Fashionjoint

vardagströjor

Triss i koftor ifrån Asos
1 / 2 / 3
 
Idag är det fredaaag. Så skönt att ha hela helgen framför sig, håller ni inte med? Denna helgen har jag inte planerat något alls. Vilket är skönt faktiskt. Förtutom kväll då, mamma är här och vi kollar idol som nyss började, jättemysigt. Jag vill tipsa om lite trendiga och fina vardags tröjor för lite kallare årstider. Jag tycker annars alla ser likadana ut och är i nästan samma färger, men dessa fastande jag för. Lätta och matcha nu i höst och till bra pris! Tips!
- 0 Comments Posted in: Mode








mina favorit podcasts!

Musik tidigt på morgonen har aldrig varit min grej. Däremot så älskar jag att sätta på en skön podcast att slappna av till. Min största favorit någonsin Måndagspepp har ju lagt ner sedan några månader tillbaka, vilket är så synd. Dem hade verkligen en peppande podd och jag har inte hittat någon liknande. Tips? Men jag tänkte tipsa om tre andra bra som jag brukar lyssna på. Och ni får gärna tipsa om era favoriter då jag har väldigt svårt att hitta någon ny att fasta för. 
 
Onsdagsbubbel med Dasha och Hanna - Denna började jag enbart lyssna på i hopp om att detta skulle bli lika bra som när Hanna hade Måndagspepp och den får faktiskt bra betyg men inte lika högt. I denna pratar dem mest om relationer/dejting och jag önskar dem pratade om mer allt möjligt. Men det är väldigt mycket tjejsnack, vilket alltid är kul att lyssna på, haha. Hanna har varit en favoritbloggare i flera år, och Dasha känns som alla bloggares mamma haha. Hon har tips på hur man löser alla livssituationer. 
 
Den fantastiska resan - Denna podd tycker jag är så härlig för det känns som att dem aldrig har ett speciellt tema utan bara snackar som två vänner om deras vardag, villet känns väldigt personligt och typ avslappnade. Dem är väldigt flummiga och jag kommer på mig själv att skratta på bussen ibland. Man får alltid lära sig något oväntat om Zara också och hennes vardag som jag ser som ett extra plus, då hon är rolig att följa i alla sina sociala medier och hon är ju grym som artist. 
 
Mathilda och Andreas Blogpod - Den här har jag nog lyssnat på längst av alla poddar. Här kan man verkligen säga att dem pratar om allt möjligt, det är mycket pepp och tips i alla möjliga ämnen, så man lär sig väldigt mycket. Avslappnande att lyssna på och även här kan jag komma på mig själv skrattande då dem ofta härmar dialekter och skämtar mycket. Denna podd kan jag nog mest relatera till då dem är i min ålder och har liknande tankar som jag själv har just nu i livet. Denna tröttnar jag aldrig på! Nu har dem börjat lite smått med gäster också vilket jag älskar. 
- 0 Comments Posted in: Tips








Ellos @Mall of Scandinavia

.. och en dag på landet
Bilder tagna ifrån Google
 
Ni måste höra det här - Ellos har öppnat sin första fysiska butik på Mall Of Scandinavia! Hur roligt? Jag som är galen i inredning och verkligen älskar alla dessa guldkorn man kan hitta hos Ellos, måste besöka den här butiken snart. Då kan man äntligen få hålla och se allt i verkligheten, då blir man alltid som mest nöjd och hittar dem bästa sakerna. Känns som jag måste planera in en tripp till MOS snart då jag är så sugen på att shoppa höstkläder också!
 
Idag har vi faktiskt varit ute på landet här i Enköping hela förmiddagen, för att testa på mat ifrån olika små gårdsbutiker. Vi var på detta förra året med och det känns som en väldigt höstig och mysig aktivitet att göra ihop med massa vänner. Vi testade på allt ifrån majskolvar med örtsmör till scones med marmelad till chokladbakelser och hamburgare. Nu står Emil och gör sin underbara hemgjorda pasta och jag har ställt fram vinet och ska tända lite ljus. Nästan som en date night hemma. (Det enda som fattas är ett stort badkar..!!) Hoppas ni får det lika avkopplande söndag.
- 0 Comments Posted in: Vardag








adidas gazelle

Höstens sneaker måste

 

Hej! Idag har varit en väldigt oproduktiv dag här hemma. Vaknade med extrem huvudvärk så fick stanna hemma idag. Har inte fått så mycket gjort, sökt ett jobb och plockat lite disk. Nu kollar jag och Emil på serien Leftovers.

 

Den här modellen Gazelle ifrån Adidas är så snygg. Jag har ett annat par ifrån Adidas som påminner om dessa, i vitt (se här). Jag skulle vilja ha dessa i ljusgrå nu under hösten. Dem finns i så många fina färger som ni ser nedan och man kan matcha dem på alla sätt.  Vilken färg tycker du är finast?

 

1. Ljus blå / 2. Marinblå / 3. Ljus grön / 4. Rosa / 5. Vita / 6. Off white / 7. Svarta / 8. Mörkgrå / 9. Ljusgrå

- 0 Comments Posted in: Mode








senaste shoppingen

Toppar ifrån NAKD och H&M
Plisserad mauvefärgad topp ifrån NAKD (klick!) 
 
(Ostrykt hehe..) Topp med öppna axlar ifrån H&M (klick!) 
 
