Fashionjoint

Vinn Spalampor! Från Smartasaker.se

 
Nu har ni chansen att vinna 2 pack (4 st) av dessa häftiga spalampor! Lampor som lyser under vattnet & skiftar färg! :)
 
 
För att vara med och tävla så ska ni svara på denna fråga:Var ligger SmartaSakers butik i Stockholm?
Gilla deras Facebook!
 
För större chans att vinna så gilla min facebook för min blogg! Kommentera att du är med här & vilket nummer du blev. Tävlingen avslutas 11/7
 
Edit: Om det krånglar så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta.
- 7 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Ballerina at Bubbleroom

Här är err kollage med bara massa söta ballerina skor ifrån Bubbleroom. Dessa fanns med i deras senaste nyhetsbrev! Kika in på deras sida vettja! Om du tycker det är för dyrt, så kan du ju kika in på Nellys stoora rea som jag bloggade om här.
 
 
- 3 Comments Posted in: Mode








Maria Aragon

Kika på den här underbara ungen! Tio år! Seriöst, och hon sjunger så fint så man blir rörd :)
 
 
 
 
 
 
- 11 Comments Posted in: Videoklipp








Vinn en "Addict A Ball"

Nu har ni chansen att vinna denna roliga spelboll Addict A Ball. Det är ett labyrintspelen där man ska styra en stålkula genom en labyrint. Eller ja.. Addict A Ball innehåller 100 olika banor! Ni hittar den hos Von Gadget!
 
För att vara med och tävla så ska ni gilla deras facebook sida!
 
För större chans att vinna så gilla gärna min facebooksida för min blogg. Kommentera att du är med här & vilket nummer du blev. Tävlingen avslutas 11/7
 
Edit: Om det krånglar så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta
- 12 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








KÖRKORT!!

Jag är så glad, för idag tog jag körkort! Så skönt att jag klarade både skrivningen och körningen på första försöket! :D ÅH jag är så glad & stolt. Skulle iväg med familjen och äta ute, så hittade jag inte mitt id kort.. haha då hade den flygit ut påsen som jag hade i bilen på uppkörningen, när jag skulle göra ett bromsprov i 70 km/h. Så fick åka tillbaka till körskolan nu. Men hittade det sm tur var under sätet, haha..
 
- 15 Comments Posted in: Vardag








The Perfect skirt

Det senaste som jag läst på alla bloggar är många inköp av glittriga kjolar, och de flesta har haft aztec liknande mönster. Det är både lätt att klä ner sigdå för att passa till vardags med kavaj och ballerina, och även att passa till alla fester och afterworks med ett par klackar och en fin topp. Jag älskar kjolen i mitten från Haute Hippe. Gillar ni paljettkjolar?
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Nellys sommarrea

Nu har nelly sommarrea och det är flera hundra sidor med saker som är jätte billiga :) Hittat massa under hundralappen och lite grejer något dyrare som jag gärna skulle vilja beställa, men ska nog inte shoppa så mycket nu. Men kan tipsa som lite av grejerna senare i veckan. Men så länge kik in själv och titta på rean på NELLY.SE!
 
För er som missat det så är jag med i en väsktävling på deras hemsida, som om ni skulle vilja gå in och rösta på mig HÄR, så skulle det göra min dag. Om det krånglar så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta. PUSS
 
 
 
- 8 Comments Posted in: Tips








Fashion by C - Vinn presentkort värt 300 kr

Kommer ni ihåg om att jag bloggade om dessa sjuukt snygga skor tidigare i veckan? De kommer ifrån Fashion by C. Nu ska jag lotta ut ett presentkort till Er läsare där ni har chansen att vinna ett presentkort på 300 kr! TÄVLA HÄR NEDAN!
 
