Fashionjoint

Build a Girl

build a girl fooo fula hatar hater haters musik ogilla the balm
Ska jag berätta en sak? The Fooo, som var förband till Justin är jag inte ett fan av för jag tycker dem är så barnsliga och omanliga, hehe konstigt dem är små pojkar.. ;) Men jag tänkte faktiskt ge tummen upp för denna låten som jag hörde idag av dem, den har fastnat på mitt huvud. Men jag kan inte se videon när jag lyssnar, för jag tål inte deras små-pojkar--som-hoppar-runt-och-ler-stil.
 
 1:08 - 1:22 är den biten jag fastnar för
 
- 1 Comments Posted in: Musik








Lyx vs Budget

Vilken av dessa svarta nedan är snyggast? Budgetalternativet kostar 349kr och kommer från Nelly och orginalet från Chloé kostar ca 1500kr. Vilken skulle du ha valt och kan du gissa vilken som är den dyra av dem? Den billiga finns även i fler färger på Nelly.
Den högra svarta är ifrån Nelly. Gissade du rätt?
- 0 Comments Posted in: Mode








Pirat tunika

booty bruns copy fashion festival jens kopia mmar mode olsen twins pirat pirate semster summer tunic tunika
Suktat efter dennadyrgrip länge, men behöver inte göra det längre. Ska nämligen beställa denna som är en billigare variant, vad tycker ni om den? Inget att använda på vintern kanske, men vacker tunika att bära på sommaren när man är brun! ;)
 
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Interior wanties

Detta skulle komma upp igår egentligen. Snygga  saker va?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Påväg hem

Nu sitter vi i bilen påväg hem! Hemma ikväll runt halv 6! Vad ska ni göra idag? Kommer lite tidsinställt under dagen så börjar jag blogga normalt imorgon! Puss och kram. 
 
Jag har skaffat snapchat, as kul ju (efter? haha) lägg till mig Fashionjoint, så får jag inte lika tråkigt i bilen! 
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Love

 
Älskar Wildfox. När mina älskade mjukisbyxor kommer in på lager igen ska jag slå till. Mina Hollister har töjt sig och är inte tighta längre, så behöver ett par nya tighta.
 
WiFi:et på campingen är dåligt så har inte kunnat blogga så bra. Idag ska vi på utflykt lite senare. Får se vart det blir, i förrgår var vi på en majslabyrint haha as kul men lite läsligt. Nej nu ska jag till stranden och fortsätta sola och bada! ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Skönhetstips

 
- 0 Comments Posted in: Tips








Let’s go to the beach

 
1 | 2 | 3 | 4
 
Idag har vi leget på stranden igen hela dagen. Det är lite dåligt med bilder och uppdatering nu för internet är cp. Precis kommit till tältet efter några drinkar på strand baren. Verkar som det blir utgång i Borgoholm sen! Vilken bikini gillade du mest ovan? Den första är min favorit! 
- 0 Comments Posted in: Mode








Topshop Lookbok AW 13

Även fast man inte vill tänka på hösten just nu så är just hösten en väldigt rolig modesäsong och vi blir väldigt inspirerade av Topshops lookbook bilder för hösten/vintern 2013, jag tycker det ser riktigt bra ut. Jag tycker att dem har valt fina och annorlunda färger/mönster att jobba med.
 
 
Eller vad säger ni?
- 0 Comments Posted in: Inspiration








The Cuff trend

 
Ingen lär ha missat hypen kring sandaler med "cuff", när Nelly släppte sina Devaki blev dom slutsålda inom bara några få dagar. Sen dess har man sett tusentals nästan likadan sandaler i olika märken & prisklasser. Ovanför har jag samlat ihop några av många som jag hittade på nätet. Mina favoriter är Nelly, Esteban Cortazar, Haute & Rebellious & sist men inte minst Topshop. Nedanför hittar ni alla direkt länkar till sandalerna.
 
