Fashionjoint

a night out

Party Party
1 / 2 / 3
 
4 / 5 / 6
 
Nu när det fortfarande är kallt ute så tycker jag personligen att den snyggaste att ha på sig på en ute kväll är en snygg kort topp i någon diskret färg, med höga byxor till och klackar. Här är lite kollage på snygga alternativ för partykvällen. Hu snygg modell är det inte på dem blå byxorna? Funderar på att beställa hem och fräga svarta, jag använder ju typ bara svarta byxor då det passar till allt. 
 
Tog även med denna nyinkomna klänning på Nelly, som kan vara en av dem snyggaste någonsin. Kolla in materialet, midjan, detaljerna och rumpan på den! 
- 2 Comments Posted in: Mode








enkel smoothie

Bästa starten på dagen
Nu ska jag åka ner till gymmet snart, trots min extrema träningsvärk från igår då jag körde några varv 7 minutes workout här hemma. Emil säger att jag måste börja stretcha, jag gör aldrig det. Gör ni det? Är det dåligt? I alla fall jag har precis gjort denna goda smoothie som brukar bli väldigt omtyckt bland mina vänner om jag får säga det själv hehe. Antar att receptet är väldigt standard? Men såhär brukar jag göra:
 
- Ha i en näve frysta bär/frukt, blanda lite som du vill. I denna hade jag hallon och blåbär, men även kiwi eller mango är en favorit. Såå gott. Om du inte har i bär som är frysta så ha i någon isbit. Ha sedan i en halv banan för varje potion. Ha i yoghurt och lite mjölk / eller a-fil och någon sked kvarg för lite nyttigare alternativ.
 
Denna toppade jag med banan bitar och lite musli.
- 3 Comments Posted in: Vardag








Fast car remix - Jonas Blue

 
Längtar till Aruba när jag hör denna! Denna låt betyder så mycket för mig då jag alltid lyssnar på den när jag varit ledsen. Känns bra att höra en gladare version av den, och jag älskar den lika mycket som orginalet. Har ni tips på bra ny musik?
 
Idag blev det som sagt Västerås med mamma och jag fick mina ögonbryn fixade på HeadSpot, köpte sen lite smink till ögonbrynen från Anastasia. Blev en snabb cesarsallad där innan vi åkte hem. Så man kan säga att dagens tema var ögonbryn och dagen får 5/5 brows, hehe.. Nu har jag bakat chokladbollar och hälsat på en liten devon rex kattunge som Emils kompis köpt, sötaste rasen någonsin! Jag vill kidnappa den, men får nöja mig med att vara kattvakt någon gång!
- 2 Comments Posted in: Musik








inredningsfavoriter

Jag älskar inredning
1. Kuddar / 2. Äggkopp / 3. Karaff / 4. Ram / 5. Bricka / 6. Vas / 7. Handduk / 8. Kosta boda glas / 9. Matta
 
Förutom bikinis på hjärnan så finns det så mycket inredning jag suktar efter nu. Jag vill helst av allt hitta en drömmig lägenhet nu som är ett rum större och med mer utrymme. Så vill jag inreda allt ifrån grunden. I kollaget ovan så är mattan och kosta boda glaset favoriter. Även kuddarna är såå fina (trodde den gråa kudden var rosa tills nyss, hade vart så fin i den rosa nyansen jag trodde det var haha.. blev lite besviken sen när det stod grå)
- 1 Comments Posted in: Inredning








sovmorgon deluxe

Kolla in vilket fint kakel det var på denna toa, dör vad snyggt!
 
Godmorgon! Idag hade jag som sagt sovmorgon och vaknade av att min chef ringde och pratade om massa som jag inte förstod i typ fem minuter. Han hade ringt fel Sanna, haha belv så paff och helt förvirrad, fattade verkligen ingenting. Trodde jag hade missat något viktigt. Puuh!
 
