Fashionjoint

sommarklänningar

Vardagliga klänningar
 1. Grön 249kr / 2. Pastellrosa 124kr / 3. Sandfärgad 139kr / 4. Svart 199kr / 5. Blåbär 224kr / 6. Blå 299kr / 7. Rosa 99kr / 8. Vit 149kr
 
Jag är nog inte ensam om att när värmen kommer så vill man bara dumpa alla jeans och satsa på barbent. Klänningar, kjolar och shorts. Eller bara bikini! Jag har kikat runt på Mango som nu har 50% på nästan allt på deras hemsida(!!), och letat lite mer vardagliga slappa klänningar. Jag har själv haft svårt att hitta just klänningar som jag känner att jag kan strosa runt med både på stan och på stranden. Av dessa så är nummer 2, 3 och 8 mina favoriter. Vilka är dina?
- 0 Comments Posted in: Mode








ny necessär

Rymlig make up väska
 
Jag har länge letat efter en ny necessär som är stor och rymlig som har plats för allt jag vill ha med när jag ska sova borta eller ut och resa. Har haft så svårt att hitta en snygg så har under flera år haft allt samlat i tre olika små, vilket har gjort att jag inte heller haft så bra koll på vad som ligger i vilken osv. Sen så är jag ganska kräsen också, allt ska alltid vara i massa krimskrams gull eller i starka färger haha… Men nu förra veckan så beställde jag hem denna fina och rymliga ifrån H&M.
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








2 favoriter på youtube

Janni
 
 
Jon
 
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








soft goat set

Gammelrosa myskläder
Hur snygga? Finns HÄR.
 
Fina tjejer i det rosa setet. OCH hur sugen blir man inte på en sleepover?
 
Hallå.. Hur kan jag som ääälskar mjukiskläder så mycket missat denna sida som heter Soft Goat? En sida med så mycket riktig snygga mjukiskläder som lixom är mer fräscha/snygga än vanligt så man kan använda dem bland folk med haha. Nu har Petra släppt ett super snyggt set tillsammans med dem i cashmere. Som finns i den finaste nyasern av rosa och i grått.
 
Nu fick jag precis ett mess ifrån Emil att våran stora "Heja sverige!" flagga ska upp på balkongen. Ska nog också gå över till grannen och kolla lite innan läggdags! Hejja hejja!
- 0 Comments Posted in: Mode








önskelista - 23år

Whislist for my bday
 
Sammets kuddfodral / 22 karat klimax mugg / Grounded factory yogamatta / Nike free run / Aesop handkräm / Presentkort på Yasuragi och Urban Outfitters / Sängkläder i linne / Massagetvål / Real Techniques sculpting brush / Lightbox / Plånbok / Sommerswim Bikini / Äng Vas
 
Det börjar närma sig den 8 juli och min tjugotredje födelsedag. Wiie! Ska bjuda på smörgåstårta och goda bakelser då. Dem senaste veckorna har gått så snabbt och i år firar jag in födelsedagen en vecka innan, då jag ska till Göteborg på min födelsedag. Så det slog mig plötsligt att jag glömt lägga ut en önskelista på bloggen! Det burkar ju vara eftertraktat. Lightboxen klickade jag hem själv sent igår, haha.. Har ju suktat efter en så länge och den är ju så snygg?
 
Min blogg har leagat nere i tre dagar pga av hos företaget där mitt domän ligger krånglat med att skicka ut fakturan, men nu ska det vara löst! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








ögonbrynsprodukter

Anastaisa & Pixi
Eftersom det är sådan fokus på ögonbryn just nu när det gäller smink, så tänkte jag dela med mig av mina två favoriter gällande bryn. Jag har under långt tid varit på jakt på produkter lätta att använda för att få dem perfekta ögonbrynen. Känner att jag fastnat för dessa. Så detta är det jag använder mig av när jag formar mina:
 
Anastasia dipbrow pomade - Alla har väl hört talas om denna som det pratas så gott om. Jag använder färgen ash brown. När jag väl är konsentrerad och får till det bra så gillar jag den. Men ibland tycker jag den är lite knepig att applicera med, då man ibland får på för mycket produkt på och ibland inget alls känns det som. Även om jag rör om i locket innan. Så om du tränat och fått in snitsen är denna grym. Man får se till och köpa en bra borste till som inte är för mjuk, jag använder Anastasias nr 15. Finns i oändligt många färger och kostar 255 kronor, räcker en oändligthet.
 