1. Esteban Cortazar.// 2. Siren.// 3-5. Go Jane.// 6. Topshop.// 7. Haute Rebellious.// 8-9. Ellos.
10. New Look.// 11. Zalando.// 12. Asos.// 13-15. Nelly.// 16. Haute & Rebellious.// 17-18. Go Jane.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Boktips

Elsas värld, Elsas mode och Elsas hemlighet är dem tre bästa böckerna som finns. Har läst dem första två och denna har jag väl glömt bort och läst över 1 år, typiskt mig. Men har mindre än halva kvar och har med mig den på semesterb! Dem är skriva av ingen mindre än Sofi Fahrman och dem finns även på mini serie, men tog slut helt plötsligt? Se här.
- 1 Comments Posted in: Tips








New England kuddfodral

 
Dessa old flag kuddfodral skulle piffa upp vilket rum som helst. Om man vill ha lite förändring i vardagsrummet eller kanske ännu mysigare i sovrummet, så ska man absolut köpa nya kuddfodral i lite mysiga färger och placera ut. Jag tycker om den här stilen och att dessa färger så bra ihop men ändå ser så stilrent ut. Jag längtar tills jag och Emil flyttar ihop, till eget och när man få börja inreda och dona. Är det kanske dax att uppdatera era kuddfodral hemma? Dessa hittar du på Jotex!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Frukostbord

Färska frallor, ägg, juice, youghurt, riskskor, grönsaker, kaffe, skinka och linfrön mm! Haha märks inte att man campar :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Sol och bad

Det enda vi gör är att sola, bada, dricka och äta! Bränt mig idag så sitter i skuggan nu. Senare ikväll ska vi bege oss in till Borgholm för satt äta lite gott! :) Imorgon blir det samma visa antar jag. Super mysigt på stranden, proppat med folk, strandshop, restaurang, glass och bar! På bryggan spelar band och folk badar och super! 
- 1 Comments Posted in: Vardag








NYX Blush Stick

 
Har någon av er testat den här? Jag har en liknande hemma ifrån IsaDora som jag kanske testat 2 gånger men inte mer än så. Dom är ju ganska smarta för det blir som ett duokoncept då man kan använda dem både som rouge och läppstift. Dutta på kindens äpple eller på läpparna för ett friskt utseende. Kanske ska damma av min och testa! Har ni restat Blush Stick någon gång? Finns i massa olika märken, men denna produkt har inte framlyfts så mycket i sminkbranchen.
 
Edit: Eftersom jag inte har någon passande kategori för dessa inlägg, så har jag skapat en ny kategori som heter Skönhet. Kommer gå igenom dem senaste 6 månaderna för att byta kategori på passande inlägg.
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Panos Kandia

Suktat efter denna så länge och skulle gärna vilja beställa en, men den kostar 799 kronor.. Det är helt sjukt för en bikini tycker jag.. Dessutom så brukar trekantsbiknis aldrig sitta så bra på mig, med små bröst, så vill gärna testa den först. Tur att Nelly har fri retur/byte om man köper över 500. Kanske slår till vid lönen. SÅ SNYGG!
- 1 Comments Posted in: Mode








Strandhäng

Åh hela dagen igår så låg vi på campingens strand. Super duper fint, visst ser det ut som utomlands? Sanden är jätte fin och jag fick lite färg! Vi hann även få runt och kolla butiker och äta på glassbar. Nu ska vi ät frukost vid tältet!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Bartender i fickan

Jag vill tipsa om en drink app! Om du har slut på inspiration och är törstig på en drink i din smak så ska du skaffa Absolut Vodkas gratisapp. På den finns det massa drinktips och det bästa är att appen lär sig så småningom din smak och ger personliga drinkrekommendationer. Precis som en bartender i ditt favorithak!
 
Själv mår man ju sådär efter gårdagen haha, vi mötte mamma och pappa och Emils släkt här och alla satt och drack och åt ost och kex vid vårat tält. Super mysigt! Lägger upp bilder senare.
- 1 Comments Posted in: Tips








Nu är vi på väg

Nu är vi påväg ner mot Öland, är snart i Norrköping. Såhär såg det ut imorse när vi skulle packa i bilen, efter mycket om och men och efter vi fick offra några saker så fick vi i allt! Vi sitter som tre packade sillar i baksätet i denna lilla bil haha... Lite mysigt faktiskt! Vad ska ni göra i detta fina vädret?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Stress och packa

Video ifrån igår kväll. 
 
