Fashionjoint

Vinn Demain Design örhänge

Nu lottar jag ut detta fina örhänge ifrån DemainDesign.se. En va deras bästsäljare! :) Allt du ska göra för att få vara med är bara att gilla Demain Designs facebook sida och skriv någon mening om varför du ska vinna.

Tipsa gärna om tävlingen på din blogg/facebook också! :)


Tävlingen avslutas 14/3
- 17 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Virkade shorts till salu

HEJ TÄNKTE BARA SKRIVA ATT IKVÄLL SKA JAG LÄGGA UPP MINA ANDRA CONSCIOUS COLLECTION SHORTS PÅ TRADERA. OM DET ÄR NÅGON SOM ÄR INTRESSERAD SÅ SÄG TILL INNAN :)

Om ni undrar något om dem så läs HÄR eller kommentera detta inlägg. Där jag har mina andra uppe. Dom är exakt lika stora, fast det står olika i. Storlek M tycker jag personligen att de är som. 

- 6 Comments Posted in: Vardag








Happy!

Sitter i skolan nu följer en auktion på tradera som jag bara ska vinna haha.. Idag är det hundra dagar kvar till studenten! Åh jag är så glad, det är jätte fint väder ute också.

Jag hoppas ni också har en bra dag - Annars så läs det här eller det här, så lovar jag att ni blir glada. Den här låten gör mig glad! Älskar den. (hittade den på Linneas bligg, här) Mina nya favoritlåt!



Hey, I just met you, and this is crazy, but here's my number, so call me, maybe? It's hard to look right, at you baby, but here's my number, so call me, maybe? And all the other boys try to chase me. But here’s my number, so call me maybe?

- 6 Comments Posted in: Musik








Vår

Jag älskar våren. Visst, jag älskar sommaren mera, men älskar känslan när man tröttnat på vintern (vilket man alltid hinner göra) och snön/isen börjar smälta och man kan lämna vinerjackan. Idag var en sån dag, solen sken jätte varmt på förmiddagen när våran klass var ute och åkte skridskor. Och jag har varit på jätte bra humör hela dagen och älskar vart jag är i livet just nu! :) Inget som jag är speciellt missnöjd med. Även om det är mycket på gång samtidigt!

Två bilder ifrån det fina vädret idag! :)

- 3 Comments Posted in: Vardag








Marni at HM

Kikade in på HM Life och läste det här. :)

"Kan avancerat catwalkmode alltså kombineras med avslappnad vardagsstil? Absolut! Fråga bara de tusentals kvinnor som redan förälskat sig i Marnis magiska universum. Den här våren kommer deras antal växa ytterligare när Marni at H&M, ett helt nytt designsamarbete, landar i butiker över hela världen den 8 mars."


Jag tycker att själva plaggen är unika, vilket alltid är bra, men inte något som jag skulle köpa. Längtar mera till kollektionen Fashion Agains Aids som släpps månaden därpå. Vilken gillar ni mest? Dessutom så lyckas de inte med priserna tycker jag haha.. 

Här är nedan är några plagg. Här kan ni ser flera plagg. Här kan ni se en video om samarbetet.



Klänning 1299/ Tshirt 1299/ Armband 299/ Läderskor 999
- 1 Comments Posted in: Mode








Fashiolista

Har ni också sett massa snygga kläder på tex weheartit & undrat vart sjutton de finns att få tag på? I sure have! Här finns de flesta godbitar, med en länk till inköpsstället!

 

Jag ville tipsa om en sida som heter Fashionlista. Det påminner om Mylovebasket. Där skapar du en profil och ’hjärtar’ dina favoritplagg du hittar runt om på webbshoppar så de hamnar på din lista.

 

Du kan även följa andra användare och se vad dom gillar för plagg! Jag har hittat massvis med nya webbshoppar jag måste besöka. Ni kan hålla koll på min profil då jag förmodligen kommer att lista alla godbitar jag. :} Superbra tips för alla som letar efter speciella plagg eller som bara är lite less på Sveriges utbud av shop's och vill hitta nya favoriter! (finns såklart svenska shoppar också.)

 

Min profilsida med mina senaste likes ↓

- 2 Comments Posted in: Tips








Bandeau bikini

Taggar redan för sommaren haha! Vilken tycker du är finast?

