Fashionjoint

Members - få 50kr och handla för

Jag tänkte återigen tipsa om Members - en jättebra hemsida där man kan klicka hem allt ifrån vanliga kläder till märkeskläder med rea från 60-75%! Just nu ligger till exempel Moschino, Prada, NLY Trend och Nowhere uppe! Jag har beställt hem massa billigt, som kommer med posten nästa vecka. Om ni skriver ner eran mailadress i kommentarsfältet kan jag bjuda in er och ni får 50kr att handla för av mig. Skynda er, för lagret är begränsat!  

Som ni ser så har jag bjudit in 400 redan (10 på varje sida) och de som är i guld är de som godkänt och blivit medlemar. Alla som är medlem verkar jätte nöjda! Bli medlem idag genom att lämna din mail, så får du 50kr.
- 5 Comments Posted in: Tips








Bubbleroom

Hej alla, fick en kommentar angående att jag sa förr att designen ska bytas ut i början av 2013. Och ja, innan denna månaden är slut så är det beräknat att den nya designen ska vara klar :) Om jag ska ge en ledtråd så kommer den vara ljusare.
 
EDIT: HAHHA inte denna månaden utan om någon vecka, trodde det var 20 eller något men nejnej, hahah...
- 1 Comments Posted in: Mode








Ebay hjärta mig

Ebay är min nya drog. Om man vet hur man ska söka och leta och har tålamod, så kan man hitta riktiga fynd där. Testa bara att söka på peplum tex, kommer upp så mycket ögongodis!
 
Om du vill veta vart någon av dessa saker finns så kommentera. (inte anonymt)
 
- 1 Comments Posted in: Tips








Vårens make up trender från GT

Solpuder 69:- Volymmascara 59:- Eyeliner 29:- Läppstift 59:- Kabukiborste 39:- Concealer 39:- Highlighter 59:-
Läppglans 49:- Puder 59:- Kabukiborste 39:- Läppstift 59:- Ögonskugga 39:- Concealer 39:-
Volymmascara 59:- Ögonskugga 39:- Eyeliner 29:- Flytande eyeliner 39:- Foundation 69:- Puder 59:- Rouge 49:-
 
Här ovan har jag tagit bilder från Gina Tricots hemsida, de listar vårens make up trender, och min favorit är nummer två - färgstarka läppar men även nummer ett - solkyssta kinder. Can't wait till man kan börja steka sig ute igen! 
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Tips








Västerås & Modekungen

Oj vad trött jag är efter denna dag i Västerås med mamma, hon gjorde mig sällskap när jag gick och delade ut lite cvn och vi hann även kika lite på stan där. Köpte mig ett par discopants liknande byxor och en oversize tshirt. Åt även världens godasye lunch på Tacobar.  Kikade in på Modekungen nyss, brukar inte titta på deras kläder, men här är ett litet kollage med massa snygga saker jag hittade!
 
Modekungen.se
- 0 Comments Posted in: Vardag








Tshirt by CB

 

Caroline Blomst (från Carolines Mode) har designa en liten t-shirt kollektion för Gina Tricot och nu har bilderna på t-shirtarna äntligen släppts. Tyvärr så föll dem mig inte alls i smaken så för mig kommer det inte bli något köp men för den som blev sugen på någon av Caroline´s t-shirtar så kommer de att kosta 199 kr st och finnas i utvalda butiker samt på ginatricot.com med start 21 mars. Synd eftersom jag har presentkort där på 700kronor och hittar ABSOLUT ingenting jag gillar. Suck.

Vad tycker du om t-shirtarna? Tummen upp eller ner?

- 1 Comments Posted in:








Zara home

Zara ska öppna upp en Zara Home butik i Sthlm inom kort.  Har någon av er hört något om det? Jag är helt såld på deras sortiment, som visserligen går att köpa i webshopen men det är en helt annan sak att få gå och klämma och känna på sakerna i butik.

Vad säger ni om det?

- 3 Comments Posted in: Tips








When my boyfriend..

Hittade världens roligaste blogg.
http://whenmyboyfriend.blogg.se/
 
When my boyfriend steals the cover
 
When my boyfriend took me out for icecream
 
When my boyfriend leaves for work
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Shopping?

