men denna palett så var det enkelt och skugga antiktet och jag behöver inte längre leta efter dem perfekta färgerna.
Om ni undrar om 600 spänn är värda pengar att lägga ut på denna palett så säger jag - See more at: http://finest.se/LINNFLINK#sthash.OH7n2vUy.dpuf
Om ni undrar om 600 spänn är värda pengar att lägga ut på denna palett så säger jag - See more at: http://finest.se/LINNFLINK#sthash.OH7n2vUy.dpuf
Om den är värd 600 kronor? JA!!
 
 
Om ni undrar om 600 spänn är värda pengar att lägga ut på denna palett så säger jag - See more at: http://finest.se/LINNFLINK#sthash.OH7n2vUy.dpufv
Nelly / Motel Rock
 
Vet ni hur överlycklig jag är att jag fick denna bikini i julklapp? Jag har suktat efter den flera månder men har tänkt att det är så långt kvar till sommaren. Någon vecka innan jul skrev jag till Nelly och frågade om det fanns många kvar i XS, för jag tänkte om jag ändå skulle beställa den själv. Det fanns bara en kvar och när jag skulle klicka hem den, så var den slut. MEN då var det Emil som hade beställt den! ♥ Jag älskar palm mönstret och den är super snygg på! Kolla bara på länken ovan hur snygg den är på modellen.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Kylie Jenner

Hur snygg får man bli?
- 1 Comments Posted in: Skönhet








tvådelad klänning / co-ords

co-ords coordinates coords klänning set tvådelad
 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11

Set / Twopiece dress / Tvådelad klänning / Coordinates / Coords - JA, det finns många namn för denna snygga outfit. Det märks att dessa är populära, då dem flesta snygga plaggen är som gått som slutsålda på dem flesta sidor. Vi får hoppas att det fylls på! Skämtar inte när jag säger att jag suttit flera timmar för att leta snygga set till er till detta kollage. Jag kommer beställa hem 6an eller 4an tror jag. Så snygga, älskar att dem är så enkla men ändå så snyggaa!! Fattar inte! Tänk till brännan i sommar!
 
Kika även in dessa länkar för flera coords - Chiquelle, Asos, Nelly, Boohoo, Bankfashion, Pinterest.
10 kändisar som älskar denna trend lika mycket som oss.
- 0 Comments Posted in:








i have this desire to explore

 
Oj, inatt somnade jag och Emil runt tre då vi låg och kikade på resor inför 2015. Man blir ju helt manisk och klicka vidare på olika resesidor, destinationer, hotell osv. Vi har några olika alternativ att gå igenom och sedan gäller det att hitta ett perfekt hotell vid stranden! Har ni planerat några resor detta år?
 
Nu ska jag ta kort på lite saker till bloggen och söka lite jobb, puss!
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








gina tricot lookbook våren 2015

 
Har ni kollat in Ginas lookbook för våren 2015? Eller ja, många av dessa plagg finns redan på nätet och i butik. De gråa vida byxona testade jag sist jag var på Gina, men var tyvärr inte lika snygga på. Fastnade för några av plaggen men inte många. Jag tror att 2015 kommer bestå av mycket vida byxor, (älskar dessa jag köpte förr) ännu mer Nike och Adidas till vardags, plagg som sitter mer slappt än tight och jordnära färger.
 
Tycker ni om när jag visar vårens nya trender? Har nämligen sett att fler släppt deras lookbooks för våren nu, som jag skulle kunna visa. Se alla bilder här.
- 3 Comments Posted in: Mode








nytt år, nya träningskläder

Gul / Grå / Svartvit / Vit
 
 
Det är nog många som har det klassiska löftet att börja träna eller fortsätta träna. Så då passar det perfekt såhär direkt efter nyår att tipsa om nya träningskläder. Jag måste köpa en ny sport bh och tänkte klicka hem dem gula och sedan skor vet jag inte ännu. Dem hel svarta tränings tightsen ovan har jag och är dem skönaste som finns, köpte dem i London för ett och ett halvt år sedan för kanske 600 kr och kvaliten är som nya än! Tipstips! Har ni träning som löfte för året 2015?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.