Pixi Natural brow duo - Den här har jag fått upp ögonen för, då den används på salongen jag går till för att noppa brynen i Uppsala (Creative makeup by her). På ena sidan är det en vanlig mjuk brynpenna som är jätte skarp och lätt att arbeta med. Älskar att den inte är som en "vanlig udd". I andra änden är det en gel för brynen som är vattenfast och får dem att stanna på plats under hela dagen. Verkligen tips för nybörjare! Just nu är nog denna min favorit. Den finns i tre färger och kostar 239 kronor.
 
Vad använder ni?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








fina bikinis

H&M levererar inför sommaren
1. Släpps i juli på H&M / 2. Mauve bikni / 3. Bandeau med snörning / 4. Khaki underdel / 5. Solbrillor
 
H&M har fått in så fina bikinis i år. ÄLSKAR den orangea och hoppas den finns tillänglig på nätet sen, för här i Enköping har dem inte stort utbud på bikinis. Så fint med enkelt på stranden, inte massa krimskrams och mönster. Är ni redo för beach 2016 i bikiniväg? Jag har rensat kläder och skickar iväg massor av kläder och gamla bikinis till Sellpy (TIPS!) så det finns utrymme för massor nytt och fräscht i garderoben.
- 0 Comments Posted in: Mode








blombukett

Fina eligansnejlikor & prärieklockor!
 
Hej! Ville visa mina fina blommor som nu pyntar vardagsrummet i min favorit vas ifrån Mio. (Och typ enda.. Ska önska mig fler till min födelsedag.) Jag kan inte gå förbi en blombutik längre utan att köpa med blommor hem. Kanske inte så konstigt med tanke på hur fina dem är. Super sugen på att testa Flowery som skickar hem en bukett snittblommor varje eller varannan vecka. Någon som testat?
 
I helgen vankas det 23 årskalas för min fina vän Mia, har lite kläd beslutsångest. Någon av mina nya kjolar eller stiliga trousers med en somrig topp? Ska dit innan och sminka henne, ska bli roligt då det blev så lyckat sist när jag sminkade henne! Ska även på salong och få mina brun noppade. 
 
Mina favoritblommor är som dem ovan eligansnejlikor och prärieklockor, men även pioner!
- 0 Comments Posted in: Vardag








inspirerande tjejer..

.. På snapchat
Jag tänkte tipsa om fyra inspirerande tjejer som jag följer på snapchat. Jag hade ett liknande inlägg för ungefär ett år sedan som blev uppskattat, så här delar jag med mig av fler tjejer att följa! På snapchat får man se mer från deras vardag än vad man får se på bloggen, vilket jag tycker är roligt och allt känns mer äkta. Tycker alla dessa tjejer är så inspirerande och positiva.
 
Hanna och Ellinor med deras peppande podd, som jag slaviskt lyssnar på. Salem som gick och vann It Girls förra året och har blivit jätte stor på bara detta år. Träffade henne när jag var på ett event i Stockholm tidigare i år. Helt genomsnäll och hur snygg som helst. Älskar hennes klädstil, vill ha hela hennes garderob. Josefin som alltid har sådan positiv energi i sina sociala medier och rolig att följa i vardagen.
- 3 Comments Posted in: Tips








suede caps

The perfect cap
Jag har tycker aldrig jag har passat i keps. I och för sig så var det flera år sedan jag testade en snygg keps sist. Om jag får syn på en liknande dessa så ska jag absolut testa. Men alla ni som trivs i keps, köööp en sån här ifrån River Island. Hur snygga och moderiktiga? Perfekt för en ad hair day eller för att piffa upp en outfit.
 
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
 
- 0 Comments Posted in: Mode








platta sandaler

Halomiburgare och drinkkväll på g
Finns HÄR!
 