Vart shoppar ni om ni shoppar på internet? Här är mina topp 4 sidor jag kollar in nästan varje dag. Älskar att beställa från alla och dem har jätte bra service alla tre :)
 
På första plats kommer Asos.com, andra plats kommer Boohoo.com och på tredje plats vårat kära svenska Nelly.se delad med Missguided!
- 0 Comments Posted in: Shopping








Tips: Bikbok Beauty

Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/

Bikbok har börjat sälja smink och andra roliga skönhetsprodukter. Letat som en galning på nätet efter mer info men hittade inget pressmeddelande om detta och inga bilder på sortimentet heller. Nu såg jag dock att Bik Bok hade lagt upp en bild (den lilla i kollaget ovan) på sin instagram med följande information:

”Now introducing BIK BOK BEAUTY, available in all stores and very soon online at bikbok.com. The make up collection includes Eau de Toilette, nail polish, nail polish remover, nail stickers, a nail buff, lip balm, lipgloss and a mint flavored breath freshener.

Vad tror ni om Bik Bok Beauty? Blir det en flipp eller flopp? 

- 0 Comments Posted in: Tips








Shoppa på Mango

Mango har fått in massa snyggt till våren. Klicka på bilden för att komma till deras sida. Här är ett utplock av några av sakerna, kika in på sidan. :) Ni kommer väll ihåg mitt inlägg om Miranda Kerr för Mango?
- 1 Comments Posted in: Mode








Toppar från 49:-

Nelly fortsätter att leverera en massa grymma erbjudanden. Idag kan ni shoppa snygga toppar från 49:- st. I like! Jag fastnade för denna och denna. Här hittar ni alla snygga toppar. Happy shopping!

- 0 Comments Posted in: Mode








Spikes

 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Heart top

Ttta vad söt topp jag hittade på Nelly! Tänk dig denna på sommaren till dina favoritshorts och brun hy. Älskar ryggen, den är så söt! Denna kan bli din för bara 149 kronor.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Tips: Blogpodcast

http://static4.devote.se/gallery/big/20130220/1abfec34b21e9b038972fb9fe1fe6fe9.jpg
Tryck på bilden för att lyssna.
 
Michaela och Dasha har börjat göra blogg podcasts, hitills har dem bara gjort två stycken. Dessa kan du lyssna påväg till skolan på bussen eller kanske framför datorn hemma. Jag tycker dem är duktiga, men Dasha pratar väldigt snabbt ibland haha!
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Instagram

 
 

1. Alltså har ni smakat dessa thaiboxar? Dem är jätte goda, kostar en tjugolapp på Willys och finns i massa olika smaker. / 2. Jag har blivit beroende av detta spel, så jävla roligt. Man fastnar direkt. Det är Simpsons staden som sprängts bort och man ska bygga upp den och hitta alla karaktärerna och samla pengar, xp och hjärtan. Ladda ner det om ni inte har det och adda mig Socosy. / 3. Denna tröja ifrån Wildfox, skulle sitta som en smäck på mig, jag syftar på texten. / 4. Denna skönhet kommer snart att finnas på Gina Tricot, så jävla ball! Eller vad säger ni? / 5 & 6. Dessa bilder kommer ifrån alla hjärtans dag med mitt hjärta. / 7. Grönsaker och dipp med en efterlängtat Emelie! / 8. ÅH jag bor i dessa mjukisar ifrån Hollister som jag införskaffat mig. / 9. Haha, och ja bilden säger väll allt...

edit; Jag heter @ffashionjoint på instagram 

- 1 Comments Posted in: Instagram








Brushes

Oh my days hittade dessa skit söta sminkborstar från MSCHIC. Jag måste ha dessa, kabuki borsten ska införskaffas asap!  Ni hittar alla här.
- 14 Comments Posted in: Tips








Tips för er skoälskare

Förra veckan kunde du fynda klänningar från 100 kronor hos Nelly och idag har Nelly erbjudande på alla sina party klackar från 99 kr, dessutom så har dom fri frakt till slutet av denna månaden. Ni hittar alla klackarna här.
- 9 Comments Posted in: Tips








Thomas Sabo

Någon kommenterade & frågade vad jag fick på alla hjärtans dag av Emil. Jag fick rosor och berlocker från Thomas Sabo. Super gulliga, älskar dem. ♥
 
- 10 Comments Posted in: Vardag








Inspo Beach 2013

- 1 Comments Posted in:








IRO LOOKBOOK SS13

 
Säsongens absouta favorit! Älska bitarna av enkelhet, chic, avslappnad och sexigt.
- 1 Comments Posted in: Mode








How to be happy

- 1 Comments Posted in: Tips








Army trend

Trenden som håller i sig och är minst lika het i vår och sommar är Army trenden. Tidigare såg man mest armyjackan men nu har trenden blivit större och vi ser även camouflagemönstret på både kjolar, kepsar, skor och byxor. Jag gillar trenden och har själv armyjackan, som jag ääälskar, kommer användas flitigt när snön smälter, GO ARMY!
1. H&M. 2 Nelly 3. Nelly 4. Bikbok 5. Nelly 6. H&M 7. Lindex 8.H&M 9.Cubus
- 0 Comments Posted in: Mode








Till alla mina tjejer

Sen Alla <3 dag present till mina kvinnliga läsare. Döööör, så charmig låt.
 