 
För att vara med och tävla så ska ni gilla deras facebook sida och sedan svara på denna fråga, som ni hittar svaret på, på deras hemsida.
- När grundades det svenska märket Fashion by C? (ett tips: ändra till svenska på hemsidan uppe i hörnet, så blir det enklare)
 
För större chans att vinna så gilla gärna min väska i denna tävling. Och följ deras nyhetsbrev! Kommentera att du är med här & vilket nummer du blev. Tävlingen avslutas 7/7
 
Edit: Om det krånglar när du ska rösta på mig i tävlingen, så testa vara utloggad från Facebook från början när du går in på sidan för att rösta. Och sedan logga in (för att godkänna röstningen) med hjälp av facebook efter du tryckt på knappen rösta
- 7 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Dip dye tank top

Berättade ju igår att jag har köpt massa kläder, jag ska ta kort på dem och lägga upp, men tänkte att jag kunde visa en av de här! :) Jag kan inte få nog av snygga "dip dyed"-plagg och detta linne från Monki är smått fantastiskt! Den lösa modellen samt den snygga ryggen är perfektion och likaså färgerna som känns härligt somriga! Så ni förstår og varför jag köpte den. Finns även i svart. 150 kronor. 
- 8 Comments Posted in: Shopping








Teoriprov

Såhär glad var ja idag när jag klarade teoriprovet, hoppas hoppas det går lika bra på uppkörningen! :)) Haft en underbar dag (såklart!) för jag och Alexandra sprang runt i stan både i & utanför Västerås efter provet och jag shoppade som vanligt massa! Har köpt en hel del kläder på senaste tiden, dags att lägga upp bild på allt snart! :)
 
Haha som vana idag så tänkte jag plugga teori.. SÅ GLAD ATT TEORIN ÄR KLART! Stolt att jag klarade de på första!
- 13 Comments Posted in: Vardag








Vilken är snyggast?

Dessa är ett måste för mig! Hur snygga? JAG DÖR! Detta ska vara de första jag köper när jag får min lön :) Vilket par är snyggast, den långa eller korta modellen? 
 
- 19 Comments Posted in: Shopping








Aviator wishes

Är ni petiga nä det gäller solbrillor? Jag har jätte svårt att hitta några som sitter jätte bra, men jag har 5 par nu som jag tycker sitter bra och mina favoriter kom ifrån Lindex, dom verkar alltid ha bra utbud på solbrillor! :) Men iaf, så ville jag tipsa er med stor plånbok om dessa piloter från Alexander Mcqueen! Så jävla snygga, speciellt med döskallarna på sidan. Mwuuah! :*
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Angry Birds läsk

 
Har du smakat någon av dessa? Haha är det bara jag som är efter eller visste ni att denna finns här i Sverige? Måste testa den i veckan, finns säker på ÖB eller något? :) Två smaker finns hittills: Tropic (smaken av tropiska frukter) och Paradise (smaken av mandarin och ananas).
 
Angry Birds blir bara större och större. Det finns spel, kramdjur, pennor, godispåsar med dem på och nu finns det Angry Birds egen läsk. Jag tycker de är goda och har en unik smak, ingen annan läsk jag har smakat på smakar på samma sätt. I sommar kommer de att bygga en Angry Birds "park" i Särkänniemi (en nöjespark i Tammerfors, Finland)
- 10 Comments Posted in: Tips








FAME

 
Lady Gaga's Fame parfym är här! Hon toppar väl häftigaste parfymlistor snart. Jo jag läste att vätskan i den är svart, men får en annan färg när den träffar huden. Vad gäller doften ska den få en att lukta som en lyxhora sägs det. Och sist men inte minst så ska den innehålla hennes eget blod, Lady Gaga's blod. Tycka vad man vill om det men jag tänker definitivt springa och lukta på den direkt när den kommer i butik någon gång i augusti!
- 9 Comments Posted in: Tips








Asos

- 8 Comments Posted in: Mode








HAHAHA

 
Asså svenska är så fult, herregud hahahahahh kissar på mig
- 17 Comments Posted in: Videoklipp








Clutch me



1. – Zara, 2. – Romwe, 3. – Jimmy Choo, 4. – Lanvin, 5. – Gina Tricot, 6. – Gina Tricot, 7. – Gina Tricot, 8. – Zara, 9. – Nancy Gonzalez

Nu när sommaren kommer blir det många snygga festoutfits i sommarklänningar och bara ben och då behöver man den perfekta clutchen som pricken över i och där man kan förvara mobilen och plånboken. (Även fast jag har min mobil och nyklar mm i min plånbok.. hehe ja, den är stor) Här ser ni mina favoriter!
- 1 Comments Posted in: Mode








Peplum

Idag har jag lärt mig ett nytt ord. Peplum. Jag ville ha reda på vad det kallades när en tröja ser ut såhär. ↓ Så jag googlade runt lite och nu vet jag! :) Denna PEPLUM top är jag totalkär i! 299 kr.
 