Länge sedan jag kollade in Bershkas hemsida och dem hade fått in så mycket fina sommarkläder och hittade bla dessa fina skor i läder och med jätte fina guld och transperanta detaljer. Fin att ha att strosa runt i nu i sommar till vardags. Dem blir dina för 300 kr!
 
Idag har mamma och jag varit iväg och testat Max omtalade halomiburgare, den var riktigt riktigt god. Jag tycker osten var såå god och jag som inte gillar hamurgebröd så mycket älskade just detta, tips! Jag och Emil iväg snart till hans släkingar och ha driknkväll. Men det känns som jag håller på att bli sjuk, är skakig och matt utan anledning och igår så frös jag hela dagen. Hoppas jag blir piggare så jag kan joina festen :)
- 3 Comments Posted in: Mode








deodoc

Lyxig intimdeodorant
Har ni hört talas om DeoDoc? Dem har intimprodukter för både kvinnor och män. Dem har tex deospray och wipes som man kan ha i handväskan eller intimtvål att ha i badrummet. Dem fungerar lika bra för armhålorna som till underlivet om man vill fräscha upp sig. Visste ni att det är samma svettköttlar? Hur smart är inte det här? Känns konstigt att det inte är värsta vanliga produkten då alla använder ju deo annars. Den här produkten är hur snyggt förpackad som helst och jag är imponerad över hur man kan ta en sån ”tråkig” produkt och finslipa den på det här sättet. Det har ju länge funnits liknande produkter på apoteket men det har ju inte lockat det minsta. Dessa kan ju stå jätte snyggt i badrumshyllan! Hade ni hört om DeoDoc tidigare?
 
Om ni är sugna på att testa så kan ni klicka hem produkterna HÄR eller gå in på Apoteket.
Det här är inget samarbete.
- 0 Comments Posted in: Tips








interior wanties

Urban outfitters, Rum21 och Ellos
Tavla / Äng vas / Sammets kuddfodral / Spegel / Pall / Vanilj tvål / Bordslampa / Taklampa / Linne sängkläder / Förvaringskorg / Hängstol / Terrarium vas / Pyramid vas
 
Snart fyller jag år (önskelista kommer snart!) men en sak jag önskar mig är presentkort på Urban Outfitters, min absoluta favorita inredningsbutik. Kolla så mycket fint dem har, vill ha allt! Tycker ni om samma saker som mig ovan?
 
- 0 Comments Posted in: Inredning








sommar sandaler

New In / K Cobler
Finns här.
 
I helgen när mamma och jag var i Västerås så var jag på jakt efter nya sommaskor. Jag har länge letat efter slip-ins sandaler, jag älskar birkenstock stuk och ni som följer mig på instagram såg ett par riktigt snygga jag hittade i mauve färg, som jag älskar. Tyvärr var dem inte alls sköna. Hittade istället dessa svarta i smalare modell som är så bekväma och snygga. Kommer användas flitigt i sommar! Tips till alla som har smp fötter som mig och vill ha trendiga skor nu till värmen.
 
Idag direkt efter jobbet så åkte jag med mamma och hennes vänner till en saltgrotta här i Enköping som dem bokat i en timme. Då ska man sitta och slappna av och blunda till avslappnande musik och andas in saltet som ska vara bra för massor av saker. Jag somnade direkt i den där sköna stolen och vaknade upp av att mamma flinar och säger att jag snarkade under hela tiden.. haha pinsamt men riktigt skönt efter en stressig dag :)
- 0 Comments Posted in: Shopping








@finekitchenstories

Food, drinks and snack inspo
@finekitchenstories
 
Jag och min fina vän Mia har tillsammans startat ett instagram konto ihop med bilder på mat, dryck och sånt från våran vardag! In och följ om du älskar mat lika mycket som oss eller vill ha inspiration till frukosten, lunchen eller middagen.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








plisserad perfektion

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10
 
Det plisserade plagget måste vara en av sommarens snyggaste trender. Tyget rör sig så fint när man går och skapar det lilla extra i outfiten. Klänning nummer tre var den jag testade idag på Lindex, fanns dock bara i strl M kvar så ska kolla här i Enköping istället. Älskar byxor på bild nummer 4 och hittade ett par liknande som jag länkat. Perfekta byxorna om man ska på fest om man inte känner för klänning.
- 0 Comments Posted in: Mode








