Fashionjoint

have to love kylie jenners lips

Ebay favoriter hela sverige bakar kardashians köpa köpa online mac the colour run
Orginal: MAC Soar / MAC Spice / MAC Whirl / MAC Faux
Andra märken, Samma färg: NYX Whipped Caviar (faux) / Jordana Pencil Tawny (soar) / NYX Ever (spice) / NYX Mauve (whirl)
 
Okej, lets talk about these freaking LIPS! Om du, som de flesta av oss har blivit besatt av Kylie Jenners läppar så har du kommit helt rätt. Alla älskar dem ju och det gör jag med! Om man jämnför hennes läppar för några månader sedan (länk) och nu så ser man stor skillnad. Dem flesta verkar tro att hon fyllt dem. Men Kim säger i en intervju (länk) att hennes syster målar dem med enbart läppenna och läppstift. Man kan göra så sjuka saker med smink, så jag tror nog på det!
 
I intervjuen säger även Kim att Kylie använder sig av färgerna Soar, Spice och Whirl i läppenna och färgen Faux i läppstift ifrån MAC. Här ovan har jag gjort ett kollage till er med länkar och tips till färgerna och liknande. Tyvärr verkar dessa va slutsålda nästan överallt, men hållutkik på Kicks, Nordstroms och Macs hemsidor. I vilket fall som helst så kan jag inte annat än att ÄLSKA dessa läppar! Däremot verkar Kyle själv tycka att dem börjar bli uttjatade..

Posted in:





Skrivet av: hanna

använder nästan alltid läppenna faktiskt, sjukt snyggt och hennes är riktigt fina :) dags att införskaffa någon liknande färg!

Svar: Åh har du något tips på hur man får det perfekt? Målar du utanför som henne för att "fejka" större eller på riktiga linjen? Tror det är för svårt för mig att göra som Kylie hehe :/
sanna hyvärinen

2015-01-13 - 17:10:22


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.