- 13 Comments Posted in: Vardag








UpBrand rabattkod

15% rabatt på ett helt köp. Hos UpBrand finns det allt. Allt ifrån lip tattoos till klänningar. Men bäst av allt är att sminkpaletterna är sjukt billiga, den billigaste kostar 199 kr bara. (170 kr med koden) Och den innehåller 88 (!) skuggor.

 

Jag blev lite sugen på at testa lip tattoos, kostar bara 50lappen med rabattkoden :) Har ni testat det någon gång?

Koden är giltig till 31 mars.

- 1 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Shorts

Tips till er som letar shorts, på Bik Bok finns det jätte söta höga ljusrosa som jag testade idag i Västerås men köpte dom inte för ena storleken var lite för liten och andra lite för stor på mig. :) Fanns även i andra färger.

- 4 Comments Posted in: Vardag








Bärbar dator hjälp!

Nu är det så att för ett bra tag sen så gick skärmen sönder på min dator och det bärjar bli dax att köpa ny nu när jag sparat pengar, men eftersom jag inte är så bra på datorer så behöver jag eran hjälp :) Den ska minst vara 13 tum och kosta högst 5000 kr. Den ska inte vara klumpig och stor..


Nu ska alla kommentera och hjälpa mig! Snälla! :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Västerås hela dagen

Just nu så är jag i Västerås med mamma och shoppar och kikar på Ikea! Men gjorde detta tidsinställda för Er. Tänkte även berätta att i år tänkte jag fixa egen domän och ny design på bloggen, men blir nog efter student&körkort! Vad tycker ni om de?

Titta vilken söt topp som kommer att komma in på HM i vår/sommar.
- 3 Comments Posted in: Vardag








Ny trend?

Shit va snyggt! När jag såg det här var jag tvungen att skiva om det! Har aldrig sett någon göra såhär förr! :)

Stilrent och enkelt, vad tycker ni?


Sätt dina stela armband på fotleden så blir det så här snyggt
- 12 Comments Posted in: Mode








++

 

- 2 Comments Posted in: Mode








Till salu

Har dessa shorts från Conscious Collection ute på Tradera. :) Står storlek 34 på dem. Men dem är stora, typ som M! Tror det är för att de kommer ifrån utlandet. Kommer att lägga upp ett till par, men skriv om ni är intressrade.



Klicka på bilden för att komma till auktionen.
- 3 Comments Posted in: Vardag








Bik Bok Jeans


- 3 Comments Posted in: Vardag








Kollage

- 1 Comments Posted in: Mode








I want

Åt nyss på Wikmans med min mamma & bror och alla andra som hjälp honom flytta idag. :) Hans nya lägenhet var jätte fin! Har även hunnit haft körlektion idag, skönt med lov då hinner man med mycket. Blivigt mycket övningskörning och teori för mig på lovet, ska även till Västerås med mamma och Sandra senare i veckan, får se vad jag köper då. Är väääldigt sugen på att köpa den här kjolen! Ni hittar den på BikBok.

- 4 Comments Posted in: Vardag








Inspiration

- 0 Comments Posted in: Inspiration








Yves Rocher

När man tar bort smink så blir det lätt att man får sminkborttagninen i ögonen och det börjar svida och massa.. Jag har testat pads & massa olika tvåler, tex Isadoras eye make up remover, som inte var ett dugg bra. Jag har aldrig hittat någon som är bra. Hur svårt ska det egentligen vara att hitta en som funkar lixom?

Tills NU - eller rättare sagt Mamma har hittat, haha. Hon har beställt den ifrån Yves Rocher. Det är inte en tvål som blir skummig och gör att det svider, det är som en olja och man behöver bara ta lite på en pads och dra över sminket och mascaran så försvinner det jätte enkelt.



Det står att den är till för känslig hud och för de med kontaklinser osv, kanske därför den är så sjukt bra. Köp den! Ett annat plus är att den är ekologisk.
- 8 Comments Posted in: Tips








Big Brother

Fick en fråga om jag kan skriva om vad jag tycker om BB - Jag tittar på Big Brother & tycker det är jätte underhållande och roligt, jag tyckte det skulle bli jätte spännande att se Nadia sköta om sitt barn där, men nu har hon gått ut ur huset och det var tydligen bara ett pr-trick. :) Det var bestämt att hon skulle ut efter någon dag. Smart drag av BB! Har ni några favoriter än då? De 5 jag tycker om mest är Marcel, Annica, Kija, Petronella & Amadeus. (Av de Loftet så tycker jag om den hesa snubben)

 

Pssst - Om man loggar in på Big Brothers hemsida med Facebook så får man poäng att titta gratis för. Jag var inne igår och idag för att titta på ett avsnitt & några klipp. Då var jag redan uppe i 70 poäng och sedan gjorde jag två "uppdrag". Har inte ens ansträngt mig och nu får jag titta gratis eller live en hel dag! :) Tips till alla mina läsare som vill se Big Brother gratis en dag.

