Fashionjoint

JFR Rosbustier

bustier jfr
 
Idag tänkte jag dela med mig av en storsäljare ifrån JFR. Hur vacker är inte dessa? Perfekt bustier med söta rosor på! För vardag eller fest - jeans, shorts eller kjol. Första gången dem fick in denna så tänkte jag beställa, men hade beslutsångest över vilken färg, så dem hann ta slut. Idag tänkte jag faktiskt klicka hem en, men åter igen - färg? Alla är så fina! Den kostar bara 299:-, så passa på innan dem tar slut!
 
Idag var det tydligen röd dag, så jag var ledig ifrån jobbet. :) Är hemma hos Emils mamma tillsammans med Emil, Stefan, Alban, Macke och Crille kom nyss, det är fullt hus här idag. Det görs barbequesås till ribsen som ska ligga på grillen några timmar till och jag har hjälpt Emil att bygga ute kök till deras nya altan. Älskar att umgås med dem här tokarna.
 
Ps. Bakdörren blåste precis sönder på mitten, herrejävlar vad det blåser, helt sjukt.. Undra vad maggan kommer säga hahah..
- 3 Comments Posted in: Vardag








Midsommarklänning 2014

2014 film tips midsommarklänning tips
 
1. Lotte Shiny Dress - Monki / 2. Blomkrans - Madlady / 3. Keisei Dress - Aritzia / 4. Figursydd klänning - H&M / 5. Lancome läppstift / 6. Lavendel - Zara / 7. Tone Dress - Monki / 8. Eva Chiffon - Boohoo / 9. Vendela klänning - Madlady / 10. Melodique Romper - Aritzia / 11. Blomkrans - Madlady / 12. Anne Klänning - Rut & Circle / 13. Bellamy Dress - Aritzia / 14. Urringad rygg - Zara / 15. Oh My Love - Urban Outfitters
 
Med dessa klänningar ovan i vitt, i färg, i blommigt så blir du midsommarchic. Midsommar börjar närma sig och min kompis Mia önskade ett inlägg med tips på klänningar att ha på sig då, så idag när jag är hemma med migrän och inte haft något bättre för sig så passade jag på att göra ett stort midsommar kollage till er. Förra året hade jag på mig denna och året innan också en klänning, i år tänkte jag köra på en färgglad jumpsuit/romper, som jag tänker visa någon annan dag. Matchas såklart bäst med blommor i håret.
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Just nu

 
Gårdagen blev riktigt lyckad och alla hade jätte kul. Det slutade med att vi gick hem till Emils syster för vi skulle ha efterfest, men direkt när jag kom dit så kom jag på att jag ville hem och sova. Sov ut riktigt länge och nu har jag firar lite morsdag här hemma. Jeffery och jag passade på att gå ut i det fina vädret, så vi har nu tagit md en filt och satt oss på baksidan. Kolla i videon vad busig hund jag har, han ska alltid rulla i maskar, så äckligt men så kul att se haha!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Tapaskväll


Skulle publicerats för 2 timmar sen. Vi har fixat och trixat i köket hela dagen och nu så är nästan alla tapasrätter klara och allt främmande börjar ramla in. Håret är fixat och kläderna valda, nu hoppas jag på en riktigt bra tjejkväll här hemma. Vädret är på våran sida i alla fall! Hoppas ni läsare får en perfekt helg!
 
Förresten fick en kommentar om att jag inte uppdaterat så mycket dem senaste två veckorna och det beror på att Emil vart lite extra ledig och då passar jag på att stanna kvar där hela dagen.
- 1 Comments Posted in:








Throwback thursday - Festivalen

putte i parken funktinär volontär
 
Åh jag ryser när jag ser dem här klippen ifrån Putte i Parken förra sommaren när jag och min bästa vän var funktionärer. En av dem absolut roligaste sakerna jag har gjort, jobba lite med världens roligaste uppgifter backstage och med skönaste folket och festa och lyssna på artiserna när du inte jobbar, hur perfekt? I år så ska jag och Sandra kanske vara volontärer på Bråvalla i Norrköping och bo hos en som vi lärde känna på Putte i parken förra året, ikväll ska Sandra och jag ringa och prata lite. Har ni sett hur bra artister som ska dit i år, helt sjukt! Kan tänka mig att det kommer vara proppat när Lana Del Ray sjunger, love her!
 
