Fashionjoint

Perfumes

parfym
Jag är super dålig på att använda mina parfymer, men jag här många och jag älskar alla dofterna, haha. Men jag tänkte nu när jag åker till London så ska jag passa på att kika på VS Bombshells parfymen som alla säger luktar så gott. Så får jag bli bättre på att använda dem jag har hemma också! Har ni några andra tips på bra parfymer? När jag väl använder parfymer så brukar jag använda Alyssa Ashleys, Tommygirl, Britneys och en av Chanels parfymer.

Posted in: Skönhet





Skrivet av: hanna

det är grymt svårt med parfymer har också några st, men nu har jag hittat en jag bara måste haa :) chanel chance eau tendre helt amazing! du måste testa den, så fort jag orkar lägga pengar på ännu en ny parfym så ska det bli den haha

Svar: Ska testa den :)!
sanna hyvärinen

2013-10-08 - 18:25:46


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.