Jaha, då bestämde man såhär på kvällskvisten. I sista sekund. Att man ska följa med Emils släkt ner till Öland imorgon bitti. Jag har suttit den senaste timmen och försökt göra lite tidsinställda inlägg på bloggen.. Går ju sådär, inte så lätt att ploppa fram 10 bra inlägg från ingenstans, haha. Så tråkigt med bilder ifrån internet bara så försökte ta lite egna bilder, men ljuset i lägenheten suger förtillfället såhär sent, så får försöka imorgonbitti. :) Nu ska jag försöka börja packa lite.. Stress. Stress!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sport fashion

 
Den sista kommer jag beställa när jag får min lön om den finns kvar! Och den röda är så häftig, men tror inte den skulle passa mig.. Den vita tänker jag mig till mina vita jeans och kenzalockat hår. Om ni vill se mer ifrån HM Swag Kollektion så kolla detta inlägg.
- 0 Comments Posted in: Mode








HAHAH

Beställde ju träningstights ifrån Nellys hemsida. As snygga och allt men när jag skulle testa dem.. kolla så dem satt mellan benen!? HAHA! Dem måste ha sytt fel, för det hängde ju som fan mellan benen, haha! Och nej det är inte camel toe, dom hänger och är för stora! Haha skickade även dessa bilder till Nelly och förklarade att jag gärna vill ha nya. Hoppas nästa sitter normalt, för i övrigt var dem jätte sköna!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Triangle bra

aztec bh gina tricot triangle bra
 
Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/
 
Dagens favorit är denna urfina triangel-bh från Gina Tricot. Jag älskar mönstret och spetskanten och funderar på att slå till på en 99:- kostar den och finns att klicka hem här eller att köpa butik just nu.
- 1 Comments Posted in: Mode








Sugar Crush

blå glitter isadroa lila naglar naildesign nailfashion silver skimmer skönhet sugar crush
 
Jag älskar det här nagellacket ifrån IsaDora som kallas Sugar Crush! Blivit min absoluta favorit! Så köpte mig 3 stycken och kommer garanterat köpa alla sen! På bilderna kan ni se nagellack nummeren 106, 126 och 100! Alla vackra färger kan ni se här och dem kostar 79 kronor styck på Åhlens. Nu ska jag fixa mig för jag ska snart iväg på grillkväll, vad ska ni göra ikväll?
- 16 Comments Posted in: Inspiration








#Summerlovin

 
Det här älskar jag med sommaren. Bara ben, barfota i gräset, sola, bada & sommarmagazin! Vad älakar du med sommaren? 
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Bubbleroom hakar på

Nu har även Bubbleroom 20% på reapriset! Nu ka ni fynda på båda Nelly och Bubbleroom!
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Cutest Ever

Hur fina var inte dessa? Det var det finaste på länge måste jag nog säga. - Från Bikbok. Sugen på den vita! 
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Instalife

instagram
 
1. Målat naglarna precis med världens finaste nagellack. Ska visa dem i ett annat inlägg sen! Girly. 2. Åhh, imorse tog jag välrdens längsta bad hemma hos Emils mamma. Vardagslyx för mig som inte har badkar men älskar det! 3. Hembakt bröd med ost och marmelad. Inget slår det. 4. Video när killarna sitter och pratar :) 5. Repost. Jag utmanar er också! 6. Mitt älskade Hipanema. 7. Video ifrån Putte i parken campingen. 8. Rebecca & Fiona på Putte i parken, finns fler videos på min instagram därifrån. 9. Redo för Putte i parken!!
 
