Fashionjoint

Mina hårtänger

krustång locktång plattång triangle bra
Fått komplimanger om mitt lockade hår på bloggen och instagram, så kul och jag blir så glad! Dessa är dem tänger jag har och använder till håret! Dem tre första använder jag mest.
 
1. Plattång, Björn Axen - Min plattång har bra plattor och lagom värme, bra pris för en bra plattång. 2. Artist Curler, OBH Nordica - Min 9m locktång är super om man har långt hår, man får jätte fina lockar. Finns i flera olika storlekar. Om man har långt hår så håller lockarna längre med denna lilla, men om du har kortare hår så välj den som du tycker man fr snyggast lockar med. Man kan välja värmegrad. 3. Artist Wawe Maker, OBH Nordica - Min vågtång är jätte lätt att använda om man vill ha lite finare hår men simpelt att fixa. Man får ett fint svall. Man kan välja värmegrad. 4. Klassick locktång, OBH Nordica - Denna är mycket krångligare än den första locktången. Har nog inte använt denna på flera år. Med denna så blir det mer perfekta-dock-lockar. Tycker inte dem lockarna är så fina, men om man vill ha det så är den helt okej! 5. Babyliss kustång - Denna har mamma haft när ja gvar bebis och jag har massa gamla foton när jag är liten och tagit mina första skolfoton och stolt visar upp mitt krusiga hår. Haha hej 80-90 tals hår! Men jag jag älskar den än idag och om jag vill ha fluffigt fint krusigt hår eller använda i hårbotten för volym så är denna perfekt!!
 

Posted in: Tips







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.