Fashionjoint

Spritrazzian

Några av eleverna på gymnasieskolan Jensen södra fick förra veckan vara med om en spritrazzia. Dom skulle åka på en tre dagars skidresa i Lofsdalen, denna resa var utanför skolan. Resan skulle så klart inte bara bestå av skidåkning utan också en hel del festande. Deras rektor fick veta att det fanns en hel del alkohol på bussen och valde att ringa polisen. Polisen gjorde en razzia på de två bussarna och tog all dricka från ungdomarna. En av poliserna uttalade sig i metro och sa "det handlar om hundratals flaskor och burkar med öl och sprit. Jag har jobbat som polis i 33år, men har aldrig sett så mycket alkohol förutom på Systembolaget." Det fanns dricka för 30000kr på bussarna, som hade blivit taget.

 

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!? Jag tycker självklart synd om ungdomarna som blev av med all sin dricka, och som verkligen sett fram emot en resa med skidåkning och festande, men samtidigt vill jag bara skratta åt det. Det är klart dom vart besvikna, men snälla, hur svårt tror vuxna det är att fixa ny dricka för dem? Jag menar, detta kommer inte hindra ungdomarna. Ungdomarna kommer inte låta denna razzia förstöra deras resa. Dom kommer se till att det blir som dom tänkt sig, eller har jag fel?


Posted in:





Skrivet av: kerstin

men hu vad mycket hoppas de hade kul ändå

Svar: haha ja det hoppas jag med! så sjukt mkt haha!! :D
sanna hyvärinen

2013-02-03 - 11:49:22
Hemsida: http://lenaelisabeths.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.