Nu har jag precis klätt på mig och tänkte ta mig en promenad ner till stan och gå till en blomsterbutik som jag har presentkort på! Känns skönt att inte ha några planer för dagen. Tänkte även fråga mamma vad hon ska göra imorgon, om hon vill åka till Västerås och kolla in lite sommarplagg till Aruba! Hoppas på ett ja!
- 1 Comments Posted in: Vardag








Josefine Ekström x NA-KD

Nude, vitt och rostfärgat
En jätte härlig tjej vid namn Josefine Ekström vars blogg jag följer har fått chansen att släppa en kollektion ihop med nystartade NA-KD. Som är startat av Nelly.se grundaren, och kommer säkert slå igenom lika stort! Nu har hon iaf delat några sneak peaks på några av plaggen. Den släpps om någon vecka, i mitten på februari och jag hoppas jag hinner få se alla plagg innan jag åker till Aruba. Hennes smak på kläder är verkligen on top och hon har ett öga för dem senaste trenderna. Ihh längtar!
 
Håller på att slockna framför datorn nu så ska lägga mig och sova. Imorgon blir det sovmorgon då jag inte ska jobba, skööönt!
- 0 Comments Posted in: Tips








adidas yeezy boost

Need these in my life 4 real
 
Alltså maa gad, dessa skorna. Jag måste införskaffa dessa. Kanye West kan det där med sneakers. Dem är till och med snyggare än Rihannas samarbete med Puma måste jag säga. Den 14 februari, samma dag som jag och Emil reser till Aruba så kommer det släppas sex nya färger. Kan tänka mig att den rosa släpps då (kärlekens färg ju). Men annars älskar jag verkligen alla färger och beslutsångesten är redan framme. Tänk om dem nya färgerna också är as snygga?
 
 
Kommer göra allt i min makt för att få hem ett par av dessa. Här bär Gigi Hadid och Kylie Jenner upp skorna. Googla för att se fler outfits med dem. Riktigt snyggt!
 
- 2 Comments Posted in: Mode








anastasia - cream contour

Framhäv dina käkben och gör din näsa smalare
Finns i fair, light eller medium.
 
Ni vet ju hur mycket jag pratat om Anastasia i puderform som jag älskar så mycket, som jag använt på bilden ovan. Nu funderar jag på att köpa deras contour kit men i krämform. Den är helt annorlunda att arbeta med och det är därför jag vill testa den. När man ser klipp på tex instagram så är det ju alltid kräm dem använder för att få den extrema effekten, ala Kim Kardashian. Minuset med denna är att färgerna är i varma toner (bronzer effekt typ) och kalla/gråa passar mig bättre. Plus att man kanske inte vill se så täckande sminkad ut till vardags. Därför är pudret perfekt för mig, men det vore ändå kul att testa denna. Och denna har fått högsta betyg på pigmenten.
 
Vad tycker ni ska jag köpa den eller inte? Kostar 695 kr.
- 6 Comments Posted in: Skönhet








måndagspepp på en lördag

Följ dina drömmar och våga satsa
Lyssna på MÅNDAGSPEPP här
 
Detta är den enda podden jag fastnat för och längtar efter varje vecka. Underbara och inspirerande Hanna och Ellinore sätter ord på alla mina tankar som jag så ofta själv går och tänker på. Dem pratar om allt ifrån förhållande, pengar, deras egna vardag och berättelser från deras liv, framtiden/livet, hur dem tänker kring jobb, sex/killar, resa jorden runt, attraktoinslagen som jag tror på, vänskap och jaaa.. allt!
 
Om ni inte har lyssnat på den ännu så gör det!
- 1 Comments Posted in: Vardag








black lace up x 2

All tied up med snörning
Lace up body - Dem guldiga detaljerna är jätte fina och materialet känns lyxigt.
 
 
Lace up tröja - Passar så bra till vardags och fest.

