Fashionjoint

mata apor och gå på marknad

Igår var en händelserik dag, då vi paddlade kajak ut till några apor och fick mata dem med banan ifrån båten. Det var helt underbart och dem var hur söta som helst. Kolla bara mamman ovan med sin bebis som bara var en vecka gammal. HUR SÖT!? Lätt en av de bästa upplevelserna på hela resan. Det var bara jag, Emil och guiden mitt ute i ingenstand typ. Dem var väldigt snälla och lugna jämnafört med aporna på resten av ön.
 
Idag så har vi bara tagit det lungt på förmiddagen och snorklat på stranden och på eftermiddagen har vi följt med en av ägarna till hotellet på marknad, där hon visade oss alla olika sortes frukter och grönsaker man aldrig hade hört talas om, helt sjukt hur mycket gott det finns som man inte ens vet om! Fick med oss massor hem och även två olika frukter vi ska ta med hem till Sverige och bjuda på! Köpte även hundgodis och bjöd några hemlösa hundar på. Kan inte låta bli, mitt hjärta gör ont av att bara gå förbi dem. Imorgon så åker vi båt tillbaka till Ao nang där vi ska bo två nätter innan det bär av hem!
 
 

Posted in: Thailand 2015







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.