Fashionjoint

Gucci tee my way

Gucci tshirt - Budgetalternativ
GUCCI orginal / 1. Princess Polly / 2. Topshop / 3. Verge Girl / 4. Showpo / 5. Beginning Boutique / 6. Topshop
 

Förra året så såg man Guccis silverklackar, dionysus väska och pälstofflor överallt i sociala medier och tidningar. Nu fortsätter dem leverera med deras logo tee, som verkligen blivit en IT tshirt som syns på alla sedan dem visade upp den på catwalken tidigare i år. Hur kan den vara så enkel men ändå så snygg? Priset är i alla fall lite väl saftigt (4500kr) för bara en tshirt och då kan man hitta snygga budgetvarianter som inspirerats av Guccis succé tshirt. Jag gillar 1an och 6an som påminner om deras andra logo tee. Har ni sett fler dupes på denna tshirt? Såg även att Bikbok hade en för någon vecka sedan. 

 

Mia har precis åkt härifrån, det ösregnade ute så vi bestämmde oss för att slänga oss i soffan och kolla serien GIRLS ihop med Elton och beställa hem tacos. Efter 4 avsnitt så är det back to buisness igen - aka. rensa alla lådor i hela hemmet(!) Vi får inte plats med mer saker i någon som helst av lådorna så igår fick jag ett ryck och började rensa lådorna hemma i bland annat hallen och köket, och ni ska bara veta hur mycket som kastades.


Posted in: Mode







Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.