- 2 Comments Posted in: Mode








Nelly toppar

 
Var länge sen jag var inne på Nellys hemsida, har börjat tröttna på den. :) Men vissa saker kan man fortfarande hitta som man inte kan släppa ögonen ifrån! 149 & 199 kronor. Funderar på om jag ska köpa den första. Älskar döskallen!
- 1 Comments Posted in: Mode








Virkat + Byxdress

 
Att jag är en sucker för spets och byxdressar är väl ingen nyhet, hittade en på min favoritaffär i Västerås, men shortsbenen på den var lite lång för att sitta bra på mig. Hittade denna för 699 kronor på Asos nu. Hur söt skulle inte denna vara tillsammans med ett par sandaler och några enklare smycken till middagen, festen eller shoppingdagen i sommar?
- 1 Comments Posted in: Mode








Aztec väska!

Jag har blivigt helt kär i detta mönster! :) Tänk att ha denna väska när man ska iväg någonstans? Så snygg! Eller vad säger ni?
- 0 Comments Posted in: Mode








Summer outfit

Tshirt - Rebel Yell, Bikini - Dorothyperkins, Skor - Converse, Solglasögon - Burberry, Armand - Riverisland, Shorts - One Teaspoon

Idag har jag bara tagit det lungt & har övningskört lite med mamma, nu ska jag fortsätta med teori och ikväll ska jag träffa en kompis, hoppas ni får en bra dag! Har ni redan några planer inför fredag/midsommarafton?

- 9 Comments Posted in: Mode








Får aldrig nog

Man får aldrig nog av lite inspiration!

- 2 Comments Posted in: Inspiration








Världens vackraste tjejer

Två av Världens vackraste tjejer enligt mig är den ryska modellen Alena Shishkova och den svenska modellen Dani Karlosson!



Alena Shishkovas fanblogg, skulle döda föra att få se ut som henne!



Danis blogg, hon är så sjukt lik Angelina Jolie
- 2 Comments Posted in: Vardag








Gina linnen



När jag var i Kista och västerås kiskade jag efter detta linne (första) som Kenza tipsade om på sin blogg, men jag hittade inte dom.. :) Säkert slut? Kanske ska beställe hem istället då.. Men jag som ska spara pengar hehe!

Det längst upp kostar 99:- och det längst ner kostar 129:-
- 1 Comments Posted in: Mode








Dricka bör man annars dör man

Jag har testat Loka's mash-ups.  Jordgubb möter lakrits är inte direkt min favorit, men helt okej. Men nu har jag testat Festis nyhet Pear Rhubarb Summer Edition. Älskar den! Drycken smakar som en blandning av piggelin och rabarbersaft. Söt men ändå läskande (godast iskall!) Ett plus i kanten för de fina & sommriga flaskorna!

Bild tagen från Google
- 0 Comments Posted in: Vardag








Nya skor

Jag köper ballerina efter ballerina.. haha räknade hur många sommarskor jag har att använd denna sommar, som är ganska nya alltså och det var över tiotalet.. åhh jag som ville köpa ett par loafers! :) Ska skippa det.. tror jag. Här är två jätte somriga skor jag köpt! De första hade jag på studenten och de andra köpte jag för bara 50 lappen!

Edit; Finns liknande skor på New Yoyker (de till höger)

- 1 Comments Posted in: Shopping








Dip dye/Ombre löshår

Jag använder ju inte löshår och kommer inte börja med det! MEN ändå vill jag tipsa om dessa! Om man inte vil ha dip dye med färgglada toppar så kan man testa detta - ett tips till er som är sugen på dip dye! Vad tycker ni? :}


Här hittar du dessa snyggingar.
- 0 Comments Posted in: Tips








Brilliant smile - Tävling!

