Fashionjoint

Shopping

dofter hm kenza mode smink vs väska
Min nya älskade HM väska, som jag är så glad för att jag köpte, då jag sparade flera tusen på att inte köpa MK väskan. Och mina två första VS dofter som jag chansade att köpa från internet utan att luktat på dem. Blev ganska nöjd, Pure Seduction luktade inte lika gott som Coconut Passion dock. En av mina älskade lyktor ifrån Kosta boda fick vara med, men den är inte ny. Vill ha min nya kamera nu också, så fotona blir bättre.
 
- 4 Comments Posted in: Shopping








Skönhetsfavoriter i Juni enkligt bloggare

Googlat runt lite och samlat skönhetsbloggarnas tips i ett och samma inlägg!
 

1. NAGELLACK, A DIFFERENT NAIL ENAMEL, CLINIQUE 195 KR.

Nu hittar vi nagellack i Cliniques sortiment. A Different Nail Enamel är nagellack som även passar den med känslig hud och känsliga ögon. Lacken kommer i flera fina färger och ska tydligen sitta fast stenhårt!

 

2. MASCARA,THEY´RE REAL, BENEFIT 215 KR.

They´re Real mascara från Benefit ger riktigt svarta dramatiska fransar med ökad längd och en fin separation. Den ska enligt bloggarna sitta hela dagen utan att smula det minsta.

 

3. MAKEUP PALETT, RESORT PALETTE, SIGMA BEAUTY 275 KR.

Letar du efter en komplett palett som är perfekt för sommaren så har du den här. Super fina sommarfärger om jag får säga det själv! Resort Palette innehåller åtta pigmenterade ögonskuggor som kan skapa både en neutral och en mer färgglad look. I paletten kommer också en rouge, en flytande highlighter och en ögonpenna med två färger med.

 

4. ÖGONSKUGGSPALETT, PURE COLOR GELÉE POWDER EYESHADOW PALETTE BATIK SUN, ESTÉE LAUDER 555 kr.

Estée Lauders sommarkollektion Bronze Goddess lyckas alltid komma med de perfekta produkterna och färgerna vi vill ha på sommaren. Med den här ögonskuggspaletten skapar du enkelt snygg bronzig sommarmakeup för både dag och kväll.

 

5. HUDVÅRD, SKIN TREAT, KICKS 69-129 KR.

KICKS Skin Treat är en serie med Fairtrade-märkta hudvårdsprodukter. Super bra! Produkterna är gjorda på naturliga oljor och extrakt från växtriket. De doftar fräscht och återfuktar och vårdar huden, och dessutom till bra priser och i snygga förpackningar.

- 1 Comments Posted in: Tips








GB Cafe Zero

gb glass kaffe
Har ni smakat GBs nya satsning iskaffe? Fyfan vad god. Godare än all kaffe och glass på denna jord. Smakade den igår när på djurparken. Ville inte att den skulle ta slut. Det är Iskaffe med ett lager vaniljglass och kakao pulver. Den finns i smakerna Cappuccino, Moccacino och Espresso. Ska kolla om jag hittar den i här i Enköping!
 
 
- 0 Comments Posted in: Tips








Eskilstunas djurpark med älskling, del 1

 
 
Dem flesta bra bilderna är på Emils Ipad, så dem får ni se i nästa inlägg.
 
 
 
 
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Orly pasteller

Dessa nagellack i somriga pasteller tänkte jag klicka hem ifrån Nelly! Namnet på dem är Choreographed Chaos, Harmonious Mess och Mayhem Mentality. Vackert med svaga färger på naglarna när man är brun, precis som med vitt. Så fräscht.
 
Idag ska jag och älskling fira ett år tillsammans för den 6/7 när vi egentligen firar så är jag ju på putte i parken. Visar bilder/video senare. Just nu sitter vi i bilen, är framme på hemlig destination om ca 30 min, mer får ni veta imorgon :)
- 4 Comments Posted in:








Nikon CoolPix S6500

camera canon foto kamera nikon photo
 
 
Nu är denna påväg hem till mig och älskling, vi ska ha dem tillsammans när vi reser eller vill bevara andra minnen tillsammans. Det här är vårat "första köp" tillsammans, haha spännande sånt där. Hoppas den lever upp till förväntan, på Elgiganten fick vi höra mycket positivt om den i alla fall! Hoppas den kommer innan jag ska på festival! Så får jag nog ta med den dit!
- 2 Comments Posted in: Shopping








