Fashionjoint

MBFW 14 Kollektioner

babyshower jobb mode blogg helg kul
Info: Glossfashion
 
Hej! Idag så fick mamma och jag hem vårat te ifrån Your Tea och har druckit första koppen! Ska försöka klura ut en lunch innan jobbet (13-19.30) och sedan dricka en kopp igen! 3 gånger om dagen! Vill ni att jag ska lägga upp informationen här, alltså hur det går för oss? :)
 
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Highlighter jakt på Make Up Store

highlighter make up store smink
 
När jag var i Kista sist, så gick jag till Åhlens och till Make Up Store delen för att fråga smink experterna om hjälp för en bra highlighter som passade mig. Jag berättade att jag inte använt en förr och ville börja lära mig mer. Då visade dem mig en ögonskugga som passade bra att börja med, för mig - Microshadow Sun Breeze. Sedan en borste som skulle passa bra till, nr 367. Färgen är jätte fin men den är mer skimrig (ja, som en ögonskugga). Denna syns knappast alls efter typ sådär 10 lager. Den skimrar mest. Tycker om den och tror att den kommer att komma till användning men inte som highlighter tyvärr.. Hade nog passat bättre med en klippig. Däremot borsten älskar jag! 
 
Kanske ska gå en 2 dagars intensiv make up kurs i mars med Sandra i Stockholm, om hon inte har mycket i skolan då. Mest för kul och för att lära mig mer! Dem hade ett erbjudande gå 2 betala för 1! (kommer bli 3500kr var) Vem vet denna highlighter kanske jag kan använda bättre efter kursen haha! Amatör Sanna!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








Vinn ett par Nike Air Max

max nike air tävling vinn
Hej allihopa, tänkte att vi skulle fira in det nya året med en tävling för er där ni har chansen att vinna ett par Nike Air max! Det är hemsidan Acceso.se som ger er chansen. För att vara med och tävla så måste ni gilla deras facebook sida och följa mig på bloglovin(om ni redan följer mig där så följ mig på instagram @ffashionjoint)! Tävlingen håller på 1 vecka.
- 25 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Mysig kväll med älskling

Kvällen har spenderats med älskling, eftersom jag ska sova hemma idag (ensamt!) så ville han komma över en stund ändå. Så vi fikade med mamma och pappa och spelade kalaha. Han vann båda gångerna, haha! Nu blir det PH med mamma! Annars så har jag bara vilat idag men känns inte som att jag fått så mycket mer energi. Hur har eran dag varit?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Ellen och söta barn!

Bara jag som fastnar vid såna här videos när jag sitter hemma sjuk?

 
 
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Bomshell girly

Kryper bokstavligt talat i mina fingrar när jag är inne på den här sidan. Varje tjejs dröm att bo i ett hus fylld med dessa påsar och söta saker. Yummie. Min favorit är ving muggen och den ska bli min!
Idag så är jag hemma och är sjuk, har fått mig en dunder förkylning under natten och min hals gör jätte ont. Ska värma mjölk och stoppa i några halstabletter, gör susen och smakar som en godisdrink!
- 1 Comments Posted in: Inspiration








I mina hörlurar - Kygo

22 år j sverige konsert kygo musik norsk spelning
Älskar Kygos remixer, lite feel good music och man blir glad och taggad när man lyssnar på dem! Perfekt en måndag eller hur? Eller perfekt på en strand i Ibiza där alla dansar i bikini! Kygo är en norsk 22 år gammal musik producent. Lyssna på youtube eller gå in på hans Soundcloud. Hoppas han kommer till sverige snart!
 
Älskar tempot och allt! Man blir lugn och taggad på samma gång! Längtar till sommaren ännu mer nu!
- 0 Comments Posted in: Musik








Tankar om jobb

Bara upp och hoppa tidigt för mig idag, jobb 10-19.
 