Eftersom så många var med i tävlingen tidigare (ungefär när jag började med tävlingar på bloggen) så startar jag en till, eftersom jag typ fick en års förbrukning tandkräm av Brillians Smile! :)

Jag lottar en var -  till tre vinnare!

1. Gilla min nya facebook sida till min blogg, här!

2. Kommentera i detta inlägg att du är med och tävlar.



Tävlingen avslutas den 24/6
- 8 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Closer

Älskar låten, texten, videon, bilderna. Och känslan i magen. ♥

- 0 Comments Posted in: Musik








Mens shirts

- 1 Comments Posted in: Inspiration








Vita jeans

Kommer ni ihåg att jag totaldissade vita jeans förr ett år sedan & att det var ett plagg jag inte ville använda? Nu har jag ändrat min åsikt helt, haha tänkt vad som kan hända på ett år :) Jag tycker det ser jätte stilrent ut. Ska mpste köpa mig ett par. Ska köpa det i samma märke som jag har i alla min andra jeans! Det blir mitt fjärde par i samma märke isf! :)



- 0 Comments Posted in: Vardag








The perfect tee



Jag bara måste tipsa er om den här t-shirten från ginatricots "The perfect tee"kollektion. Den här ÄR verkligen "The perfect tee". Det ser ni väl?  Den är så snygg med den djupa uringningen i ryggen. Endast 99:- går den loss på! Dessutom så finns den i massa olika färger!
- 0 Comments Posted in: Mode








Tillbaka!


Något av det absolut snyggaste som finns är ju ett par brunbrända ben som kläs av ett par schyssta slitna shorts tillsammans med ett snyggt, enkelt linne. Här ovan ser ni två supersnygga som är helt rätt i färg inför sommaren. (på tal om färg - jag måste visa ett neon rosa linne jag köpt! lägger upp i veckan) Anyways, båda från BikBok och kostar 129/149:- styck.

Förlåt för att jag inte har bloggat, men nu är skolan över och jag hade en underbar Student! Nu ska jag ta tag i körkortet på riktigt :) Kommer att försöka blogga lika ofta som förr och efter körkortet kommer jag även att göra om min blogg! Har så mycket jag vill dela med mig av nu när jag vart borta så länge, så hoppas ni fortsätter att kika in! :)
- 0 Comments Posted in: Vardag








unique

Se ni vad vackert? Så unikt och fint. Men jag är jätte dålig på att använda örhängen i de tre hål jag har, annars hade jag inte tvekat alltså! :) Super fint, kanske någon gång i framtiden..

Idag är det BB final, yey och imorgon är det poängjakten! Ska filma massa, lovar. PUSS

- 1 Comments Posted in: Vardag








Urban O!

Riktigt schnygga sommarskor! :) Synd att dem är så dyra! Kanske något att önska sig i studentpresent - Presentkort på Urban Outfitters :) Dom första är helt klart min favorit, vilken av dessa par skor skulle du helst vilja ha?

- 1 Comments Posted in: Mode








Snyggaste väskorna

Dessa är de absolut snyggaste väskorna jag sett i mitt liv. Hur ser din dröm väska ut?


- 0 Comments Posted in: Mode








Inspiration

Alla outfits kommer ifrån Lookbook.nu

 

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Inbakad fläta

Mamma har precis gjort en fin inbakad fläta på mig!



Har inga fler lektioner, så jag är hemma och har ätit en brak frukost med mamma :) Idag ska jag göra lite teori och så ska vi sy in min avslutningsklänning. Måste även fundera vad jag vill ha i studentpresent, pappa vill att jag ska säga vad jag vill ha.. haha pengar? ;) Nej, men får fundera lite! Vad fick ni? Ska även försöka fixa in lite videoklipp på bloggen ifrån mösspåtagningen med min klass, HP3! OPA!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Shorts

Jag vill ha dom allihopa!

- 0 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.