MBMJ

 
 
Aboslut finaste sminkväskorna just nu är ifrån Marc By Marc Jacobs. Kliar i fingrarna! Vill klicka hem, men har ju en fin nu.. Men det skadar väl inte med två?
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Jeffery

Grattis världens bästa vovve på 11 års dagen! ♥
 
När kommer solen att komma fram igen, så det blir sådär jätte varmt så man vill åka och bada? Eller att man nästan inte klarar av att ligga och sola fö det är så varmt! Jaja, idag ska jag jobba på förskolan och slutar klockan 4!
Kika på denna gulliga video på min tokga hund medans, haha! Han rullar sig i maskar.. När jag kommer hem ska jag släppa honom lös ute på grusplanen med lina så får han springa av sig lite, dessutom brukar han få hemgjort hundgodis på hans födelsedagar!
- 1 Comments Posted in: Videoklipp








Espandrillos

Sommar espandrillos hunters sandaler skor
 
Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/

Här kommer lite tips på underbara Espandrillos! Jag tipsade ju på min Instagram om dem ifrån Åhlens, men ifall man vill ha lite mer annorlunda så ska man kika in dessa! Jag tycker om Chanels espandrillos, ni har säkert dett dom också, och dem finner ni i deras egna butiker.

Inköpsställen: 1. // 2-4. // 5. // 6. // 7. // 8. // 9. // 10. // 11. // 12. // 13. //

- 1 Comments Posted in: Mode








Nytt iphone skal

Beställde här om dagen två nya egendesignat skal, likadana. Den här gången tänkte jag att jag och Sandra skulle ha likadan skal till festivalen i sommar och jag ska ge mitt till henne nä vi ska ses i helgen. Eftersom bilden är tagen med min iphone så gör den inte färgerna rättvis. Denna och den med aztec mönster, båda som jag designat själv är mina favortier!
- 3 Comments Posted in: Shopping








Put a cap on it

keps
 
Brukar ni använda keps? Om du har en gammal keps som ligger och dammar hemma så är det dags att du tar fram den nu. Det har aldrig varit så populärt över hela världens som nu, att använda keps. Jag köpte en helvit för två år sen, som inte kommit så myckt till användning. Dax att ta fram kepsen brudar! Ni killar också!
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Miley & Avicii music

Idag jobbar jag till halv 5, så detta blir min morgon musik på promenaden ner till jobbet!
 
Love Miley!
 
Spola fram till 00:41 då själva låten börjar.
- 1 Comments Posted in: Musik








Tränings inspiration

hollister tröja salu inspiration mode nglar olsen twins pink träning
Källa: Weheartit
En läsare undrade om jag tränar, så tänkte svara på det. Som ni vet så jag har jag sagt att jag brukar träna ibland när jag känner för det, och tycker det blir roliga och roligare så då blir det oftare och oftare. När jag tränar styrka så tränar jag hemma, men tänkte kanske börja följa med Sandra till gymmet, men jag hatar att gymma med andra, så i så fall blir det pass! Motionera gör jag när jag tar långa promenader. Dessa bilder ger mig inspiration!
 
Dagens motion blir: Min och Jefferys 3 km runda nu, sen ska jag även promenera 3km till ner till Emils mamma. Brukar ni träna? På vilket sätt brukar ni träna på?
- 4 Comments Posted in: Inspiration








Sommriga kläder i gräset

Somriga kläder i somrig miljö - Detta är några av mina somrigaste klädfavoriter i garderoben. Jeffery fick hänga på ner till baksidan för att sola och ta lite kort, och kan säga att det är inte lätt att ta kort på kläder när man har en busig hund som hela tiden ville hoppa på dem, därav blev dem lite skrynkliga, haha. Lämna en kommentar om du undrar vart något kommer ifrån.
- 2 Comments Posted in: Mode








Victorias Secret öppnar på landvetter!

Fan vad roligt! Läs texten nedan!
 
"Den 27 juni öppnar det internationella underklädesföretaget Victoria’s Secret sin butik i nya utrikes avgångshallen på Göteborg Landvetter Airport. Detta är Victoria’s Secrets andra butiksetablering på kort tid i Sverige och utbudet kommer att vara inriktat mot skönhetsprodukter och accessoarer. Resenärerna på Landvetter kan nu shoppa legendariska Victoria’s Secret-produkter som parfymen Bombshell och vårens nya doft Sexy Little Things Heartbreaker.
 

