Fashionjoint

fågelskit hahahah:')

Läs det här om du vill skratta! Hahaha jag kom nyss hem fårn tjejkvällen på stan. Det är en speciell kväll i här Enköping, där alla 'tjej'affärer är öppet sent och alla tjejer som handlar får 20% rabatt osv! Haha jag träffade på lilla Renée där nere och vi står under världens äckligaste träd nere mitt emot intersport, och vad tror ni händer, jo jag får FÅGEL skit över hela min skärm? Hela vår bil var även täckt av skit och ja höll på att skratta ihjäl mig när mamma skulle låsa upp bilen, precis under alla dessa träden, med ALLA fåglarna som sket. Man hörde tom ljuet från all skit som föll ner hahah! :') USCH, men jaja hade en jätte bra kväll och är överlycklig hittade ett par skor som jag ville ha. (lägger in bild imorgon) Som mamma och pappa köpte till mig. TAACK! ♥
- 5 Comments Posted in: Vardag








Kenza & Tyra show

Hej igen! Har precis ätit mellis och sitter nu och kikar runt på lite bloggar.
Jag ville bara påminna er om att ni absolut inte får missa premiären av Kenza & Tyra skow ikväll kl 21.00. Det går på torsdagar, här. Tror faktist det kommer bli lite roligare än Bella & Tyras show, när man tittat på eras teaser på kenzas blogg så ser det väldigt kul ut. Vi får hålla tummarna och hoppas på mycket underhållning!







Tycker ni det ska bli lika spännande som jag? :)
- 4 Comments Posted in: Vardag








musik

Sitter i skolan, har snart sista lektionen. Medans så bjuder jag på en jätte bra låt, som man inte kan tröttna på! :)
Ha en fortsatt bra dag sötnosar.

- 2 Comments Posted in: Musik








Tävling - Laptops-skydd.se!

Nu tänkte jag ha min första tävling! Där har du chansen att vinna ett valfritt iPhone skin! Som är från Laptop-skydd.se, som har ett stort utbud med massa olika saker till laptop och iphone tex skins, datorväskor och så kan man till och med designa eget!

Här är några snygga exempel ;)



Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera det här inlägget med "jag är med" eller något liknande :) Och sedan lägga upp den här bilden på din blogg, där du länkar mig.

Tävlingen avslutas 6 oktober! Lycka till sötnosar! =D

- 38 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Hot Garlic Fries

Min bror hämtade mig efter skolan, sen åkte vi till max och köpte Hot Garlic Fries, har ni testat det? Första gången jag testa det var idag! Men fan vad gott det var, det var pomfritts med lök, jalapenos, vitlök och cheddar sås. Jätte starkt och jätte gott! Verkligen värt att testa!
- 2 Comments Posted in: Vardag








smalslips.se

Har ni kikat in Smalslips hemsida? Dom har verkligen jätte fina klockor, i massa olika färger. Titta bara på dom här. Dom passar ju både tjejer och killar också.



Och som läsare av min blogg får du dessutom 15% rabatt vid köp av valfri klocka från Smalslips.se, ange bara rabattkoden: sanna
- 11 Comments Posted in: Tips








dagens fråga

Ska börja med dagens fråga idag! Som ni kan svara på, jag kommer också skriva svaret på frågan så ni får lära er lite om mig. Här kommer den första!


Jag går handel på Westerlundska gymnasiet, jag är jätte nöjd med mitt val! :D Men skulle gärna vealt gå någon frisör linje, men fanns ingen sån linje i Enköping, så valde Handels pogrammet.
- 2 Comments Posted in:








snart blir det till att köpa vantar

Ja precis, snart måste man köpa vantar. Det är så jävla kallt ute nu, märket att jag har för kalla kläder också, för jag går runt och spänner mig. Men ska köpa ny vinterjacka och vinterskor snart. Tur att inte jag betar det, för jag är typ pank nu, haha!
Här är några handskar och vantar. Vad föredrar du? Handskar är kalla tycker jag, Så jag föredrar vantar, alltså tumvantar! Haha dom är så söta också! :$
- 11 Comments Posted in: Vardag








film - jakten på lycka

Jakten på lycka
Jag tittar på världens sorgligaste film nu innan jag ska lägga mig. Den är jätte bra, men man blir tårögd. Den handlar om en pappa och hans son, dom har inga pengar, inget hem och ska försöka klara sig. Man får sig en tankeställare och inser att småsaker som tar för givna ibland kan vara avgörande för de som har det kämpigt i tillvaron. Verkligen värd att se!

