Fashionjoint

Låga skor

Killer hells i all ära men till sommaren kommer jag satsa på lågskor. Ballerina skor i massa olika färger och utseenden. Till ett par slitna shorts och ett tunt linne. Funderar även på att skaffa låga converse, eller ett par liknande iaf.
Dom på bilden har jag lagt upp förr. Dom kommer från HM, 99 kronor styck. Måste köpa ett par! ..Eller med tanke på det billiga priset kanske jag kan unna mig två par? Köpte ju ett par ljusrosa för någon vecka sen. Jag längtar ihjäl mig till sommaren, mycket sol och mycket tjäna pengar! Har fått sommarjobb :) Yey!

Posted in: Mode





Skrivet av: =) Linnéa Lindh

grattis till sommarjobbet! :)

2012-03-29 - 15:52:54
Hemsida: http://linnealiindh.blogg.se/
Skrivet av: Emilia - 16 år & Mamma till Tatum.

Hej, just nu har jag en tävling på min blogg. Du kan vinna 1 av 3 presentkort, skulle vara jättekul om du ville delta, det är jätteenkelt!



direktlänk: http://eemijji.blogg.se/2012/march/tavling-1-vinn-1-av-3-presentkort-ifran-na.html#comment



Kram!

2012-03-30 - 14:34:57
Hemsida: http://eemijji.blogg.se/
Skrivet av: Emelie

sv. hejhej! jag har storlek 29 men ångrar mig att jag inte köpte en eller två storlekar mindre för dom har töjt sig brutalt vilket är väldigt trist då det inte är så snyggt med skärp :/

2012-03-30 - 16:32:14
Hemsida: http://[email protected]


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.