Deras påkostade årliga modeshow ses av miljoner tittare och varumärket är välkänt tack vare att svenska supermodeller som Caroline Winberg, Elsa Hosk och Frida Gustavsson har gått deras visningar.

 

Butiken kommer att erbjuda väskor, plånböcker, scarfs, ett urval av trosor i flertalet modeller med olika färger och tryck, parfymer och hudvårdsprodukter som body lotions, handkrämer och kroppssprayer från bästsäljande VS Fantasies-serien, samt resebetonade artiklar som passfodral och resväskor."

- 1 Comments Posted in: Tips








Sporty Sporty

Den sportiga trenden håller i sig och jag älskar den. BikBok har verkligen levererat de snyggaste topparna med siffror tycker jag, och Victoria´s Secret såklart men de är inte lika lätt at få tag på. Alla godbitar ovan finns att klicka hem här. Hur fräscht är det inte med rött? Älskar!

- 1 Comments Posted in: Mode








Mål på bloggen

Jag har bloggat snart i över 4 år. (3 år på denna blogg) Jag älskar det fortfarande lika mycket som när jag började, annars skulle jag inte fortsätta. Vissa dagar känner man att man inte har någon inspiration alls och vissa dagar så kan jag skriva kanske 10 inlägg (!) som jag sedan sparar i utkast för dem dagarna jag då inte har någon aning om vad jag ska blogga om. Jag vet att min blogg inte är så stor, men jag hoppas jag att sakta men säkert få den att växa, och hittills har det faktiskt gått sakta, men jag får mer och mer läsare varje gång jag kollar in statistiken.

 

Vad är då mina mål för bloggen just nu? Jag vill såklart som många andra att få mer besökare, men för mig är det viktigare att dem som kikar in på min blogg ska vilja komma tillbaka. Så här ska jag gå till väga för att förbättra min blogg i framtiden:

 

- Mer personlig står högt upp på listan då jag tidigare inte lagt upp så mycket egna tagna bilder om man bortser från iphonebilderna. Så mer bilder, tagna med en riktig kamera och flera videos lite då och då. (Jag och Emil har precis bestämmt vilken vi ska köpa, så ska beställa i veckan)

 

- Mer tävlingar. Ja, jag vet att tävlingar är roligt för alla och på så sätt kan jag få min blogg att växa inom samarbetsvägen emd företag också. Någon dag kanske jag kan samarbete med lite större företag.

 

- Inga mer oregelbunda blogginlägg. Som jag skrev innan så är det lätt att skita i att blogga när man känner att man inte orkar. Jag är då absolut ingen storbloggare och har inte så stor blogg alls somjag skrev, men känner att fler läsare kommer att stanna om det kommer upp nya inlägg varje dag.

 

- Svara på alla frågor och kommentarer är jag ganska duktig på just nu. Men bättre kan man alltid bli.

 

- Ha en design som jag själv är nöjd med. Nu har jag dock några små saker i desginen som jag skrev. Som jag måste ta tag i! Sen är denna punkt avklarad.

 

- 4 Comments Posted in: Vardag








The Body Shop Honey Bronze

Jag vill tips om Honey Bronze från The Body Shop som är en lystergivande olja som ger fukt och näring åt huden. Den ger den där solkyssta skimrande looken och man kan till och med använda den i håret! Den finns i två olika nyanser. När man kikar på dem i flaskorna ser de ganska olika ut, men skillnaden är ganska liten när de är applicerade på huden. Den nya nyansen har lite större skimmerkorn i sig. Så det spelar ingen roll vilken du köper. För 245 kronor blir den din!
 
 
- 3 Comments Posted in: Tips








Go fast don´t run

Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/
 
Nelly har fått in några väldigt snygg kollektion med sneakers som de döpt till ”go fast”. Mina favoriter är de svarta med leopardmönster. Så himla snygga! Du hittar dem här för endast 299:- paret. Vilket är ett riktigt bra pris för ett par så pass snygga sneakers.
 
»—▲—> Länk: Nelly, Go Fast.
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Vad har jag beställt nu?

