Fashionjoint

Edei - Loved

 

- 3 Comments Posted in: Musik








14 april = SHOPPING!

 

- 6 Comments Posted in: Vardag








monki brillor


Solglasögon fodralet kostar också 100 kronor bara, som ni ser. Billigt, kanske ni ska passa på? :D
- 5 Comments Posted in: Tips








Marabou Mango

Ni måste verkligen smaka Marabou Mango, det är min nya personliga favorit. För absolut högsta betyg, helt galet god! Okej, jag tror ni fattar, gå och köp den :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








Tips - Skinnjacka

Tips till er som fortfarande söker skinnjacka nu till våren/sommaren :) Den kommer från Gina och kostar 499 rixdaler! Jag tycker den var fin för den har speciellt smala armar och den är i en fin färg.

 

Tidsinställt till er från mig (a)

- 3 Comments Posted in: Tips








Uppsala imorgon

Hej , har vart på teori idag, sista lektionen! Fan vad skönt, tänk att jag suttit där över 2 timmar varje onsdag i sex veckor! :) Vad duktig jag är, haha. Imorgon ska vi på mässa i Uppsala och titta på alla UF-företag. Det ska bli kul, men jag funderar mest på  om  det  kommer  vara  tillräckligt  varmt  för  skinnjacka?

Här är e bild på Jeffery
- 0 Comments Posted in: Vardag








Fashion agains aids

Dessa jump in kommer ut den 26 april på H&M divided i kollektionen Fashion against aids. Själv tycker jag att som har lite väl speciellt utseende för att jag skulle vilja köpa sen. Orginal One Piece tycker jag är snyggare, + att jag har hittat en sida där dom är jätte billiga, kanske lägger upp den senare. Mysiga iallafall!

- 2 Comments Posted in: Vardag








ta vara på allt, minnena med

A drop in the ocean - Ron pope

- 3 Comments Posted in: Musik








mobilväska


Har sagt länge att jag MÄSTE köpa mig en sorts mobilväska, men har aldrig blivit av. :) Nu har jag hittat den perfekt, men vilken färg är finast?

- 11 Comments Posted in: Vardag








Smyckesträd

Godmorgon, håller på att fixa mig här hemma, ska snart till skolan. Idag fyller Emelie år, så grattis till henne!! :) Hoppas du har världens bästa födelsedag och vi får se till att ses så du får preset av mig.

Senare idag efter skolan ska jag också till Farfar och fira honom för han fyllde år igår. Och då ska jag få mina lakritspipor från finlandsbåten (a) Haha.

Och  så  ska  jag  köpa  det  här  smyckes  trädet! :D



Bild tagen från Jasmines.se!
- 3 Comments Posted in: Vardag








make up store inspiration

- 0 Comments Posted in: Inspiration








bakat

Kom hem ifrån teorikursen för någon timme sen, har hunnit äta pannkakor och göra choklasbollar! :) Någon som vill smaka? Bara att komma förbi ;) Idag har jag gått på stan med mamma och hittade jätte fina ringar på Lindex, tror jag ska köpa en av dom, men vilken färg? Kram





- 3 Comments Posted in: Vardag








värme tack




Åh när ska det bli så varmt så man inte behöver bära jätte mycket kläder? Den här jumpsuiten kostar bara 149 kornor, har en hemma som ja använder på sommaren som är från Thailand. Men en svart passar ju till allt, eller vad säger ni? Så passa på.

- 1 Comments Posted in: Vardag








nails

- 1 Comments Posted in: Inspiration








Jorge & Alexa

Awww, så söta dom är pappa och dotter! Och han sjunger super bra. :) Dom var med på Ellen Degeneres, haha och hon ville sprinfa och krama på alla i publiken. Gulligt.

Ikväll blir det att hyra film med familjen, vad ska ni hitta på?

- 3 Comments Posted in: Musik








hello


Solen kikar fram idag! Lyssna på den här låten så blir ni ännu gladare :)






Den bli konstig fast jag gör rätt. Hm..
- 1 Comments Posted in: Musik








white

- 7 Comments Posted in: Inspiration








tävling - mewana

Nu kan du vara med och tävla om ett smycke värd 99 kronor på Mewana.se!

Skriv bara att du är med och vilket smycke du skulle vilja vinna :)

 

Psst.. glöm inte den här tävlingen också, där jag lottar ut 10 vinnare!

- 20 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








solen kikar fram

Idag har jag vart hemma, är fort sjuk, men ska försöka gå till skolan imrn. Sandra, mamma och jag åt Max idag, muums ♥ Haha, var så länge sen jag åt där. Och idag är jag glad för suttit på balkongen med jackan och så solade jag ansiktet, eller solade och solade, det var varmt iaf! ;)


 

- 0 Comments Posted in: Vardag








är detta ett skämt?

Haha alltså det här är vidrigt, och det värsta är att det är seriöst! Deras slogan är "Gör livet levande - ha en affär" haha nej alltså...

 

Ni håller väll med mig, att sidan inte är okej?:o

- 3 Comments Posted in: Vardag









Den här veckan har vart den jobbigaste som finns för mig, men vill tacka mina vänner som pratar med mig om det som hänt. Men lite extra vill jag tacka Sam och mamma ♥ Jag ska försöka fokusera på det fina och roliga istället för det tråkiga så mycket som det går..

Puss på er!









- 4 Comments Posted in: Vardag








Min dag

Hej nu ska jag alldeles strax iväg och äta ute med min pappa! Idag har jag bla städat mitt rum, pluggat lite teori och satt upp spegel och krok i mitt rum som inte har blivit gjort sedan jag flyttade hit. Mår lite sämre idag igen för vakna med feber och min röst är jätte konstigt för jag är så förkyld, haha.



Men bara för jag har hafft fullt upp så betyder det inte att jag inte hunnit se på live big brother när Jimmy får vara ledare för hunkarnas träning! :)

- 2 Comments Posted in: Vardag








Monki s/s 2011

- 3 Comments Posted in: Vardag








Shoppingsugen

Jag vill gärna shoppa dom här kläderna :) Men ja ska inte det, för snart är det vår och så kommer jag bara vilja shoppa igen haha!

Vilken av dessa outfits var snyggast tycker ni?

- 5 Comments Posted in: Vardag








Tävling!

Hej nu är det en tävling igen. :) Jag sammarbetar med Design by Claudia, en ung tjej som gör jätte fina smycken, allt från trendiga örhängen till söta fotkedjor!

Skriv bara Jag är med så är du med och tävlar! Lägg gärna upp den här bilden på din blogg och ni kan gärna motivera varför just du ska vinna också men det är inget måste :)



Smycket heter Freedom och det är också det som står på handklovarna!
- 25 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








skor




Titta vilka snygga skor! Jag vill ha dom vita dom är så himla sommriga och fina, men dom kostar 700 kronor, vet inte om det är värt det!? Vad tycker ni coh vilka tycker du är snyggast?

Jag är hemma från skolan idag också, men imorgon ska jag till skolan.. till mina tjejor ♥
- 4 Comments Posted in: Vardag








dagbok

Det är jätte kul att vakna upp med nästan 39 graders feber och att man inte kan svälja, jag har suttit och tittat på tv mest hela morgonen och faktist skrivit i min dagbok. Det händer inte så ofta, men det är skönt att skriva i den om det hänt något jobbigt. Skriver ni dagbok ibland?

Nej nu ska jag göra lite gröt och titta på Stylisterna och hoppas att jag blir frisk så snabbt som möjligt. Puss på er!



Glöm inte bort att jag har en tävling!
- 3 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.