Vet ni vad jag har tänkt på? Hur hinner folk som jobbar mycket, göra det dem tycker om och ha hobbys på sidan av? Om jag inte hann göra allt jag ville så skulle jag inte vara lycklig, jag menar man lever bara en gång. Ska livet gå ut på att jobba? Jag menar denna månad så har jag jobbat typ 100 timmar, heltid är ju 160 timmar på en månad men bara på denna månad har känt mig super stressad för att hinna allt jag tycker om som att blogga, träna och umgås med min pojkvän. Då vill jag även hinna med och läsa ut min bok och hålla fint efter mig också, hur blir det då när man flyttar hemifrån och ska hinna laga mat på allt också? Shit, cred till er som jobbar heltid och har ett lyckligt liv på sidan av... Jag skulle inte ha ork till något annat och bli deprimerad. Som nu denna månad när jag har jobbat mycket, så är det ända jag längtar till mina lediga dagar, ska det vara så hela livet ut? Jag vill inte leva i en tung dimma för att kunna åka till Maldiverna som pensionär, man ska ju ta vara på hela livet och inte bara jobba. Eller har jag inte rätt? Jag vill inte vara fast i hjulet  som säger att man ska äta-sova-jobba-äta-sova-jobba för att sedan dö. Livet är så mycket mer. Jag skulle vilja jobba 4 dagar i veckan eller ha typ 2 timmar kortare dagar. Kanske 7 - 14/15. Då kan man ju ända leva ett bra liv om man inte är slösaktig med pengar, det ända problemet är att inte så många arbetsgivare accepterar det. Nej jag skulle helst av allt jobba några dagar i veckan på ett vanligt jobb och sedan kanske 2 dagar i veckan jobba med naglar(mitt drömjobb). Vad säger ni om det här? Sen är det ju en annan sak om man verkligen älskar sitt jobb och har sitt drömjobb 7 dagar i veckan och kan leva på det, men vem har det..?
 
Förresten Yourtea - Tiny tea som jag och mamma skulle köpa och testa finns tillgängligt nu på deras hemsida, så ska beställa det idag! Ska bli kul och se om det funkar.
- 0 Comments Posted in: Tankar








TRIANGL Bikini

bikini california coral triangl triangle bra
Min nya favorit i garderoben. Min bikini ifrån TRIANGL, jag beställde färgen California Coral (bilden gör inte färgen rättvis), och storleken S i både över och underdel och den sitter som en smäck, älskar att den är i våtdräkts material! Super fin och precis vad jag förväntade mig. Inte ofta man blir så nöjd när man handlar på nätet. Innan sommaren kommer jag säkert hinna beställa i fler färger, vill ha alla! Allt som allt kostade bikinin + frakten 667 svesnka kronor. Verkligen värt det! Är även sugen på deras coola underkläder med samma nitch.
 

 
- 3 Comments Posted in: Shopping








Hjälp mig?

Jag vill ju jätte gärna byta bloggportal för jag hatar blogg.se just nu. Dem skiter i och svara på mail, dem fular sig med regler och vilka som ska få synas på deras startsida och massa mer jag inte orkar ta upp här. Men om jag flyttar över min blogg till en annan portal så kommer jag inte kunna importera alla mina inlägg! Så jobbigt.. Jag vill ju ta med mig alla mina inlägg till den nya portalen? Jag har haft mail kontakt med dem på Vionno, Fames och Forme. Tycker ni jag ska byta ändå?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Loreal Paris Semifinal Trendsetter 2015

 
 
 
Ni vet ju redan att jag har gått vidare i semifinal i tävlingen Loreal Paris Trendsetter 2015. I denna del av tävlingen skulle man välja ett av dessa teman: rock, glamour, bohemisk eller romantik. Jag valde det sistnämnda. Uppgiften var att tolka temat från topp till tå - smink, naglar, kläder, accessoarer osv. Här ovan visar jag upp min romantiska outfit. Första gången någonsin jag står framför kameran, eller klipper ihop något. Nervöst. (Dock besviken på kvaliten då det är suddigt och min tröja är pastellrosa inte grå/vit.)
 