- 6 Comments Posted in: Vardag








Tuula; Blogg tips

Läser ni bara svenska bloggar? Jag läser både svenska och norska bloggar. Och bloggar som är på engelska. :) Här är ett blogg tips. Klicka på bilden föra att komma till Tuulas blogg.

- 8 Comments Posted in: Tips








Sommrig virkad klänning

Kommer ni ihåg att jag var ute efter den perfekta virkade klänningen? Jag tror jag just hittat den! Tänk er denna i sommar matchande med den bruna huden.


Vilken färg tycker ni mest om? Som ni ser finns den i svart, naturvit och kritvit :)
- 23 Comments Posted in: Mode








Dyrberg/Kern

Jag skulle göra vad som helst för den här ringen. Ringen är av Dyrberg Kern.

- 1 Comments Posted in: Mode








Nagellack på penna

Jag vill tipsa om dessa produkter från Laqua & Co. :) Det är lätt sagt  - nagellack på penna! Varför har man inte kommit på den idéen tidigare? Haha. De finns i jätte fina nyanser och är lätta att ta med.

Den är lätt att använda också eftersom man använder en sorts borste som finns på pennan. :)


Bild tagen från Google.
- 3 Comments Posted in: Mode








Brun utan sol

Jag tänkte tipsa om två olika sorter brun utan sol, som jag förövrigt inte ens testat (har aldrig testat brun utan sol). Den första är XEN TAN och den andra Body Bling.



XEN-TAN ger en fin brun färg, och det finns olika för kropp & olika för ansiktet. Den luktar choklad/vanilj. Man blir brun inte orange, vilket är viktigt. Det krångliga med denna produkt är att det finns massa olika; vissa för längre resultat, vissa beroende på nyans osv. Kanske svårt att hitta just den du vill ha.

Body bling är en fuktighetskräm med lite färg & skimmer. Den har mera skimmer i sig än den andra och kanske därför passar lite bättre till fest. Denna har även blivit nominerad i Norge för Cosmopolitat Beauty Awards 2012.

Nu har ni fått lite information om båda & jag vet iaf vilken jag ska testa/vilken som ger bäst resultat genom bilder jag sett. Googla så får ni se vad ni tycker! :) Puss!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Big Brother

Vad gör ni såhär på morgonkvisten? Haha. Jag sitter & tittar på bigbrother och bara tar det lungt, åt chips & smoothie till frukost, hahah tummen upp. Nyttigt;) För ett år sen så la jag upp det här inlägget och i dagsläget sitter jag också och tittar på bigbrother som börjar på riktigt om 7 timmar.



Vill ni också börja tjuvtitta på Loftet? Tryck på bilden.
- 0 Comments Posted in: Vardag








rock that body

1. Gina Tricot  2. Jofama by Kenza  3. Nelly.com  4. Nelly.com  5. Gina Tricot  6. Skopunkten  7. Nelly.com

 

Jag längtar till våren, sommaren, men mest av allt längtar jag till värmen. Inte så konstigt när snöar så mycket ute. Men jag tröstar mig med att solen hälsade på oss idag, som ett litet tecken på att det blir både ljusare och varmare om någon månad.

- 1 Comments Posted in: Mode








Musiksmak

Är ni som mig och tycker om massa olika musik? :)



Laleh - Some die youong

Snoop dogg - Smoke weed every day (sry texten(!) heh men låten är bra som fan!)





- 1 Comments Posted in: Musik








Bad Teacher. Bad movie.

Såg filmen Bad Teacher här om dagen, har ni sett den? :) Förstår inte varför den fått så bra betyg & många säger att den är bra.. nu tittade jag inte hela filmen haha, men den är verkligen inte underhållnade & den handlar typ om att hon ska skaffa nya bröst? Tyckte den va jätte konstigt... Så nej dåligt betyg får den!

