Fashionjoint

Nelly påskfest

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Loafers




Jag älskar loafers. Vet inte om jag ska köpa dessa ifrån HM (de översta) eller de ifrån Bikbok (de understa)? Hjäälp mig :) Tror det från HM ser bättre ut på mig. Men då är frågan.. vilken färg? Haha!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Spend or save?



Vitt är fint nu till våren och såklart sommaren. Här är två vita snygga västar, vilken skulle du köpt?
den lite dyrade är ifrån HM, och det billigaste alternativet är ifrån Gina. Jag tycker den ifrån Gina är snyggare, den är med kritvit och jag tycker om bältet. Men nästan exakt likadan ju! :)
- 2 Comments Posted in: Mode








Till iphone

Så gott som alla av mina vänner har nästa iphone. Jag förstår varför.. Varför finns det inte såhär snygga skal till min mobil? Jag vill tipsa er med iphone att kika in på den här hemsidan. Dom har lite annorlundare iphone skal och iphonetillbehör än andra butiker :) Men såklart så har dom inte bara saker till iphone, dom hade faktiskt sjukt snygga saker till min mobil också. (a)

- 1 Comments Posted in: Tips








Låga skor

Killer hells i all ära men till sommaren kommer jag satsa på lågskor. Ballerina skor i massa olika färger och utseenden. Till ett par slitna shorts och ett tunt linne. Funderar även på att skaffa låga converse, eller ett par liknande iaf.
Dom på bilden har jag lagt upp förr. Dom kommer från HM, 99 kronor styck. Måste köpa ett par! ..Eller med tanke på det billiga priset kanske jag kan unna mig två par? Köpte ju ett par ljusrosa för någon vecka sen. Jag längtar ihjäl mig till sommaren, mycket sol och mycket tjäna pengar! Har fått sommarjobb :) Yey!
- 3 Comments Posted in: Mode








Virkade shorts

Klickade hem dessa igår! :)


Pga va oseriös köpare så har jag fortfarande ett par virkade shorts som jag ska sälja, i strl M. Någon intresserad?
- 13 Comments Posted in: Shopping








Sommar outfit

Ibland är det skönt att bara sätta på sig något enkelt, här en en enkel sommar outfit! :) Jag funderar faktiskt på att köpa ett par converse, men ett par platta. Äger ni ett par converse?

- 5 Comments Posted in: Mode








Shoppinglista

Jag längtar tills jag får mina pengar denna månad! Då kommer jag äntligen kunna köpa min dator och massa annat!


- 4 Comments Posted in: Vardag








Datorväska

Haha pappa bara skrattade när jag frågade honom, men skitsamma :) Blir vitt eller svart bäst?

- 7 Comments Posted in: Vardag








Star leggings

Jag älskar den nya trenden som börjat i USA med leggings - som föreställer en stjärnhimmel! Så snyggt. Dessa vill jag ha till en svart oversize tröja. :)) Eller vad säger ni?



- 0 Comments Posted in: Mode








Pastell

Ljuvliga färgtoner bland Bik Boks vårnyheter. Dessa är mina favoriter och skulle gärna få ingå i min vårgarderob!
Nu är våren här!!! :)

- 0 Comments Posted in: Mode








Mys

Hej, igår var det UF mässa i Uppsala så jag bloggade inte. :) Idag när jag vaknade var det jätte fint väder, så har varit på bra humör hela dagen! Suttit i solen också. Nu sitter jag och jeffery under filten i soffan och tittar på bigbrother. Tänkte tipsa om några saker jag köpte på UF mässan sen, hur låter det? :)

- 1 Comments Posted in: Vardag








Köpt nya skor

Jag har köpt två par nya skor! :) Våriga tygskor och somriga ballerina. Kan ju säga att det gjorde ont i hjärtat när jag vaknade igår imorse och det snöade. Fan! Nu ska det inte bli kallt igen.. Jag vill ju kunna köpa mer tunna skor! :)

 

- 6 Comments Posted in: Shopping








Collars

 

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Vita jeans

Jag har alltid haft något VÄLDIGT starkt emot vita jeans. Det har varit ett sånt plagg jag lovat att aldrig någonsin sätta på mig, eftersom jag ogillat de såå mycket. Men, jag har faktiskt ändrat mig. Så länge de är hela (absoluta inga håliga, trashade) så skulle jag gärna ha ett par i min garderob. Ja, ett inköp att fundera över…

Vad tycker ni?

