Fashionjoint

Paradise Island Atlantis Hotel

bahamas fish fray hotel melia bahamas nassau paradise island

Idag sa borjade vi dagen med att aka ner mot Fish Fray for att ata en riktig Bahamsk frukost. Sedan har vi varit pa Paradise Island som ar kand for att vara den finaste on pa hela Bahamas. Vi gick till ett av varldens kandaste hotel Atlantis som finns pa Bahamas och i Dubai. Har finns det bland annat delfiner att simma med, snorkla bland hajar och tropiska fiskar, vattenland, strander och casino. Vi betalade ungefar 700 kr per person och da fick vi gora alla vatten aktiviteter, ata en maltid gratis och bada vid stranderna. Sa dar har vi spenderat dagen I vattnet snorklande och i vattnelandet. Vi gick aven till delfinerna och kollade pa dem pa hall, och kollade alla priser for att traffa dem. Efter det har vi hunnit atit pa en italiensk restaurang och kopt massa ol, vi smakade aven den Bahamska olen Kalik, som var super god - och det sager jag som précis borjat gilla att dricka ol, haha!
 
Imorgon ska vi ta en bat ut till en o med alla sortes fiskar och koraller vi vill snorkla bland, tillsammans med ett annat par vi har lart kanna har. :) Vad konstigt det kanns att skriva utan a a o haha. hoppas ni forstar anda, nu ska vi sova! Puss!

Posted in: Bahamas 2014







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.