Älskar dessa tröjor med lace up, man känner sig så festlig. Jag testat många olika bla på Gina och Bikbok, men dem har haft jätte dålig passform. Dessa från Nelly sitter som en smäck och är så snygga på, jag kunde inte bli nöjdare! Mina absoluta favoriter i garderoben just nu. Den vanliga tröjan har jag redan invigt och hade på mig på ett 30 år kalas förra helgen. Under dem så har jag min spets bh ifrån monki, som knappast syns mellan uringningen.
- 0 Comments Posted in: Shopping








billigt på ebay

Finns så mycket att fynda på Ebay
Organizer läppstift / Organizer läppennor / Iphone skal / Sminkborstar
- 0 Comments Posted in: Mode








just ordered - monday swimwear

The Brazilian style Palma bottom doing its thang
Palma bikini är med på dem flesta bilderna ovan
 
Beställde nyss denna perfekta lilla svarta bikini ifrån Monday SwimwearKan man hitta en mer perfekt? Nej, jag tror faktiskt inte det. Kolla underdelen vad snyggt med brazilian style och dem smala banden på överdelen. Den kostade skjortan, men dem bra sakerna som att man kan ha den livet ut och jag kommer inte tröttna då den är svart och att den är i bästa kavlite, överväger faktiskt priset. Plus att jag älskar triangle bikinis. (Ja jag försöker övertyga mig själv lite att det var OK att shoppa en bikini över 1000kr..)
 
Monday Swimwear drivs av Natasha Oakley and Devin Brugman, vi brukar se dem på instagram i dem mest underbara miljöerna, tjänar pengar på att leva i en bikni. Bokstavligt talat. Deras bikinibilder blev början på en karriär som idag gör det möjligt för dem att åka till lyxdestinationer världen över. Drömmen typ, speciellt för en bikini addict som mig. Deras egna badklädesmärke lyder under filosofin "If your'e in a bikini on a monday you're having a good day". Och precis det kommer ju jag göra om 3 veckor.. Längtar!
- 1 Comments Posted in: Mode








adidas originals fashion

Sportigt mode och stella mccartney
1. Tröja / 2. Yogamatta / 3. Sneakers / 4. Sneakers / 5. Sport topp / 6. Adidas strumpor
 
Adidas har så stort utbud på deras kläder. Det är inte längre bara kläder man har till träningen utan till vardags också. Tycker dem helvita sneakerserna ovan är så snygga och jag är väldigt sugen på att klicka hem dem. Tjocktröjan är även den helt i min smak.
 
Vet ni? På tal om träning, i förrgår när jag skulle träna så mådde jag så illa, så promenerade bara tjugo minuter eller så innan ja åkte hem igen. Hinner bara vila i soffan ett tag innan jag måste springa in på toan. Tror ni inte att jag blivit smittad med vinterkräksjukan? Idag kan jag äta och dricka iaf och känner mig piggare allmänt, men igår så var jag så törstig att hela min läppar typ torkade ut och jag fick feber också. Inget fick stanna kvar i magen..
- 1 Comments Posted in: Mode








Eyebrows on fleek

Eyebrow game strong
Mitt liv kretsar typ runt dessa flawless ögonbryn. Hah nej men på riktigt, kan ju vara det snyggaste någonsin genom alla tider sminkväg (+countoring tekniken). Mina ögonbryn är mer runda i början och det är så svårt att få till formen själv i början, jag måste åka till Rapide några veckor för att få upp en bra bas typ hehe. Men åh vad jag vill ha dessa bryn!
- 0 Comments Posted in: Mode








ari by ariana grande

Tips på parfym
 
Det var inte längesen som Ariana Grande släppte sin parfym här i Sverige. Har ni hunnit lukta på den? Den luktar väldigt sött och jag tycker om doften väldigt mycket, fast jag har även mina favoriter här hemma som jag gillar mer. Men kan säga att flaskan på denna är den finaste jag sett haha. Såg att den fanns både på vanlig och på roller. Smidigt att ha i väskan eller att ge bort! :)
 
Toppnoter: Krispigt päron, Rosa grapefrukt, Saftiga hallon
Hjärtanoter: Liljekonvalj, Rosenknoppar, Orkidé
Basnoter: Marshmellow, Krämig mysk, Ljust trä
- 0 Comments Posted in: Mode








vagabond grace klackar

Nytt i skohyllan
 
Nya vinterskor ifrån Vagabond / Finns här på Nelly.se
 
Dessa köpte jag runt jul när jag desperat letade efter ett par lite snyggare vinterskor i Västerås. Jag tycker vinterskor oftast är klumpiga och inte så moderiktiga. Men dessa var verkligen ett kap, dem var på rea för 600 kr (ord. 900)! Och jag som annars inte äger så många klackskor pga av jag tycker platta skor är skönare, tyckte dessa var jätte sköna. Dem är såå snygga på och jag älskar dem!
 