- 2 Comments Posted in: Tips








haha jag läntar (a)


Längtar ni till julafton? Det är ju trots allt inte så jätte långt kvar dit. Tycker jag. :) Jag har redan börjat skriva en önskelista, haha. Mamma och pappa tycker det är enkalare då att hitta ngt att köpa. Skriver ni önskelista i år?
- 8 Comments Posted in: Vardag








Grattis moster gunilla

Godmorgon, och vill börja med att säga Grattis! till min moster som fyller år idag. Vi ska åka till henne vid ett. :) Annars ska jag städa mitt rum, jippey. Vad ska ni göra idag?




- 1 Comments Posted in: Vardag








upp och ner

Haha, kul att ni läser min blogg! Puss på er. :*

- 4 Comments Posted in: Vardag








Favorit nagellacks märke?

 

Själv tycker jag HM,s är jätte bra, och ändå billiga. :) Vilken är din favorit? Eller är det något annat märke. Kanske China glaze, Make up store, Viva la diva?

- 1 Comments Posted in: Vardag








l8nyberg


Titta vilka fina ringar från L8nyberg.se! 

Sitter i skolan nu och har rast, börjar snart igen på sista lektionen ÖFA. Sen slutar jag. Skon dag. :D Och ikväll blir det ev bio, med Tess & Renée. Hur har eran dag varit hitills?

- 18 Comments Posted in: Vardag








d a g e n s  b i l d

- 6 Comments Posted in: Vardag








a sweet little princess jumps around and around

Säger godmorgon med den här låten, ni sover säkert. Sitter & åter frukost nu och ska kila till skolan snart. Skulle titta på mitt schema på internet, haha jag är så van att titta på HP1, men nejnej nu har Sanna blivit stor och ska titta på HP2 ;) Haha.. Slutar iaf 13.35 då ska jag och Renée hitta på något.

 

Vad ska ni göra idag? Hoppas verkligen ni har en bra dag och tar hand om varandra. PUSS ♥

- 0 Comments Posted in: Musik








och vinnaren är ..

Nummer 5! Grattis Lisa, du får gästblogga om du vill :) Bara skicka till mig, ha gärna med bild! Hoppas det är okej att jag lånade en bild av dig. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

- 3 Comments Posted in:








Konsten att inspirera

Mary-kate Olsen.

- Vissa har det i blodet.

- 2 Comments Posted in: Inspiration








ingen skola idag

Idag blev den ingen skola för mig var hos tandläkaren och tog bort min tandställning. :) Fan vad skönt att det äntligen är över. Sen åt mamma och jag så hann inte till den sista lektionen heller. Men det känns bra ändå, jag missade inget. :) Eftersom på förta lektionen hade dom bara läst lite, sista lektionen stack alla hem på, haha läraren var på möte ett tag.
Förresten ikväll avslutas veckans blogg tävling, glömde igår (a) Haha så passa på att rösta på någon av dom sju här.
- 2 Comments Posted in: Vardag








var ju i västerås

- 1 Comments Posted in: Vardag








sötan

Är hon nå söt då? :) Lilla Renée.

- 0 Comments Posted in:








Skolan

Sitter i skolan nu, tess är sjuk och renée kommer efter lunch. Så ska äta lunch med lilla sandra idag! Hah det är säkert vidrig mat, men var länge sen jag träffa henne. Eller jag träffa henne 5 sekunder igår när jag försökte lura med henne på kort, men vart inte såå lyckat ;) Haha efter skolan så ska jag nog inte göra så mkt. Vad ska ni göra idag?

- 6 Comments Posted in: Vardag








Hahah måste ses !

 

HAHAHHAHA omg, dom är så sjukt fula men ändå sjukt kul! Vad tycker ni? Den här är nog min favorit hitills av alla deras. Roligaste är ju "Vad vill du då?" och Avatar!

- 7 Comments Posted in: Videoklipp








kom nyss hem/dagens pic

Hejhej alla läsare, kom nyss hem från min moster. :) Jag gick till henne efter jag slutat photoshop lektionen. Haha idag så fick vi ta kort på allt möjligt med system kamera, haha fan vad kul det var! Här är ett kort som jag tog på Renée och Tess, fasst med min mobil!