Följ mig på instagram om ni vill! @Ffashionjoint - Vad heter ni på instagram?
- 0 Comments Posted in: Instagram








Boy London - Nazistiskta symboler

boy london fågel kläder london mode nazist nelly
 
Nu när jag kollade nyinkommet på Nelly så kryllade det var av Boy London kläder. Jag vet inte om jag ska hissa eller dissa märket. Jag tycker det är snyggt och funder på att beställa en tjockträja - MEN som inte så många vet så är denna fågeln en nazistisk symbol. (läs mer här) Många storbloggare som tex Kenza och Victoria Törngren bär dessa kläder. Men som jag sa så tycker jag också att kläderna är snygga och eftersom många inte vet om detta, så skulle jag nog kunna bära dessa kläder utan att känna mig orolig att folk skulle tro att jag är nazist. :)
- 0 Comments Posted in: Mode








Gårdagen

 
Gårdagen blev verkligen lyckad. Blev en impulsiv tripp till Klubbholmen på dagen med Emelie och Älsklingen, det var den varmaste dagen på hela sommaren och vi badade och solade! Åkte hem snabbt för att byta om och åkte ner till Stefan för att äta och dricka lite. Killarna gjorde hemgjord thaimat, 3 rätters. Starkt som fan, men aldrig ätit godare så ångrar mig inte! Det fina vädret kommer sitta i flera dagar här i Enköping, hur är vädrer hos er?
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








H&M SWAG Kollektion

 
H&M släppte nyligen kollektionen ”Back to the Beats”, en så kallad swag kollektion. Kollektionen är inspirerad av streetstyle och hip hop. Den innehåller bland annat nätkjolar, S-W-A-G ringar, 2SWAG4U kepsar och basketlinnen. En av modellerna i kollektionen är Top Model Sverige vinnaren Josefin Gustafsson från Umeå. I bloggvärlden har det varit en hel del delade åsikter. Jag själv tycker kläderna är annorlunda och häftiga, skulle kunna tänka mig att köpa något ifrån denna kollektion. Vad tycker ni - Too much eller helt klart inne? Kommentera nedan.
 
»—▲—> Länk: Kolla in H&Ms Swag kollektion
- 0 Comments Posted in: Mode








Rea på rean

 
Nelly ger 20% rabatt på ALLA reavaror idag söndag och imorgon måndag. Här kommer du till rean och ange koden 20SALE när du checkar ut.
- 0 Comments Posted in: Tips








Vad har festival besökarna på sig?

Såhär såg det i alla fall ut på Bråvalla festivalen som ägde rum i Norrköping för några veckor sedan. Det där är ju äkta festival med lera och gummistövlar på fötterna. Såhär såg det absolut inte ut på Pip, vilket jag är glad över haha:)
- 0 Comments Posted in: Putte i Parken








Putte i parken video, del 2

fest festival putte i parken
 
 
 
 
 
Sandra och två andra som vi jobbade med sista passet. Haha när vi slutade sista passet kom en kille och gav oss en tårta! Innan denna bilden togs så hade jag och Sandra asgarvat därav Sandras busiga smile! Vi asgarvade åt att vi tidigare idag bokstavligt talat kastat ut x antal menskydd och ob i matsalen.. hahaha jisses.. Stackars killen som skulle äta med oss, super söt och trevlig, men han blev lite nervös och sa "hehe tjejsaker heh.."
 
Vad gjorde vi då dessa dagar på Pip? Nu har jag föröskt klippt ihop det mesta ifrån festivalen. Jag har aldrig haft så kul i hela mitt liv, och känns som att jag inte ens fick med en tiondel i videon av allt kul! Några klipp är dock i dålig kvalite då Sandra skickade över dem på mms. :) Första filmdelen kan ni se här. Och snart kommer även en tredje.
- 1 Comments Posted in: Putte i Parken








Nelly

Vila Mansi Long Cardigan - 179:-  /  Nike Filament Thights - 399:-  /  Franklin & Marshall FolignoTop - 449:-
 
Sitter och väntar på att mamma ska laga pannkakor, så gott! Hade presentkort kvar på ca 1500 kronor hos Nelly, sen jag vann 20.000 där. Köpte detta och nu är det bara några hundringar kvar. Kan jag säga att jag tycker det är skönt? Haha konstigt det där.. Men det är nog för att under dem senaste månaderna har jag inte känt den där det-här-vill-jag-ha-känslan av något hos Nelly!
- 1 Comments Posted in: Shopping








Svar på frågestunden

 

Hur träffades du och Emil? I klosterparken här i Enköping, men sen mer genom en gemensam kompis.