♥ Romantik för mig är allt ni kan se i videon. Målade läppar och naglar, rodnade kinder, en lätt sminkning. En söt parfym. Färger som rosa, beige, pasteller, röd, lila och ljusbrunt. Lockigt hår och söta smycken. Allt detta får ni se i videon.
 
Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se
- 5 Comments Posted in: Mode








Sommarsaknan

Jag kan inte låta bli och sakna sommaren när jag ser dem här videorna..
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








Drömmar om värme

april drömmarom värme flygtid januari februari juli juni maj mars resa timmar varmt
 
Godmorgon! Precis ätit frukost och testat grannens crosstrainer nere i källaren som hon ställt där för att låta oss låna den. Fyfan vad jobbigt det var! Dessutom var det kokhett där nere så svettades som en gris efteråt! Jag sitter och kollar på resor och drömmer mig bort (vilket jag gjort dem senaste veckorna), jag och Emil har pratat att resa iväg någonstans innan sommaren, när han har sålt huset dem bygger på.. Mitt krav är att det ska vara 30+ och varmt i vattnet, haha härligt va? Men vi får se hur det blir med det, man får ju prioritera och då tror jag lägenhet kommer först! Men dessa 4 resmål över är några av dem jag vill besöka mest!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Fluffy


Idag så har jag gått på stan med Emils mamma och bror. Nu så ska jag till min älskling och äta pulled pork (hahaha vart porn först), så jävla gott! Ikväll ska vi fira Alban som fyller 28! Här ovan ser ni min nya älskade flufftröja och en skrämd Jeffey som inte verkar vilja vara med på bild haha!

- 11 Comments Posted in: Vardag








The Carrie Diaries

jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd serie
 
The Carrie Diaries - Denna serie har jag hört massa bra om men inte själv tittat på. Vill verkligen se den! Den handlar om Sex and The City's Carrie Bradshaw, som ung. Om ni vill se den så kan ni göra det här. Det är många serier som jag vill se nu. Måste se klart The Walking Dead först, sen vill jag verkligen se denna som jag blogga om förr.. och nu denna haha.. Men det är bra att man håller sig sysselsatt när det är vinter och kallt! Mysigt att mysa med en filt och te, tända ljus hemma en söndag! Tycker ni om när jag tipsar om serier och vart man kan se dem?
 
 
- 1 Comments Posted in: Tips








Hanny Jacket

 
Hanny Jacket, 300 kronor ifrån Monki. Världens mysigaste och snyggaste på.
- 0 Comments Posted in: Shopping








Triangl Swimwear

 
Gissa vad jag beställde igår? En Triangl Bikini! Jag beställde den rosa och hoppas den sitter som en smäck, så kan man beställa en till färg. Jag brukar alltid ha otur med storlekar när jag beställer men köpte S i både över och under, jag håller tummarna för den skulle sitta fint på en strand i sommar med en brun kropp. ♥ Vilken färg gillar du mest?
- 4 Comments Posted in: Shopping








Kista shopping dag

Imorse runt 10 bar det av till Kista med min mamma, kusin och moster. Vi hade super kul och det var mysigt att åka och shoppa tillsammans. Jag åt världens godaste Ceasar sallad och till efterätt blev det Frozen Yogurt. Gick och kollade i massa klädbutiker eftersom jag har kanskr 4-5 presentkort som jag fått i julklapp, men hittade ingenting i just dem affärerna.. Typiskt, varför är det alltid så?
 
Hittade i alla fall en tränings tröja/jacka ifrån Adidas, en mysig tjocktröja ifrån Monki som är i ungefär teddytyg ni vet? Sedan så köpte jag en concealer och en sminkborste ifrån Make Up Store (åhlens). Ska visa allt i olika inlägg sen!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Pineapple

ananas inredning
 
Det är dags för ugglan att flyga tillbaka till skogen för i år är det ananasen som ni ska göra plats för. Super snyggt att inreda med! Jag skulle gärna vilja ha den på första bilden!
 
