Fashionjoint

by malene birger - dipp purse

Kan inte släppa dessa nya mönster och färger ifrån Malene Birger! Den svart/vita plånboken vill jag ha i sommar!
 
Gud vad dålig jag har blivit på att uppdatera bloggen och väldigt sent om kvällarna istället för på dagarna. Jag har glömt att skriva att jag har fått ett nytt jobb som receptionist i Bålsta. Jag trivs riktigt bra och har alltid velat jobba i reception, och det är riktigt roligt! Men ska försöka börja uppdatera mera igen. Vad är roligast att läsa om?
- 1 Comments Posted in: Mode








hm loves coachella 2015

Ebay favoriter Hm spring 2014 vår kollektion bilder hm coachella 2015 festival jul 2013 julafton klänning kläder tips julklappar mamma pappa man kille tjej pojkvän hm julkläder julklänning röd vinröd
Nu har H&Ms kollektion i samarbete med den årliga Coachella festivalen släppts. Både på nätet och i butik! Ovan ser ni några av sakerna ur kollektionen. Själv så fastnade jag bara för tre av sakerna, som ni ser ovan. Brukar annars inte kunna välja mina favoriter, men i år var det för mycket färg och mönster på resten av kläderna. Här kan ni se alla produkter. Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Mode








new balance 420

finns här
 
Är såå sugen på att köpa mig ett par New Balance skor. Tycker dem ser så skönt vardagliga ut. Men vet inte riktigt vilken av dessa tre färger jag gillar mest, svart passar ju så bra till allt, men känns som jag har det på det mesta. Vilka gillar du mest?
- 1 Comments Posted in: Mode








thailand 2015 video

 
Hej! Nu har jag suttit och klippt ihop denna video med alla klippen ifrån Thailand. Dem har tydligen gjort om videofyme appen så man inte kan ha sin egna musik till videorna längre(?), så var tvungen att klippa ihop den i videofyme, sedan lägga musik med hjälp av iMovie sedan lägga in i Videofy igen haha, därav vart det jätte dålig kvalite tyvärr. Men bättre än ingenting!
- 0 Comments Posted in: Thailand 2015








nike swoosh

benassi nike nike swoosh
- 1 Comments Posted in: Shopping








the parisian chic guide

Det sägs att att de ifrån Paris är väldigt chica. Uttrycket parisian chic betyder alltså att man är chic, utan att egentligen ”försöka”. Direkt tänker jag på Olsen systrarna! Parisianer kan styla en helt vanlig marinblå tröja, som ni ser på dem två första bilderna, och se hur chic ut som hels. Det finns lite röda trådar i det hela! Jag har sökt lite inspiration och har klurat ut lite hur dem "gör". Även om jag tror att dem faktiskt inte behöver anstränga sig utan att det sitter mer i blodet.
 
Jeans/Byxor + Klackar = Sant
Något man kan se är att när jeans eller byxor bärs, bärs även klackar. Det gäller att klä upp jeansen, så på med klackar.
 
Visa byxorna, ner med tröjan
Stoppa ner tröjan fram i byxorna och visa upp dem. Ha gärna ett fint skärp som klär upp byxorna, ett litet plus i kanten!
 
Slapp stil
Hellre för slappt och mer avlsappnat och oversize än för tight.
 
Addera med smycken
Ett extra plus blir det om du adderar armband, sjal eller halsband! Även solbrillor är pricken över i:et.
 
Skapa balans
När kjolen/klänningen gå under knäna, matcha med klackar. När kjol eller klänning över knäna matchas med platta skor. Det skapar precis den balansen som parisian chic är, uppklätt men ändå nerklätt som tillslut blir super chict!
 