Sommaren börjar ju närma sig med stormsteg, har ni några planer inför sommaren?
- 1 Comments Posted in: Vardag








The perfect make up

 
Hur fin är inte den här looken? Skuggade ögon och ljusa läppar. Tycker inte det är jätte snyggt med jätte färgglada ögonskuggor och att det händer för mycket i ansiktet med olika färger. Då gillar jag mer beiga, bruna och svarta toner på ögonen och ljusa/ ljus rosa läppar. Tänk om man kunde vara lika duktig, ser ju helt underbart ut.. Tänk att en sminkning kan göra så mycket. Inspiration på hög nivå!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Nytt ifrån Victoria Secret

 
När jag och Emil reste ifrån Bahamas så passade jag på att shoppa lite Victoria Secret på en av flygplatserna. Favoriterna Pure Daydream och Amber Romance som snabbt tagit slut här hemma ville jag köpa igen, men sen testade jag två nya dofter som jag inte haft förr. Dem luktar underbart. Midnight Dare luktar hallongodis typ och Sheer Love luktar rosa lilja, suprer fräschdoft för duschen.
 
Nu ska jag ner till min kusin Alexandra (igen hehe) för att umgås med hon och pontus lite på förmiddagen, sedan tänkte jag ta en långpromenad med hunden. Mamma och jag ska även ha en tjejkväll här hemma på lördag med massa tapas rätter, så vi ska planera lite mer och handla tillsammans. ♥
- 1 Comments Posted in: Shopping








Bikinitips inför sommaren

 
Jag tänkte att jag skulle tipsa om lite fina bikinis till sommaren, kunde knappast välja vilka bikinis jag skulle ha med i kollaget, då det finns så sjukt många snygga att välja bland i år. Känns som alla företag har träffat mitt i prick i vad jag gillar för stil på bikini i år, precis som alla ovan ifrån H&M, BikBok, Hipanema och Nelly. Det finns många snygga att välja bland. Här ovan är mina favoriter, men om jag bara skulle få välja 3 att ha i garderoben så skulle jag välja dem jag har markerat med hjärta. Vilka gillar ni mest?
 
Tänkte att jag skulle visa alla mina bikinis någon dag i ett inlägg, skulle det vara kul?
- 4 Comments Posted in: Inspiration








Ankle Cuff Heels x5

 
Jag är ingen klackskor-tjej, jag äger ett par klacksko som jag använt en gång.. när jag slutade 9an, haha och dem är ifrån DinSko.. I början så gillade jag inte att gå i klackar för jag tyckte mina ben såg ännu spinkigare och längre ut och det trivdes jag inte med. Nu har jag inte direkt testat ett par klackar på 3-4 år. Så jag vet inte hur jag trivs i klackar nu.
 
På eBay hittade jag dom här fina klackarna. Dem påminner lite om Nellys version men dessa är lite nättare. Klacken är på 11 cm och skorna kostar ca 220 kronor, frakten ca 100 kronor. Här hittar ni dom. Skorna finns i fem olika färger, dessa ovan är mina favoriter. Funderar på om jag ska köpa ett par och ha till bröllopet som vi är bjuda på i sommar. Skulle passa fint med ett par svarta till vad jag än bestämmer att ha, långklänning eller kort... Om jag fortfarande tycker om att bära klackar till bara ben, så kan jag ju alltid ha dem till tighta svarta jeans och en partytopp ute någon kväll :) Vilken av färgerna gillar du mest? Använder du klackar ofta?
- 2 Comments Posted in: Mode








