Fashionjoint

Tränings inspiration

hollister tröja salu inspiration mode nglar olsen twins pink träning
Källa: Weheartit
En läsare undrade om jag tränar, så tänkte svara på det. Som ni vet så jag har jag sagt att jag brukar träna ibland när jag känner för det, och tycker det blir roliga och roligare så då blir det oftare och oftare. När jag tränar styrka så tränar jag hemma, men tänkte kanske börja följa med Sandra till gymmet, men jag hatar att gymma med andra, så i så fall blir det pass! Motionera gör jag när jag tar långa promenader. Dessa bilder ger mig inspiration!
 
Dagens motion blir: Min och Jefferys 3 km runda nu, sen ska jag även promenera 3km till ner till Emils mamma. Brukar ni träna? På vilket sätt brukar ni träna på?

Posted in: Inspiration

Skrivet av: FlizanLizan

sv: haha tack så mkt :D

2013-06-26 - 21:16:02
Hemsida: http://flizanlizan.blogg.se
Skrivet av: dite

älskar weheartit!

tänkte tipsa om mina två tävlingar jag har på bloggen just nu, delta gärna!
http://affys.se/2013/may/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-thisstylese.html#comment
http://affys.se/2013/june/vinn-en-modellfotografering-for-2.html#comment

2013-06-27 - 06:50:29
Hemsida: http://affys.se
Skrivet av: Sanna Widman

Härlig inspo! :)
Förut tränade jag flera gånger och spelade match när jag spelade fotboll men slutade dock ju pga. bla. knäproblem och astma och sedan dess har träningen inte varit vidare alls. Men nu denna veckan och lite före har jag börjat träna igen, gjorde mest styrka hemma förra veckan men nu har jag också gått ut och gått 4 dagar :)

Svar: vad duktig du är! :) man får hitta sina egna små sätt att träna på om det kommer förhinder. jag ska också åp promenad ikväll med en kompis, vi brukar gå en 6 km runda tls då och då, mysigt när man går med någon som man kan prata mkt med så tiden går snabbt! :D
sanna hyvärinen

2013-06-27 - 12:53:29
Hemsida: http://FotbollsSanna.blogg.se
Skrivet av: Sanna Widman

SVAR:
Ja visst, speciellt om det är en längre runda :)

2013-06-30 - 14:22:19
Hemsida: http://sannawidman.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.