 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








#Instagramlife

instagram
 
1. Världens finaste människor på en och samma bild. Sandra och älsklingen som spexar i bakgrunden. 2. Välkomstdrink hos Julia på midsommar!  3. Midsommaroutfiten. Finns en bättre bild på klänningen på min instagram om ni vill se. Här. 4. HAHAH omg den här appen, är mitt nya beroende. Dumb Ways To Die. Alla laddar ner detta nu! Jag älskar musikvideon. Lyssnat på den kanske 10 gånger under denna helg. Spelet går ut på at det är massa minibanor och man ska klara olika mål för attt få nya typ.  5. Min älskade Fossil klocka. Många som frågat vart den finns och köpa och jag köpte min på Nelly. 6. Fixade håret innan mormors begravning. 7. Årets första mjukglass, välförtjänt efter en långpromenad med familjen. 8. Älskling somnade så söt med min hand i sin. 9. Tips på sjukt snygga espandrillos ifrån Åhlens!
 
Följ mig gärna!
- 0 Comments Posted in: Instagram








Wishlist

 
Allt detta får gärna flytta in i mitt rum, för om exakt 15 dagar så fyller jag 20 år, och detta är vad som finns på min önskelista i år. Jag längtar så mycket! Gjorde det i tid i år så man inte får höra att man är sent ute med att önska sig saker. Och det kommer bli så bra tajming för jag kommer hem ifrån Putte i Parken festivalen dagen innan så jag kommer inte behöva gå runt och längta på samma sätt, haha! :)
- 3 Comments Posted in: Vardag








Midsommar

Hade ni kul igår? Jag hade super kul! Kolla på videon och bilderna nedan så får ni se hur min kväll var.
 
 
"Har du blogg?!"
 
 
- 2 Comments Posted in: Vardag








Bohemsikt

 
Det har länge varit super inne med bohemisk stil. Jag älskar den här stilen. Om man vill gå all in ska man köra på mycket färg och fransar. Om man vill köra en lite enklare varint som dem flesta svenskar kör på så är det ju långklänningen! Vill du gå ett litet steg till så matcha långklänningen med något beige, eller turkosa smyken. Dessa kläder kommer ifrån Nelly.
- 1 Comments Posted in: Mode








Midsommaroutfit

 
Det är fullt upp denna morgon. Har precis kommit ut ur duschen och har ätit frukost nu. När mitt hår har torkat ska jag börja locka mitt hår och fixa mig. Tänkte bara visa vad jag ska ha på mig idag! Färgglatt och mycket rosa. Hoppas det inte blir kallt ikväll. Ha en fin midsommar! (har gjort ett tidsinställt inlägg till er som ska mysa hemma idag)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Hämtat ut paket

 
Kom precis hem efter att ha hämtat ut paket! Det var paket ifrån Madlady och Parelle. Jag och Emil har fått uppgiften att köpa och bestämma mat tills imorgon och räkna hur mycket ut hur mycket vi måste köpa, då vi blir ungefär 20 personer. Hitills har vi kommit fram till kycklingspett, med gränsker och majskolvar och potatis sallad. Snacks står högst upp på listan, hehe.. inte ätit godis på två veckor, så ja ni förstår.
 
Förresten så blev det ingen kamera då snubben på Elgiganten inte kunde svara på frågan om vilken som hade bäst/snabbast autofokus.. Spyr på dålig personal. Försöker flörta med Emil att vi ska upp tidigt imorgon och åka till Västerås, så jag har något bra att foto med på självaste Midsommar!
- 1 Comments Posted in:








Midsommarplaner

Själv ska jag, älskling, och båda sandrorna och massa annat trevligt folk hem till Julia där det bjuds på mat och massa gott! Det kommer bli så kul, jag kommer ha min nya klänning och en rosa blomkrans i håret. Hoppas bara det blir bra väder. Vill ni att jag ska ta bilder och försöka spela in någon video? Nu ska jag och älskling åka och titta på ny kamera, hoppas inte vi kommer hem tomhänta..
- 1 Comments Posted in: Vardag








Spara eller slösa

 
Jag har länge suktat över en Michael Kors väska (eller Celine väska) men känt att spara pengarna till att resa är prio ett. Modellen är stor och enkel och passar till nästan allt. Nu såg jag att HM hade fått in en look-a-like väska för en tiondel av priset. Så nu sitter jag här och nattshoppar på HM.
- 1 Comments Posted in: Shopping