- 1 Comments Posted in: Vardag








Bikini

Hittade den här bilden på google, den får mig att länkta tills sommaren :) Vad ska ni ha för bikini i sommar?

- 1 Comments Posted in: Vardag








Love when you're ready, not when you're lonley

Dessa finns i Västerås & Örebro hos Rut m.fl. För hundringen! :)

Idag ska jag ner till farmor & farfar och äta med familjen, sedan ska jag och min bror ner till Emelie för att fira henne, hon fyller 20 år idag! ♥ Älskar dig!

 


- 0 Comments Posted in: Vardag








Ringar 3-pack

Haha gillar ni mina gulliga hjärtan? Skitsnygga ringar, passar till allt! Direktlänk.

Idag har jag

- 3 Comments Posted in: Vardag








Sophia and Rosie

ÄLSKAR dessa små söta tjejer. Det bästa är vid 1:40, spola om ni vill :)


- 1 Comments Posted in: Musik








Beauty in store

Gina Tricot började med nagellack, och nu kan du även hitta allt inom smink, bodulotion, duschkrämer och sminkborstar hos dem! :) Jag tycker det är kul att dom börjar sälja sånt med. Men kom ihåg att dessa produkter bara kommer att finnas i utvalda butiker, men annars finns det bara att köpa på deras hemsida. Har hört att det är helt okej kvalite! Har ni testat?

Har även hört att de ska börja med parfym också? Det tycker jag låter mest spännande! :D



Ginatricot.se
- 0 Comments Posted in: Tips








Lyx vs Budget

Gina tricot har fått in en fin väskvariant inspirerad av märket Cambridge satchel. Älskar denna modell! ♥ På Gina tricots hemsida finner ni den även i brun. :)








- 0 Comments Posted in: Tips








Nasty gal

NASTY GAL har uppdaterat sin site och logga - snyggt tycker jag! Förändringen kan du se här.



Hur fint med vitt och rosa? Älskar deras kläder! Jäkla otur att shoppen ska ligga utanför EU bara..
- 4 Comments Posted in: Mode








Dahliafashion

Idag har vi heldag UF, så vi ska baka och planera inför stora UF mässan i Uppsala, är det någon av er som ska dit? Medans jag sitter och bakar förfullt, så har jag gjort ett tidsinställt inlägg till er. Ville tipsa er om en internetbutik som heter Dahlia, med massa söta annorlunda kläder. :) Här är lite sött nu till våren.



- 0 Comments Posted in: Tips








Studentmössa

Åhhh, hämtade min studentmössa idag. 87 dagar, 54 skoldagar kvar. Beställde även min klänning nyss, den kommer redan torsdag nästa vecka, lääängtar! Någon av mina läsare som ska ta studenten i år? :) Lägg upp bild på eran mössa på eran blogg & lämna en kommentar!


Och på tal om kommentarer, så har jag en hel del att svara på just nu.. hehe..

- 3 Comments Posted in: Vardag








Bustier

För er som söker billiga bustiers så finner ni dessa på Gina för bara hundringen :) Annars finns det snygga på topshop!

- 4 Comments Posted in: Tips








Shoppingtips

Sjukt snygga nude-flats från H&M. Vill ha!

- 0 Comments Posted in: Tips








Dripping Shades



Det här är de snyggaste solglasögonen jag någonsin skådat. Synd för mig att de sålde slut för typ två år sedan.. ;)
- 5 Comments Posted in: Vardag








Jagger Edge



De absolut hetaste iphone-skalen kommer från Jagger Edge! Dock lite dyrt med 99 dollar styck kanske.. Som sagt enda gången man önskar att man hade en iphone är pga skalen. Men jag har beställt ett skin till min mobil. Lägger upp bild sen.
- 4 Comments Posted in: Tips








Sommar

Ge mig först studenten. Sen sommar. Sen denna underbara bikini. Sen ett par dip dye shorts. Sen så är jag nöjd. :)


- 0 Comments Posted in: Vardag








Melodifestivalen

Vem/vilka hejjar ni på? Jag tycker det finns många bra i år, men tycker Loreen ska vinna allt! Så jävla snygg är hon också :) Ulrik är också bra!

- 4 Comments Posted in: Vardag








Inspiration

Jag hoppas ni har en fin dag, jag sitter och pluggar på religionen, ganska tråkigt, vill bara få allt överstökat, så man kan få ledigt från skooolan & ta studenten! Nej, nu är pausen slut, bara att fortsätta. Men vad vill ni se mer av på bloggen?