Hörrni, visst är min nya softbox bra? Så ljusare bilder. Man kan inte tro att jag tagit dessa nu kl 21, i ett kolmörkt vardagsrum! 
- 0 Comments Posted in: Mode








äntligen ny design!

Queen Z levererar acoustic
 
Åhh ÄNTLIGEN, har ni sett!? Visst blev det fint med lite förändring? Jag är så nöjd med designen! Vitt/fräscht och finare typsnitt. Vad tycker ni? Tycker om förändringar på bloggen, har även beställt en studiolampa som jag ska hämta ut i veckan, så jag kan ta ljusare bilder till bloggen, kommer underlätta nu när det är så mörkt ute. Kvaliten på bilderna kommer bli mycket bättre. Känns tråkigt att bara kunna ta bilder till bloggen på tex helger när man är hemma mitt på dagen. :) Ser ni även att jag gjort blogginläggen en aning smalare? Vart så bra, då kan jag även använda mg av stående bilder (blogg-ilandsproblem heh..) tidigare så tog dem upp hela bloggen då, såg inte alls snyggt ut.
- 0 Comments Posted in: Vardag








5 outfits från röda mattan

vackra kändisar, galaklänningar, golden globe awards 2K16
 
Jag satt ihop min egen topp 5 på galaklänningar från Golden globe awards som ägde rum i natt. Två vackra svenska skådespelare finns med på min lista - både storfavoriten Alicia Vikander och Malin Åkerman. Visst hade dem fina klänningar? Alicia var nominerad i två kategorier men vann dessvärre inget, men för mig har hon vart en favorit skådespelare sedan Andra avenyn gick på tv och filmen Kronjuvelerna släppes. Någon som sett det? Min nummer 1 på listan Rosie (VS modell) hade helt klart den vackraste klänningen av alla och bar upp den så snyggt. Se fler outfits här.
 
Någon som sett The danish girl eller Ex machina med Alicia? Måste göras för min del! Finns ingen bättre skådespelare.
- 1 Comments Posted in: Mode








beauty / sminktips

läppar, ögonbryn, naglar och fransar
1. Mary kay läppenna / 2. Lindex läppenna (favorit!!) / 3. Anastasia dip brow pomade / 4. Brow brush / 5. OPI nagellack / 6. H&M nagellack / 6. Sweed lashes / 8. Masterpiece mascara
 
Idag har jag och Emil mest legat i soffan, kollat serie och beställt kebab. Väldigt ovanligt för att vara mig, man får typ dåligt samvete, bara jag som får det? Inte för att man slappar utan för att man inte gör något vettigt typ, haha.. Så nu har jag även hunnit gymma också :) Ska göra en fruktsallad, kolla lite bloggar innan jag lägger mig! Hoppas ni haft en fin helg.
- 0 Comments Posted in: Skönhet








5 inkommande plagg till H&M

snart på ett H&M nära dig
 
Ett. Det här är en klänning ur kollektionen Conscious Exclusive 2016 och kommer i April. Så vacker. / Två. To-die-for snygg klänning. För ynka 199 kronor(!!) blir den din. / Tre. Annorlunda vardagsskor med en liten omlott snurr på, 349 kr. Fin till bruna ben kan jag tänka mig. / Fyra. Denna kjol med utskuret avslut på ena sidan blir din för 499 kr. / Fem. Dör vad snygg baddräkt, jag vill ha med den till Aruba!! 299 kr.
 