 

Är du nöjd med din HM väska som du köpte? (denna) Vill nämligen beställa en likadan. Ja jag är super nöjd, men tänk på att dem se mindre ut på bild, för den är ganska stor! :)

 

Vad skulle du matcha dina vita jeans med? Med svart, grått i olika nyanser, vitt på vitt, beige. Inte med färgglada toppar eller mönstrade. Om du vill ha färg så skulle jag valt ljus militärgrön eller en normal blå nyans.

 

Vilka artister fick du lixom se på nära håll backstage, jobbade för eller kanske tom prata med? Kan du inte lägga upp bilder på dig och artisterna? För det första så får man absolut inte ta bilder/filma eller fråga om autografer backstage, då det är lixom deras frizon. Jag hade blivit utkastad om jag gjorde det haha, även om jag ville ta bilder till bloggen osv. Eftersom jag jobbade för artisterna backstage så är det många: Johnossi, Icona pop, Ulf Lundell, Oscar Linnros, Amanda Jenssen och Scooter(!!). Sen massa rock som jag inte vet vilka det är..

 

Vad jobbar du med? Vikarie på förskola, medans jag söker andra jobb. Super mysigt!

 

Vart har du köpt din klocka dom du la upp bild på, på instagram? Finns den i flera färger? Den är ifrån Nelly, i märket Fossil. Finns i färgerna silver, guld och rose.

 

Är du oskuld? Jag har haft ett fast förhållande i över ett år, räkna ut resten själv..

 

Hur var maten på pip? Helt okej, jag är lixom kräsen som tusan när det gäller maten, men jag tyckte den var god alla dagar förutom en. Favoriten var potatis, sås och köttfärslimpa med sallad.

 


Kan du lägga upp video ifrån scooter? Eftersom du tyckte dom var bäst. Alltså jag vill jätte gärna lägga upp alla videor och bilder nu, men Sandra har ju allt på mobilen, och det funkade inte att mmsa över dem eller skicka på mailen, så vi måste lösa det där på något sätt. :(


Vad fick du mer i present än Hipanema armbandet? Presentkort på Tottes så jag kan klippa och färga håret, massa fina nagellack, pengar, tårta, en resa och parfym.


Kan du visa lite hur ditt rum ser ut? Ja det kan jag nu när jag har en ny kamera. Gör ett sådant inlägg så småningom!


Kan du ha mer tävlingar? Ja, vad vill ni ha för tävlingar? Så ska jag se vad jag kan fixa.


Hur gammal är Emil? 27 år.


Vem gjorde din design? En tjej som heter Frida, som är super duktig och så men som tydligen inte har tid att hjälpa mig med det sista?! Ska testa maila henne en sista gång på Facebook… Suck.

 

Vad gör du om fem år? Vart går din nästa resa? Om fem år så bor jag och Emil i en lägenhet tillsammans, jag har fast jobb där jag trivs. Har alltid velat åka till Kroatien.

 

Vad heter du på instagram? Ffashionjoint (något cp snodde fashionjoint med ett f, efter jag kom på det namnet..) Här även en kategori där det kommer upp lite bilder ifrån min instagram, se här.

Senaste bilden ifrån min Instgram.

 


Har du något tips för att man ska få lika fint hår som dig? Oj tack! Jag duschar det var tredje dag och använder aldrig hårfön (big nono) eller balsam! Använder inte lock/plattång osv mer än en – två gånger i månaden.


Har du några vs produkter? Ja två body mist, se här.

 

Vad använder du för kamera? Alltså jag har ju precis köpt en Nikon coolPix S6500, men innan det Iphone 5.