söndagsfrukost

Nybakat fruktbröd och smoothie
 
Godmorgon! Idag så ska jag och mamma åka till Västerås och shoppa! Är så taggad på att hitta nya sommarskor och sen har jag en klänning jag vill kolla in på Lindex. Men först lite frukost! Idag vart det nybakat fruktbröd och smoothie. Jag har blivit så bra på att äta ordentliga frukostar och det är jag så tacksam för, man får så mycket energi. Förr var jag så lat att jag bara tog två finncrisp med smör på, tråkigt och inte så energirikt. Vad brukar ni äta till frukost?
 
Recept på smoothie HÄR och recept på fruktbrödet HÄR (lägg till lite torkad mango också, så gott!).
 
Ha en fin dag!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Shoulder focus

Bara armar, solbänna och sommar
1. Ivyrevel / 2. Asos / 3. Monki / 4. &Otherstories / 5. Gina Tricot / 6. Nastygal
 
En trend ni ska hålla extra koll på nu när värmen börjar smyga sig fram är off shoulder trenden. Den finns i varje butik och webshop nu. Både med helt bara axlar, men även med bara utskurna hål över axlarna. En stil som är lätt att klä sig i och samtidigt se trendig ut. Verkligen det lilla extra i en vanlig basic outfit. Passar till allt ifrån kjol till eulottes.
 
Dem finns även i massor av olika varianter - toppar, croptops, jumpsuits, klänningar osv. Hä ovan är ett ihop plock med några prisvärda favoriter. Visst är det riktigt snyggt? Och vill ni komma iväg ännu billigare och ekonomiskt så kan ni testa er på att följa denna DIY guide.
- 1 Comments Posted in: Mode








mina nya shorts

Only, Just female
Only shorts - Den här färgen är så snygg. Har inget i garderoben som påminner om denna färgen, inte riktigt hel vit, hel grå, eller helt beiga. En blanding av alla tre!
 
Just female, Quil Shorts (sold out på nly) - Dessa svarta är i ett speciellt mjukt material som påminner lite om mocka, så snygga på och detaljerna längst ner göra hela shortsen. (På bilden ser dem så ostrykta ut för lampan lyser på från konstig vinkel. Dem små veckan syns inte annars. Se bild här.)
 
Det är inte jätte ofta man blir super nöjd med saker man beställer över internetsom när man köper i butik. Men dessa två shortsen är så snygga och är så fina på! Jag kommer använda dem mycket till vardags nu när det är sommar ute (helt sjukt att man äntligen kan säga att det är sommar!). Ni kan följa länkarna ovan om ni också är sugna på att klicka hem dem. Jag har storlek xs i båda.
- 1 Comments Posted in: Shopping








inspirerande badrum

Växter, guld, marmor och stora ytor
 
Kolla vad fina, stora och ljusa badrum jag hittade ovan. Jag sitter och drömmer mig bort om ett hem renoverat som jag vill ha det. Någon dag ska jag renovera en lägenhet eller villa exakt som jag vill ha det. Då hade det sett ut nästan såhär.. En stor dusch i marmor, en stor fin bänk vid handfatet och palmväxter. Underbart! 
- 1 Comments Posted in: Inredning








H&M nagellack

Favoriterna i jordnära nyanser
Milky tea / Mauve On Up
 
Så fina!
 
Idag är jag glad! För jag och Emil ska hem till mamma och äta langos snart! Det ska bli så himla gott, har ni ätit det någon gång? Firterat bröd typ med vitlöks sås på, sedan så får man välj vad man vill ha ovanpå som med tacos. Mums! Kurrar i min mage redan, haha! Men i väntan på att Emil ska komma hem så vill passa på att tipsa om två av mina favoritnyanser på H&Ms nagellack. ÄLSKAR deras lack sedan dem gjorde om serien, färgerna och konsestensen. Dem känns helt annorlunda att måla med och är inte alls lika tjock och svår att måla med. Alla deras fina lack kostar 49kr/st! Perfekt överraksnings present till en kompis mitt i veckan såhär :)
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.