Like / Dislike

 
Like/ Midsommar! Jag längtar så. Vi ska vara jätte många fina vänner i en kompis villa. Dessutom så verkar det som att solen kommer att lysa fram ändå! Klänning och blomkrans here I come!
Dislike/ Att min kamera suger. Jag som tänkte ta nya tag med bloggen, tänkte damma av min gamla kamera och lägga upp egentagna bilder. Man kan inte ta bra bilder - utan blixten så blir dem blurriga och mörka, och med så blir dem nästan vita.. Så imorgon blir det att åka och kolla på ny kamera med älskling. Om man vil lha en seriös blogg måste man ju har bilder!
Like/ Mugcakes, världens shysstaste sätt att bota sötsug på. Det är hyfsat nyttigt och tar 2 min att göra. Här finns massa nice recept!
Dislike/ Några saker med min design som jag inte rktigt vet hur jag vill ha!
Like/ Snart bär det av för att jobba på Putte i Parken med min bästa vän! Kommer ta massa bilder och videos!
Dislike/ Omlottblusarna som alla tjejer bär just nu. Vissa är fina som till och med jag har kollat på, men dem i denna stil, som är av den billiga varianten der ju bara för töntiga ut.
- 0 Comments Posted in: Vardag








Ny design!

 

Ny design på bloggen. Äntligen är det ända jag kan säga. Jag är så nöjd. Frida gjorde ett jätte bra jobb, stod ut med jobbiga mig och var super snäll och trevlig. Stor skillnad va? Har skjutit på det alldeles för länge. Men det är dock några saker som är kvar. Måste försöka kika om det finns någon där ute som kan fixa ”Tidigare inlägg” länk på slutet av sidan? Frida kämpade med det, men det var så krångligt, typ omöjligt. Sedan ska en till annons in på bloggen också som krånglade lite, så det är lite små saker. Men jaa, vad tycker ni då?

 
- 0 Comments Posted in: Vardag








Podcast

Jag har tipsat om två podcast tidigare. (här och här) För er som vill lyssna på podcast så har jag ett tredje tips! Det är Rebecca & Isabels podcast. Där Rebecca Simonsson som är modell, dansare, bloggare och nattklubbschef sitter och snackar med Isabel Adrian från Svenska hollywood fruar som är tillsammans med Steve Angello från swedish house mafia. De två snackar om allt möjligt och det är lite kul att lyssna på, när man promenerar till jobbet eller på datorn när man är på rummet. Klicka på bilden ovan! 
- 0 Comments Posted in: Tips








VS Mody mist

 
När jag samarbetade med Parelle, så fick jag presentkort hos dem. Hade helt glömt bort det och nu när jag kikade in på deras hemsida så hade de fått hem flera olika Victoria Secret Body Mist. Jag har aldrig hakat på trenden att köpa dessa, men har bara hört massa posetivt om dessa dofter.
 
Googlade länge och dessa två verkar vara två stora favoriter. Om jag gillar dem kommer jag nog också börja samla!
 
- 2 Comments Posted in: Shopping








Olsen för Bikbok Sneak peak

Bild tagen ifrån http://nyheter24.se/modette/shoppingandfashion/
 
För ett par månader sen så bloggade jag om att M-K Olsen och Ashley Olsen ska göra tre kollektioner för  Bik Bok (läs inlägget här) och nu har det äntligen släppts en liten sneak peek bild från den första kollektionen. Jag längtar helt galet mycket tills vi får se alla bilder. Enligt bilden ovan så kommer det att släppas mer info gällande kollektionen den 24 juni dvs om 8 dagar och jag hoppas verkligen att det är fler bilder vi kommer att få se då… Åhhhh, i can´t wait! Detta designsamarbete kommer att bli en succé!!
- 1 Comments Posted in: Mode








Godnatt

Idag har jag hjälpt älskling att packa i hans lägenhet i kartonger. Sedan åkte jag med älskling och Stefan och åt thaimat på Buntas. Hann precis hem innan jag fick migrän så då var det bara att lägga sig och vila. (Vilket förklarar bloggningen) Så det kommer bli svårt att somna nu, men ska försöka i alla fall.. så ska krypa ner hos älskling nu. Natti :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Juicy

http://cdn1.cdnme.se/1101787/7-3/juicy-couture-pink-rich-girl-silicone-bracelet-watch-product-2-2863484-502334014_large_flex_51b98c1d9606ee1c30223c5c.jpg
- 1 Comments Posted in: Mode








Ivyrevel

Nu ha äntligen Kenzas weppshop öppnat! Har ni hunnit er in på Ivyrevel och shoppat eller kollat in plaggen? Jag tycker kläderna är snygga, men inget som passar mig. Älskar deras design på sidan att man bläddrar vågrätt istället för lodrätt.
 
