Fashionjoint

London shopping inspiration

blogg boy london buriker london shopping tips
Tänk att ikväll så åker jag till London! Flyget går 20.50 idag och vi hade väl tänkt att åka hemifrån runt kvart över 6. Ni får lova att följa mig på bloggen dessa 5 dagar fyllda med shopping och annat roligt! Har gjort 2 tidsinställda inlägg varje dag men sen så ska jag blogga därifrån också, men då blir det mobilbilder! :) Ihhh, så ont i magen för jag är glad och nervös, det är ju första gången jag ska flyga. (som jag kommer att komma ihåg)
 
PUSS
EDIT; NY KATEGORI LONDON 2013

Posted in: London 2013





Skrivet av: Gunilla

Hej Sanna! Hoppas du får roligt i London. Du vet väl att det regnar ofta där, så ta med ett litet paraply och bättre o sköna skor som står emot väta lite :) Du lär väl gå en hel del där mellan alla butiker?
Vem ska du åka dit med? Kom ihåg att skriva upp vad hotellet heter, så det inte blir som när jag var dit. Gick vilse och hittade inte hotellet, sen tog vi taxi ....men vi kom inte ihåg vad hotellet hette, så chauffören fick åka hit o dit innan vi kände igen oss haha! Kram <3 moster Gunilla

Svar: taaack :) jadå ska ta med paraply! det är jag och sand som ska åka :D nej då vi har skrivit ut alla papper med namn och bokningsnr om de skulle bli fel osv :)
sanna hyvärinen

2013-10-23 - 10:08:48
Hemsida: http://brunettgundas.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.