Fashionjoint

a must - chokers

Tighta halsband
Jag måste dela med mig av en sak som jag tycker är super snyggt just nu! Så kallade choker halsand. Inte dyr och väldigt snygg accessoar. Kommer ihåg att man hade det när man var liten och nu finns dem i så många olika varianter. Jag skulle vilja ha en helsvart vanlig eller en liknande den gråa ovan! Vill även ha en snygg party-choker-klänning. Lite 90 tals stuk vilket jag älskar! Finns lite här och var tex glitter, h&m, gina, etsy.com mm.
- 0 Comments Posted in: Mode








nyttiga chokladbollar

Socker, nötfria och gluten (om du vill) chokladbollar
 
Jag har ju skrivit att jag har min nyttiga månad nu, då jag inte ska äta snacks/godis/chips, köp mat osv, alltså allmänt onyttigt. Första dagarna var verkligen jobbiga, men annars har det gått såå bra och nu har jag bara en vecka kvar. När jag är klar så har jag tänkt att bara äta sådant på helgen som när man var liten, jag äter allt för ofta någon liten godisbit på vardagarna på jobbet, där det alltid finns massa godis. Men idag gjorde jag i alla fall nyttiga chokladbollar och det räknas väl ändå som någon sorts snacks, men tycker inte det gjorde något eftersom det inte är några onyttigheter i. Ni måste testa göra dessa, dem är såå goda, och dem smakar nästan som vanliga!
 
Jag gjorde dubbla satsen och det blev ca 25 - 30 st.
 
Mixa allt i en matbredare/ mixer som med vanliga kokosbollar. Garnera sedan med valfri garnering. Jag valde att göra några i kokos och några i bipollen! Dem blir extra goda när dem stått kallt ett tag. Happy baking!
- 4 Comments Posted in: Vardag








ett kärleksbrev

Det här är ett kärleksbrev till dig som aldrig älskat
- 0 Comments Posted in: Musik








all in with patches

Klistra på kläderna
 
1, 2, 3 - Zara / 4 - Zoe Karssen
 
En av de största trender på catwalken och i butker just nu är att dekorera plagg med patches. Enklaste sättet om du vill återskapa något tråkigt plagg i garderoben. Jag är sugen på att sätta på en tjocktröja eller väska. Dundra gärna på med flera än en, så snyggt! 
 
Idag har jag vart ledig från jobbet för mamma och jag åkte ner till Stockholm på en liten intervju, det gick ganska snabbt så sen kikade vi runt en snabbis innan vi tog tåget hem. Har sedan dess bara slappat, så skönt!
- 0 Comments Posted in: Mode








Metal Matte Lipstick

King K, Heir & Reign
Inte nog med att Kylie för någon vecka släppte glossies så har hon nu släppt ett en ny vairant som heter metal matte, jag tycker dem är super fina och inte påminner om något annat läppstift. Min lista på proukter jag vill ha ifrån hennes hemsida bli bara längre och längre. Men ändå är jag glad att jag inte hunnit shoppa något ännu för dessa vart en stor favorit. Ska försöka kolla upp nästa släpp och shoppa lite! Har ni någon favorit?
- 0 Comments Posted in: Skönhet








ovala vaser

Cooee ball vaser
By Binett
 
Kolla vilka underbara vaser! Som ni såg i inlägget innan så köpte jag med mig färska blommor hem igår. Jag älskar en städad lägenhet med färska blommor i alla rummen med en fin vas. Hur vackert? Funderar på att önska mig någon av dessa till min födelsedag, tycker om den rosa och även den sandfrägade (se hemsidan)! Fin inredning kan få mig att må så bra!
- 4 Comments Posted in: Inredning








elle magazine

...with Queen B!
Ni vet när man har en sådär jätte bra start på dagen och sedan blir hela dagen bara perfekt? Idag är en sån dag, efter en stressig vecka på jobbet så träffade jag idag Mia och Matilda för en lunch på stan. Köpte en fin bukett blommor påväg hem och nu sitter jag och bläddrar i senaste Elle tidningen med ett glas chokladmjölk (första gången jag testar det och det var super gott!). Ska försöka komma på något att äta nu.. har ingen matinspiration alls så har ingen aning om vad jag ska göra..
 