Det är fint att modellen bara står rakt upp och ner.
 
- 1 Comments Posted in: Mode








Önskan

Okej om jag fick önska mig något, vad som helst den här månaden, så skulle det nog vara en sån här döskalle! De är ju helt grymt snygga och tänk att ha en stå i fönstret eller varför inte i bokhylland bland en massa skor, ååh...
 
Källa: http://honestlywtf.com/art/our-exquisite-corpse/ 
- 0 Comments Posted in: Inspiration








Låtar som går på replay

Denna låten har väl alla hört i orginal, men jag har fastnat för den akutiska versionen! Årets sommarplåga?
 
 
Älskar alla hennes låtar, så jävla bra, så jävla vacker. Denna har jag gått runt och sjungt på i säkert 2-3 veckor nu. Tröttnar aldrg. Testa även söka på Cedric remix på denna på youtube. Min absoluta nummer 1 nu!
 
 
Denna blir jag glad av! Går runt och ler när jag lyssar på denna. Dansa vill man ju också, haha!
- 10 Comments Posted in: Musik








Festival sommaren 2013

 
I sommar ska jag för första gången på festival! Det ska bli skit kul. Jag & Sandra ska jobba på Putte i Parken som funktionärer, vi har fått jobbet att vara backstage och hjälpa till med säkerhet och lite annat. Vi kommer vara där 4 dagar och kommer inte jobba alla, dessutom så är jobbdagarna inte så långa! Så att se artister (både på nära och långt håll!) och ha massa kul kommer vi ju såklart hinna med! Ska även tälta för första gången, det är jag mer nervös över..  Svara gärna i en kommentar nedan vad du har för festival planer i sommar?
 
Fick även mail ifrån Emmaboda ang funktionärsarbete, men det tackade vi nej till, dem behöver tydligen folk, så nu kan ju söka där!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Perfekt outfit

Väska/Céline Klocka/MarcbyMarcJacobs Linne/Estradeur Halsband/Ginatricot Klackar/Nelly
 

Hade mer än gärna trippat runt i detta idag tillsammans med ett par snygga short eller byxor. Älskar verkligen dessa nätta linnen med smala band som nästan inte syns. Helst i svart eller vitt. Tror jag ska köpa mig någon liknande! Ett måste i sommar!

- 2 Comments Posted in: Mode








Style Crush: Hair Scarfs

 
Älskar dessa bilder på rihanna! Dock skulle jag själv inte välj att klä mig såhör för fem öre, då det bara skulle se skrattretande ut. Men en annan fin detalj till sommaren som n där ute (och även kanske jag, eller inte hah..) kan hänga på är att bära en scarf i håret! Rihanna bär en scarf i håret på nästan var och annan outfit och jäklar så grymt det är. Man matchar tydligen bäst med denim. Dessa hårscarfar är från Bikbok.
- 0 Comments Posted in: Mode








Mascara tips

Måste bara tipsa er om en suuuperbra mascara! Denna lilla guldklimp: Max Factor Clump Defy Mascara! Fransarna känns sjukt långa och denna mascara klumpar verkligen ingenting! Hyffsat budgetvänlig tycker jag att den är också. (ca. 175:-)
 
Bloggningen är lite konstig nu och opersonlig med snabba inlägg, det är pga av att jag väntar på den nya designen och tänker ta nya tag då! Laddar om för att bloggen ska bli dubbelt så bra då! 
 
- 1 Comments Posted in: Tips








Naimakka

 
Åh, jag har spanat in Naimakkas armband länge och de är ju bara föööör snygga. Kommer ihåg för över ett år sen när vi skulle starta UF företag och jag funderade länge på om jag skulle starta ett eget och sälja sådna här. De är flätade i ett jättetåligt nylon och kan användas i nödlägen! Sjukt snygga i alla fall, här finns Naimakkas armband att köpa.
 