- 0 Comments Posted in: Mode








nike benassi slippers

 
Oj, möttes av en ny design på blogg.ses starsida! Riktigt fin! Nu är jag iaf hemma i Sverige och ska ta tag i väskan, alltid jobbigare att packa upp allt än ner.. Håller ni inte med? Här är iaf ett ihop plock av mobilbilder på mina nya nike sandaler jag har levt dessa veckor i Thailand. Märker man att jag älskar dem? Köpte även ett par till Emil som ni ser. Ni får se bättre bilder på dem i veckan och kan länka dem!
- 0 Comments Posted in: Vardag








mata apor och gå på marknad

Igår var en händelserik dag, då vi paddlade kajak ut till några apor och fick mata dem med banan ifrån båten. Det var helt underbart och dem var hur söta som helst. Kolla bara mamman ovan med sin bebis som bara var en vecka gammal. HUR SÖT!? Lätt en av de bästa upplevelserna på hela resan. Det var bara jag, Emil och guiden mitt ute i ingenstand typ. Dem var väldigt snälla och lugna jämnafört med aporna på resten av ön.
 
Idag så har vi bara tagit det lungt på förmiddagen och snorklat på stranden och på eftermiddagen har vi följt med en av ägarna till hotellet på marknad, där hon visade oss alla olika sortes frukter och grönsaker man aldrig hade hört talas om, helt sjukt hur mycket gott det finns som man inte ens vet om! Fick med oss massor hem och även två olika frukter vi ska ta med hem till Sverige och bjuda på! Köpte även hundgodis och bjöd några hemlösa hundar på. Kan inte låta bli, mitt hjärta gör ont av att bara gå förbi dem. Imorgon så åker vi båt tillbaka till Ao nang där vi ska bo två nätter innan det bär av hem!
 
 
- 0 Comments Posted in: Thailand 2015








kostymbyxan

 
HÄR
Så perfekta, vill klicka hem båda två. H&M levererar alltså
- 0 Comments Posted in: Mode








sneakers etc

- 0 Comments Posted in: Mode








7 mil med moppe

lite bilder ifrån idag
 
Nu var det några dagar sedan jag bloggade och som sagt så bor vi på ett nytt hotell nu och befinner oss i Koh Lanta. Här är det mycket lugnare och glesare mellan allt och även väldigt lugnt på stranden. Vilket är ganska skönt och mysigt, men därför måste vi hyra moppe nu. Vilket jag tycker är jätte spännande! (Första gången för mig någonsin att köra, haha så det är så kul!)
 
Idag åkte vi moped (7 mil!!) ner mot en national park, där det bla fanns väldigt oartiga apor som attackerade en kvinna och ett barn som åt glass. Jag som tyckte det skulle bli spännande att se apor på riktigt, vart lite chokad på hur modiga dessa apor är haha. Fick även jag känna av när jag skulle stanna moppen vid vägen påväg hem och gå fram och ta kort och blev jagad och nästan påhoppad, hahah. Emil sa bara "Sanna jag har ju sagt att på hela google står det "Dont go close the monkeys in Thailand, THEY WILL ATTACK!" Kanske ska lyssna bättre nästa gång hehe..
 
Nu på kvällen åkte vi ner till Saladan (citykärnan här) och bokade thailändsk matkurs tills imorgon kväll och även elefant ridning och kayaking vid mangoträd där man stannar och matar apor i djungeln, som tydligen ska vara lite snällare! Får vi hoppas på!
- 0 Comments Posted in:








finest award 2015 - mina röster

Nu är det bara några dygn kvar att rösta på Finest Award! Rösta här.
 

Årets beautyblogg – Linda Hallberg: Säg något hon inte kan inom smink? Alla sminkningar hon gör blir perfekta och jag kan inte annat än att önska jag hade hennes kunskaper inom skönhet! Riktig beautyjunkie!

 

Årets blogg: Träning/Hälsa/ Idrott – Hugor Rosas: Älskar hans blogg, den är proppad med tränings och humor men även hans vardag med lilla Molly. Allt detta gör att jag följt han i flera år!