- 2 Comments Posted in: Vardag








Lip Volume

- 1 Comments Posted in: Vardag








Fransar i fokus

Just nu finns det fransar på allt. Från skot till jackor. Vad tycker ni om det? Jag tycker det kan vara snyggt, till en viss del, men man tröttnar om det blir för mycket. Här har jag gjort ett liter kollage med kläder som har just fransar.



Tänkte göra ett till inlägg senare i veckans med fransar på bara smycken! Det kan göra en hel outfit annorlunda, och är snyggt när man inte vågar ta i för mycket! :)
- 2 Comments Posted in: Mode








Väst

Hade inte möjlighet att blogga igår. Men idag tänkte jag visa en jätte fin väst jag har köpt, hämtade ut den igår :) Passar bra att ha över tröjor nu när det börjar bli varmare, men även nu när det är ganska kallt så passade den att ha över skinnjackan också! Super skön var den också. :)

- 2 Comments Posted in: Shopping








Vinn valfritt smycke!

Trendystuff ger nu er chansen att vinna ett valfritt smycke ifrån deras hemsida. Om jag hade vunnit hade jag valt någon av de på bilden nedan. Vilket hade du valt? De har både massa fina halsband och armband!


För att vara med och tävla så behöver du bara skriva att du är med och gilla deras facebook sida! :) Skriv gärna något gulligt på deras logg också, så blir dem glada! (inget måste)

- 39 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Draw Something

Lägg till mig :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Virkat linne

Jag ser nästan ut att vara brunett på bilden haha.. :) Men visst var linnet sött? Det var lite stort bara, så mamma ska sy den.

- 6 Comments Posted in: Shopping








Statistiken ökar

Har varit glad att det gått så bra på senaste tiden med min blogg och det kommer bara fler och flera läsare. :) Nog tack vare Dessie som länkade mig förr.. Men igår - OJ!? Länkade någon annan bloggare mig igår? Någon som sett något? Eller så är det bara fler söta läsare som råkat klickat sig in på min blogg? Vad glad jag blir! :)

Välkomna alla läsare! Hoppas ni fortsätter kika in!

- 2 Comments Posted in: Vardag








Skinnjacka

1700 för den här skönheten. Den skulle jag inte tacka nej till, ni som vill testa den hittar den på Vero Moda. Känns nästan synd att jag har en när jag ser denna haha.. Äger ni en skinnjacka?

Vill också säga förlåt för jag inte svarar på kommentarerna just nu.. mycket i skolan :) Puss på er så länge! Blir mer bloggning senare i veckan efter alla prov. Lägger upp en tävling imorgon också, det gillar ni va? ;)

- 1 Comments Posted in: Vardag








Kollage


Pssst - Kika in på tisdag då kommer en ny tävling på bloggen. Men ni glömmer väl inte och tävla här medans?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Studentklänning tips

Hej, tänkte passa på att tipsa er som ska ta studenten som jag i år :) Om ni inte hittat klänning ännu så kan jag tipsa om dessa, jätte söta! De finns på nelly. Det negativa på Nelly, är att alla köper nog sina klänningar där.

Visst är dom fina?! :)


Den första hittar du här. Den andra hittar du häär!
- 3 Comments Posted in: Tips








Looove!

Jag har fått något ska för shorts den senaste tiden, om jag går in på en klädaffär eller på internet, det ända jag gör är att kika efter shots. Jag älskar shorts haha, dessutom måste jag köpa nya eftersom de från förra året är på gränsen för försmå :) Skulle döda för dessa..


Vilka tycker ni om mest?

- 7 Comments Posted in: Mode








Indiska sommaren 2012

Det är ju ett tag kvar till sommaren (fast vi inte vill erkänna det haha) men redan nu har Indiska släppt lite bilder från deras sommarkollektion som ni ser här ovan. Jag gillar det! Vad tycker ni? Har nog aldrig köpt något där, men har alltid gillat deras saker. Bilder via Damernas Värld.
- 2 Comments Posted in: Mode








Clutch



Använd den som spegel, sminkväska, partyclutch.. Vad som helst! Denna får bli dagens tips, skulle bli jättefin till en helsvart partyoutfit. Annars skulle jag nog vilja använda den som en sminkväska, har man ju alltid spegel med sig också!

Förrestesten - Jag funderar på om jag ska börja med smilisar på bloggen, som den ovan.. Blir det jobbigare eller roligare att läsa då?
- 0 Comments Posted in: Tips








Paket!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.