Om jag hinner ska jag även fortsätta läsa i min bok om attraktionslagen! Sen kommer även Mia och Matilda över och vi ska prata lite sommarplaner, dricka vin och jag ska bjuda dem på goda grönkålschips! (Har ju min nyttiga månad och har två veckor kvar.. åhh haha)
- 1 Comments Posted in: Vardag








Suede sandaler

Snyggaste sandalerna ifrån H&M
 
Man måste ju äga något i suede till sommaren och vad passar inte bättre än dessa snygga sandaler ifrån H&M? Tänk er till en klänning som slutar vid anklarna eller en snygg kjol. Både till vardags och till fest. Åhh jag har sett så mycket fina sommarplagg hos HM nu.. Så svårt att att hålla fingrarna i styr. Prio ett inför sommaren är en drös shorts, när vi var utomlands lämnade vi in hälften av tvätten och när jag fick tillbaka det så var vissa av shortsen så små, måste typ tvättat i 200 grader!? Hah...
- 1 Comments Posted in: Mode








i have this thing with floors

Som konstverk men lyxigare
Jag vill bara dela med mig av en drös.. golv. Jag har aldrig sett såhär vackra golv förrut. Jag har följt det här kontot ett bra tag nu och blir alltid så inspirerad och glad av dessa bilder. Som konstverk men lyxigare. Jag vill ha såhär vackert i mitt hem. Alla är mina favoriter. Kolla in detta instagramkonto nu!! 
 
En annan sak - varför har jag aldrig i mitt snart 23 åriga liv stött på så här fina golv? Har ni?
- 3 Comments Posted in: Inredning








make up setting spray

Nyx / Urban decay?
 
 
Jag har märkt att mitt smink inte sitter kvar lika bra under hela dagen och att jag ibland blir väldigt blank i tex pannan efter ett tag. Så jag är sugen på att införskaffa mig en setting spray/finish spray, som man kan spraya på efter jag ha sminkat mig. Vilket gör att man under dagen/natten inte kommer ha problem med att man hela tiden behöver bättra på sminket! Super bra ju! Huden ska bli mer "smoother" och pudret hamnar även mer naturligt på ansiktet.
 
Jag funderar på att testa någon av Urban decay varianterna eller NYX, dem verkar ha fått bäst betyg! Verkar även som att dessa två är dem som verkligen är skapade för just bara detta, då jag läser att dem andra produkterna till stor del mest ska vara som en typ av mist för huden som återfuktar och får huden att stråla igen, alltså om du vill fräsha upp huden under dagen.. Men ändå får sminket att få en snygg finish igen. Har ni testat någon så tipsa gärna i kommentarsfältet!
- 1 Comments Posted in: Skönhet








en lördag i uppsala

Ögonbrynsfix och korridorsfest
Igår direkt efter frukosten så tog jag bussen till Uppsala för att ha en heldag med Mia som pluggar där. Hon visade sitt mysiga korridorsrum och vi promenderade ner till stan där vi åt och kollade i butiker. Jag testade denna superfina kappa ifrån Zara på halva priset (TIPS!), men gick hem tomhänt för jag har ju redan köpt två stycken heh.. Men ångrar mig lite nu i efterhand.
 
Sen skulle jag fixa mina ögonbryn på salongen Creative by her, som delvis drivs av underbara Helena. Blev jättenöjd och fick den exakta formen jag ville för att kunna sminka som jag vill. Och hur bra service att man fick komma efter stänging? Kvällen bjöd på gott vin, god hemmagjord laxpasta och korridorsfest. Tog en sen buss hem och idag är jag väldigt trött, men måste nog ut och ta mig en promenad så jag piggnar till lite.
- 2 Comments Posted in: Vardag








nylanserade ivyrevel

Helt nya kläder - Balmain inspirerat & Champange färgat
IVYREVEL
 
Klockan tio idag så satt jag och uppdaterade Kenzas webbshop som en galning, gjorde ni också det? Den första april gick hon ut med att hon skulle stänga ner Ivyrevel.se, men strax någon dag efter så gav hon pikar på att något spännande skulle hända på hemsidan och man läste i tidningar att H&M hade köpt in sig i företaget!
 