 

Har du några tips hur man kan göra bloggen bättre? Och vart bor du? Jag bor i Enköping, en liten stad, där alla vet vilka alla är typ. Trivs bra här, men den kunde varit lite större och mer butiker hade inte skadat. Gjorde ett inlägg förr hur jag ska försöka ta mig fram med bloggen, läs här.

 

Vilka bloggar brukar du läsa? Har du vart in på min förr? (från Vadfanskajagheta.se) Ja jag har varit in på din blogg några gånger. :) Dem jag går in på dagligen är dem vanliga Dessie, Kissie, Paow, Isabelles och Kenzas.

 

Ofta du träffa artister där? ;) Isf skulle du lagt upp bild, hehe!! Som jag skrev där uppe, så får man inte ta bild backstage eller fråga om autograf, hehe!! ;)

- 1 Comments Posted in: Vardag








▲♥

 
Saken är den att nu vill jag ha alla andra också, men det finns så sjukt många och alla är lika snygga. Denna är så himla fin på armen. Namnet på denna är Biarritz.
- 1 Comments Posted in: Shopping








Födelsedag och Festival


Gaah, första stunden jag har hunnit sitta vid datorn sen jag kom hem ifrån Putte i Parken. Jag har haft så jävla kul!! Helt sjukt vad roligt jag har haft. Scooter var bäst, typ bästa dagen i mitt liv! Men annars var hela upplevelsen super kul, och att jobba backstage var en upplevelse i sig, att få prata med artisterna och träffa massa nytt folk. Jag har försökt att bloggat och fick i alla fall upp en video och ett inlägg med bilder. Det kommer såklart flera videos, men allt ligger på Sandras telefon och hon ska skicka över allt först. (mitt kameraminne blev fullt, hehe)
 
Jag hade världens bästa födelsedag igår också och alla nära och kära kom hit och jag fick super fina presenter. Emelie hade till och med bakat en tårta till mig! Min fina vän!  Men ni som följer mig på instagram såg nog dagens höjdpunkt - Hipanema armbandet.
 
 
 
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








20 år! ♥♕

 
Äntligen! XXX
 
- 3 Comments Posted in: Vardag








Sensing fall by Odd Molly

Nu finns Odd Mollys kollektion "Sensing fall" i webbshopar och butiker! Förhoppningsvis dröjer det länge innan vi känner av hösten för den längtar jag inte ett dugg efter, men lite nytt i butikerna är ju alltid kul! :)

»—▲—> Länk: Se hela kollektionen här.
- 0 Comments Posted in: Mode








Därför ska du äta annanas

+ Det smakar väldigt sött och är perfekt att stilla sötsuget med när en vanlig frukt inte riktigt håller måttet.
+ Ananas innehåller ämnen som skyddar från cancerframkallande fria radikaler, massor av mättande fibrer och c-vitamin.
+ Den är även väldigt enzymrik gör din hy finare och är bra för musklerna.
+ Samma enzym som finns i ananas, som kallas bromelain är väldigt bra för matsmältningen och är samma ämne som finns i många bantningspiller. Men för att få samma effekt på naturligt sätt är det en bra idé att avsluta sina måltider med några skivor ananas, det ger din matsmältning en extra effekt.
+ Ät den som den är, skär upp den och mixa den till en god juice.
+ Ananas är en av få tropiska frukter som är lika goda året runt.
- 2 Comments Posted in: Tips








Get Personal

 
Detta är vad älsklingen fick av mig i ett års present. Det är ett armband i silver med gravyren Sanna på, och på baksidan står det 6/7-2012. Det var det jag bloggade om i detta inlägg, kunde ju inte avslöja ifall han skulle kika in på min blogg. ;) Jag önskade mig denna i tjejmodell till min födelsedag av honom. Fin va? Är riktigt nöjd (han med haha), kollade runt på massa olika hemsidor där de fanns billigare men ville köpa honom det bästa.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Älskling

