Fashionjoint

Ankle Cuff Heels x5

 
Jag är ingen klackskor-tjej, jag äger ett par klacksko som jag använt en gång.. när jag slutade 9an, haha och dem är ifrån DinSko.. I början så gillade jag inte att gå i klackar för jag tyckte mina ben såg ännu spinkigare och längre ut och det trivdes jag inte med. Nu har jag inte direkt testat ett par klackar på 3-4 år. Så jag vet inte hur jag trivs i klackar nu.
 
På eBay hittade jag dom här fina klackarna. Dem påminner lite om Nellys version men dessa är lite nättare. Klacken är på 11 cm och skorna kostar ca 220 kronor, frakten ca 100 kronor. Här hittar ni dom. Skorna finns i fem olika färger, dessa ovan är mina favoriter. Funderar på om jag ska köpa ett par och ha till bröllopet som vi är bjuda på i sommar. Skulle passa fint med ett par svarta till vad jag än bestämmer att ha, långklänning eller kort... Om jag fortfarande tycker om att bära klackar till bara ben, så kan jag ju alltid ha dem till tighta svarta jeans och en partytopp ute någon kväll :) Vilken av färgerna gillar du mest? Använder du klackar ofta?

Posted in: Mode





Skrivet av: Clara

Riktigt snygga!

Svar: Åh vad bea!
sanna hyvärinen

2014-05-16 - 14:58:40
Hemsida: http://mittlivsomjonsson.blogg.se
Skrivet av: hanna

köööööp!!! haha jag är galen i klackar om man var rik skulle jag äga tusentals, inte för jag går i det ofta men det är så fint ;) de beiga ser superfina ut och kommer passa perfekt i sommar. <3

Svar: Åh jag ska nog köpa dem! Men undra hur lång frakttiden är :/! Men tror det blir dem svarta (a)
sanna hyvärinen

2014-05-16 - 16:36:46


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.