Fashionjoint

kär i en frisyr

Blonde balayage / sombre
På fredag ska jag vara ledig för en dag i Uppsala! Jag ska möta upp Emil där och innan dess ska jag förbi salongen jag går på för att fixa brynen. Har verkligen väntat för länge nu över sommaren sen jag var där sist. Känner inte igen mig i spegeln haha. I alla fall, i samband med det tänkte jag att det skulle vara skönt att hitta en ledig frisörtid hos min frisör, så jag inte behöver ta ledigt igen. Men det är alltid en månads väntetid hos henne jag går hos. Så ska kika i Uppsala efter en riktigt bra salong (tips?) eller annars så får jag vänta en månad..
 
Jag har länge känt att en mer kallare blond (mest som bild 2 och 6) har varit något jag varit jättesugen på, tycker verkligen det är så snyggt och fräscht! Nu har jag ramlat över dessa bilder på en såkallad blond balayage och det är precis något sådant jag söker. MEN det som får mig att tveka att göra det är att jag inte trivs med hur en utväxt ser ut på mig, detta påminner ju om en sådan med en mörkare färg i botten. Är så osäker om jag bara ska be frisören göra slingor i mer kallare nyans denna gången eller göra hela grejen direkt? Vad tycker ni?

Posted in: Vardag







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.