N J U T
 
- 2 Comments Posted in: Musik








Breathe Me

En av dem bästa låtarna som gjorts någonsin måste vara denna. Börjar böla så fort jag hör den, jag älskar den. Så jävla fin. Den är ofta med i filmer när det är som mest sorgligast, så allt blir bara värre haha, man kan inte hålla tårarna inne då. Som tex i Cyberbully som jag tipsade om tidigare i veckan.
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








ROSE GOLD

Undrar nästan om jag älskar färgen rose gold mer än silver. Det är så.. typ stilrent och vackert. Skilljer sig ändå ifrån vanliga färgen guld på ett bra sätt. Eller vad tycker ni om denna färg på smycken som blivigt en stor trend?
1. Ur&Penn, 2. Nelly, 3. Nelly, 4. Asos, 5. Ur&Penn, 6. Kyssjohanna.se, 7. Nelly, 8. Ur&Penn, 9. H&M
- 0 Comments Posted in: Mode








Stylecrush

På riktigt!? Ser ni hur snygg hon är, denna tjej heter Jessica Christ och är 15 år. Hur sjukt? Så jäävla snygg hon är. Besök hennes blogg för att inspireras av ännu mera bilder och outfits. Det ända minuset är att på hennes blogg har hon bara bilder, jag tycker det borde vara lite text också, man blir ju så nyfiken av henne.
 
Här hittar du Jessicas blogg: jessicachristphotography.blogspot.com
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Grammy

Rihanna hade verkligen alla rätt på Grammygalan. Helt smashing! Älskar klänningen. Önskar er alla en toppen dag! Själv så ska jag ut i kylan med Jeffery och ta en promenad. Tråkväder ute, usch!
 
- 4 Comments Posted in:








Alla hjärtans dag

Åh hej alla, Idag är det alla hjärtans dag, så jag hoppas ni alla har en fin dag med era nära och kära. Själv sitter jag spänt och väntar på min Älskling. Leker lite med Ipaden. Jag har städat hela hans lägenhet och då menar jag verkligen allt ifrån att plocka undan till att skrubba golvet.. Nu har jag tänt ljus och lagt fram en gullig present. Har också gjort hemgjord dipp med grönsaker. <3 Idag var de även exakt ett år sedsn jag träffade Emil för första gången, hih! Puss på er alla! 
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Beyonce

 
Biljetterna släpptes igår. För er som missat det så kommer Beyonce till Sverige 29 Maj. Världsturnen har fått namnet Carter Show World Tour. Ska ni gå? Efter en timme var alla biljetter slutsålda, men för er som verkligen gå så finns det biljetter ute på Tradera som är uppe i allt ifrån 900 kr till 3000.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Movie

 
Har ni inte sett denna filmen så tycker jag verkligen att ni ska göra det! Handlar om nätmobbning och jag tror att den skildrar verkligheten ganska bra... Här är hela filmen.
Riktigt bra och hemsk, samtidigt som det kan vara en tankeställare för vissa! Se den!
Puss!
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Mjukisdress

finns i rött och vitt också
 

Snart ska jag ta en promenad med vovven, sedan bege mig mot frisören. Ska förga håret idag. Spännande!
- 0 Comments Posted in: Mode








Peplum x 6

Leopardmönstrad - H&M

Lila med dubbelvolang - Miss Selfridge

Aprikosmelerad - Topshop

Trekvartsärm - BikBok

Lila med spets - TopShop

Svart och transparent - Jane Norman

 

Åh, jag tycker peplumtoppar är så himla fint! Passar både till vardag och fest och fina släktmiddagar. Perfekt! Snacka om bra plagg, eller hur? ;)

- 2 Comments Posted in: Mode








Stockholm Syndrome

 
 
 
- 0 Comments Posted in: Musik








Gina Tricot Sneak peek – vårskor

 

Här kommer en sneak peek av de vårskor som kommer ut i Gina Tricot´s butiker och på www.ginatricot.com den 4 mars. Jag fastnade faktiskt inte alls för något av paren och har aldrig tagit mig tid att prova deras skor, lite konstigt faktiskt eftersom att jag ÄLSKAR skor men jag tycker nog deras skor är fula.. Har något av er köpt skor från GT? I så fall vad tyckte du?