Etsy.com, Artilleriet.se, Mrfredrik.se, Longcoastliving.se, Sista bilden: Oliverbonas.com, Society6.com, Matalan.co.uk, Asda.com, Littlewoods.com, 1stdibs.com, Ktradeaustralia.com, Tremunmi.info, 1stdibs.com. 
 
 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








WAH Nails books

book book nageldesign nagellack nail art naildesign ok wah wah bok
 
Mina förebilder inom naglar har sedan några år tillbaka varit bla tjejerna på WAH Nails som jag även besäkte i London. Dem är så duktiga och gör deras egna grej, nämligen nail art istället för att bara bygga naglar. När jag fick veta att dem hade två böcker så blev jag jätte glad och nu har jag dem i min ägo! Så nu vet ni hur min helgen ska spenderas, haha... #nageltokigtjej. Längtar så tills jag ska gå min nagelterapeut utbildning!
 
- 1 Comments Posted in: Shopping








Tobi.com

Nu ska jag dela med mig av min absoluta favorit sida vad gäller kläder. Det är sjukt bra priser, och på det så får man 50% på hela beställningen! Om jag skulle köpa mina 3 favortier på bilden så skulle det kosta mig 429 kronor :) hur bra?
 
Fick mitt schema inför hela januari på Ica, förr hade jag 3 dagar i veckan och det var jag faktiskt nöjd med då kunde jag lägga mer tid på bloggen. Förstår inte folk som hinner blogga och jobba? haha. Men nu har jag fått tider nästan varje dag denna månad, vet inte om det är kul eller jobbigt.. Men på Onsdag så ska jag, mamma, Gunilla och höggravida Alexandra åka till Kista och shoppa!
- 5 Comments Posted in: Mode








Essies nya kollektion

essie kollektion nagellack
Här är Essie's nyaste kollektion, 2an skulle jag vilja köpa! Vilket lack skulle du vilja prova?
 
 
 
1. On a silver platter
Violett och blått holografiskt glitter och antiksilver som ger en djärv kontrast till detta pärlemorskimrande guld lack.
 
2. Peak of chic
Att bestiga toppen inom mode och frysa dina välskötta tillgångar i detta alpina vita holografiska lack med isande kristall blixtar i en färgglad blandning.
 
3. Belugaria
Detta rika och utsmyckade kolsvarta nagellack är spetsat med mycket struktur och matt glitter med blixtar likt en holografisk regnbåge.
 
4. Hors d'oeuvres
Ingenting säger glitter och lyx lika mycket som detta underbara hopkok av platina guld med en touch av skimrande silverglitter.
 
5. Lots of lux
Hög kvalitet och perfekt i konsten att ta manikyr till sin maxgräns i detta skimrande blå lapis lazuli lack med en snygg matt finish.
 
6. Ignite the night
Det blinkande ljuset från detta gnistrande hematit nagellack ger en superfin matt finish och finns i lågorna av passion för lyxigt mode.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








30 grader +

 
Idag tog jag en välförtjänt sovmorgon och har nu precis kommit ut ur duschen. Jag ska jobba idag 14-21.15 så jag har gjort ett tidsinställt inlägg till er. Vet ni att här om kvällen så fick jag sådan lust att åka utomlands så jag och Emil satt och kollade på resor, men dem enda ställerna det är varmt på just nu ligger ju sådär minst 10 timmar bort. Ni vet inte ett ställe där det är 30+ nu som inte ligger sådär super långt bort? 
- 0 Comments Posted in: Vardag








TOMORROW för Lindex

TOMORROW emma lindqvist kollektion lindex modestudent

När Fashion Week ägde rum i Stockholm tidigare i år så utsågs designern Emma Lindqvist till vinnare för bästa designidé och kollektion i Lindex tävling för nya designers. Priset var att designa en kollektion för Lindex samt 50 000 SEK i prispengar. Emma är masterstudent i modedesign vid Textilhögskolan i Borås, en utbildning som Lindex sponsrar, och hon är den första att erhålla detta pris.

