Fashionjoint

finest award 2015 - mina röster

Nu är det bara några dygn kvar att rösta på Finest Award! Rösta här.
 

Årets beautyblogg – Linda Hallberg: Säg något hon inte kan inom smink? Alla sminkningar hon gör blir perfekta och jag kan inte annat än att önska jag hade hennes kunskaper inom skönhet! Riktig beautyjunkie!

 

Årets blogg: Träning/Hälsa/ Idrott – Hugor Rosas: Älskar hans blogg, den är proppad med tränings och humor men även hans vardag med lilla Molly. Allt detta gör att jag följt han i flera år!

 

Årets inspiratör/engagemang i sociala medier - Hanna Friberg: Kan inte komma på någon annan som följer sina drömmar lika mycket som henne och alltid är positiv i bloggen. Tummen upp för Hanna!

 

Årets Modeblogg - Kenza Zouiten: Vadå beslutsångest? Jag läser nästan alla bloggar i denna kategori och det är som att välja godis i en godispåse. Min röst i år föll på Kenza som vanligt, kan någon ens toppa hennes outfits?

 

Årets modebutik online/fysisk butik - Nelly.com: Nelly sviker mig aldrig.

 

Årets personliga blogg - Kenza Zouiten: Blir aldrig uttråkad av hennes blogg. Tror faktiskt ingen annan har någon chans emot henne i denna kategori. Jag menar alla älskar Kenza, haha! Ni måste följa henne på snapchat!

 

Årets podcast - Andrea och Mathildas blogpod: Med snart 70 pods som man aldrig tröttnar på. Dem pratar om allt mellan himmel och jord och kan inte vänta tills dem släpper deras podtv om någon vecka.

 

Årets toppblogg på finest - Bianca Ingrosso: Läser hennes blogg ganska sällan, men tycker hon har en spännande vardag och cool klädstil.

 

Årets nykomling - Zara Larsson: Så ung och så inspirerande och med bra åsikter. Vi behöver fler som henne. Sen är hon jävligt snygg också!


Posted in: Mode







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.