Vad tycker ni om filmen?
- 1 Comments Posted in: Vardag








Phonefashion tävling

Nu startar jag ett samarbete med Phonefashion, där du kan vinna ett presentkort på 200 kronor på bla skal med egen dekor. För att vara med och tävla ska du gilla dem på facebook och sedan länka/skriva om tävlingen på din facebook eller blogg.

Tävlingen avslutas 1 mars!

 

- 6 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Keep calm and...

Keep calm and love my blog? Tryck på länken för flera bilder

- 0 Comments Posted in: Vardag








Smile



Idag har jag tagit det lungt och har tagit nya tag efter gårdagen. Varit skönt att inte behöva tänka på skolan för en dag. Men imorgon ska jag praktisera och ser fram emot lovet nästa vecka. :) Jag ska ha sånt jävla bra lov och ta vara på varje dag och bara umgås med folk jag tycker om, ska inte tänkta på skolan alls! Sen är det bara några veckor kvar till studenten. Studenten, shit! Så spännande :)
- 2 Comments Posted in: Vardag








Annorlunda halsband



Detta läckra stela halsband finns just nu hos Cocoo för 195:-. Underbart snyggt och läckert!
- 1 Comments Posted in: Mode








Ringar

Dagens tips - ringar ifrån Bikbok.

129:- / 49:- / 69:-

- 5 Comments Posted in: Tips








Min dag i bilder

Blandade känslor denna Alla hjärtans dag! Jag hoppas Ni mina läsare har haft det bra! Dagen för mig har både vart fin och såklart sorglig. Morfars begravning var vacker och kunde inte blivit bättre! Det kändes jobbigt att säga hejdå, men du finns i mitt hjärta och jag tänker på dig varje dag.

- 2 Comments Posted in: Vardag








Gina Kavaj

Färger på kavaj är så snyggt, en färgklick! Tänk er svarta tighta jeans ett svart snyggt oversize linne och denna kavaj med ett snyggt stelt halsband! Hur snyggt och vårigt är inte det? Eller tvärtom en svart kavaj och jätte färgglad töja under! :) Åhhh.

399 kr


- 0 Comments Posted in: Mode








Mina naglar

Hej, jag tänkte lägga upp en bild och visa hur jag har fixat mina naglar. Vad tycker ni? Jag tycker det är så fint när man fixar sina egna naglar, och har äkta! :) Tycker personligen inte om lösnaglar, löshår osv.. :) Ta inte illa upp nu om ni använder det, men det är bara min åsikt.

Jag använder produkter ifrån Konad när jag fixar mina naglar, vill ni ha tips så säg till!

- 1 Comments Posted in: Vardag








Art is like poetry without words

Jag har alltid gillat Kan Dees kläder och teckningar/konstverk. Har ett av hennes linnen som mamma precis har sytt in (äntligen! hah har haft den legandes i flera år) och min väl använda tygkasse! Skulle inte tacka nej till en tjocktröja och en av dessa magtröjor! :) Tycker mest om den första.

- 2 Comments Posted in: Mode








Stickade linnen


HM - 99 kronor styck!


Stickat och virkat kan ju vara det snyggaste! :) Älskar dessa färgklickar ifrån HM. Såg på en blogg att det finns i min favoritfärg också, grön. :) Annars gillar jag den vita och oranga. Att se dessa linnen får mig att längta mer till sommaren också!
- 4 Comments Posted in: Mode








Fashion Against Aids


HM Fashion Agains Aids 2012, vilken kollektion! Älskar att den är så färgglad och att dom ska börja med vintage shorts, nackdelen då är dock att alla kommer gå runt i likadana kläder. Jag tänker fesival & sommar när jag ser dom här kläderna! Gör inte ni? Kläderna släpps i butik & online 26 april. 25% av försäljningen går till kampen mot HIV och AIDS. Själv så vill jag ha ALLT, ni tjejer känner samma va? Go HM go!


På HMs pressmedelande sida, finns det flera bilder! Lämna en kommentar om ni undrar hur mycket något kommer att kosta! :)

- 7 Comments Posted in: Mode








Favorit i repris

HAHAH skrattar lika mycket varje gång när jag ser den här, man borde starta varje dag med bloopers!? Tycker ni inte! :)

Glöm inte kika in alla mina tävlingar!