Just nu sitter jag och målar mina naglar somrigt vita, så fint när man börjar bli brun! Samtigt som jag väntar på att Kenzas IvyRevel shop ska öpnna 20.00 så man kan shoppa loss! Glöm inte de! (obs: flyttat datum, pga tekniska problem)
 
 
- 1 Comments Posted in: Tips








Transperant

 1.Chicy.se   -   2.Nelly.com   -   3.Jennie-ellen.com   -   4.Nastygal.com

 

Att komplettera en exempelvis helsvart eller kritvit outfit med någon av accessoarerna ovan är hett tips inför våren! Eller vad tycker ni?

- 1 Comments Posted in: Mode








Bikinis

Vilken av dessa skulle du välja?
Jag har hittat två superfina bikinis från Nelly.com. Två identiska modeller med otroligt fina färger och mönster båda två. Vet inte om jag ska beställa eftersom jag har redan en ny.. Men tänker att den rosa-orange:a färgen kommer bli riktigt snygg till brunbränd hud.
- 7 Comments Posted in: Mode








Hm Trend

1. Här / 2. Här / 3. Här  
 
La på en färg över för de två första plaggen syntes knappt för de var så ljusa. Det har ju blivit väldigt inne med dessa nätta linnen med tunna spaghettiband. Tycker dessa tre från H&M Trend är sjukt snygga. Skulle vilja haffa åtminstone ett av dessa. Pris runt 300kr styck.
- 0 Comments Posted in: Mode








Fashionjoint.se

Hej alla glada! Nu tänkte jag uppdatera er angående min design och domän. Jag har nu bytt bloggadress till Fashionjoint.se, så inom 24 timmar kommer ni att kunna använda er av denna. Men såklart kan man även använda min gamla Socosy.blogg.se också. Varför gör jag det nu & inte tidigare? Jo, nu är det så att en super snäll och söt tjej vid namn Frida håller på att fixa min design till bloggen, som säkerligen är klar inom någon vecka och jag vill gärna att dessa två saker går samman och kommer någorlunda samtidigt.
 
 
- 1 Comments Posted in: Vardag








Inspiration

http://bloggfiler.no/carolinemaria.blogg.no/images/301460-12-1365947188707.jpg
Kollage from Polyvore, and the beautiful painting can you buy here: http://www.etsy.com/listing/86720085/wildflowers-watercolor-painting
- 1 Comments Posted in: Inspiration








Chill Fextival outfit

Bild ifrån http://hippi-inn.se/
 
Om jag skulle på festival idag (är så avis på er som ska på Summerburst i Göteborg!) så hade jag gärna burit den här perfekta vita långkjolen från River Island. Så snyggt ihop med en bustier och armygrön jacka, nätta sandaler, fransväska och massa armband! ♥
 
Vart på begravning idag därav den sega bloggningen, har inte orkat sätta mig vid datorn..
- 1 Comments Posted in: Mode








Jeffery Campbell

Men hålla, hur snygga är inte dessa ”Prizzy” sandaler från Jeffrey Campbell? Jag tycker att de är helt fantastiska med de färgglada stenarna och de skulle verkligen lyfta sommaren gyllenbruna ben. Ett par riktigt schysta låga sandaler är faktiskt något som saknas i min skogarderob! Du hittar dem här för 1490:-
- 0 Comments Posted in: Mode








Studenten i Enköping

 Har varit i stan idag och kollat på alla studenter! Fan vad man blir taggad på att ta studenten igen. Nu ska jag och min bror till Elin, min barndomskompis som tagit studenten. Grattis gumman! 
- 0 Comments Posted in: Videoklipp








3 Biofilmer

 Här är tre biofilmer jag måste se! 
 
Spring Breakers - Fan denna verkar ÄGA. Både Selena och Vanessa är med i denna och den handlar om fyra ungdomar som bor på ett studenthem tillsammas och har Spring Break (nehe?) och vill hitta ett sätt att skapa lite spänning. Dem bestämmer sig för att åka till Flordia och för att få råd så rånar dem en restaurang.
 
 
The Bling Ring - Denna läste jag om i Veckor Revyn, eftersom den är baserad på en riktig historia. Verkar jätte spännande! Handlar om en grupp tonåringar som är besatta av den glamorösa kändisvärlden och som begår inbrott hos kända personer som tex Paris Hilton, Lindsay Lohan och Megan fox. Det som börjar som en lek går snart över styr och medlemmarna i The Bling Ring blir utsatta för frestelser de flesta tonåringar skulle ha svårt att motstå. Paris Hilton och Kirsten Dunst medverkar i rollerna som sig själva.
 