Hej på er! Jag har länge skjutit upp att ta kort på dessa två toppar som är relativt nya i min garderob, som jag velat visa er. Idag när jag vaknade var det strålande sol in i vardagsrummet, så då passade jag på! Den första toppen hade jag förra helgen när vi gick på restaurang i Uppsala. Kände mig så fin i den till mina kostymbyxor, man känner sig väldigt uppklädd och stilig i plisserat material. Tips! Finns i riktigt fin dusty green färg också. Den nedre toppen önskar jag att jag skulle hinna använda mer innan sommaren försvann, så tunn och skön :)
 
Nu tänkte jag faktiskt platta håret, vilket jag väldigt sällan gör för nu ska vi äta hemgjorda hamburgare hos Emils släktingar. Sen ska jag träffa Sandra, får se vad vi hittar på!
- 3 Comments Posted in: Shopping








tre höstväskor

Den lilla svarta väskan
1 / 2 / 3
 
Hej och god kväll! Sitter uppe väldigt sent nu efter idol.. Men ville verkligen blogga då jag varit kass på att uppdatera i veckan. Ville visa vilka fina väskor jag har hittat på Nelly och Gina Tricot. Tycker dem ser väldigt lyxiga och höstiga ut. Den första väskan fick min bästa kompis Sandra nu när hon fyllde år av mig. Den är så himla snygg och jag kommer defenitivt låna den av henne om jag får chansen, vill ha en själv också! Tills jag såg dessa andra två väskor som är väldigt chanel look-a-like, vilket jag älskar.
 
Godnatt.
- 1 Comments Posted in: Mode








home decoration

Marmor, mässing & sammet
 
Då var det dax för lite "jag vill att allt ska flytta hem till mig känsla" igen. Kolla bara in dessa fotöljer i sammet, jag tror jag dör lite, älskar ju mauve. Tänk er deras mindre fotpall i vardagsrummet vid en stor soffa i ljusgrå eller beige. Men detta underbara sidobord i marmor bredvid, lite unikt med tidningarna under. Sist men inte minst en fin hylla i badrummet. Älskar både den i helmässing och stringhyllan.
 
Nu har jag precis gått över till Alban med lite chokladbollar till killarna som kollar fotboll och har även plockat lite här hemma. Nu är det sån värme ute så ska lägga mig på balkongen nu och bara njuta av den sista solen. Ikväll så ska jag, Emil och några vänner ut på restaurang. Imorgon ska vi på äventyr i Västerås och hoppas hinna med både en till höghöjdsbana (tredje gången då, så himla roligt!) och aros fortet.
- 1 Comments Posted in: Vardag








kär i en frisyr

Blonde balayage / sombre
På fredag ska jag vara ledig för en dag i Uppsala! Jag ska möta upp Emil där och innan dess ska jag förbi salongen jag går på för att fixa brynen. Har verkligen väntat för länge nu över sommaren sen jag var där sist. Känner inte igen mig i spegeln haha. I alla fall, i samband med det tänkte jag att det skulle vara skönt att hitta en ledig frisörtid hos min frisör, så jag inte behöver ta ledigt igen. Men det är alltid en månads väntetid hos henne jag går hos. Så ska kika i Uppsala efter en riktigt bra salong (tips?) eller annars så får jag vänta en månad..
 
Jag har länge känt att en mer kallare blond (mest som bild 2 och 6) har varit något jag varit jättesugen på, tycker verkligen det är så snyggt och fräscht! Nu har jag ramlat över dessa bilder på en såkallad blond balayage och det är precis något sådant jag söker. MEN det som får mig att tveka att göra det är att jag inte trivs med hur en utväxt ser ut på mig, detta påminner ju om en sådan med en mörkare färg i botten. Är så osäker om jag bara ska be frisören göra slingor i mer kallare nyans denna gången eller göra hela grejen direkt? Vad tycker ni?
- 0 Comments Posted in: Vardag








Count on me deo

Löwengrip Care & Colour
Finns att köpa HÄR (klick!)
 
Jag har testat min första produkt ifrån Blondinbellas märke Löwengrip Care & Color! Till att börja med, hur söt förpackning är det inte på denna deo? Älskar att den inte ser ut som en tråkig klassisk deo utan mer lyxig. Jag har testat den i en vecka nu, och jag känner mest bara ??? varför har jag slösat ca 10 år på dåliga deos? Haha seriöst. Denna äger! Jag har aldrig under dessa dagar känt mig ofräsch med denna under armarna! Inte efter ett stressigt jobbpass och inte efter träningen heller. Doftar bara underbar deo (lotusblomma) haha. Men om du klickar hem den var beredd på att förpackningen är mindre än vad man tror.
- 2 Comments Posted in: Shopping








fina kostymbyxor

Så fina färger!
 
Finna att köpa HÄR.
 
Ni som känner mig vet att jag älskar kosymbyxor. Det känns så mycket finare än tighta jeans och är så mycket mer bekvämare och stiligare, enligt mig. Några veckor tillbaka när jag var och shoppade hittade jag dessa snygga byxor som jag bara måste tipsa om! Materialet och färgerna är precis min stil, dem fick dock inte följa med hem pga av man kunde inte bära dessa utan det stora knytbandet, vilket jag inte gillade så mycket. Men om jag har vägarna förbi ska jag nog testa dem ännu en gång. Så snygga, men ändå så såg kuten så gigantiskt ut där på magen och det var svårt att knyta "rätt". Dem kommer ifrån märket OBJECT som finns på bla Vila, Vero Moda mm.
 
 
- 3 Comments Posted in: Shopping








Sanna Hyvärinen, 21, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.