Oh, H&M nyheter är lika spännande att bläddra igenom varje gång. Alla plagg ovan förutom klänningen kommer redan nu i Januari. Jag själv ska sikta in mig på baddräkten online! Men även kjolen och klänningen om jag ser dem i butik.
- 0 Comments Posted in: Mode








hunkemöller - sylvie sport collection

träningskläder inför 2K16
 
Hunkemöller har i veckan släppt en sport kollektion i samarbete med modellen Sylvie Meis. Allt är verkligen jätte fint. Jag är sugen på att klicka hem typ allt.. men mest en sportbh och yogamattan. Men kanske enklare att kolla på allt i butik och testa. Testade faktiskt ena sport bhn tidigare i veckan, den som liknar en vanlig, men den satt inte alls bra på mig. Resten hade inte kommit in då! Visst är allt fint? Jag är så svag för just sportkläder, och dessa var väldigt feminina men ändå sportiga. Vad tycker ni?
 
Fick förresten jätte bra hjälp av personalen där att välja ut en perfekt (då menar jag verkligen perfekt) bh och rätt storlek. Tips om ni har vägarna förbi där! :)
- 0 Comments Posted in: Inspiration








favoriter ifrån sminkväskan

nyw bonderstick, anastasia contouring kit, gerard cosmetics osv
 
Här är lite nytt och gammalt ifrån min sminkväska och mina absoluta favoriter:
 
1. Max Factor - Finaste ögonskuggan savage rose - Den här köpte jag på en H&M rea för några veckor sedan, i en låda framme vid kassan, för kanske femton kronor? Nu ångrar jag att jag inte köpte fler. Den är i så fin nyans, och passar både till vardags och fest.
 
2. Gerard Cosmetic - Läppstift underground - Jag älskar den här och använder den nästan varje dag tillsammans med min favorit läppenna ifrån lindex (som jag tyvärr glömde ta med på bilden). Stor favorit bland många och även hos mig. Måste snart köpa en till då den börjar ta slut. :) Köp denna om du vill ha en annorlunda men super fin färg på läpparna. 
 
3. Anastasia contouring kit - Lätt att arbeta med och få till countoring och highlighter med. Direkt efter första användning så blev jag kär i denna. Pigmenten är jätte bra och jag känner mig som ett proffs när jag använder denna, för reslutatet bli så bra. (Ett tips första gången är att googla en bild för att veta vart du ska lägga det ljusa vs det mörka.) Är även så sugen på att köpa Kan Von D's variant, som fått ännu bättre betyg. 
 
4. The Traceless Hair Ring - Köpte dessa för två veckor sedan bara, men har faktiskt redan slängt nästan alla mina vanliga toffsar. Dessa är så mycket bättre och sliter inte det minsta på håret. Men det allra bästa är nog att dem inte åker ut håret det minsta utna sitter på plats hela dagen, hur mycker man än rör sig. Perfekt på gymmet!
 
5. The Balm - Highlighter - Den ultimata glowboosten och den mest omtalade! Denna använder jag på tex kindbenen, under ögonbrynet och ovanför läppen. Den lyser upp ansiktet så bra och hela sminkningen får ett lyft när man använder denna. Känns som den kommer räcka en livstil då man bara behöver använder så lite av den vid sminkningen. 
 
6. NYX Countoring stick - Denna är det nyaste tillskottet och som ni ser så är det som en en produkt, med två i en. Ett ljus stick och ett mörkt stick, som man ska använda för att highlighta och countora. Färgerna är jätte fina. Men första gången jag testade den så gick det inte alls att fade;a ut den, med bara borste, därför köpte jag spongen (lite fuktig) och då gick det lättare. Den är inte lika enkel som Anastasia pudret och effekten är inte densamma och inte lika lätt att använda, man behöver dutta mycket och göra fler lager. Men jag gillar den ändå och får träna mer! 
 
7. MUS - Cover all mix - Om jag skulle välja en produkt att leva med resten av livet skulle jag välja denna. Den täcker jätte bra och jag älskar att det är tre olika nyanser så man kan använda den på olika delar i i ansiktet. Det finns inget man inte kan täcka med denna. Gul neutraliserar röda partier, tex blodkärl och blemmor. Orange neutraliserar blåa, tex under ögonen. Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas. Den här borde alla ha i sin sminkväska.
 