 

”Det känns jättekul att få möjlighet att göra det här tillsammans med Lindex. Det har varit en intensiv och lärorik höst, vi har utvecklat ett par plagg ur min examenskollektion och anpassat dem för produktion med allt vad det innebär. Det är såklart stor skillnad att få resa till fabrikerna i Turkiet och se den färdiga kollektionen när man är van vid att göra allting själv för hand och resultatet blev fantastiskt fint”, säger Emma Lindqvist.

 

Kollektionen TOMORROW by Emma Lindqvist består av 10 plagg med olika tryck som varierar ifrån färgglada pixelmönster till mer grafiska, svart vita motiv. Utgångspunkten är screenprint och hur motiv kan byggas genom att olika färger trycks på transparanta lager. När de olika lagren rör sig ovanpå varandra får man ett tredimensionellt djup. TOMORROW kommer att säljas på lindex.com fr.o.m. den 27 januari samt i utvalda butiker i Sverige, Norge och Finland fr.o.m. den 29 januari.

 

 

 

- 1 Comments Posted in: Mode








The Wildfox Lagoon

2014 wildfox
Wildfox har nu släppt deras kollektion The Wildfox Lagoon som är kläder införvåren 2014. Jag älskar Wildfox och vill ha allt i deras sortiment i min garderob. Man tröttnar nog aldrig på deras kläder. Dem gör så vackra kläder i allt ifrån pastell färger till alla regnbågensfärger, med blommor och en barnslig edge. När man ser bilderna så drömmer man sig bort eller hur? Att det var du som var i det där paradis landet.
 
Här kan ni se alla bilder. Förutom på deras hemsida så finner du deras kläder på Asos och Shopbop.
 
 
- 4 Comments Posted in: Mode








Favoriten Sealoe

 
Innan jul hittade jag en ny favoritsida, jag vill ha allt därifrån! Sidan heter Sealoe och där kan du hitta unika texttavlor, take away muggar och iphoneskal för fashionistan. Jag vill beställa nu, men känns som jag vill vänta till min framtida lägenhet men det känns så långt borta även om det är ett löfte att det ska bli i år. Kanske köper något till rummet, men då måste jag nog fixa någon hylla som ovan där jag kan ha den. Kan dock inte bestämma mig vilken som är min favorit av alla tavlor! Vilken är eran?
 
Ägaren av sida är modebloggaren Madde som jag även brukar följa slaviskt på bloggen, kika in där! Super söt tjej!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Snacktime Berry Boost

berry boost bär mellanmål nyttigt renee snacks voltaire
 
Ni vet när man sitter och kollar tv på kvällen och sötsuget brukar komma fram men man vill inte vräka i sig massa onyttigheter? Eller efter man har tränat och vill ha energi så passar det här perfekts som träningsbelöning och mellanmål. Då måste jag tipsa om Renée Voltaires Berry Boost. Först kommer du lockas av de söta förpackningarna och sedan av innehållet. (haha låter som en reklam, men jag är seriös) Den finns i apelsin och blåbär smak. Min favorit är blåbär som verkligen är godare än godis. Det är såklart lite socker i dessa men mycket nyttigare.
- 4 Comments Posted in: Tips








Orphan black serie tips

Igår när jag och Emil satt och skulle ladda ner den senaste säsongen av The Walking Dead så satt vi och kikade efter någon ny serie att följa sen. Så hittade vi en ny serie, Orphan Black, som verkar jätte bra, spännande och väldigt annorlunda. Efter att bara ha sett trailern så fastnade jag! Det finns ute två avsnitt här, för er som vill börja kolla direkt!
 