Såå idag kl 10.00 så släppte Kenza sin nylanserade webbshop upp med helt nya kläder och såå mycket större utbud, känns som hennes tidigare söta kläder nu har blivit mer tuffa och moderiktiga. Vilket jag älskar, då jag inte gillar den söta stilen så mycket. Vad tycker ni?
- 3 Comments Posted in: Mode








aco body lotion

Neroli blossom
Här om dagen innan jag åkte hem ifrån jobbet, så passade jag på att gå in på Apoteket och kolla efter en ny body lotion. Jag har tidigare använt en jättebra ifrån Dove, men jag vill inte köpa produkter av dem längre då dem testar sina produkter på djur. (HEMSKT!) Jag ville ha en mild lotion som inte hade för mycket parfym och krimskrams i, för då kliar det på min hud. Hittade denna söta flaska i apotekets egna märke som luktade sååå gott, påminner inte om någon doft jag luktat på tidigare. Köpte även duschkrämen. Gå föribi och lukta på den! Men köp den här på nätet istället för i butik, såg nu att det var rea på dem, så det blir mycket billigare. Finns även som handtvål.
 
Flaskorna är så fina i verkligenhet, ska ha dem stå framme synligt i badrummet!
- 1 Comments Posted in: Mode








instababes inspo

x4
Jag har bloggat dåligt senaste dagarna och tänkte att idag ska jag blogga och sedan även skriva ner lite anteckningar inför veckan med tips på bra inlägg så jag är förberedd och kan leverera bra innehåll och allt.. tror ni inte att efter mamma och jag gymmat och jag kommer hem, duschar jag och sedan när jag ska fota till bloggen så fastar jag vid instagram och nu är klockan lixom elva (!!) och det är kolsvart ute, vad hände med tiden haha.. Såå idag så får ni se massor av inspirerande instagram konton, där jag hämtar den mesta av min dagliga inspiration! Här är några favorit tjejer:
 
Janice
Okej, här snackar vi flawless feed och kolla hur snygg hon är! Sminket är 10/10! Bra blandat med bilder på henne men även hennes hem, även där super snygg inredning! 
 
Kayla
Ett ljust färsht feed med mycket lifestyle foton och även mode. Hon tar jätte fina bilder och har bra/inspirerande vardagsstil!
 
Linh
Jag vill hoppa in och leva i hennes feed. Mest för hon ser ut och ha ett soft liv med mycket resande. Vilket jag älskar att se, följer väldigt många såna konton men jag vill även sno hela hennes garderob, hon är så snygg i allt och väldigt modeinriktad!
 
Rachel
Mestadels selfies i spegeln på snygga outfits, men även mycket bikinis och sneakers, perfekt blandning. Ascool tjej! Hon har förändrat sin frisyr massor på senaste tiden och passar i allt.. avundsjuk!
- 3 Comments Posted in: Inspiration








ett huvud som vas

.. FÖRVÅNADSVÄRT SNYGGT!? Tror ni man skulle tröttna efter ett tag? Sugen på en.. Finns HÄR.
- 3 Comments Posted in: Inredning








beyoncé's egna klädmärke

IVY PARK / IVY PARK
 

OMG. Igår avslöjade Beyoncé att hon snart kommer släppa ett helt eget klädmärke som heter Ivy Park, med sportkläder för kvinnor. Kläderna kommer självklart vara inspirerade av hennes egna flawless stil. Se en video här. Kläderna släpps den 14/4 på Nordstroms, Topshop, Zalando och Net-a-porter. Vill ni se mer sneek peaks så kolla in @weareivypark på instagram.

 

Förstår ni att typ hela internet kommer gå under, nej men haha.. kläderna kommer ta slut på noll sekunder och jag är sooo exited!

- 2 Comments Posted in: Mode








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.