Den här bilden får också bli dagens bild. Alltså ser ni Renées min? Hon gillar't! HAHAHA

Och förresten idag sa min fotolärare att jag var vacker! Aww haha :')
- 3 Comments Posted in: Vardag








tips; gratisbio

Mångar är nog redan medlem på gratisbio, eftersom det är väldigt omtalat. Men ni som inte är det än, så borde ni ärligt testa! Här får du redan 50 poäng för att du blir medlem och 25 extra för att ni blr medlem via mig. Så du kommer börja med 75 poäng om du blir medlem nu :)

Man får poäng av att bara bli vänner med annat trevlig folk, och att skriva gästboksinlägg till dom. Eller så behöver du bara besöka några hemsidor, och så får du poäng av att bara logga in!


Klicka på bilden bara.
- 3 Comments Posted in: Tips








dom som går vidare är:

I veckans blogg tävling har jag nu lottat ut 7 stycken och vinnarna är:
Glöm inte och rösta på din favorit nu!
Tävlingen avslutas på tisdag kväll och vinnaren får gästblogga! ;)

1. Guevacci.blogg.se


2. Juliaanystrom.blogg.se


3. Andrevstam.blogg.se


4. Hannaomsittliv.blogg.se


5. Lisaaaaaaa.blogg.se



6. Sandraackefjord.blogg.se



7. Elinsofieulander.blogg.se


Tips; skriv på din blogg att dom ska rösta på dig så att alla som följer dig och dina läsare kan rösta på dig! :)


- 22 Comments Posted in:








västerås!

Hejhej, vaknade inte för så länge sen, gick upp tidigare idag för mamma och jag ska ju till västerås! Jag skriver när jag kommer hem, och svarar då på kommentarer. :) Kul att så många vill vara med i veckans blogg tävling. Aja men vi hörs vid 5!

PUSSPUSS ☺♥
- 9 Comments Posted in: Vardag








veckans blogg

 

Kommentera att du är med så får du en lott.

Om ni vill ha två lotter så skriv på din blogg om att du är med och tävlar också! :)

Tävlingen avlutas imorgon kväll, så lottar jag sju stycken som man sedan får rösta ibland, vinnaren får gästblogga!

PUSS SÖTNOSAR, glöm inte lägga till mig på bloglovin' ;)

bloglovin

- 33 Comments Posted in:








Voe, en norsk skit bra blogg !

Hejhej, hur har eran morgon varit? :) Jag har bara suttit vid datorn nu hela morgonen. Vill inte gå ut för det regnar. Men blir gladare när jag tänker på att jag & mami ska till västerås imorgon! Det ska bli kul, har inte köpt något på jätte länge! Tänkte passa på att tipsa om den här bloggen som är en norsk blogg som jag älskar, som faktist var hon som först började md one piece jump in :) Läst hennes blogg flera år ääälskar den! Klicka här så kommer ni till Voe! Så söt är hon också.
- 3 Comments Posted in: Vardag








jag vill shoppa i helgen

- 20 Comments Posted in: Vardag








miss world sweden

Dani vann miss world sweden i går natt :) Snart kommer hon få åka till stora
tävlingen miss world och tävla i Kina. Hon är verkligen jätte fin och jätte lik Angelina Jolie. Här kan ni läsa henns blogg.

- 3 Comments Posted in: Vardag








gossip girl

Gissa vem som ska få vara med i Gossip girl i fjäde säsongen? Hon ska spela sig själv och kommer att uppträda på en av Upper East Sides många glamorösa fester. Det är ROBYN som har fått chansen att vara med i serien! Haha lite stolt faktist (a).

Gossip Girl är tillbaka i Kanal 5 söndagen 10 oktober, och nytt för i år är också att du kommer kunna se avsnitten gratis på kanal5play.se. Vilket är skitbra!

- 0 Comments Posted in: Vardag








haha

Haha han är för kul alltså :') och han liknar jimmy neutron, från en tecknad serie, som är skit smart.

- 3 Comments Posted in: Vardag








pics

- 2 Comments Posted in:








godmorgon

Gick upp kl 7 idag, jag är jätte trött, tror seriöst inte att jag kommer klara av den här dagen. Haha usssch och så ska jag o sandra cykla till skolan idag. Jippey.. haha det är iskallt uta. Aja får väl se hur det blir, vi slutar 13.35.
PUSS
- 0 Comments Posted in: Vardag








Jimmy Choo ♥ UGGS

G I V E  M E !?

Någon frivillig?

- 8 Comments Posted in: Vardag








Måste köpas

 

Måste till västerås i veckan! Bara lilla pappa kan ge mig pengar tidigare (a).