- 0 Comments Posted in:








Victoria Secret öppnar på Arlanda

 Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/

Åhh har ni hört att Victoria´s secret ska öppna en butik i Sverige? Butiken sägs öppna till våren inne på Arlanda flygplats utanför Stockholm och kommer att sälja skönhetsartiklar samt accessoarer (dvs alla underbara parfymer, body mist etc). En underbar nyhet för alla oss som älskar VS och har längtat efter att få tillgång till deras underbara produkter även i Sverige. Äntligen!

Vad tycker du om den härliga nyheten?

- 1 Comments Posted in: Mode








WANTED / SEQUIN BAG

 
Åh något jag måste införskaffa nu till våren är en sån här läcker paljettväska, så sjukt snyggt! Skulle verkligen piffa upp bland mina färglösa kläder. 
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Spara vs Slösa

Perfekt vårjacka för er som leter än :) Kommer snart ut i butik hos GT!
- 0 Comments Posted in: Mode








Har jag inte världens sötaste mobil just nu?

Helt kär hihi..
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sweet Ambrosia / Ögonfransförlängning & tandblekning

Igår bar det av mot Stockholm för att göra en ögonfransförlägning och för att bleka tänderna med min barndomskompis Nathalie.Det var jätte trevligt och det bjöd på mycket skratt :) Är super nöjd med fransarna och mindre nöjd med tänderna, då båda jag & nathalie inte ser så större skillnad. Ögonfransarna kostade 600:- och tandblekningen kostade 1500:-Vi fick 50% rabatt pga av ett erbjudande dem hade innan jul!
 
Här är några två av bilderna ifrån igår och ett försök att få en bra bild på fransarna!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Alla ♥ dag tips

Tänkte bara tips er med flickvän/pojkvän vad man kan ge sin käraste på alla hjärtansdag...
 
http://static4.devote.se/gallery/big/20130130/a2a4631180e881f3ae7a4630525a7068.jpg
http://cdn02.devote.se/gallery/big/20130130/ddd89f2740cac064d5c84d81f0fd7061.jpg

Om ni inte har förstått det än killar så är alla tjejer galna i Victoria's secret så lyckas du få tag på en mist, ett par söta trosor eller med andra ord vad som helst ifrån VS har du fångat hennes hjärta direkt. Annars är vi suckers för rosor och middagar så det är också ett alternativ att ge henne på alla hjärtans dag. Du kan även lyxa till det och köpa henne ett smycke, om ni tänker vadå för smycke så kan jag ju inte svara för alla men tex en Thomas Sabo berlock (om hon har ett sådant armband dvs) för då kommer hon varje gång hon ser berlocken hon fick tänka på alla hjärtans dag. Du kan även slå till och köpa en god parfym, eller varför inte ett par mysiga slippers?

Fast det gulligaste av allt (tycker jag) är egentligen en bukett rosor och en god middag med tända ljus. Annars typ ett kärleksbrev eller bara en biokväll.

 

http://static4.devote.se/gallery/big/20130130/aec7670ae6503015477d05671dd129fb.jpg

http://cdn02.devote.se/gallery/big/20130130/0b8f9ca14391bebabb7af6cfbf5e220b.jpg

 

Åh, att köpa presenter till killar är alltid så himla svårt. Så vad ska man då ge sin kärlek i alla hjärtans dag present? Well, varför inte bjuda ut honom ut på restaurang eller ge honom en ask med choklad eller hans favoritgodis. Du kan också om du vill lägga lite mer pengar köpa honom en snygg klocka (Daniel Wellington, klockan som är på bilden är svinsnygg och ganska billig med) eller en god parfym eller så är det tillräckligt med ett par fin kalsonger.

Eller överraska honom med något helt annat. Låt fantasin flöda! 