 
Baksmällan 3 - Haha allså dom första två ägde, så jag förväntar mig samma sak av denna. Tredje gången gillt, den här gången är det inget bröllop, ingen svensexa, gänget ger sig bara ut på vägarna. Vad skulle kunna gå fel? Jo, ”Wolfpack”-gänget blir kidnappade av en gangster som vill att de letar reda på en gammal bekant, Leslie Chow, som har stulit flera miljoner dollar från honom i guldtackor.
- 2 Comments Posted in: Tips








Hawaiian Tropical

1. Protective Dry Spray Oil / 2. Lip Gloss Spf 25  / 3. Protective Sun Screen Lotion / 4. After Sun Body Butter / 5. After Sun Cooling Aloe Gel / 6. Tropical Tanning Oil / 7. Silk Hydration Lotion / 8. Silk Hydration After Sun 

 

Hawaiian Tropic's produkter är helt klart min favoriter när det kommer till "sol"-produkter. De luktar fantastiskt gott och fungerar riktigt bra! Så här är några tips på deras produkter nu när solen börjar kika fram! After sun är det skönaste man kan ha på en bränd hud och oljan är smidig om man vill bli lite extra brun när man solar.

 

Tips när du solar:

- Är att vända på dig ofta om du vill ha en jämn och fin bränna. Ligg cirka 20-30 minuter på vardera sida i taget, på så sätt kan man kolla om huden börjar bli röd någonstans mellan vändningarna.

 

- Smörj alltid in dig efter du duschat för att inte börja flagna. Bäst att smörjai sig när huden är fuktig då absorberas krämen snabbare.

 

- Peela kropp och anikte. Genom att peela huden får du bort död hud som ligger överst på huden. Var noga med att inte peela dagen innan eller samma dag som du utsätt för sol, då huden är lite extra känslig och det är lätt att du bränner dig.

 

- 2 Comments Posted in: Tips








Rihannas parfym

Åh varför är hon så snyygg. Anyway så älskar jag Rihannas parfymer, kommer bara inte ihåg vilken jag föll för mest. Jag har massa parfymer redan men känner att jag vill utöka lite! Så kommer nog välja någon av dessa… Frågan är bara vilken och med min beslutsångest kommer jag säkert inte köpa förrän sommaren är slut haha!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Bohemian leather slippers

 
Bild tagen ifrån http://hippi-inn.se/
 
Jag snubblade över dessa fantastiska tofflor i skinn häromdagen och är så sugen på att klicka hem ett par. De känns som perfekta vardags skor att ha i sommar till ett par jeans eller en vit tunika! De finns i den australienska webshopen Tree Of Life och kostar 39.95$ (ca 258 kronor) plus 10$ i internationell frakt. Visst är de fina!?
 
Och hdag har det storstädats i mitt rum och den där sköna känslan efter… Ljuvlig! Allt ifrån att rensa kläder och annat till att damma på alla små ställen. Nu ska jag skänka bort 4 påsar kläder, och 2 påsar ska jag lägga upp på Tradera. Nu är jag trött och ska kila hem till Emil! 
- 0 Comments Posted in: Mode








Shoppat

- 0 Comments Posted in: Shopping








Ivy revel date

Om 9 dagar så släpper Kenza sin kollektion! Så taggad hoppas bara det är bra normala priser så det är något att se fram emot! :)
- 0 Comments Posted in: Mode








Ray Ban

Dålig bloggning pga av att jag är sjuk och har inte ork att blogga. Har tappat rösten också så kan typ inte prata, men det gör jag ändå, så det blir bara värre..
 
Snart kommer denna skönhet in på Nelly. Funderar på om jag ska köpa! Så snygga. Annars kommer jag sukta efter dessa hela sommaren.
- 0 Comments Posted in: Mode








Levis

Nu finns Levi’s 501:or att köpa i en ljus och mörk tvätt (HÄR) om ni skulle vara sugna. Det är ju jätte populärt att göra om just dessa till shorts, men det vet ni nog redan. Så ifall ni letar efter sånda i shorts så kan man ju beställa jeansen och göra om själv hemma annars!
 
 
- 0 Comments Posted in: Mode








Mango Summer 2013 Catalogue inspo

 
- 0 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.