Fashionjoint

födelsedagsfirande

Födelsedagsfix & doftande tvål
En present ifrån mamma. Godare doft på tvål finns inte! Ifrån Hemtex.
 
Eftersom jag ska till Göteborg på min födelsedag/fredag, med två kompisar så bestämde vi oss för att fira mig denna helg istället. Så jag har haft besök hela helgen och haft släkt och vänner över som ätit smörgåstårta och fikat. Hur trevligt som helst :) Tyvärr så har jag inte tagit några bilder förtutom på smörgåstårtorna haha..
 
Emil var uppe till tre i fredagskväll för att dona med smörgåstårtorna och städa. Jag hjälpte såklart också till men somnade helt utslagen i sängen ganska tidigt. När jag vaknade så hade han gjort klart allt och även städat hela natten. Hur underbar? Dock så känns det konstigt att fira sin födelsedag en vecka innan. Eftersom det inte stämmer så känns det fel lixom, haha förstår ni? Och det är nog första året jag inte ska fira min födelsedag på MIN DAG. Som sagt så sitter jag på ett tåg till Göteborg så och det ska bli så kul, har ni några tips på vad man kan göra där?

Posted in: Vardag





Skrivet av: Gunilla

Du har så fin, duktig, hjälpsam och pysslig kille.
Det hade inte gått att hitta en bättre till dig :)
Kram <3

Svar: Haha åhh håller med :D
sanna hyvärinen

2016-07-03 - 20:56:19
Hemsida: http://brunettgundas.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.