 
Idag firar jag och älskling 1 år. Som ni vet så har vi redan firat tillsammans innan jag åkte iväg. Jag kommer ihåg alla fjärilar i magen som busade runt så fort jag såg honom i början när vi träffades. Så fort jag såg dig och kände din lukt. Jag är så glad att jag har dig. Du har alltid lyssnat och funnits där för mig. Jag är fortfarande lika kär i dig och älskar dig mer än någon annan idag. Saknar dig massor och vi ses snart älskling.
- 2 Comments Posted in: Vardag








Bilder ifrån festivalen

Det drar väldigt mycket batteri att lägga upp klipp och klippa ihop dem, så tills vi komer hem blir det mest bilder nu! Här är lite ifrån dem två första dagarna! Dagens pass är klart och nu känns det som att alla väntar på Håkan!
 
Food Court
 
Banana Pancake med nutella och jordgubbar!
 
Jag som väntar på att Sandra ska bli klar på toa hahah! 
 
Världens godaste lunch på en fin strand restaurang som vi tog båt till, Café August.
 
I väntan på Rebecca & Fiona! 
 
Movits
 
Tagen nu! Massa musik, och bra humör! Alla är jätte trevliga! 
- 0 Comments Posted in: Putte i Parken








Frågestund!

 
Tänkte passa på att starta igång min första frågestund nu efter min blogg växt lite. Jag ska göra mitt bästa för att försöka svara på alla frågor. Svarar på alla frågor den 10/7. När jag är hemma och efter min födeslsedag. Fråga vad som helst. Tex om bloggen, pinsamma frågor, om putte i parken, om mig & Emil, om jobb eller personliga frågor? Puss på er!
- 10 Comments Posted in: Vardag








Lost in Savanna

 
 
Spell har äntligen släppt sin senaste kollektion/lookbook under namnet "Lost in Savanna", och precis som de själva skriver så är detta verkligen en kollektion fylld av signaturlooks för märket. Ovan är ett plock av mina favoritbilder och jag älskar särskilt den sista bilden (kofta, trosor, boots och ruffsigt hår är ju the shiet!) samt outfiten närbilden på den vackra modellen. Spell skapar ha-begär som vanligt med andra ord. Ni kan se alla bilder via länken nedan. Vad tycker ni? ♥
 
»—▲—> Länk: Spell and the Gypsy.
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Mina sommar planer

Detta är mina sommarplaner hitills + lite jobb då och då, vad är dina sommarplaner?
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Dag 1 festivalvideo!

 
 Video från igår och bild från just nu! 
 
Hej allihopa! Tänkte dela med mig av en kort video ifrån våran första dag har på Putte i parken. I videon är det snuttar ifrån när vi reste ner till Karstad, checkade in för funktionärer, kollade runt lite på festivalområdet innan allt hade börjat! Och så ifrån vårat första arbetspass när vi stod vakt för Icona pop! 
 
Idag är vi lediga och nu ska vi lyssna på Svenska Akademin. Senare Rebecca & Fiona (!!), Maskinen, Miriam Bryant, Lillasyster och La Roux! Puss! 
- 0 Comments Posted in: Putte i Parken








Fashionell

Innan jag hann åka iväg så invigde jag min kamera och fotade mina nya kläder.
Linne - Fashionell / Vita jeans - Dr Denim
 
 
- 3 Comments Posted in: Shopping








Backstage!!

Gaaah backstage med alla artister! Nu har Johnossi spelat och på bilden Icona Pop. Har rond nu och på bilden stod jag bakom scenen men nu vaktar jag logerna. :) super kul! Rebecca och fiona står framför mig! Så jävla snygga!!

- 0 Comments Posted in: Vardag








Våran nya kamera

canon iphone 6 kamera nikon samsung
 
Nu har äntligen min och älsklingen Nikon kommit. Har redan hunnit lekt lite med den, och testat ta kort till bloggen. Resultatet får ni se imorgon. Känner verkligen att vi valde rätt kamera. Den är perfekt både på nära och långt håll, finns även massa roliga bild inställningar och man kan föra över bilderna till mobilen eller facebook super enkelt.
- 2 Comments Posted in: Shopping








Eskilstunas djurpark med älskling, del 2

animal apa djur zoo
 
Här kommer andra delen av när jag och Emil var på djurpark! Här är första delen.
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Festivalområdet på Pip 2013

 
 
Fesivalområdet där nere - Dj vid stranden. Olika scenar med underbara artister. Soffhäng i parken. Vollyboll. Food Court. Och säkert massa trevligt underbart folk! Åhhh.
 
