Fashionjoint

Boende i London

Gjort en ny kategori: London 2013
Åker om en timme till flygplatsen! Hahah målade ihop en liten bild i paint nu. Här ska vi då bo. 15 minuters promenad från Oxford Street! Galet! Med massa pubar och fik under oss, där man kan äta brunch osv! Om vi vill ta oss längre så finns Paddington Centralstation precis utanför hotellet i princip. Lika nära finns även Hyde Park, Whiteleys Shopping Centre och Buckingham Palace! Vi har haft jävligt tur och hittat ett hotell som har super bra location och frukost och centralt till super pris! (efter flera timmars av sökning av bra hotell osv så märker man att det är väldigt låg standard på hotell i London, ett hotel med 2 stjärnigt i sverige är som ett 4 stjärnigt i london +med vägglös typ.. haha) 
 
Vi är framme 22.30 ungefär och ska vi sova första natten på ett hotell nära flygplatsen. Dem andra 3 nätterna ska vi sova på detta hotell! Är det något ni undrar över?
 

Posted in: London 2013





Skrivet av: Emma

Jag kommer åka till London med min syster i januari och har ett stort problem med att hitta ett bra hotell. Vad heter hotellet du ska bo i?

Svar: Första natten vid flygplatsen (gatwick) sov vi på Gainsbrough hotel, nu resten är vi på Metro Hotel och det är ok för billiga pengar men wifi är dåligt :/ annars paddington är ett bra ställe stt bo på, nära till stan och lite butiker, mataffärer osv precis utanför! bara fråga om det är ngt mer du undrar! :)
sanna hyvärinen

2013-10-23 - 18:14:31
Hemsida: http://londonsnapshots.blogg.se
Skrivet av: Gunilla

Oj kom på att du måste ju kolla in Carnaby street. Massa mode där :) En gågata som ligger i stadsdelen Soho, tror jag. Mellan Oxford street och Piccadilly Circus ligger det ungefär.
Kram, hoppas ni har roligt!
Gunilla

Svar: Okej :D!
sanna hyvärinen

2013-10-23 - 20:02:59
Hemsida: http://brunettgundas.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.