Fashionjoint

smultronstället

Tips på glassrestaurang
Fanns så mycket gott på menyerna!
 
Simon beställde en rykande glass.
 
Igår påväg ner till Öland så stannade vi i Söderköping. Verkligen världens mysigaste sommarstad, med Göta kanal och fina båtar precis vid några mysiga uteserveringar, fik osv. Brukar ju vara känt för att det alltid är kö där när man ska igenom, så då kan man passa på att istället stanna där och gå runt och kolla i alla mysiga butiker. :) Vi stannade på ett ställe som heter Smultronstället som verkar vara jätte populärt. Det är en glassbar, med dem sjukaste glassarna! Kolla bara ovan :) Glassarna var gigantiska och jättegoda.
- 2 Comments Posted in: Vardag








posh living

Nu: BBQ och kubb
Fina inredningsdetaljer som jag gärna skulle ha i mitt hem. Tavlan och dem maffiga runda ljusstakarna ifrån Klong är mina favoritervar.  Allt ifrån Posh Living.
 
Nu ska jag äta rester ifrån gårdagens cesarsallad och packa klart inför trippen mot Öland imorgon. Sen ska jag jogga ner till munkan där det senare ikväll vankas BBQ ribs, gott bröd, sallad och kubb. (Varför är sommarmat så jäkla underbart? Kan visa bild på snap ikväll @fashionjoint) Igår så vann jag med 4 -1 mot killarna på kubb. Om det är något jag är bra på så är det att pricka, ja typ kubb, basket och beerpong haha. Nu vill dem nog ha revansh ;)
- 0 Comments Posted in: Vardag








wolfclub bikini

Favorite mauve bikini
 
Bikini perfektion! Hur snygg är inte den här bikinin? Min absoluta favoritfärg och den är super snygg på. Kommer att komma väl till användning nu när vi i helgen åker till Öland för att sola och bada och bara slappa. Kolla fler snygga bilder på den här.
 
Jag sitter fortfarande hemma i min stora sov tshirts som egentligen är Emils. Ska jag 1. Fortsätta fixa fint hemma? 2. Låna elcykel (så jävla roligt!! vill ha en jag med.) ner till munksundet där Emil är och jag kan sola på Maggans baksida. 3. Göra seven minutes workout.. eller 4. Åka till mcdonalds med mamma och ta en hallomiburgare :) Beslutsångest här. Blir nog lite av allt, jag älskar sommar då kan man göra allt man tycker är roligt! Hejdå! :) 
 
Överdel här / Underdel här
- 3 Comments Posted in: Shopping








middag i hamnen

Vegetarisk hambrugare & grillbuffé
Visst ser det gott ut?
 
Igår så promenerade jag, Therese och Petter ner till hamnmagasinen här i Enköping för att äta. Det är jätte mysigt där nere vid hamnen och dem har allt ifrån glass och räkbod till restaurangen där vi åt. Jag körde på en jättegod vegetarisk hamburgare och dem körde på grillbuffé. Till er som har vägarna förbi lilla Enköping, stanna och ät där! (Ibland kan man behöva boka om man vill ha plats i skuggan) Nästa gång ska jag testa räkorna. ..Påvägen hem så fångade vi några Pokémons hahah, vilka av er spelar det?
- 2 Comments Posted in: Vardag








strandhäng

Major Lazer ft. Justin Bieber
 
Godmorgon! Nu ska jag snart bli upphämtad av mamma för vi ska åka till stranden för sol och bad! Ska bli så avkopplande och skönt, har inteh unnit vara på stranden något i år faktiskt. Vi ska åka till en mysig strand här i Enköping som är väligt liten och lugn. Så jag tar med mig hörlurarna och en bra bok och hoppas vi stannar och köper med lite vattenmelon på vägen. Ville även tipsa om denna nya låt som Major Lazer och Justin släppt tillsammans. mus
- 1 Comments Posted in: Musik








the black sandal

Perfekta sommar sandaler
Birkenstock - Ramses /  K.Cobler - Osterley /  K.Cobler - Cary (kolla in mina!)/ NLY - Slip in sandal / NLY - Stud sandal
 
Idag så var jag och Emils mamma en snabbis till Erikslund för att äntligen köpa en Moccamaster. Jag dricker ju sällan kaffe, men hur snygg kan en kaffebryggare bli? Haha! Vi köpte en i super fräsh krämvit. När jag fyllde så fick jag en rabattcheck på Kitcn på mailen. Ett super tips, då man får välja - antingen 50% på valfri vara eller 30% på en elektronisk vara, vilket vi gjorde.