Så då sitter man på tåget påväg ner då. Jag har gjort några tidsinställda inlägg under dessa fyra dagar som kommer att komma upp. Men jag kommer även att försöka blogga där borta, ifrån mobilen. Pinky Promise. (Undra hur det kommer gå haha..) Om ca 3 timmar är vi framme och jag längtar så mycket. Vårat första pass är 19.30 till 02.30. Idag spelar även Icona Pop. Putte i Parken får även en egen kategori här på bloggen.
- 1 Comments Posted in: Putte i Parken








Taggad och nervös

 
Är lite nervös och taggad såhär på kvälls kvisten inför imorgon. Så hamnade jag på HMs hemsida. Nu har jag klickat hem två saker, som jag länge letat efter. Ett par svarta ballerina och en oversize vit tshirt som passar till allt. Dem svarta ballerina är ett budgetalternativ till Chanel´s populära quiltade ballerinaskor. Budgetalternativet kosade 199:- och dyrgriparna hittar du i Chanel´s butiker för runt 5000:-. Tshirten för ynka 79:-.
- 0 Comments Posted in: Shopping








Geordie Shore Season 6

 
Oh My Days! Den 9 Juli drar en ny säsong av Geordie Shore igång, denna gången är Jay tillbaka medan Ricci & Daniel är ute ur bilden. Never mind gillade ändå ingen av dom & någon skillnad gjorde dom inte heller. I denna säsongen kommer vi att få följa gänget på semester i Australien, de lär vara vilt av trailen som har släppts! Se trailen här.  
- 0 Comments Posted in: Tips








Packar för fullt!

packa resa thailand utomlands
Jag åker imorgon till festivalen, Putte i parken för att jobba som funktionär, och även göra allt som man gör på en festival, då jag inte jobbar varje dag. Sandra och jag testade att sätta upp tältet igår och det gick super bra, tog 15 minuter bara! Nu ska jag fortsätta packa och locka håret. Ska även fixa resten av de tidsinställda inläggen som ska komma upp under dessa dagar. Minst 2 varje dag! Är så taggad på att åka nuuu. Puss
- 0 Comments Posted in: Vardag








Snyggt under 100 kronor

 
1. Bikbok 49 kr 2. Lindex 99 kr 3. Cubus 69 kr 4. H&M 99 kr 5. H&M 99 kr 6. Lindex 79.50 kr 7. H&M 59.50 kr 8. H&M 49.50 kr 9. Gina tricot 59 kr 10. Gina tricot 99 kr 11. Gina tricot 99 kr 12. Gina tricot 99 kr
- 1 Comments Posted in: Mode








Säljer mina kläder

2013 Sommar bloppis dessie gravid kenza kläder kläder mode show sälja tyra
Ser du något i klädhögen du vill köpa? Rensade ut massa fina och även oanvända kläder för någon månad sen. Mycket av detta är oanvänt eller bara använt en gång. "För fint" för att bara kasta, så tänkte kika innan jag säljer på internet om någon är intresserad av något på bilden. Har bland annat Levis short och andra slitna shorta, virkade plagg, sommarklänningar, mocka jacka, skinnshorts (fejk) och stundetklänning osv osv. Lämna en kommentar eller maila mig på [email protected], så skickar jag bättre bilder på just de plaggen du är intresserad av.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Juli månad

 
Juli redan, tiden går snabbt och jag kom precis på att jag inte tagit mitt första dopp ännu. Har ni? Jag får göra det i Karlstad på Festivalens strand område. (Läs: MED DJ!!)
- 5 Comments Posted in: Inspiration








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.