- 8 Comments Posted in: Videoklipp








Shorts

Jag har förresten två par virkade shorts i strl M (kanske passar S) om ni är intresserade, lämna bara en kommentar! Puss sötnosar.

- 5 Comments Posted in: Mode








Oj!

Nu ikväll när jag gick in hade mina läsare ökat väldigt mycket(!), och läste bland kommentarerna att Dessie hade länkat mig, tack! (inte för jag tror att hon läser det här, hehe..) Alltid kul med nya läsare, om ni vill följa mig på bloglovin' gör ni de här. Annars hoppas jag ni stannar kvar ändå! :)

- 3 Comments Posted in: Vardag








Saboskirt

Kanske något att önska sig till sin födelsedag? ♥

- 0 Comments Posted in: Mode








Shoes

 


- 5 Comments Posted in: Inspiration








Bas

Dagens tips! Jätte fina & framför allt billiga! :)

- 1 Comments Posted in: Tips








Leather skirt



Jag är mer en shorts tjej än kjoltjej men visst var det här snyggt? Den sista kjolen som Ashley bär är snyggast!
- 3 Comments Posted in: Mode








Godmorgon

Godmorgon, har ni sovit gott? Själv så sov jag 12 timmar inatt, jag gick och la mig väldigt tidigt :) Kändes som jag behvöde det! Nu ska jag kila iväg till praktiken! Ha en bra dag, Puss

- 2 Comments Posted in: Vardag








Pastell

Jag vill köpa något mintgrönt! Men jag kommer bara på svarta jeans att matcha det till. Eller tror ni det passar bra till jeans färgat också? Hjälp mig nu, Puss!

- 12 Comments Posted in: Mode








Ledig

Idag har jag varit ledig för att jag var på Risk1an, det gick bra men var ganska långtråkigt att sitta och lyssna i 4 timmar. Efter det så gick jag, Nathalie och Ella och åt på Wikmans & det blev att vi satt där väldigt länge, haha så kallt ute så ville inte gå hem! :)

 

Men nu är jag iaf hemma efter att jag övningskörde lite med mamma och hämtade ut mitt paket från Style By Tyra. Nu ska jag plugga teori en timme. Och försöka hinna med lite plugg också! :) Den här dagen har varit jätte bra och mysig, hur har eran dag varit?

 

 

- 1 Comments Posted in: Vardag








Vinn 300 kronor på skor!

Jag tipsade ju om Footway förr, kommer ni ihåg? Nu har ni chansen att vinna 300 kronor på skor hos dom. Gilla dom på facebook och tipsa om tävlingen för större chans. Ja, ni vet ju hur det här går till nu? 

Dom har ännu mera roliga tävlingar på deras facebook så kika in där!

Tävlingen avslutas 19 februari
- 48 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Vinn långklänning

Hur dö snygg är inte denna? Nu har jag fått chansen att lotta ut denna. (Känner mig hedrad) Det är underbara butiken Meenola som sponsrar med denna. För att vara med så ska du gilla Meenola på facebook och du har större chans att vinna om du delar det här på din blogg. Använd då denna bild.

Skriv gärna något gulligt på Meenolas logg, för att dom är så snälla och lottar ut denna!



Avslutas 22 februari.
- 48 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Ashley

2 stilsäkra stilikoner Ashley i en smäll!

Den här tjejen - Ashley Madekwe, är med i min favorit serie Revenge! Snacka om stilsäker brud. Älskar hennes stil, kika in hennes lookbook! Hon är även min favorit i serien :)

Behöber jag ens säga något, hon är en av mina absoluta stilikoner som jag ser som en stor inspiration för mig. Här kan ni se en video när Olsen systrarna presenterar The Row höstkollektion.

- 2 Comments Posted in: Inspiration








HM Ballerina

Dom absolut sötaste skorna att ha på sommaren, är färgglada ballerina! Dessa kommer ifrån HM och finns i 6 olika färger!



99 kronor styck, det gör saken ännu bättre! Vilken färg skulle du köpt? Jag vill ha de oranga!
- 2 Comments Posted in: Mode








Våren

Snälla kom nu våren, jag har aldrig hatat vintern, men nu gör jag det.. Det är iskallt ute och du känns väldigt långt bort. Det tröstar jag med att titta på vårjackor.


Jag har en liknade i svart, men ni vet när man har haft en jacka i flera år så vill man ändå ha en ny, haha så typiskt tjejer! Jag tycker om den till höger mest!