Jag har köpt nya sandaler och är väl inte i så stort behov av skor, men ändå när man springer förbi scorett osv så är det så svårt att inte låta bli att gå in. Det finns ju så många snygga! Mitt största craving nu är dessa ifrån Birkenstock..
- 1 Comments Posted in: Mode








Chiquelle x swimwear

Bikinis & pool floats
1 / 2 / 3
 
Chiquelle har släppt en hemsida med bara bikinis. Väldigt snygga och enkla modeller i 4 olika färger - vitt, mauve, beige och svart. Här ovan är mina tre favoriter och den första påminner om den jag precis köpt. Ska visa er den någon dag. Sugen på att köpa en i beige! Lite dyra dock.. Förresten har ni hunnit sola mycket? Jag har nästan bara hunnit sola 4-5 gånger i sommar pga vädret. Men nu verkar det vända till det bättre  :) Tråkigt eftersom jag älskar värme.
 
1 / 2 / 3
 
Haha hur roligt att ha dessa i poolen eller på stranden att flyta med. Måste införskaffa en innan sommaren är slut. Skulle vilja ha den gigantiska att ligga och sola på, då får man plats fler. Den här pizzan är också cool om man är ett helt gäng.
- 1 Comments Posted in: Mode








Essie Gel Couture

Färg: Pinned up / Mauve
Den här färgen heter Pinned Up.
 
Har ni sett Essies senaste nyhet? Dem har släppt ett lack som dem kallar Essie Gel Couture. Som ska vara ett salongslikt gel-manikyr lack, som man använder utan lampa. Det ska hålla upp i 12 dagar. Jag har bara haft mitt i 5 dagar, men ni ser ju hur bra det har hållt? Riktigt imponerad! Och då har jag inte använt deras topp lack som det står att man ska ha. Jag älskar den här färgen! Perfekt mauve! Den enda minuset var priset, ett lack kostar 149 kronor vilket är ganska mycket. Stod och kolla på två färger ifrån början men det tog emot lite att shoppa två lack för 300 spänn.. Håller ni inte med?
 
Kolla in alla färgerna HÄR.
- 1 Comments Posted in: Skönhet








inspo - kalklitir väggar

 
Gud, jag vill aldrig mer än förr flytta till en lägenhet som jag kan få inreda helt själv. Jag måste ha tålamod, men det är ju min svaga sida, haha :) Just nu inom inredning så är mitt senaste inredningsmåste en kalklitir vägg. Så snyggt med det flammiga, matta och betongliknande i väggen. Det finns lite olika metoder att måla på kalklitir på som ger olika slutresultat och nivåer av “flammighet”.
 
Mer spännande en en enfärgad, men inte lika plottrigt som en tapet. ÅHHH. TIPS till alla er som är just nu mitt uppe i en renovering eller liknande. Jag är så avundsjuk på er.
- 0 Comments Posted in: Inredning








nyx matte finish

Setting spray recension
Finns att köpa HÄR(klick!).
 
Kommer ni ihåg att jag gjorde ett inlägg om dessa setting spray produkter som får sminket att hålla längre? Efter att jag hade googlat runt massor och bloggat om dem + att mitt smink inte höll en hel aktiv dag.. Så blev jag sugen på att införskaffa en själv.
 
Nu har jag hunnit testa denna spray ifrån NYX några veckor och tänkte skriva vad jag tycker. Det första jag märkte när jag sprayade var att den inte doftade gott (typ alkohol) och att den inte torkade så snabbt som jag trodde. Men jag tycker att mitt smink håller bättre under dagen och gör att jag inte ser lika oljig ut lika snabbt. Dock så håller basen bättre än själva pudret. Men jag ser ändå stor skillnad och skulle rekommendera den. Tycker även att mitt smink får lite finare finish, vilket är ett stort plus! Har ni testat denna?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








off shoulder

Fina singoalla toppar
1 / 2 / 3 / 4 / 5
 
Jag har verkligen en speciell kärlek till dessa underbara toppar. Dem är så sjukt snygga på! Det finns så stort utbud på dessa somriga toppar nu i alla olika butiker! Jag ska hålla utkik efter den stilrena vita, älskar att det är resår över bysten och att resten av toppen är vid. Den ser lite exlusiv ut. Storlekarna tar slut snabbt så skynda på om du hittar någon du gillar. Dessa ovan är ifrån H&M och Topshop.
 
Har gjort ett inlägg om shoulder focus tidigare, HÄR.
- 1 Comments Posted in: Mode








lovely lightbox

I want it all / Stay in bed
Så fina!
 