Jag tycker inte om att kolla hela trailar, för jag tycker det avslöjar för mycket, så mitt tips är att kolla halva om ni vill se serien!
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Your tea - Tiny Tea

detox platt mage slank te tea tiny tiny tea your tea

Har ni hört talas om Your tea/Tiny tea? Det är te för olika användningsområden, tex Her Tea är ett te man kan dricka som kvinna för att ta ort humörsvängningar, dålig hy och uppblåsthet. Det finns även te för män och massa mer.. Men nu tänkte jag berätta om deras te Tiny Tea som har blivit super känt och ombloggad på jätte kort tid, som har en sorts detox-effekt.

 

Du ska dricka tet 3 gånger per dag före eller efter en måltid. Det ska då rensa ut slamprodukter, vattensamlingar, ser till att man lätt förbränner fett och att celuliter försvinner. Om man googlar på detta så kommer det upp många olika bilder där tet har hjälpt folk att bli av med deras lilla muffintop på magen och bli slankare. Självklart blir jag jätte sugen på att testa det. Inte bara för att bli slankare om magen utan för att det även renar kroppen och ger energi. Ska jag beställa 14 dagars paket och testa? Mäta innan och efter osv tillsammans med mamma? (ifs så gymmar ju vi, så man kan ju inte säkert veta att det är ifrån tet)

- 3 Comments Posted in: Skönhet








Tankar om bloggen

 
Är det bara jag som märkt att jag bloggar mindre nu för tiden än förr? Jag vill bara förklara att det har att göra med att jag har precis fått jobb på ica och jag måste tacka ja till alla timmar jag kan få där, och då har jag lagt bloggen lite åt sidan dem senaste veckorna för att hinna vila i mellan åt. Men vänta bara tills jag kommit in i det här så ska ni se att bloggen kommer bli på topp igen och jag kommer lägga mycket mer tid på den och det ska bli 2-3 inlägg per dag istället för 1. Ska ju även byta till en annan bloggportal så snabbt jag hittat någon som passat mig av dessa 3, har mailat dem för att fråga lite saker angående hur det blir med domän och design osv!
 
Idag har jag tränat med mamma och nu ska jag ner till pojkvännens familj för att äta! Puss
 
- 1 Comments Posted in: Skönhet








MBMJ

Marc By Marc Jacobs har på senaste tiden verkligen levererat massa snygga iphoneskal! Älskar att smycka min iphone med nya skal, det blir ju också som en accessoar! Vill verkligen köpa skalet till vänster, men det får nog vänta. Har köpt många julklappar till mig dem sensate dagarna, hehe och dyra sådna ,så när det kommer på posten!
- 3 Comments Posted in: Mode








Frisören igen..


Sitter hos frisören igen. Var ju här på nyårsafton för att slinga, som vanligt. Men hon la sedan en toning som gjorde att slingorna inte alls syntes typ, bara i luggen. Alltså plus minus noll, om inte mörkare? (Kolla på bilden några inlägg ner när det är lockat) Ville ha slingat som sist så nu får dom göra om.. Plus att jag ska klippa mig, för det hann dem inte sist. Bra service? 
- 1 Comments Posted in: Vardag








2013 i bilder


 

- 0 Comments Posted in: Videoklipp








H&M Athletic

 
Har ni sett att H&M har fått in sjukt snygga träningskläder? Jag funderar på köpa denna tränings bh, då jag inte har någon. Använder bara en vanlig vilket inte är så skönt. I så fall blir det nog den första på bilden! Vill även köpa en ny tränings topp! Men det vill jag inte köpa ifrån H&M då kvaliten inte var så bra på tightsen så då vill jag hellre köpa en ifrån Nike, som mina tränings tights.
- 3 Comments Posted in: Vardag








1 Januari

 
Godkväll! Jag sitter och ska nu kolla på film med mamma och pappa, vi ska se på The stig-helmer Story, den verkar super rolig. Idag har jag sovit till klockan 1 och det var super skönt. Efter en god frukost så åkte jag hem och tog en promenad med Jeffery. Hade super roligt igår och hoppas ni också hade det! Hur ska ni starta året 2014? Imorgon ska jag jobba och träna. Förhoppningsvis börja maila olika bloggportaler, har tre olika jag ska välja mellan! 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.