- 0 Comments Posted in: Tips








Let her go

 
Länge sedan jag la upp lite musik på bloggen, denna är min favoritlåt just nu! ♥ Den är myycket bättre på radio. Alltså åh när den kommer när jag kör bil så blir det högsta ljudet. Tur att inte någon åker med och får höra min fina stämma, eller aa bortsett från Älskling och typ Sandra. Haha!
- 1 Comments Posted in: Musik








Bloggbloppis @Stockholm

Igår begav sig jag och Sandra till en bloggbloppis på andra sidan Stockholm. Michaela Forni, Fanny Lyckman, Dasha Girinde och Sara Jönsson var några av bloggarna som stog och sålde deras begagnade (men åh så snygga!) kläder! Jag köpte ett jätte fint halsband av Fanny för ynka 50 kr. Visar sen! Fyndade även ett par vanliga svarta jeansshorts för 40 kronor av en annan trevlig bloggare.

 

Eftersom stället där bloppisen befann sig var ganska litet så trängde sig Sandra och jag ut efter bara en halvtimme. Men då begav vi oss till Gallerian och stan för att shoppa istället -  heeela dagen. Ni ska veta hur ont i fötterna jag har idag haha.

 

- 0 Comments Posted in: Vardag








Vårjacka

Har en militärfärgad vårjacka som jag bara älskar, men funderar på att skaffa mig denna. Något att variera med i det tråkiga vädret. Förresten ingen av jeasnen som jag beställde passade.. Som jag sa! Har för preda höter och för smala ben. Varför kan jag inte lära mig? Haha och när jag skickar tbx den kan jag köpa denna jacka, för mina sista Nelly pengar! :)
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Nelly nyheter

I brist om annat att blogga om så gjorde jag ett litet koolage på nyheter ifrån Nelly. Bhorna kostar 399 kr st (omg överpris eller vadå? Finns för halva priset..) Och faktiskt ganska coola JC skor! Brukar annars tycka dem är så fula. Såg även att om man handlar för 500 kronor i helgen hos Nelly får man ett presentkort på 100 kronor. Brukar annars bara vara 50 kr per femhundring.
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Spritrazzian

Några av eleverna på gymnasieskolan Jensen södra fick förra veckan vara med om en spritrazzia. Dom skulle åka på en tre dagars skidresa i Lofsdalen, denna resa var utanför skolan. Resan skulle så klart inte bara bestå av skidåkning utan också en hel del festande. Deras rektor fick veta att det fanns en hel del alkohol på bussen och valde att ringa polisen. Polisen gjorde en razzia på de två bussarna och tog all dricka från ungdomarna. En av poliserna uttalade sig i metro och sa "det handlar om hundratals flaskor och burkar med öl och sprit. Jag har jobbat som polis i 33år, men har aldrig sett så mycket alkohol förutom på Systembolaget." Det fanns dricka för 30000kr på bussarna, som hade blivit taget.

 

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!? Jag tycker självklart synd om ungdomarna som blev av med all sin dricka, och som verkligen sett fram emot en resa med skidåkning och festande, men samtidigt vill jag bara skratta åt det. Det är klart dom vart besvikna, men snälla, hur svårt tror vuxna det är att fixa ny dricka för dem? Jag menar, detta kommer inte hindra ungdomarna. Ungdomarna kommer inte låta denna razzia förstöra deras resa. Dom kommer se till att det blir som dom tänkt sig, eller har jag fel?

- 1 Comments Posted in:








Förändring

Var ett bra tag sen jag började små tröttna på min hårfärg, den blir bara mörkare och mörkare för varje år som går.. Kommer ihåg i nian när några tjejer i min klass sa att jag var brunett. Haha jag tyckte jag mer var mörkblond och blev sur och bara 'Nej jag är nästan blond ju!' dem bara 'Neeej Sanna!'
 
Som sagt så är jag VERKLIGEN inte blond längre. Jag tänkte färga mitt hår så det blir samma färg som förr. Eller testa en Revlon färgbomb. Har bokat tid om två veckor och tänkte fundera fram till dess.  Har velat fram och tillbaka i ett halvår, känns läskigt att färga, tänk om jag ångrar mig? Känns som denna månad blir en månad med mycket förändring. Både håret, frans förlängning och bleka tänderna (skriver mer om det sen) och jag börjar fundera mer och mer på vad jag vill jobba med. Dessutom har jag fallit pladask för 2 tatueringar som jag funderar på att göra.
 
Såhär tänkte jag fixa mitt hår, eller i samma nyans(er). Då blir det exakt som jag hade tidigare, med olika nyanser av blont och mörkblont. Antingen med färgning eller med Revlon..
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Hello there..

Extas! Äntligen beställt en av mina drömshorts! Ni som har följt mig under min bloggtid vet att jag är galen i alla sortes shorts och nu har jag beställt ett par av mina dröm shorts! OPA!
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.