Annars blir det nog den här jackan som jag bloggade om förr.
- 4 Comments Posted in: Vardag








Vinn Burt's Bees produkt

Ni som känner mig vet att jag har miljoner läppsyl. :) Vart jätte glad här om dagen när jag fick hem Burt's Bees Pink Blossom som har jätte fin färg, och man får jätte lena läppar. Men det bästa var förpackningen, fan vad söt den var. :)

Nu kan ni också vinna denna från Burt's Bees! Det ni ska skriva är Jag är med i detta inlägg & gilla Burt's Bees på facebook. För större chans att vinna så ska ni tipsa om denna tävling på bloggen/facebook, för er utan blogg.



En av mina favoriter av alla mina hundra jag har! Tack Burt's Bees!
- 26 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Pimpad kalender

Igår när jag kom hem från praktiken så pimpade jag min kalender! Fick inspiration av Ida som har varit jätte kreativ och har fixat värsta dröm dagboken. Tänk vad roligt att läsa igenom den sen! :)

Så här blev framsidan iaf, har några bilder inuti den också. Vad tycker ni?
- 4 Comments Posted in: Vardag








Agata

Ville tipsa om en den ända bra sidan jag vet som säljer leggins, Agata. Dom har någon som passar alla! :) Här är mina tre favortier. Kika in på sidan och titta vad som finns. Det finns även strumpbyxor.


Klicka på bilden för att komma till Agata Legwear!
- 1 Comments Posted in: Tips








Bloggevent

När man får inbjudan på mailen på blogevent så önskar man att man bodde i Stockholm! Speciellt när man får mailen två dagar innan och öppnar den samma dag haha... Skulle vara kul att gå på bloggevent någon gång, då kunde jag ta med mig Sandra som inte bloggar! :)


Får väl öppna mailet i tid nästa gång haha.. Hoppas ni andra som fick inbjudan hade roligt!
- 0 Comments Posted in: Vardag








Frisyrer inför helgen

Hur fixar du ditt hår när du går ut för att festa? Här är 9 tips!





Vilket är erat bästa tips?
- 3 Comments Posted in: Tips








Mitt hjärta blöder

När jag ser alla dessa fina skapelser och vet att jag inte kan köpa dom nu. Snyft. Från topshop.

- 4 Comments Posted in: Mode








Vinn en ungdomsbok

Pocketforlaget.se så finns det böcker för alla. Nu fick jag chansen att lotta ut en till bok och idag har ni chansen att vinna Hej och tack för ingenting som är skriven av Måns Gahrton. Om ni vill läsa om boken så tryck på bilden.



För att vara med så ska ni bara gilla Pocketforlaget på
facebook, och om ni vill ha större chans så kan ni blogga om denna tävling (använd gärna bilden ovan) och länka mig. Och självklart skriva att ni är med i en kommentar här nedan.

Denna tävling avslutas 16/2.

- 17 Comments Posted in: Tävlingar & rabatt








Dip dye hair

Jag älskar det här! Det är seriöst ett av de finaste sakerna man kan göra med håret, jätte modig av er som gör det här. Det jag menar är att jag skulle vilja, men jag törs inte färga, för att sist jag gjorde (i 8an) så blev det nästan orange och då fick ja leva med det tills det växte ut...


Här är några inspirations bilder jag satt ihop på just Dip Dye Hair ♥ Älskar



Avis, men får skylla mig själv som är så feg.. Har iaf bestämt mig att göra en sak på lovet! Tror ja hahah..
- 6 Comments Posted in: Vardag








Nattshopping

Godmorgon, har ni sovit gott? Igår la jag mig ganska sent, så det blev lite natt shopping på internet & jag klickade hem några saker. Inatt sovde jag med fläta, men det blev ingen större skillnad, men det gör inget, jag gjorde mest det för att det sliter mindre på håret. Visste ni det? :)

Idag efter skolan så ska jag plugga teori med pappa, blev taggad när vi satte en vecka igår, då jag ska vara klar med allt, med hjälp av körskolan! Som en planering ungefär. Vi ska också köpa mat från Max och jag bjuder! Vart så sugen på Low Carb mål och Hot Garlic Fries, älskar båda! Hehe tjock man låter då..


Vad tycker ni?
- 4 Comments Posted in: Vardag








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.