 

Årets inspiratör/engagemang i sociala medier - Hanna Friberg: Kan inte komma på någon annan som följer sina drömmar lika mycket som henne och alltid är positiv i bloggen. Tummen upp för Hanna!

 

Årets Modeblogg - Kenza Zouiten: Vadå beslutsångest? Jag läser nästan alla bloggar i denna kategori och det är som att välja godis i en godispåse. Min röst i år föll på Kenza som vanligt, kan någon ens toppa hennes outfits?

 

Årets modebutik online/fysisk butik - Nelly.com: Nelly sviker mig aldrig.

 

Årets personliga blogg - Kenza Zouiten: Blir aldrig uttråkad av hennes blogg. Tror faktiskt ingen annan har någon chans emot henne i denna kategori. Jag menar alla älskar Kenza, haha! Ni måste följa henne på snapchat!

 

Årets podcast - Andrea och Mathildas blogpod: Med snart 70 pods som man aldrig tröttnar på. Dem pratar om allt mellan himmel och jord och kan inte vänta tills dem släpper deras podtv om någon vecka.

 

Årets toppblogg på finest - Bianca Ingrosso: Läser hennes blogg ganska sällan, men tycker hon har en spännande vardag och cool klädstil.

 

Årets nykomling - Zara Larsson: Så ung och så inspirerande och med bra åsikter. Vi behöver fler som henne. Sen är hon jävligt snygg också!

- 0 Comments Posted in: Mode








äventyr i djungeln

kolla in min instagram @ffashionjoint
 
Nu har vi packat för fullt för att idag ta buss och båt till ön Koh Lanta där vi ska bo tills vi åker hem. Som jag bloggade om i förrgår så skulle vi på utflykt en dag och det var så himla roligt! De var riktigt kul att åka fyrhjuling i skogen där vi bla såg en elefant (dock säkert tillgjort) och fick åka i extrema miljöer, nästan lite läskigt ibland, med branta stup och upp och nerförs backar. Men ett tips om ni ska till Thailand!! Vi besökte ju även ett vattenfall med naturligt varmt vatten vilket var häftigt och jätte skönt att bada i. Jag har filmat det med mesta så ska klippa ihop det när jag kommer hem! Hoppas wifiet på det nya hotellet är lika bra!
- 1 Comments Posted in: Thailand 2015








thailändska pannkakan

Emil och jag kom nyss på att vi ätit ca 2 stycken pannkakor per dag sedan vi kom ner, haha hur sjukt. Jag som annars inte är så mycket för pannkaka hemma. Men det är den absoluta favoriten efter maten här och priset är ca 8-10 svenska kronor, sjukt ju! Jag älskar nutella och Emil föredrar jordnötssmör och nutella.
- 0 Comments Posted in: Thailand 2015








modetips för ss15

Bomerber 1 & 2 / Trenchcoat 1 & 2 / Sweater 1 / Wide Pants 1 & 2 / Pencil skirt 1 & 2
 
Snön hade hunnit börja smälta lite där hemma innan jag åkte och en dag när solen lös så hörde jag fåglarna kvittra så fint. Är det vår hemma nu? Hoppas hoppas! Älskar att kla mig för vår. När jag kollar på kollaget ovan jag klippt ihop så kan jag känna att dessa nyckelplagg för våren redan finns i min garderob, förutom dem vida byxorna! Måste införskaffa ett par svarta!
 
