Fashionjoint

färgglad väska

Köpt på Mango
Min nya fina väska ifrån Mango (klicka här!).
 
Hej godningar! Hur snygg är inte min nya väska? Första väskan jag har som inte är svart, känns som gul är vårens it färg och jag är så glad att jag köpte denna. Tjejen i kassan sa att den sålt slut två gånger och jag köpte sista i butik, (men finns kvar på nätet).
 
Hela påsken har spenderats med Emils släktingar, så därför har det varit tyst här på bloggen. Vi har haft den årliga påskäggsjakten som jag gör varje år till hans familj, där de springer runt i hemmet och letar påskägg med hjälp av gåtor och bokstäver osv, haha. Sen har vi ätit sjuuukt god påskmat och igår åt vi en libanesisk rätt, tabbouleh med grillad kyckling, som var riktigt god. Jag har tänkt göra den i veckan igen, så det är ett tips om ni vill ha en fräsch rätt med mycket persilja! ..Annars i helgen så har jag kollat klart på serien 13 reasons why och fått se bilder på valparna som fötts och förhoppningsvis så får vi hälsa på dem om en månad ungefär. Dock så blev det ingen tik i aprikos som Emils mamma ville ha, så nu måste vi komma på ett namn till en hane. Hjälp oss? 

Posted in: Shopping





Skrivet av: NORRSKEN EMMA

vilken fin väska!! =)

ha en bra kväll

2017-04-17 - 20:21:41
Hemsida: http://nouw.com/lillemmish


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.