Ni som läst min blogg ett tag vet att jag så länge velat ha en sån här lightbox. Nu är den äntligen min! Tycker det är en så fin och även mysig inredningdeltalj. Delvis en tavla, men även en lampa och jag älskar att jag kan ändra texten efter humör. Vi har vår lightbox just nu i sovrummet, och har den tänd om kvällarna. Hur fint?
 
När jag skulle hämta ut min lightbox så märkte jag att bara två av tre lampor funkade i den. Så jag mailade dem och dem skickade direkt ut en ny utan att jag behövde skicka tillbaka den gamla. Visade den för Emil och han tror att han kan laga den, hoppas det för då har jag två! Osäker om jag vill behålla båda då, så antingen ger jag nog bort den då eller kanske kan tävla ut en? :)
- 4 Comments Posted in: Inredning








göteborg shopping

Mango margaritas och blusjakt
Hej! Nu är vi äntligen i Göteborg! Jag och mina två tjejkompisar har pratat om den här trippen så länge och nu är vi äntligen här. Vi har precis kommit hem ifrån stan där vi har gått runt i butiker hela dagen. Vi har även ätit en god lunch på Taco bar. Vi testade även världens godaste mango margarita. Den var såå, god ni måste testa den! Dock väldigt kall, så vi alla fick brain freeze gång på gång hehe..
 
Dagens uppdrag var att hitta den där fina cut out blusen som tjejen på tågstationen hade på sig i Enköping. Hon sa att den var ifrån H&M och vi hann gå in på tre olika innan vi hittade divided avdelningen. Den var så fin på, så den fick följa med hem med tre andra basic tshits. Snart ska vi ta med vinet, ölkorven och möggelosten och sätta oss ha picnic någonstans här i Göteborg. Men först vila fötterna!
- 0 Comments Posted in: Vardag








adidas court vantage

Adidas Originals / White sneakers

Hur snygga tygskor? Blev överlycklig när jag såg denna modellen ifrån Adidas. Den heter Adidas court vantage och jag köpte dem ifrån Footway. Som en lättare och somrigare modell av Stan smith. Stort tips för er som har för små fötter för stan smith, så dem känns som jätteskor på er, haha som på mig. :) Älskar detaljerna med sulan, lädret bakpå hälen och ränderna, det gör hela skon. Iiih kan inte vänta tills att få sätta ihop snygga outfits med dessa. Idag matchade jag skorna med en oversize tshirt och kostymbyxor.

 

Hallå är det inte ett måste att ha ett par stilrena adidas i skohyllan? Passar ju året runt och till allt. Finns HÄR för er som vill ha exakt samma som mig och till super bra pris 597 kr(!!) Även super snabb leveranstid då jag kunde hämta ut dem efter två dagar bara, och med fri frakt och allt!
- 2 Comments Posted in: Shopping








mauve it

/ Dusty pink
1. Tshirt / 2. Sweater / 3. Nike thea / 4. Feather clutch / 5. Cut out top / 6. Skirt / 7. Bikini / 8. Lipstick
 
Har fått ett måste-ha-begär på denna mauve färg. Jättefint nu i sommar och är en tuffare variant av rosa/lila kanske man kan säga? Tycker att det är svårt att hitta kläder i butiker med denna färg, men hittade en del på nätet. Och ni vet ju att mitt största beroende? Bikinis, klickade hem denna på stört igår och hoppas att den kommer fram snabbt så jag kan lata mig i denna nu när jag går på semester på fredag.
 
Tycker även den här tshiten är super snygg och är såå sugen på att klicka hem den, men kostar ovärt mycket. Någon som vet vart det finns en liknande men billigare?
- 1 Comments Posted in: Mode








födelsedagsfirande

Födelsedagsfix & doftande tvål
En present ifrån mamma. Godare doft på tvål finns inte! Ifrån Hemtex.
 
Eftersom jag ska till Göteborg på min födelsedag/fredag, med två kompisar så bestämde vi oss för att fira mig denna helg istället. Så jag har haft besök hela helgen och haft släkt och vänner över som ätit smörgåstårta och fikat. Hur trevligt som helst :) Tyvärr så har jag inte tagit några bilder förtutom på smörgåstårtorna haha..
 
Emil var uppe till tre i fredagskväll för att dona med smörgåstårtorna och städa. Jag hjälpte såklart också till men somnade helt utslagen i sängen ganska tidigt. När jag vaknade så hade han gjort klart allt och även städat hela natten. Hur underbar? Dock så känns det konstigt att fira sin födelsedag en vecka innan. Eftersom det inte stämmer så känns det fel lixom, haha förstår ni? Och det är nog första året jag inte ska fira min födelsedag på MIN DAG. Som sagt så sitter jag på ett tåg till Göteborg så och det ska bli så kul, har ni några tips på vad man kan göra där?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.