- 0 Comments Posted in: Mode








strandhäng


Här är lite blandade bilder ifrån våran dag. Imorgon ska vi en heldags utflykt och stanna på tre olika ställen - Emerald pool, som är en naturlig pool ute i djungeln med turkost fint vatten, sedan Hot spring waterfall som har ett vattenfall med 30+ grader i! På sista stoppet ska vi få köra fyrhjuling! Såå spännande. Passar bra med en dag ifrån solen, då vi är mer röda än bruna nästan!
- 1 Comments Posted in: Thailand 2015








bootcut jeans/yoga pants tips

1. Hudson / 2. Harrods / 3. Nelly / 4. Nordstroms
 
Mina yoga pants som jag älskar och som jag har bott i sedan jag köpte dem har blivit lite efterfrågade på bloggen även om det var ett halvår sedan jag köpte dem. Jag har försökt letat upp mina men hittar dem ingenstans. Här är lite tips på liknande. Äger själv inte ett par i jeansmodell vilket jag gärna skulle, dock har jag inte hittat ett par snygga under tusenlappen.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








longboat till railay beach

Så fin strand och härligt varmt vatten!
 
Lite bilder på shoppingen här vid stranden
 
Idag har vi varit på Railay Beach. Eller vi betalade för båt dit, men hamnade på stranden/ön brevid. Jag hade fått tips av Tove Waldemar om en bra bikini butik där och förstod att vi var på fel strand när det inte fanns en enda butik haha.. Vi ville inte betala igen för en trip på någon minut bara. Så vi vandrade upp i djungeln igenom bergen för att sen mötas av denna vackra strand! Där hann vi med sol, bad, marknad och ännu mer nutella pannkakor. FAVORITEN!
 
Även fått hjälp av personalen att jaga ut ödlor ifrån vårt rum. En är ännu gömd någonstans bland gardinerna tror vi, lite obehagligt haha.
 
 
- 0 Comments Posted in: Thailand 2015








ao nang beach

 
Här låg vi och sola och bada några timmar igår, det är stranden som ligger närmast vårt hotell. Efter solen börjat gå ner gick vi på marknaden, där blev det pannkakor med nutella och jordnötssmör, så gott! Införskaffade mig även en badmadrass som jag tänkte ha vid poolen och sola på. Idag ska vi åka till Railay Beach som ska vara jätte vackert! Kameran följer med!
- 1 Comments Posted in: Thailand 2015








första dagen

ao nang kohlanta thailand
I väntan på vårt hotellrum, haha..
 
Åh den här dagen har varit dubbelt så lång som en vanlig dag annars är. Flyget gick bra men när vi kom fram hade vi varit vakna i ca 20 timmar.. Väl framme på hotellet kl halv 8 får vi veta att vi inte kommer få vårat rum förns klockan två. Jätte kul och höra när man längtar efter sängen så sjukt mycket haha. Vilade lite i lobbyns soffa, sen orkade vi ta oss en runda utanför hotellet! Bla till stranden där vi hälsade på en liten apa! Nu ska vi snart sova och imorgon kan vi börja semestern på riktigt! Bjuder på en tråkig mobilbild idag då kameran låg kvar i väskan!
- 1 Comments Posted in: Thailand 2015








bränna och solblekt hår

 
Kollar igenom lite gamla webcam bilder ifrån i somras. Kan inte låta bli att le och hoppas man får lika mycket färg i Thailand! Man känner sig så fin och fräsch då eller hur? Och jag älskar när mitt hår är solblekt! Igår frågade Emils kompis mig och jag hade fått någon resfeber ännu. Då: Nja, mest stressad. Nu: JAAA! Vill bara vakna upp imorgon och hoppa på planet!
- 1 Comments Posted in:








packar väskan för thailand

Varit tyst här på bloggen under två dagar, och som ni förstår är det fullt upp inför resan. Men igår hann jag med en fika med Tess, och på kvällen lagade vi tacos hemma hos Emil.
 
Nu packar jag väskan inför imorgon och börjar bli klar. Känns så skönt, vet att jag packar alldeles för mycket, men kan inte bestämma mig vad jag ska ta med. Känner ni igen er? Sedan ska jag skriva ut lite tips på saker jag hittat att göra i Krabi, allt ifrån stränder och aktiviteter till restauranger. Skulle även vara skönt att hinna med och gymma ikväll. Nej nu ska jag fortsätta! PUSS
- 1 Comments Posted in: Thailand 2015








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.