- 2 Comments Posted in: Vardag








Scchnyyggga!

- 9 Comments Posted in: Vardag








uggs - like or dislike?

Nu när vintern kommer och så, så måste man ju självklart ha ett par bekväma vinterskor. Uggs har vart populärt nått år nu, och är jätte sköna enligt mig. Men har inte ett par egna, för tycker egentligen inte om att ha samma sorts kläder och skor som alla andra har, haha. Men det finns ju massa olika sorts uggs, hittade mina absoluuta favoriter i en affär här i Enköping. Men klart som fan att de inte finns i min storlek, 36. Menmen :( Nu till saken: Vad tycker ni om uggs? Ska de vara korta elr långa, stickade elr orginal? Rosa eller bruna? ;o


- 14 Comments Posted in: Vardag








09.06

Jag börjar 10.25 idag och är snart redan klar. Jag ska bara få mitt hår torkat, eftersom jag inte änvänder hårfön så ofta, för det sliter på håret. Så tar det evigheter innan mitt hår torkat. Haha och jag får så ont i nacken för håret blir så kallt när man kommer ut ur duschen.

Idag är det en skän dag bara två lektioner och så blir det hamburgare i skolan idag. Och imorgon är det pannkaka med blåbär tydligen ;o

Glöm inte lägga till mig på bloglovin'.

bloglovin bloglovin
- 0 Comments Posted in: Vardag








internetbutiker

Ja här är alla butiker jag kan kommma på! Kommer ni på någon mera? Då skriver jag till den i listan! Om jag var rik skulle jag köpa allt jag gillade!
Vi ska försöka får så många som möjligt! Jag kanske till och med skrivit någon 2 ggr? :$

1. www.missbella.se
2. www.webshop.kii.se
3. www.modekungen.se
4. www.nelly.com
5. www.bubbleroom.se
6. www.chapnlle.com
7. www.chique.se
8. www.ginatricot.com
9. www.melba.se
10. www.hm.se
11. www.chicy.se
12. www.efashion.se
13. www.facekick.se
14. www.fashioncorner.se
15. www.bikbok.se
16. www.cubus.se
17. www.forever21.se
18. www.ellos.se
19. www.lindex.se
20. www.topstreetwear.com
21. www.asiajam.com
22. www.laredoute.se
23. www.topshop.se
24. www.stylebystars.com
25. www.shopnastgal.com
26. www.novaqueen.se
27. www.somewear.com
28. www.monkiworld.com
- 6 Comments Posted in: Tips








bloggare

Vad tycker jag om alla bloggare och deras bloggar? Här har ni svaret!


Kenza - Världens snyggaste tjej och en super bra blogg.
Kissie - Läser hennes blogg för den är underhållande.
Dessie - Rätt söt och hennes blogg är helt okej, brukar läsa den :)
Paow - Älskar hennes blogg, känns som hon är sig själv och kör sitt eget race! Och hon är så söt!
Hugo Rosas - Oohlalalaa, haha nejdå men tycker om hans utmaningar och att man får rösta för varje vecka.
Isabella (blondinbella) - Kikar in där ibland bara, inte så underhållande enligt mig, men Bella verkar så snäll!
Tyra - Samma här, läser inte den dagligen. Men den är okej.
Foki - Haha hon är så söt och hon blir bara ännu sötare på alla videoklipp när hon ska prata svenska. (a) Och hennes blogg är jätte bra när hon lägger ut alla prylar man inte ens visste fanns.
Falsksanning - Tycker den är bra, kikar in på den nästan varje dag för och se om det kommit in något nytt.

Men sen har jag ju mina favorit bloggar ;) Kanske delar med mig av dom sen.
- 0 Comments Posted in: Vardag








bubbleroom

Hejhej! Förlåt att jag inte skev något igår, men var upptagen med matteplugg, hade prov idag. Det gick bra, eller käändes väldigt bra iallafall. :)

Paow skrev förra veckan tror jag det var att hon var på plåtning och så. Gick in på Bubbleroom nyss och hitta det här!



OHHH vad fredaglänningen är snygg! Men kommer inte köpa den, ingen hit för mig precis och beställa kläder. För det blir alltis så fel och passar inte haha, ganska synd.
Annars tycker jag det var fina bilder! Vad säger ni?;)
- 0 Comments Posted in: Vardag








nackdelen med att vara själv hemma!

