Fashionjoint

Ringer & Revenge

Serier. Jag brukar inte fastna för serier men Revenge och Ringer är två serier jag blivit helt besatt av! Har hört rykten att det inte kommer bli en säsong 2 av Ringer, men får googla lite sen och se hur det blir. Men Revenge har premiär för säsong 2 på Torsdag och då kommer mamma och jag sitta bänkade som vanligt! Vad brukar ni se för serier?
 
- 0 Comments Posted in:








Citybird

De senaste veckorna har jag hunnit till Västerås tre - fyra gånger, vilket är ovanligt mycket för att vara mig. Då vi har åkt till Erikslund har jag inte kunnat hålla mig från att gå in i en butik som jag bara äälskar. Citybird, har ni varit där?
 
Dom har sjuka priser och jätte snygga skor. Uggs för 200 kronor, alla ballerina från 100 kronor och stövlar för 250 kronor. Sjukt va? Så kika in där om ni får chansen, ni kommer inte gå därifrån tomhänta.
 
 
- 2 Comments Posted in:








Franklin and Marshall

Köpte ett linne och en tshirt i detta märke och kan säga att det är de skönaste märket jag köpt ifrån. Dom satt jätte bra och var verkligen jätte snygga, påminner om Hollister! Ska även beställa ett par mjukisbyxor och några fler sköna toppar! :) Här kan ni shoppa ifrån detta märke.
 
Linne 349 & Tshirt 349 kronor (Ni får 10% rabatt på alla artiklar om ni loggar in på Nelly)
- 0 Comments Posted in: Vardag








Höst

Nu är hösten här och jag har redan börjat shoppa varmare kläder :) Har som sagt köpt vinterjacka och halsdukar osv. Så snart är det fram med vantar och mössa också. Undra när snön kommer - När tror ni att det kommer börja snöa?
 

 
- 0 Comments Posted in: Mode








3 senaste

Brist på vad jag skulle blogga om nu när detta är tidsinställt, haha :) Men satt ihop ett litet kollage på mina 3 senaste köp.
 
1. En bommerang jacka / 2. Kvinna tabletter - som är jätte bra! Rekomenderar för er tjejer som lätt blir trötta & får ont i huvudet och kroppen lätt. Det här är en vitamin kick! / 3. Okej, lite fusk här eftersom jag inte har köpt en ännu, men eftersom jag ska beställa den när jag är hemma ifrån kryssningen igen så är jag jätte taggad!
 
Kan inte ni lägga upp en likadan lista på eran blogg?
- 2 Comments Posted in: Shopping








Jeans hängare

Förr bloggade jag om att jag inte hade tillräckligt med plats i min garderob :) Här. Och nu så har vi fixat lite mer plats för mina jeans (eller snarare Emil). Hur tycker ni att dte blev? Jag tycker det blev jätte bra, och alla min Dr. Denim Jeans ser ut att trivas bra där! Haha!
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








50 år & kryssning

Igår var vi hos min moster och firade henne 50 år! Hon fick en kryssning av oss så imorgon vid 7 bär det av, det blir jag och 12 ifrån min släkt & deras vänner som åker. Det ska bli jätte kul och Gunilla blev jätte glad över presenten.
 
Av mig fick hon även en msyig halsduk & en plånbok ifrån Nelly. Visst var paketet gulligt?
- 2 Comments Posted in: Vardag








Chophop

Världens bästa mamma kom nyss hemifrån jobbet och med sig hade hon jätte god mat ifrån Chopchop! Den friterade kycklingen smakar apelsin, mums.
 
 
 
 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Rosa söndag

Söndagar är faktiskt en otroligt trevlig dag haha.. Du kan sitta framför TV: n, koppla av med en tidning. Benen kan vara på bordet och du kan sitta i soffan med den största och finaste tröja du har och datorn i knät. (Haha jag nu!) Dessutom är det en mycket lugn harmoni överallt. Håller ni med? Det är inte stressad folk på gatan och folk som är påväg till jobbet. Vad gör du oftast på söndagar?

- 4 Comments Posted in:








Armcandy

Älskar min nya klocka som jag beställde ifrån Nelly förr. Känns som jag använder den mer som smycke än som klocka, tycker den är dösnygg. Påminner väldigt mycket om Michael Kors klockorna nedan (ja,allihopa haha)! Har ju ännu inte lagt upp bild på den, jag vet :) Ska göra det så fort jag får chansen! Här är lite mer snygga klockor!
 