Calvin Klein

calvin klein
Det här setet ifrån Calvin Klein har cirkulerat runt på flera olika bloggar och på instagram den senaste tiden, kolla under hashtagen #mycalvins bara, jag tycker det ser fantastiskt fint och otroligt skönt ut. På bilden är det Kendell Jenner som bär upp underkläderna. Perfekta framför en mysig film. Du hittar setet bland annat här hos Nelly för 498 kr
- 1 Comments Posted in: Mode








Walk in closet

 
Hej, jag har ingen inspiration alls nu efter jag kommit hem ifrån Bahamas, har ni några tips på vad jag kan blogga om? Känns som min hjärna har tagit semster, haha. Om en timme ska jag jobba och efter det ska jag gå och hämta ut ett stort paket ifrån JFR. Den här gången så har jag gjort en megastor beställning på saker till alla förutom mig haha. Vet inte vad det är med mig men jag älskar att skämma bort mina nära och kära, jag vill skämma bort några lite extra <3 Slutar 19, ska försöka blogga när jag kommer hem.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Bars & Melody

Bars and Melody Britain's Got Talent Charlie Lenehan och Leondre Devries
 
Jag ska strax kila ner till jobbet, men måste visa er detta klipp ifrån Britain's Got Talent. Jag lovar ni kommer bli så rörda att ni gråter, det gjorde i alla fall jag. Charlie Lenehan och Leondre Devries, aka Bars and Melody, rappar och sjunger om Leondres kamp mot mobbarna. Lyssna på texten och hör hur duktiga dem är! Jag blev verkligen rörd och hoppas att dem vinner hela skiten och kan sprida detta budskap och hjälpa andra i samma situation. Sen är dem ju super söta också! Vad tyckte ni?
- 1 Comments Posted in: Musik








Suntan

tan brun

Frågade Alexandra om jag skulle lägga upp dem här men vi höll med om att folk kanske blir provocerade, men nu orkar jag inte bry mig för jag vill visa min bränna och min fina Triangl bikini! Tyvärr så har jag flagnat bort det mesta i ansiktet, där man gärna vill vara brun nu när man ännu inte kan gå i shorts och kortärmat! :) 

Sitter hemma hos min kusin och ska snart jobba, har gosat massa med Pontus och känner att jobbet inte alls är så lockande. Vill hellre stanna här! Ikväll så ska jag och Sandra på bio, vi ska se The other woman som jag bloggade om förr, känns kul och lite lyxigt att gå på bio en vanlig vardag. Sandra och jag har mycket att ta igen så längtar massor! 
- 2 Comments Posted in: Vardag








BAHAMAS VIDEO

3:40 Haha "Nation flower of Bahamas?" "Marijuana" hahaha
 
Äntligen så har jag packat ur väskan och fixat och donat hemma. :) Här är videon ifrån bahamas, lite klipp ifrån flygresan dit & hem, våran snorkel båttur bland fiskarna, när vi solar på stranden, innan vi ska få simma med delfinerna och massa mer! Längtar redan tillbaka, inte så konstigt - det är ju paradiset. Nu ska jag ta det lungt framför datorn och dränka mig i bodylotion, flagnar massor, jag som vill vara såhär brun året runt! :D
- 2 Comments Posted in: Bahamas 2014








Påväg hem

Sitter på Londons flygplats, shoppat lite Victorias Secret till mig och mamma och whisky till pappa. Nu har vi bara sista flyget kvar av tre, så om ungefär 3 timmar så är vi på svensk mark. :) Kunde inte blogga mer på Bahamas för den ända datorn var upptagen! Hörs när jag är utvilad. Puss! 
- 1 Comments Posted in:








Poolhäng


Har jätte mycket bilder och videos ifrån dem senaste dagarna och speciellt ifrån när vi simmade med delfiner. Helt underbart! Men eftersom vi åker hem imorgon så vill jag ta vara på den sista tiden, bloggar ikväll om datorn är ledig :) Nu sitter vi och kollar på volleyboll match här vid poolen, bränns som fan så måste nog vända på mig snart :) 
- 3 Comments Posted in: Bahamas 2014








Singoalla tops

blus farfetch off shoulder singoalla slitna toppar topp
Farfetch / Farfetch / H&M / Alexander Mcqueen / Notion 1.3 / Notion 1.3

 

Singoalla toppen även kallad för off shoulder top har väl aldrig direkt varit super inne, förutom just nu. En trevlig liten trend som poppat upp lite såhär lagom till sommaren. Den fina singoallablusen med bara axlar. Modellerna ovan är helt perfekta. Detaljer som tex spets, söta ärmslut, broderier och tofsar. Gillar ni denna typ av toppar/blusar? Själv tycker jag det är superfint och känns riktigt somrigt! Matchas bra med hatt, och slita jeans eller shorts!

- 1 Comments Posted in: Mode








Godnatt från Paradiset

vindögdtrött? 

Idag har vi solat, snorklat, solat och snorklat haha, så skönt! Sedan tog vi bussen till down town och åt en snabbis. Sitter i Lobbyn och använder wifiet lite, läser lite bloggar och kollar bilder på Jeffery min älskade hund och Pontus, min kusins barn. Saknar dem så mycket :)! Men vill ändå inte lämna det här underbara stället. Men ännu ska vi inte tänka på det då vi har 3 dagar kvar här, imorgon ska vi åka till ön Blue Lagon och simma med delfiner, en dröm som kommer gå i uppfyllelse! Ville bara säga godnatt! Godnatt!
- 1 Comments Posted in:








Snorkling tur

bahamas fiskar hotel melia bahamas nassau nassau paradise island simma med hajar snorkla
Pa den har on spelade dem in Scooby Doo och det var en kandis som agde on nu, men kommer inte ihag vem :) Dem berattade att nar han hade fester sa hordes det enda till Nassau!

Igar sa akte vi en battrip for att snorkla bland massa fina fargglada fiskar och hajar. Jag filmade under vattnet lite, men bara nar vi snorklade pa forsta stallet bland fiskarna. Ska forsoka klippa ihop filmen sen tillsammans med klipp ifran hela resan! Det var jatte haftigt och riktigt kul. Nar vi skulle snorkla bland hajarna sa var alla lite spanda da vi hade fatt skriva under att det var varat eget ansvar och ifall om det skulle handa nagot sa var det inte deras fel, haha! Vid hajarna sa var vi inte i vattnet sa jatte lange, bara till deras mat bur nere pa botten var slut, sen fick vi skynda oss upp :)
 
Idag sa ska vi boka en tid for att aka och simma med delfinerna, fragade aven om grisarna som jag velat aka till sa mycket, men visa sager att dem har dott nu, ska fraga lite andra folk med for att vara 100 procent saker. Nu blir det sol och bad och en annan bat trip till on mittemot for att att pa restaurang osv!
- 1 Comments Posted in: Bahamas 2014








Tränings tips

fitspo gym insperation inspiration insporation träning
 
Tänkte eftersom att jag själv kommit igång väldigt bra med hälsa/träning och gymmat i 6 månader nu, vore det kul att dela med sig av lite tips: Gör ett inspokollage! Ha det som bakgrundsbild på tex mobilen, datorn eller printa ut det och sätt det på kylskåpet. Detta ger en kick och en påminnelse de dagar du känner dig opeppad. Oavsett om du vill gå ner i vikt, gå upp i vikt, bygga muskler, börja springa eller vad det kan vara, så gör ett kollage som passar dig. På mitt kollage har jag mycket god mat, frukt och härliga färgglada bilder på starka hälsosamma tjejer!
- 2 Comments Posted in: Inspiration