8. Gerard Cosmetic hydra matte lipstic - invasion och serenity - Är du ute efter ett matt läppstift? KÖP DENNA! Såå himla bra, när man applicerar dem så är dem blanka, men sen torkar dem på någon sekund och sitter hela dagen, om inte längre, man får verkligen tvätta bort den på kvällen. Färgerna är så fina och bättre kvalite än så här på pigment får man inte. Stora favoriter!
 
9. Real Techniques Sponge - Denna önskade jag mig i julklapp och behövdes i min sminkväska som annars bara bestod av tusen olika borstar. Jätte bra att den är runt/spetsig och platt. Denna passar bra till alla "blöta" produkter som tex cover all mix och nyx stick:et.
 
- 1 Comments Posted in: Skönhet








im going to aruba

aruba here we come, salty hair, coconut oil, big waves and hot sun
 
 
Nu har vi äntligen bokat en resa, och det blev till Karibien igen - Aruba! Vi har varit 100% säkra att vi vill åka tillbaka till paradiset igen efter Bahamas. Men att välja mellan alla dessa underbara platser har tagit många timmars research kan jag lova. Vi har velat mest mellan Aruba, St Martin och Dominica (inte dominikanska som vissa tror). Men Aruba verkar passa oss perfekt. Checklistan i år ser ut som nästan varje år hehe: (följ denna och ni kommer inte ångra er hah)
 
1. Turkost transperant vatten och vita stränder med palmer √
2. Varmaste klimatet man kan tänka sig på land och i vatten √
3. Bo vid stranden (+hotellet måste ha pool) √
4. Mycket saker att göra + aktiviteter utöver det vanliga, utanför hotellet √
5. Underbart snorklingvatten √
5. God mat och stort utbud på restauranger i närheten av där ni bor √
6. Bästa tänkbara sällskapet √
7. Bra shopping i stan √
8. Du ska kunna promenera ensam på kvällen utan att känna dig otrygg √
 
Jag är så taggad och det ska bli skönt att komma bort och lämna det tråkiga vardagslivet för 15 dagar. Vi åker på alla hjärtans dag med "bara" 10 h direkt flyg. När vi flög till Thailand och Bahamas så var vi vakna över ett dygn med massa byten mm, så det blir så skönt. Det här är typ mitt livs mening, på riktigt.
- 2 Comments Posted in: Aruba 2016








richmond & finch - green marble

nu är det finaste marmor skalet mitt
 
 
Jag har glömt visa er mitt fina skal som jag vann innan jul! Jag är så glad att jag valde den gröna marmorn istället för den vita. Visst är den snygg? Jag har fått så mycket komplimanger för det här skalet så det är sjukt, haha. Tänk att allt sitter i detaljerna, utan logan i guld så hade skalet bara varit en i mängden eller hur? Super kvalité, så den känns lyxig och den kommer få pryda min mobil i all evighet!
- 5 Comments Posted in: Inspiration








happy new year

puss vid 12-slaget, året som gått och 1 nyårslöfte
Mitt 2015 i bilder från instagram @fashionjoint
 
Gott nytt år på er! Jag hoppas ni hade ett underbart slut på 2015! Det hade jag. Vi åt god middag med Emils familj för att sedan gå över till grannen för lite drinkar. Det var super trevligt och jag fick återigen pussa den mest underbara människa som finns i mitt liv vid 12-slaget.
 
Har ni något nyårsläfte inför 2016? Jag har bara ett nyårslöfte - jag ska ta vara mer på nuet. Det kanske låter konstigt. Men jag är en expert på att se framåt i tiden och aldrig leva i nuet. Det spelar ingen roll om det är mitt i veckan och jag bara längtar efter helgen eller ligger på stranden på Bahamas och redan tänker på vart vi ska resa nästa gång. Det kommer göra mig nytta och jag kommer göra allt för att bli positivare och njuta av stunden mer :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.