- 7 Comments Posted in:








Senaste dagarna

Måste erkänna att såhär har jag haft det dem senaste dagarna. Suttit hemma i myskläder och inte gjort mer än att söka lite jobb & slappa framför tvn. Det måste jag ändra på haha! Skönt, men kanske inte så nyttigt för kroppen.
 


- 1 Comments Posted in: Vardag








SmartGels Starter kit

För någon månad sedan så släppte Orly deras Smart Gel för hemmabruk. Man gör gelenaglar hemma. Det du behöver är ett startkit (795 kr), en LED-lampa (249 kr) och ett Orly SmartGels lack (170 kr)! Eftersom jag har presentkort på Nelly, ska jag beställa därifrån. Det ska bli spännande och se hur resultatet blir, jag som älskar att hålla på att fixa naglar!
- 2 Comments Posted in:








FUN BITCH

- 1 Comments Posted in:








PSY

Gagnman style - Alla har väl hört denna låten vid detta laget? Eller? Annars så lyssna på den här.
 
Titta på Tyras egna Gagnam style!
- 0 Comments Posted in:








Nya iphone

Som jag sagt länge, så har jag velat ha en den nya iphone när den kommer (Haha, jag som sa att jag aldrig skulle köpa en iphone, men jag kan inte sluta hålla på med Emils!) och ikväll kommer Apple att presentera den. Mobilen släpps ju redan nu  i USA, men beräknas att komma till Sverige 5-10 oktober. EDIT; 28 September!
 
Här är lite bilder jag hittat, vet dock inte om dem är äkta..
 
Undra hur mycket den kommer kosta... 7000? Så sjukt dyrt för en mobi.. Men måste ju veta hur mycket jag ska spara/lägga undan. :)
- 0 Comments Posted in:








Höstinspiration

Jag mår bättre och tänkte ta tag lite i bloggningen nu. Det börjar bli kallare ute nuoch jag tycker det är mysigt. Här fick ni lite höstinspiration.
- 0 Comments Posted in:








Sjuk

Jag är sjuk, därför jag inte har bloggat. Skriver när jag är frisk igen, är på bättringsvägen. Har haft allt ifrån 39 graders feber till ständig huvudvärk, nu är det bara hostan och förkylningen kvar. :)
 
Ska ta och dricka något varmt nu och vänta på att Emil ska komma och ta hand om mig. Har ni förresten smakat sturbucks kaffet/mocha man kan köpa ica? Super goda.
Btw, ska göra en toootal makeover på min blogg, har ni några önskningar eller tips?
- 2 Comments Posted in:








Bikbok höst

Kika in hos Bikbok och titta på derashöst nyheter, jätte mycket fint :)
- 1 Comments Posted in: Tips








Copygram

Alla använder Instagram flitigt, men har ni hört talas om Copygram? Det är en sida på internet där man kan se instagram användarnas foton! :) Jätte smart - speciellt för mig som inte kan ha den appen på mobilen (min mobil krånglar) men ändå vill följa massa vänner!
 
Såhär ser det ut!
- 0 Comments Posted in: Tips








Hörlurar & Iphone 5

Om ungefär en månad kommer ju iphone 5, jag läängtar så mycket! Jag ska köpa en direkt när man kan köpa en, då kommer bloggen bli roligare också, eftersom jag kan lägga upp videoklipp och blogga direkt ifrån mobilen! :) Jag ska sälja mobilen jag vann på Nelly - en Nokia Lumia 800, med ett värdebevis på 1500 kr - om någon är sugen?

Dessa skulle sitta snyggt på en ny telefon :) Vilken är finast av de till vänster? Dem hittar du på nelly för 699 kronor.
- 0 Comments Posted in: Mode








Nelly

Detta är lite av de sakerna jag fått hemifrån Nelly. Förlåt om en del bilder är lite mörka! Nagellacken är till när jag gör nailart på mina naglar. :) Köpte även en klocka som ni ser. Super nöjd! Ska ner til lstan idag och göra den mindre för hundralappen! Visar bild om någon dag. Vad tycker ni?
 

Tro det eller ej, men jag tvekade faktiskt på skorna, men dem får stanna. Det var nitarna på sidan som gjorde att jag tveka, kändes som de pekade ut så mycket, men är väl bara ovant.
 

- 0 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.