Kalik


En bild från här om dagen. Nu pizza frukost på Starbucks och sen ska vi ut och snorkla bland färgglada fiskar och koraller... och hajarna! Ska filma under vattnet och lägga upp här om den blir bra! Håll tummarna att jag överlever! 
- 0 Comments Posted in: Bahamas 2014








Ray-Ban inspirerade

erika kopior pilot ray ban rika
Dem här kommer jag bo i hela sommaren. Speciellt dem översta. Bara tur att jag inte hann beställa "Erika" ifrån Ray-ban. Dessa är identiska med dem, KÄR.  Ni kan ju gissa att det var dem här två och ett till par som fick följa med till värmen. 
- 0 Comments Posted in: Shopping








Sportfiske båtresa

Idag sa har vi varit pa en battrip dar vi skulle fiska sportfiske tillsammans med 5 andra. Det var kul och dem som vi akte med ar as roliga, men jag hann inte testa sa mycket for jag satt och spydde hela bat resan, haha mindre kul... Ett par som vi fiskade med fick en jatte stor fisk och ikvall ska vi alla som var pa baten dela pa den och fa den tillagad pa restaurngen pa hotellet. :) Kommer nog smaka riktigt bra!
 
Efter fisket sa gick vi alla till Senor Frogs for att bestalla in lite drinkar. En haftig bar precis vid vattnet dar dem hade lekar, tavlingar och gav gasterna gratis shots! (kolla min instagram) En av dem som vi fiskade med ar alder an min mamma men helt galen nar det galler alkoholen, haha! Hon pa bilden ovan. (ni kanske forstar att det inte blev mer bilder da jag satt med hinken mesta av tiden) Nu blir det en nacho tallrik med massvis av ost sas innan middagen ikvall.
- 1 Comments Posted in: Bahamas 2014








Studentklänningar tips

film tips studentklänning 2014 tips
 
Jag kommer ihåg hur många olika sidor jag bläddrade igenom på jakt efter den perfekta studentklänningen, och det blev en ifrån favoriten Asos. Jag ville inte köpa min klänning på någon svensk sida för då skulle väl 50 andra har likadana. Men nu två år senare så har det kommit en drös med svrnska webshopar med mer uniktubud, som tex Madlady. Jag hittade dom här två klänningarna och jag dog lite inombords när jag såg den första. Är ni på jakt efter en klänning så tycker jag att ni ska spana in deras sortiment! Klänningarna kostar 399 kronor.
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Paradise Island Atlantis Hotel

bahamas fish fray hotel melia bahamas nassau paradise island

Idag sa borjade vi dagen med att aka ner mot Fish Fray for att ata en riktig Bahamsk frukost. Sedan har vi varit pa Paradise Island som ar kand for att vara den finaste on pa hela Bahamas. Vi gick till ett av varldens kandaste hotel Atlantis som finns pa Bahamas och i Dubai. Har finns det bland annat delfiner att simma med, snorkla bland hajar och tropiska fiskar, vattenland, strander och casino. Vi betalade ungefar 700 kr per person och da fick vi gora alla vatten aktiviteter, ata en maltid gratis och bada vid stranderna. Sa dar har vi spenderat dagen I vattnet snorklande och i vattnelandet. Vi gick aven till delfinerna och kollade pa dem pa hall, och kollade alla priser for att traffa dem. Efter det har vi hunnit atit pa en italiensk restaurang och kopt massa ol, vi smakade aven den Bahamska olen Kalik, som var super god - och det sager jag som précis borjat gilla att dricka ol, haha!
 
Imorgon ska vi ta en bat ut till en o med alla sortes fiskar och koraller vi vill snorkla bland, tillsammans med ett annat par vi har lart kanna har. :) Vad konstigt det kanns att skriva utan a a o haha. hoppas ni forstar anda, nu ska vi sova! Puss!
- 0 Comments Posted in: Bahamas 2014








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.