Jag berättade ju att jag och min bror och min kompis Sandra bodde själva i helgen. Nackdelen med det är att man oftast äter skitmat och godis hela tiden . Haha känner ni igen er? Iallafall jag. Jag brukar göra det när jag är själv hemma. Men den här gången så tycker jag verkligen att vi var duktga på att laga 'normal' mat. I fredags gjorde vi tacopaj och i lördags blev det pasta carbonara. Och det vart jätte gott:) Jag är nog gansla bra på att laga mat iallafall.. Haha.

Med det säger jag godnatt!
PUSS
- 2 Comments Posted in: Vardag








xitamiz jeffery

 

Haha min hund förr förra sommaren, vad gör han? Bra fråga. ;)

- 1 Comments Posted in: Videoklipp








jag saknar min hund

Nu över helgen har min hund vart hos farmor och farfar för vi skulle vara hemma själva, så det skulle bli enklare för oss. Saknar honom jätte mycket. :D Men tur att han kommer hem om 3-4 tmmar då. Se vad fin han är. Min lilla Jeffery. ♥

- 5 Comments Posted in:








糖果

Igår efter skolan så lagade jag, Sandra och Simon jätte god tacopaj! Muums. Den blev bättre när vi gjorde den än när mamma och pappa gör den haha! Sen på kvällen blev det mys med film och chips med Sandra, vi såg en jätte rolig film som hette Hotell liggaren!

Igår så testade vi det nya tuggummit stimorol shift, det var super coolt när det böt smak, och var jätte god! Smaken var kvar jätte länge, så måste rekommendera den till er :D KÖP DEN. Jag smakade den som skiftar från hallon till mint.



- 2 Comments Posted in: Vardag








parfym tips

Det här är mina absoluta favorit parfymer! :)



Vilka är era favorit parfymer?

- 2 Comments Posted in: Tips








lookbook

 

Fina bilder!

- 2 Comments Posted in: Inspiration








vinnaren är..

.. Rebeccaohlund.blogg.se !! :D
Grattis!!
Du får gästblogga i veckan! Skriv till mig vad du vill ska stå i inlägget ocg ta gärna med en bild :)
- 3 Comments Posted in:








Tårtbakning

Haha Renee och jag var inte bra på att baka tårta.. IDAG, bara idag. Har funderat om ja ens ska lägga ut bild på den haha, den ser vidrig ut. Men den var god, eller ja typ. Vi hade två tårtbottnar med sylt och marsan sås i, för tess tycker inte om grädde och renee ville heslt inte ha chokladpudding och så:) Men seeen haha vi skulle ha rosa smet ovanpå, men fanns inte så vi köpte blå. Den såg ut som en häxtårta. Så vi åkte till affären igen och köpte rosa marsipan överdrag. Men man såg fortfarande igenom haha den såg typ grön ut eller ngt! HÄR HAR NI DEN! tryck för större bild

Innan marsipanen


Efter marsipanen
- 1 Comments Posted in: Vardag








Godmorgon

Först och främst så vill jag gratta mina söta vänner! Sandra och Therese fyller år idag, hoppas ni får världens bästa födelsedag båda två!

Nu blir det frukost, sen blir det att möta Renee på stan så vi kan handla lite saker. Sen blir det tårtbakning!! :D
- 15 Comments Posted in: Vardag








alice

Tvungen och länka den här tjejen! Så sjukt jävla bra! Ursäkta språket, men shit det var verkligen jätte fint och jag brukar lyssna på den låten och den var ju bättre än orginalet. Okej ni som missa idol, en tjej fick chansen att sjunga för bagge och sina vänner i skolan och hon fick såklart guldbiljett. Hon kommer gå långt:) Och jag hoppas ju att en tjej vinner idol i år (a) Tycker inte ni att det är dax för det?

- 12 Comments Posted in: Musik








vidare är

Hej sötnosar, jag skulla lotta sju stycken ju, men det vart åtta, haha jag glömde räkna när ja drog lotterna, så nu vart det en mer! Tryck på bilden för att komma till bloggen! Dom som gått vidare är:

1. rebeccaohlund.blogg.se


2. flinkcarolina.blogg.se


3. ssophiaah.blogg.se


4. ftob.blogg.se


5. sofiaforss.blogg.se


6. saniaclaus.se


7. saranorrhede.blogg.se


8. faakies.blogg.se


Lycka till;) Så nu är det bara rösta. Tips är att skriva det på bloggen, så alla era läsare röstar:)
Den som vinner får gästblogga!

- 12 Comments Posted in:








Styla dina egna converse!

Alltså allihopa borde gå in och göra det här! Jag har hittat en rolig sida där du kan styla dina egna Converse precis hur du vill, i alla olika sortes färger! Själv tycker jag att det är en jätte bra ide som converse själv kommit på. Haha så här snygga blev mina! ;)

 

På tal om skor så hitta ja ett par converse liknande idag på stan, men fanns såklart inte i min storlek. + att dom var jätte billiga i olika utseenden. Har ni samma problem? Jag har storlek 36, vad har ni?

 

 


- 4 Comments Posted in: Vardag








mega stora trosor

Haha titta vad snygga tant trosor jag och sandra hitta på stan ;) Vad tycks? HAHA.





Och så hitta vi den här coola kepsen! Haha sandra är så söt i videon.

- 0 Comments Posted in: Vardag








Musch

Tänkte tipsa om Musch som är ett hundfoder för hundar som är naturlig mat med äkta råvaror! Kolla alla produkterna på Musch.se! Jag skulle vilja tipsa om dessa för att dem gör min hund Jeffery både gladare och piggare! Billigt är det dessutom ;)
 
 
- 11 Comments Posted in: Tips








veckans blogg



Eftersom jag precis börjat blogga igen och vill få tillbaka läsare till bloggen, så tänkte jag börja ha veckans blogg! :) Och därför startar jag en nu! Skriv bara att ni är med och tävlar så lottar jag ut 7 stycken sen får folk rösta, precis som förut!
- 18 Comments Posted in:








vad kommer jag bli när jag blir stor

Fått mess av flera stycken nu som skickat in till 118 800, och frågat "Vad kommer jag bli när jag blir stor?". Och sett det på massa bloggar också.. så jag kunde inte låta bli!

Svar: " Först och främst så kommer du att bli större. (menar dom tjock elle? hah!) I övrigt kommer du att bli en ytterst fab inredningsarkitekt med förkärlek till art deco och minimalism. Du kommer att gifta dig med en konstnär från Williamburg i New York och ni kommer bosätta er längs Panamakanalen för att spendera era sista ljuvliga år med att skapa countrynoise. "

Haha okej hm tror inte att det stämmer alls! Men vem vet ;)
- 1 Comments Posted in: Vardag








tjocktröjor

Nästa månad så måste jag till västerås och köpa tjocktröjor, fö det börjar bli så kallt nu!
Tycker luvtröjor är mycket skönare än stickat. :)

- 0 Comments Posted in: Vardag








pic

- 1 Comments Posted in:








20.00 ikväll

Jag kom just på att ikväll är det idol på tv kl åtta! Vilka ska se det? Dom som sjunger på audition är ju roligast, haha. Och Paows kille Hugo, har ju gjort ngt sånt där uppdrag där han ska vara med där. Kanske ser han i tvrutan ikväll? Hoppas iaf att man får mycket skratt från alla som sjunger så falskt! Haha :D

Eftersom ja börjat blogga igen så kanske ni vill lägga till mig på bloglovin' ? ;)

bloglovin
- 1 Comments Posted in: Vardag








fortfarande sjuk

Hejhej, vaknade nyss och ligger i sängen. Stannar hemma idag med. Tur att vi är lediga imorgon och på torsdag, då kan jag kanske bli ännu friskare innan jag ska till skolan igen. Skriver på mobilen så vet inte hur det kommer bli, hoppas det blir bra. :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








earpiece



åh, tänk om man hade 3900 kr i fickan bara sådär! ;) då skulle jag köpt den. annurlunda men ändå snyggt tycker jag. Kommer från dirtysouthgallery!
- 5 Comments Posted in: Inspiration








paow&hugos låt

Jag såg för ett tag sen att Paow och hugos låt hade kommit ut på deras bloggar. Jag visste vad det skulle vara för låt och jag tycker om den. Och jag tycker den faktist var bra när de sjöng den också, man hör inte hennes röst så bra bara. Här har ni deras cover på Madonnas låt La isla bonita! ;)



- 0 Comments Posted in: Musik








i rymden finns inga känslor

Jag och Sandra var på bio i lördags. I rymden finns inga känslor, är den roligaste filmen som finns. Jag skrattade verkligen hela tiden. Trailen har ni väll redan sett? Men nu får ni se den igen. :D


- 2 Comments Posted in: Vardag








Ska börja blogga igen

Hejhej, nu är min blogg fixad och jag ska börja blogga igen. Men som ni ser så har jag tagit bort allt i arkivet. :)
KRAM
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.